roumeliotis

Carwiz

Διπλό αποδείξεων και... τίτλου στο ΟΑΚΑ

casino loutrakiou
redwell

Ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον Θρύλο (19:30, CS1) που είναι στο +3 από την Ένωση στη βαθμολογία και έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εδραιώσει προβάδισμα... τίτλου αν φύγει με το διπλό από την Καλογρέζα στο μεγάλο ματς της10ης αγωνιστικής της Super League.

Για τον Θρύλο που θέλει να αποδείξει ξανά σε όλους τους... συνδιεκδικητές ποιός είναι το αφεντικό, ο Χένρι Ονιεκούρου είχε θέμα τραυματισμού όμως το διάστημα της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων δούλεψε και κατάφερε να αποθεραπευτεί και να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε για αυτό το ματς και τον Σέρβο στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Ρούμπεν Σεμέντο και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ με τραυματισμούς είναι οι Πιέρ Κούντε και Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης όπως το συνηθίζει πριν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Στην τελευταία προπόνηση προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς καθώς ο Σουηδός εξτρέμ ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός ντέρμπι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Τζαβέλλα καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος μιας και η εισήγηση του ιατρικού επιτελείου απαγορεύει τη συμμετοχή αφού εμπεριέχει ρίσκο από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Από εκεί και πέρα -πλην Γαλανόπουλου φυσικά- δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα για τον Γιαννίκη, ο οποίος ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της ΑΕΚ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • papman
    papman Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε για αυτό το ματς και τον Σέρβο στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Ρούμπεν Σεμέντο και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ με τραυματισμούς είναι οι Πιέρ Κούντε και Μίχαλ Καρμπόβνικ.
    Τι κοληματα τραβαει ο Μαρτινς ρε παιδι μου, Αφησε Αβρααμ και πηρε Μαρκοβιτς ... Πολυ εξυπνο !!! Λειπει και ο Κορμποβνικ !! Τωρα θα τα βαψουμε μαυρα !! αλλα να μου πεις μπορει να τον χρειαστει για καμια αλλαγη στο 90 οταν θα χανουμε για καμια καθυστερηση ο ΜΑΡΤΙΝΣ !!!! ΒΡΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!! Τι 11δα θα κατεβασει σημερα !!!! ο θεος και η ψυχη του !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...