roumeliotis

Carwiz

Παίζει ο Πετρούσεφ με Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Επιστροφές στον Πειραιά και φυσικά χαρές και πανηγύρια από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του καθώς η "μηχανή" θα έχει όλα της τα εξαρτήματα στην τελική ευθεία αφού ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι πανέτοιμος για δράση και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Φενέρ.

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στις 21 Μαρτίου στο ΣΕΦ στον αγώνα με τη Βιλερμπάν και ταλαιπωρήθηκε από οστικό οίδημα, είναι πλέον στη διάθεση του Coach-B και θα πάρει χρόνο στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Περιστέρι την Κυριακή (07/04, 15:00) για τη 2η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από τη μεριά του είναι καλά και προπονείται κανονικά μετά το χειρουργείο στο μετατάρσιο του ποδιού με την ομάδα, αλλά μετά από περίπου δυόμιση μήνες απουσίας στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και ο «Μίλου» αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

38 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket μπαμ κάνει

  • red basket
    red basket Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ λες ε ?

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket... νεόκοπο τρολακι ο Αροου Μαροου Κουκουνάροου;

  • red basket
    red basket Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    νεοκοπο τρολακι @RACECHIP το μπασκετ μονο χαρες μας εχει δωσει , συνεχιζει να μας δινει και τα καλυτερα ερχονται ..

    καλο το αφηγημα που θελεις να περασεις αλλα οι βαζελοι αφου εριξαν 15 μυρια ( τα περισσοτερα στον κουβα ) σε 12 μεταγραφες , εκαναν ΜΙΑ αλλαγη και αυτην την επελεξαν απο τη λιστα μεταγραφικων στοχων του Μπαρτζωκα ... οταν αντιληφθηκαν πως επρεπε να γινουν τουλαχιστον ακομη δυο αλλαγες για να ειναι ανταγωνιστικοι απεναντι στον Ολυμπιακο ( 0-2 τιτλοι & 0-2 στην ευρωλιγκα ) δηλαδη στη θεση των Μπαλτσεροφσκι και Βιλντοζα ο Τρακης ειπε στον Τουρκο πως εδωσε αρκετα και πως τωρα περιμενει το λιγοτερο να παει η ομαδα στο φ4 και να κατακτησει το πρωταθλημα ,... αλλοιως ......

    βεβαια ο γνωστος κωλοφαρδος Τουρκος αντι να βγει 9ος εκανε τις απιθανες νικες με Μονακο ( δωρο Οκομπο ) Βαλενθια ( δωρο του Ισραηλινου διαιτητη ) και απεναντι στην προκλητικα αδιαφορη Ρεαλ στη Μαδριτη και κατεταγη 2ος κατι που τον οδηγει ευκολα η' δυσκολα στο φ4 του Βερολινου ... να παρακαλας μονο να μην βρεθειτε στον δρομο του Ολυμπιακου ειτε στον ημιτελικο ειτε στον τελικο ....

  • Xero-las
    Xero-las Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    H διαφορά μας από τη 3η ή την 6η θέση είναι ένα καλάθι. Το ίδιο και η διαφορά του βάζελου από τη 2η ή την 5η θέση. Η ένα διαστρεμματάκι. Να περιμένουμε λίγο. Τους 2 πρώτους μικρούς τίτλους τους πήραμε, τους άλλους 2 τους διεκδικούμε.
    Ειδικά η φετινή ομάδα δεν είναι ομάδα έδρας. Πιο πολύ αγχώνεται στο ΣΕΦ παρά έξω. Προσωπικά θεωρώ ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της 1ης και της 8ης θέσης. Μας σπάνε εύκολα την έδρα και τη σπάμε κι εμείς.
    Καμία Μπαρτσελόνα, Μονακό κλπ δεν είναι εύκολη. Είναι τρομερά δύσκολη. Ακόμα πιο δύσκολος ξέρετε ποιος είναι; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Πολύ θα θελα να βγαίναμε 8οι και να ρχονταν οι Μαδρικαραγκιοζηδες που στηνουν ολα τα ματς να μας παιξουν σε 5 ματς.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε RACECHIP, διαφωνώ σχεδόν σε όλα από αυτά που αναφέρεις. Στο μόνο που συμφωνώ είναι σε αυτά που λες για την Εφές. Την Ευρωλίγκα δεν ξέρω αν θα την πάρουν, αλλά θα βγάλουν το λάδι της Ρεάλ, αν κι εφόσον κάνουν τις 3 νίκες που χρειάζονται (Ερυθρό εντός, Μπολόνια/Μπασκόνια εντός και μετά εκτός με μια από τις 2 ή την Μακάμπι εκτός, αν χάσει στο πρώτο πλέι-ιν).

