roumeliotis

Carwiz

Κακός Θρύλος κρατάει το 1-2 στη Λαμία

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση για τον Θρύλο από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων αλλά ευτυχώς συνοδεύτηκε με νίκη 1-2 εκτός έδρας επί της Λαμίας στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έπαιξαν ούτε σε αυτό το ματς στρωτό ποδόσφαιρο, η ανάπτυξη από τον άξονα ήταν ανύπαρκτη ενώ και από τα άκρα προβληματική, η άμυνα είχε... τρικυμία και αν θα έχουν να θυμούνται κάτι από αυτόν τον αγώνα είναι το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ των Πειραιωτών ο Σισέ στο 12' με κεφαλιά μετά από σέντρα-φάουλ του Βαλμπουενά και ο Μπουχαλάκης στο 32' με δόση τύχης αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 72' ο Καραμάνος ο οποίος είχε και δοκάρι στο 58'.

Ενδεικτική της κακής απόδοσης των Πειραιωτών είναι και η στατιστική ανάλυση του αγώνα με τη Λαμία να έχει περισσότερες τελικές 14-8 από τους πρωταθλητές και την κατοχή να είναι 52% για τους γηπεδούχους και 48% για τον Θρύλο.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του ματς προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, είχαν ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 10΄, όμως ο Βατσλίκ έκανε σπουδαία απόκρουση στην κοντινή κεφαλιά του Τιρόνε. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη περίπτωση που επισκέφθηκε με αξιώσεις τα καρέ του Σαράνοφ, στο 12΄. 

Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ «γεμίζοντας» τη μπάλα στην περιοχή κι εκεί ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς το ματς να έχει ιδιαίτερο ρυθμό, οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο και στο 32΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Μπουχαλάκης έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Τικίνιο να καθυστερεί χαρακτηριστικά και να σπαταλάει μία πολύ καλή αντεπίθεση του Ολυμπιακού, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και «άγγιξαν» το γκολ στο 58΄, όμως η κεφαλιά του Καραμάνου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Βύντρα δεν βρήκε στόχο. 

Οι προσπάθειες της Λαμίας καρποφόρησαν στο 72΄, όταν σε ένα παράλληλο γύρισμα του Ρόμανιτς η ερυθρόλευκη άμυνα απέτυχε να διώξει και ο Καραμάνος με σουτ από το σημείο του πέναλτι μείωσε.

Οι αλλαγές του Μαρτίνς δεν βελτίωσαν την εικόνα των πρωταθλητών, που στο 79΄ γλίτωσαν την ισοφάριση από καθαρή τύχη, καθώς ο Βύντρα δεν κατάφερε εξ επαφής να προωθήσει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από μία εκτέλεση φάουλ στην οποία δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα τέσσερις αμυνόμενοι.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ρόμανιτς, Μαζουλουξής

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Σκόνδρας (40΄ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (84΄ Γκέντσογλου), Τιρόνε (65΄ Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65΄ Ελευθεριάδης), Καραμάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ (83΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (84΄ Σουρλής), Ονιεκουρού (76΄ Λόπες), Βαλμπουενά (62΄ Κούντε), Α. Καμαρά (77΄ Βρουσάι), Τικίνιο

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

35 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
    ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos
    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ..
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ(ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΙΣΕ ΑΡΑΜΠΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ)ΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι όμως όσο και να γκρινιάζουμε τώρα , όσο έχει άστρο ο Μαρτινς ( ΜΑκράν ο πιο τυχερός προπονητης που είχαμε ) και πέρνουμε τα αποτελέσματα , θα έρθει το τέλος της χρονιας , θα έχει πάρει πάλι το πρωτάθλημα και κανεις δε θα θυμάται τίποτα απο αυτα τα χάλια !!!
    redgoal διορθωσε με αν κάνω λάθος , αλλα δε βλέπω και πολυ προσέλευση στο Καραϊσκάκης σε αυτα τα 3 πρώτα παιχνίδια . Δεν βλέπουν εκει στην Παε ότι του κόσμου δεν του αρέσει αυτο που βλέπει ?

