roumeliotis

Carwiz

Με... μαγικό Μιλουτίνοφ 54-83 στην Καρδίτσα

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει το... πόδι στο γκάζι ούτε λεπτό, ο Θρύλος πέρασε "αέρας" από την Καρδίτσα καθαρίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 54-83 για την 10η ημέρα της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει πολύ χρόνο σε παιδιά που δεν παίζουν σρκετά στην Euroleague. Μαγικός ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με νταμπλ-νταμπλ έχοντας 21 πόντους και 21 ριμπάουντς.

Ο Σέρβος σέντερ έκανε νταμπλ-νταμπλ σε 25:07’’ που αγωνίστηκε, ενώ στους 16 πόντους σταμάτησε ο Κάνααν και 12 με 7 ριμπαόυντ είχε ο Σίκμα. Από την Καρδίτσα πρώτος σκόρερ ήταν ο Κλάσεν με 12 ενώ το βάπτισμα του πυρός για την Καρδίτσα πήρε ο Κωνσταντίνος Πηλίτσης, ο οποίος σημείωσε 2/2 βολές στο φινάλε.

To 44-28 του ημιχρόνου αποτυπώνει πλήρως όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος, σε μία αναμέτρηση που από το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του με βάση την καλή του άμυνα.

Με εξαιρετική απόδοση στις δύο πλευρές του παρκέ κι επιθετικές αιχμές τους Μιλουτίνοφ και Κάνααν οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 22-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (24-13) και στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο τους έχοντας 11 επιθετικά ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Με την επιστροφή των Κάνααν και Μιλουτίνοφ στο παρκέ, η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα. Ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε στόχο από την γραμμή του τριπόντου, ο Σέρβος σέντερ κυριάρχησε στην ρακέτα και η διαφορά έφτασε στο +24 (33-57 στο 25’ και 41-65 στο 30’).

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δεν πάτησαν φρένο, παρά το γεγονός ότι το ματς είχε κριθεί από νωρίς και κάρφωμα του Μιλουτίνοφ βρέθηκαν στο +32 (47-79) στο 38’. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 36’ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στην «μάχη» τον 17χρονο, Αναστάση Ροζακέα.

Ο Κώστας Παπανικολάου υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά μηροβουβωνική χώρα στον αγώνα με την Μπάγερν και έμεινε εκτός αποστολής. Στην Καρδίτσα δεν ταξίδεψε επίσης ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος περιμένει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Όσον αφορά στον Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος, αν και ακολούθησε την αποστολή, δεν συμπεριλήφθηκε στην 12άδα. Τέλος, Φιλίπ Πετρούσεφ, Ναζ Μήτρου-Λόνγκ και Σακίλ Μακίσικ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Νίκος Παπανικολόπουλος): Γουάιτ 5, ΜακΚάλουμ 9 (2), Μπιουκάναν 10, Κλάσεν 12 (4), Αβδάλας 4, Καπετάκης, Πηλίτσης 2, Μαλέλης, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης 2, Τσούκας, Σάιμπερτ 8 (2).  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1), Κάνααν 16 (4), Φαλ 2, Μπραντζέικις 3 (1), Σίκμα 12, Λούντζης 6, Λαρεντζάκης 11 (2), Ροζακέας, Πάπας 5 (1), Μιλουτίνοφ 21 (21ρ.), Τανούλης 2

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-22, 28-44, 41-65, 54-83

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • PAP
    PAP Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ο Τανούλης όσο περισσότερο του δίνει ο κόουτς χρόνο συμμετοχής θα αρχίσει να βγάζει το ταλέντο του.Με σωστή καθοδήγηση πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα κάνει το μεγάλο άλμα και θα εξελιχθεί σε άλλος παίκτης.Πιστεύω ότι του ταιριάζει η θέση 4 περισσότερο.

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Tανουλης μόνο για 4.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Djredbull07 λογικο ειναι να εχεις χασει την ψυχραιμια σου ..... ο Ολυμπιακος οσο περναει ο καιρος εχει αρχισει να σκορπαει τρομο και η ομαδουλα σου ειναι ετοιμη να διαλυθει εις τα εξ ων συνετεθη ....

  • Djredbull07
    Djredbull07 Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    " ο Σικμα που πασαρει πιο γρηγορα και απο τη σκια του 12 π / 5ρ / 7 ασ / 1 κλ ... "
    Εγραψε ο άνθρωπος της φαπας, ο φαπαfun..

    Ο άνθρωπος σαλιγκάρι που περίμενε να βρεξει, την μεγαλειώδη εμφάνιση, του Παλαιμαχου Παλτου με την υπερηχητικη ενωση Καρδιτσας....