    Στα 2 ματς που χάσαμε από την Μπαρτσελόνα παίζαμε με τελείως διαφορετική ομάδα, ειδικά στο πρώτο ματς στο Σεφ τον Οκτώβρη. Στο Παλάου Μπλαουγκράνα δεν είχαμε Πετρούσεφ, Ράιτ, Μητρου-Λονγκ, γυρίσαμε το ματς στην 4η περίοδο από το -15 και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Άλλα τα ματς της κανονικής περιόδου, άλλα στα πλέι-οφ και εντελώς διαφορετικά στο Φ4.

    Σαφώς και δεν είναι εύκολη η Μπαρτσελόνα. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη στα πλέι-οφ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν είναι όμως και το φόβητρο που θα μας καθαρίσει σαν αυγό. Θα γίνουν μεγάλα ματς, όπως τις περισσότερες φορές.

    Οι Πίτερς και Κάνααν κουβάλησαν την ομάδα μέχρι εδώ (με τα πάνω τους και τα κάτω τους), μία νίκη από το πλεονέκτημα και την "διαγαλαξιακή υπερομάδα" του Ποα, που νικήσαμε σε 2 τελικούς σε ουδέτερο και σε 2 ματς Ευρωλίγκας μέσα-εξω. Η Α1 είναι άλλη πονεμένη ιστορία, αλλά κι εκεί τον Ιούνιο ξυρίζουν τον γαμπρό.

    Επίσης ο Τρακιακός έκανε μια ντουζίνα μεταγραφές πριν ξεκινήσει η σεζόν και η μόνη αλλαγή που έκανε ήταν ο Ναν αντί του Γκάι. Αυτή η μεταγραφή έσωσε την χρονιά μέχρι τώρα για αυτούς, ειδάλλως θα πάλευαν για τα πλέι-ιν (στην καλύτερη), αφού χωρίς τον Ναν είχαν ρεκόρ 4-4, με το ζόρι. Υποθετικά μιλαμε πάντα, αλλά 2ος δεν θα έβγαινε με τίποτα.

    Αντίθετα ο Ολυμπιακός έκανε 1+3 προσθήκες από την αρχή της σεζόν, δείχνοντας για πρώτη φορά τόσο γρήγορα αντανακλαστικά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι 2 εξ αυτών κάνουν μέχρι τώρα την διαφορά (Πετρούσεφ & Ράιτ). Ο Μπραζντέικις δεν έχει βοηθήσει και ο Ναζωραίος δείχνει να ανεβαίνει.

    Τέλος, ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές και παταγώδεις ξενέρες διαχρονικά. Η ομάδα έχει πάρα πολλά "what-if" τα τελευταία 30 χρόνια, από την εποχή που ο θρυλικός Ζάρκο Πάσπαλιε πάτησε την καταραμένη γραμμή στο Μπομπλάν της Λιμόζ, όταν και θα παίρνανε την πρόκριση για το Φ4 στο ΣΕΦ το 1993.

    Κανείς δεν ξέρει τι αποτελέσματα θα είχαμε αν γινόταν λίγη παραπάνω προσπάθεια, αφού δεν κάνουν αρκετή (όπως λες) οι υπεύθυνοι της ομάδας. Σίγουρα έγιναν λάθη στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αλλάξει τακτική οι Πρόεδροι (πρόωρες ανανεώσεις, κλειστά συμβόλαια). Επίσης ο Μπαρτζώκας φτιάχνει στο παρκέ και στα αποδυτήρια μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και ακόμα κι αν δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα έχουν δώσει και την ψυχή τους μέσα στις 4 γραμμές.

    Στήριξη στην ομάδα, το αξίζει!

  • RACECHIP
    RACECHIP Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος δεν παμε Final 4 που να χτυπιομαστε. Με τετοια ομάδα εισαι για ως εδω. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
    Οπως περυσι εμεις τερματισαμε 1οι γιατι ειχαμε ομαδαρα και πηγαμε τελικο, ετσι φέτος που βγηκαμε οτι βγηκαμε δεν θα περασουμε τα προημιτελικα.
    Ακουω ορισμένους να λενε, Μονακο δε θελουμε, πιο ευκολη η Μπαρτσελονα.

