roumeliotis

Carwiz

«Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος»

casino loutrakiou
redwell

Καμία σημασία δεν έχει για τον Άλεκ Πίτερς το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Θρύλου στα πλέι οφς της Euroleague, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή του Τζο Αρλάουκας ξεκαθάρισε...

Για την φετινή σεζόν: «Χαίρομαι που απέδειξα ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Το γεγονός ότι έμεινα στο ίδιο μέρος, με τον ίδιο προπονητή και συμπαίκτες ήταν καλό. Όλοι σκεφτόντουσαν τι θα κάνει ο Βεζένκοφ και αν θα έφευγε και άρπαξε την ευκαιρία.

Μετά όλοι αναρωτιόντουσαν τι θα γίνει στον Ολυμπιακό. Εγώ ήθελα τότε να πετάξω το κινητό μου στον τοίχο, αφού εγώ ήμουν ακόμα εδώ εδώ. Ξεκίνησα να δουλεύω. Ήλπιζα ότι η ομάδα δεν θα έπαιρνε όλους αυτούς τους καλούς ελεύθερους παίκτες γιατί ήθελα την ευκαιρία».

Για τον Ράιτ: «Αν παίξεις καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό, είσαι Θεός, είσαι τα πάντα. Ο Ράιτ είναι τρομερή προσθήκη για την ομάδα. Η νοοτροπία του, η καλοσύνη του, μπορείς απλώς να είσαι αυτός που είσαι. Έχει πολύ ταλέντο».

Για τα πλέι οφς της EuroLeague: «Βρήκαμε ρυθμό ανά διαστήματα, ειδικά τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο. Η σεζόν θυμίζει rollercoaster. Το να πάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι σημαντικό.

Εμάς δεν μας νοιάζει να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αν γίνει, θα είναι σπουδαία νέα. Να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και όποια θέση και να βρεθούμε μας αρέσουν οι πιθανότητές μας, είτε με Μπαρτσελόνα, με Ρεάλ, με Παναθηναϊκό, με Μονακό. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος».

Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό : «Δεν υπάρχει καμία άλλη πόλη που θα θες να είσαι στην Ευρώπη. Κάνω πλάκα για αυτό ότι το προτιμώ επειδή σιχαίνομαι τις πτήσεις, επειδή αγχώνομαι με τις πτήσεις και με κοροϊδεύουν οι συμπαίκτες μου. Προτιμώ να μείνω στην Ελλάδα, οπότε αν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό θα είμαι λογικά ένας από τους λίγους που θα χαρεί».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και τη σύζυγο του: «Νιώθει σαν στο σπίτι της στην Ελλάδα, κάναμε και παιδί, είναι ό,τι καλύτερο. Θα μπορούσε να υπογράψει πριν από μένα με τον Ολυμπιακό. Ευλογημένος που την έχω μαζί μου».

Για το F4 του 2023: «Ένιωσα ότι ήταν μεγάλο γεγονός για εμένα για μένα ότι έφτασα σε ένα F4, χωρίς να έχω νιώσει τέτοια εμπειρία πριν και να μην παίξω στον τελικό. Με έκανε να νιώσω κάπως. Εκνευρίστηκα λόγω της ήττας. Αν είχαμε νικήσει τότε όλα είναι καλά.

Όλα τα συναισθήματα τα ξεχνάς. Ένιωσα νευριασμένος που δεν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα στον τελικό, ειδικά όταν η Ρεάλ έπαιξε ζώνη, ενώ έχω την πεποίθηση ότι είμαι ο καλύτερος σουτέρ που μπορείς να βρεις σε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν λέω κάτι κακό για τον προπονητή. Είναι ρεαλιστής. Ξέρει τι κάνει. Αισθάνεται τους παίκτες του. Ξέρει ότι δεν μπορεί να τους έχει όλους χαρούμενους. Ξέρει ότι εγώ θα ήμουν έξαλλος αν δεν έπαιζα.

Μπορούμε όλοι να κάνουμε ότι είμαστε προπονητές, αλλά έχουν δύσκολη δουλειά. Αν δεν το έβαζε ο Γιουλ δεν θα έλεγε κανείς τίποτα, αλλά σκόραρε.

Ήμουν θυμωμένος όλο το καλοκαίρι, όλη την σεζόν, σαν να έχω να αποδείξω κάτι. Σκεφτόμουν ότι αν βρεθούμε ξανά σε μία τέτοια κατάσταση δεν θα υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να είμαι στο παρκέ. Μακάρι να βρεθούμε ξανά σε τέτοια κατάσταση»

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Νικολας
    Νικολας Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γιατί προτιμάς Μπαρτσελονα;
    Έχω την εντύπωση πως έχει περισσότερες επιλογές στους ψηλούς, πράγμα που δεν έχει η Μονακό κ φυσικά πιο καυτή έδρα από ότι οι Γάλλοι.
    Αν μπορείς δώσε το σκεπτικό σου!

    REDGOAL: Φίλε επιθυμία είναι, όχι και πιο βατός αντίπαλος. Καθαρά λόγω φανέλας την προτιμάμε. Πιο εύκολα τα πράγματα θα είναι με Μονακό στο παρκέ

  • TYLER TIME
    TYLER TIME Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Barça ή Monaco προτιμας Red ?

    REDGOAL: Είπαμε Μπαρτσελόνα φίλε

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας Χανιά τον μπασκετικό Ολυμπιακό και τον σκακιστή τόν βλέπεις στον ύπνο σου λογικό είναι μετά από τόσες σφαλιάρες που σάς ρίχνει βαζελια ετοιμαστείτε έχουμε και συνέχεια.

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Το επίπεδο ορισμένων είναι πολύ χαμηλό κ λυπάμαι για λογαριασμό τους... χαίρομαι όμως για την ομάδα μας κ για τους παίκτες μας...κ ειδικότερα για τον Πίτερς που εκτός από παικταρα στο παρκέ.... είναι παικταρα κ σαν άνθρωπος....τα καλύτερα έρχονται!!!

  • George P
    George P Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Είτε με Μπάρτσα είτε Μονακό προβλέπω να τους καθαρίζουμε με 3-1. Κρίμα δεν πέσαμε με ζελα να κάνουμε σκούπα.

  • Αγγελος 7
    Αγγελος 7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας Χανιά Πονάς και φταίει ο Πειραιάς. Άιντε βαζελογιδο

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωρή μουστακαλου

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    Μωρή κουκλίτσα μου έλειψες
    Με αυτό το νικ σε θέλω

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    κωστακη τι εγινε ρε νουμερο πηρες προκαταβολη το πιτγυρο και επιασεσ δουλεια;

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αγώνα τελικό Euroleague που η αντίπαλη ομάδα παίζει 40 λεπτά ζώνη και εσύ τα τελευταία πέντε λεπτά δεν βάζεις ούτε βολή τον καλύτερο σπυ σουτερ δεν τον βάζεις ούτε ένα δευτερόλεπτο

    Στο παιχνίδι που η αντίπαλη παίζουν μόνο ζώνη ο κάναν έβαλε 5-6 τρίποντα και τον αποθεώνεται ακόμη
    Δηλαδή αν δεν βάλει τρίποντα απέναντι σε ζώνη πότε θα τα βάλει ρε παιδιά;

    Αυτά γιατί μας έχετε ζαλίσει με τον Κάναν ότι πρέπει να μείνει επειδή σε ένα παιχνίδι βάζει πέντε τρίποντα και στα υπόλοιπα δέκα ματς γελάει ο κόσμος μαζί του

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...