    Αντε πανηγυρτζη δήθεν μάνατζερ παικτών, όταν παίξει & με τον Δομοκο θα βάλει 30 ποντους...
    Ο Φλας, ο άνθρωπος ασίστ, ο γητευτής της σπυριαρας, ο υπερπαικτης των 32 ηπείρων & 64ων θαλασσών...
    Το κομπιούτερ με ανθρώπινο σώμα..
    Γελοίε καραγκιοζοπουλε

  • ValhallaRising
    ValhallaRising Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα συνγαυροι,

    @Μanos να αγιάσει το στόμα σου φίλε, πουθενά κανεις δεν αναφέρει τα παρακινούμενα επεισόδια σε τελικούς του Ιουνιόυ και την τιμωρία χάδι του μποτοξιακού.

    Δεν ξέρω αλλά τον Τανούλη πάντα 4-5ρι τον έκανα, πλαστικές κινήσεις, γρήγορος, με σουτ, δυναμικά, heads out, και φυσικά όσες φορές τον είδα να παλεύει στο 5, δεν μου ταίριαζε στο παιχνίδι του. Σήμερα φάνηκε στο πόσο πιο καλά κινούταν (δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο).

    Για τον Λούτζη να πούμε ότι σήμερα ήταν πιο κινητικός, δηλαδή δεν κατέβαζε τη μπάλα και μετα να στέκεται στην γωνία, που σημαίνει ότι τον δουλεύει κι ο κόουτς αλλιώς. Σίγουρα πάντως ο κόουτς, άγνωστοι οι λόγοι, αλλά δεν δείχνει σε όλους την υπομονή που δείχνει με τον Σίκμα. Σίγουρα ξέρει πααααρα πολύ καλύτερα από εμάς.

    Ο Μπράζι θέλει χρόνο, είναι παίχτης ομάδας, δεν μπορεί απλά να δημιουργήσει για τον εαυτό του, εγώ βλέπω μια σταθερή βελτίωση πάντως, με πιο σημαντικό τομέα την άμυνα που την βελτιώνει συνεχώς (είχε μεγάλο θέμα εδώ).

    Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τον Πετρούσεφ, αλλά πολύ λιγότερο για τον Μήτρου-Λονγκ που δημιουργεί για τον εαυτό του.

    Ο Λάρυ, δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά ξεμπλόκαρε το μυαλό του και παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς. ελπίζω στη συνέχεια να ναι σταθερά καλός.

    Γενικά η χρήση της μπάσκετ λιγκ ως μέσω αναπτυξης και εισαγωγής στην ομάδα περισσοτέρων παιχτών δίνει άλλο ενδιαφέρον και σε εμάς τους θεατές.

    Υ.Γ. Ημουν νιός και γέρασα και δικαστήριο για τον Τράκη και τον Σπανούλη δεν είδα. Η πολιτεία θα πάρει θεσχαχαχαχαχαχαχα;;;;; τι ρωτάω....

    Υ.Γ.2. Όλοι ασπίδα για τον Κόουτς και στο κλίμα εναντίον του, που δημιουργούν "έγκριτα" μέσα, κι όχι μόνο θα πω,

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ καλημέρα. Ο Γκος, γνωρίζετε, γιατί δεν αγωνίστηκε καθόλου;

    REDGOAL: Γιατί δεν το έκρινε σκόπιμο ο κόουτς. Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι πιο δυνατές απ' ότι ένα ματς με την Καρδίτσα, αν το ρωτάς για κατάσταση ετοιμότητας και ρυθμό...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red_Armor ενταξει δεν ειναι και Μπαλτσεροφσκι η' Λεσορ , αλλα στεκεται τουλαχιστον στην Α1 ο Μιλου ...

  •   GEO
    GEO Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark Red Είναι κάτι που το σκέφτηκα και εγώ φυσικά μόνο για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος Άλλωστε και εγώ πιστεύω τον Τανουλη αλλά σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να σταθεί στον θρύλο πάντως έχει τις προοπτικές και το ταλέντο

  • Red_Armor
    Red_Armor Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    αποθεωτικα σχολια διαβαζω για Μιλουτινοφ επειδη επαιξε καλα με την ανυπαρκτη Καρδιτσα.
    Ας τα κανει αυτα στην ευρωπη γιατι εκει σερνεται. Εγινε περυσι τοσος ντορος για τον παιχτη αυτον και νομιζω αδικα.
    ως τωρα απογοητευει παρα εντυπωσιαζει.

  • Φώτης βλαχοπουλος
    Φώτης βλαχοπουλος Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Μιλούν αν άφηνες 3 ριμπάουντ στον σικμα θα είχε κάνει κι εκείνος double double . Πέρα από την πλάκα φάνηκε σε γενικές γραμμές τι είχε στο μυαλό του ο κοουτς όταν πήρε το Σικμα. Ο Μπραζντεικις πρέπει να ανέβει ,δεν γίνεται παίκτης που στο μουντομπάσκετ έβγαλε μάτια να κινείται σε τόσο χαμηλά στανταρντς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...