    Ρε εχετε σαλτάρει! Ποια Μπαρτσελόνα ειναι ευκολη? Αυτη που σε κερδισε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ φέτος???
    3-1 η 3-0 θα μας πάρουν στη σειρά.

    Οσο για τον παναθηναικάκο, μπορει να τον κερδισαμε φετος 4 φορές αλλά το τι κανουμε στα μεταξυ μας ειναι αλλο θεμα.
    Βλέπουμε οτι εριξαν λεφτά, εφεραν παιχτες, ξαναφεραν παιχτες οταν ειδαν οτι κατι δε παει καλα και απογειώθηκαν.
    Αν πανε και παρουν το 7ο ευρωπαικο φετος μετα ας ανοιξουμε μια τρυπα υπογεια και να κρυφτούμε.

    Το μπάσκετ μας εχει δωσει χαρές, αλλά και ξενέρα μεγαλη. Γιατι βλέπουμε να γινεται προσπάθεια αλλά οχι αρκετή.
    Με Πιτερ και Καναν δε πας πουθενά! Δεν εχουμε περιφέρεια. Αναλαμπές μονο και αναλογως τι ονειρο θα δουν καποιοι το προηγουμενο βραδυ.

    Νικησαμε τον Ερυθρό αστέρα με χιλια ζορια. Ενα καφενειο ηταν ο αντιπαλος και τους καναμε θριλερ το ματς.
    Αυτη την ομαδα και σε τοσο φιλικο περιβάλλον επρεπε να την κερδισεις 20π.
    Αλλα με τη ψυχη στο στομα δεν πας πουθενα.

    κατι τελευταιο.....φέτος το ευρωπαικό θα το πάρει η ΕΦΕΣ.
    Εχουν ξυπνησει σαν ομαδα τρομερος ο προπονητης τους, αλλαξε ολη την εικονα, τον γουστάρουν οι παιχτες, βγαζει σοβαροτητα και θα απασχολήσει στο μελλον εντονα την αγορά προπονητών. Ο Λάρκιν εχει παρει μπροστα. Και εχουν αυτον τον παιχταρα παρει τον ΟΤΟΥΡΟΥ που ειναι τερμα αθλητικός και παιζει με πολύ τσαμπουκά και νευρο. Κατι που οι δικοί μας ψηλοι δεν εχουν ενω εχουν καλή τεχνικη.

  • BD7
    BD7 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα παίζουμε όλα τα παιχνίδια σε φουλ ρυθμούς να τα κερδίσουμε και όπου μας βγει. Στην Ευρώπη νιώθω ότι είμαστε αουτσάιντερ αλλά πιστεύω ότι αυτό μόνο καλό θα μας κάνει γιατί πέρυσι ιδίως το βάρος του φαβορί μας στοίχησε.

    Στην Ελλάδα από τη στιγμή που οι απέναντι αποφάσισαν να μείνουν με ένα ψηλό ουσιαστικά, και αν τα γκαρντ μας εχουν ενέργεια και μπορούν να παίξουν την άμυνα που ξέρουν, έχουμε πλεονέκτημα .

  • Γιαννης
    Γιαννης Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pano7 εγώ προτιμώ Μονακό και αν την περάσουμε να παίξουμε με βαζελο.μακρια από ισπανικές ομάδες.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε kasavetis,
    Πέρσι τον Πίτερς δεν τον εμπιστευόταν καθόλου, στον τελικό δεν τον έβαλε λεπτό. Φέτος είναι άλλος παίκτης.
    Εγώ πιστεύω θα του δώσει ευκαιρία του Λιθουανού.
    Του χρόνου οι ξένοι θα είναι:
    Έβανς - Κανναν - Πίτερς - Πετρουσεφ - Φαλ - Ράιτ - Μπραζντεικις.
    Ο Μιλουτινοφ θα έχει διαβατήριο.
    Αν στην θέση του Κανναν έρθει ο Ντόρσεϊ,θα μείνει ο Μακκισικ. Για μένα ο τελευταίος δεν είναι σίγουρος για του χρόνου.
    Για τον Γκος θα εξαρτηθεί η παρουσία του στο τέλος. Αν είναι υγιής θα βοηθήσει, έχει ποιότητα.
    Του χρόνου θα παίζουν 7 στην Ελλάδα.
    Βέβαια κοιτάμε πολύ μπροστά, πάμε να πάρουμε τώρα την Ευρωλίγκα και βλέπουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...