  • Μονόφθαλμος 47
    Μονόφθαλμος 47 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτά που έχετε δει και έχετε διαπιστώσει μέχρι τώρα, για την ομάδα και την εικόνα που δείχνει...
    ...θα έπρεπε να είσασταν ΦΕΙΔΩΛΟΙ στους χαρακτηρισμούς, για οποιονδήποτε αντίπαλο του Ολυμπιακού, φέτος.
    Αυτό ονομάζεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ανεξαρτήτου δυναμικότητας. Βλέπε άλλωστε... τη Λουντογκόρετς.
    Για να μην αναφέρουμε το Σερίφη της Μολδαβίας, που παίζει στο Champions League. Λίγα λόγια λοιπόν και πολλή δουλειά χρειάζεται η ομάδα μας. Τα υπόλοιπα είναι... ευσεβείς πόθοι (4άρες, 5άρες, κ.λπ).

  • lawyer7
    lawyer7 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Λαμιά χθες στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με την Man City. Αφόρητη πίεση, καθαρές ευκαιρίες για γκολ με κάθετο ποδόσφαιρο, παιχνίδι από τα πλάγια. 1,74 xGoals η Λαμία, 0,46 xGoals η ομάδα του Μαρτίνς. Φοβερή επιτυχία του προφεσόρ. Αφού δεν βγήκε να πει ότι μέσα από τέτοιες νίκες η ομάδα μεγαλώνει (όπως έκανε με Άντβερπ) πάλι καλά. Αυτή τη φορά του έφταιγε το μικρό γήπεδο. Υπό αυτή την έννοια και με την εικόνα του ματς πάλι καλά να λέμε. Η ομάδα με τέτοιες εμφανίσεις μικραίνει. Δεν νομίζω να υπάρχει οπαδός της ομάδας που να μην ένιωσε άβολα, βλέποντας την ομάδα ανήμπορη να αντιδράσει στην πίεση που της άσκησε μια ομάδα που θα παλέψει για την κατηγορία.

  • Μονόφθαλμος 47
    Μονόφθαλμος 47 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι "μπαλάρα" ήταν αυτή πάλι ;
    Redgoal, προσέχουμε τι γράφουμε άλλη φορά, έτσι ;

    REDGOAL: Όντως, έχεις δίκιο. Με αντίπαλο τη Λαμία να γράφουμε άλλη φορά "Πάει για την υπέρβαση στη Λαμία, δύσκολη υπόθεση το διπλό". Τι είμαστε ρε φίλε; Παναιτωλικός ή Απόλλωνας Σμύρνης; Ομάδα για 5 γκολ είναι η Λαμία. Έλεος...

  • M.S 7
    M.S 7 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε τον Μάρτινς τώρα που είναι νωρίς θα τινάξει την χρονιά στον αέρα....Έφερε Τικίνιο δεν δείχνει τίποτα ως τώρα,άφησε τον Χασάν να φύγει που έδωσε πέρσι τόσους βαθμούς!!Καλά ασε για τα μπακ γελάει ο κόσμος.

  • kinis
    kinis Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    διωξτε τον μαρτινς

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι η ομάδα έχει να παίξει 7ματς σε λιγότερο από ένα μήνα δε λέει τίποτα σε πολλούς.
    Ότι δύο χρόνια τώρα παίζει στα Κόκκινα κ οι παίκτες χρειάζονται Ξεκούραση μετά από τόση ταλαιπωρία ούτε αυτό λέει πολλά.
    Δεν πειράζει.
    Εμείς ξέρουμε να δίνουμε χρόνο.
    Ο Μαρτίνς ξέρει καλύτερα κ Εμείς περιμένουμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΣΠΎΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΎΡΟΣ ΟΣΦΠ Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    όταν από πέρσι είχα χαρακτήρησει τον ΤΑΒΕΡΝΙΆΡΗ ..... ΤΑΒΕΡΝΙΆΡΗ , το redgoal μου είχε απαντήσει "το τερμάτισες"

    δεν πειράζει.......ΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΉ ΜΙΑ ΤΖΑΤΖΊΚΙ,ΜΙΑ ΠΑΤΆΤΕΣ ΦΟΎΡΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΌΛΙΚΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ!!!!! ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...