roumeliotis

Carwiz

Μέσα ο Γκος και έξω Παπ-Λάρι-Πίτερς

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ταξιδεύει για την Καρδίτσα για να ρίξει την αυλαία της 10ης ημέρας της Basket League κόντρα στην ομώνυμη ομάδα τη Δευτέρα (11/12, 20:15), όμως θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες αλλά και μια επιστροφή που σκορπά χαμόγελα. μόνο πλήρης δε θα παρουσιαστεί.

Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Πίτερς δε θα ακολουθήσουν την αποστολή για διαφορετικούς λόγους έκαστος ενώ κανονικά θα είναι με την ομάδα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έμεινε εκτός λόγω αιματώματος στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο ΣΕΦ που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει το παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα μεταβεί ανήμερα του παιχνιδιού στην Καρδίτσα μόνο εάν αισθανθεί καλύτερα.

Τέλος, ο Άλεκ Πίτερς θα απουσιάσει αλλά όχι λόγω κάποιου προβλήματος μιας και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα μείνει δίπλα στη γυναίκα του για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • Νικολας
    Νικολας Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι. Αξιοπρόσεκτο το κουμάντο του κόουτς σε όλους τους καινούργιους παίχτες. Θυμηθείτε τους Καναάν Πητερς.

  • jimmy4864
    jimmy4864 Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ βλέπω σε πόσο σοβαρό πρόβλημα εξελίσσονται οι χαμένες βολές για την ομάδα..χάσαμε από Ρεάλ με 6 πόντους,όσες οι χαμένες βολές!! Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτό, όμως είναι ενδεικτικό....κατά τη γνώμη μου οι επαγγελματίες παίκτες θα έπρεπε να έχουν ευστοχία μίνιμουμ 75-80%.. επίσης αποδεικνύεται μπούμερανγκ για την ομάδα η ελληνοποίηση του Γουοκαπ, με αποτέλεσμα, η μη καλοκαιρινή ξεκούραση,να έχει πολύ αρνητική επίδραση πάνω του, συν βέβαια την συνεχή χρησιμοποίηση του (λογω τραυματια Γκος ή μειωμένης εμπιστοσύνης στον Λούντζη)..και βέβαια, μην ξεχνάμε πως εμείς στείλαμε όλο τον.. Ελληνικό Στρατό στο μουντομπάσκετ, ενώ οι βαζελοι ήταν 'κουρασμένοι' ή τους ποναγε το νύχι.. ετσι όμως ξεκίνησαν εντελώς ξεκούραστοι.
    Δημήτρης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ σωστα το τεχνικο τιμ του Ολυμπιακου δεν ξοδευει αλλαγες ξενων σε παιχνιδια οπως αυτο με την Καρδιτσα . με καθε σεβασμο για την ομαδα του Μπουρουση ... δεν θα ειχε κανενα νοημα να ξοδεψει δυο αλλαγες για να βαλει τους ανετοιμους Πετρουσεφ και Μακ Κισικ ... κατι τετοια εκαναν στον ΠΑΟ περυσι και γελαγε ολη η Ευρωπη ...ΟΤΑΝ ο Μητρου Λονγκ παρει το διαβατηριο και ΟΤΑΝ ο Πετρουσεφ θα εχει κανει καμμια 10αρια ομαδικες προπονησεις και ΟΤΑΝ θα εχει ολους τους παικτες υγιεις , ο κοουτς θα αποφασισει ποιους 6 θα χρησιμοποιησει στα παιχνιδια του φ8 , τα επομενα εγχωρια φετινα ματς δηλαδη που 'μετρανε' μετα το Σουπερκαπ .... μεχρι τον Ιουνιο που θα γινουν οι τελικοι Α1 υπαρχει πολυς δρομος ακομη ....

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ενα 4ρι λοιπον σημερα και με ενα 3ρι, με Πετρουσεφ εκτός(ακατανοητο τελειως) και με τον Μπαρτζωκα εμφανως να στηριζει Σικμα αναφανδον. Γενικως φετος πολλα περιεργα πραγματα συμβαινουν, και δεν εχουν καμια εξηγηση. Ειμαι περιεργος ποιος θα παιζει αλλαγη του Σικμα σημερα και ποιος του Μπραζντεκις. Πολυ περιεργο το ματς σημερα και γενικως λογω της πολεμικης εναντιον του Ολυμπιακου συνολικα οπως ξεκαθαρα φανηκε σημερα με αρχικο στοχο τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο η οποια πολεμικη εχω την αισθηση οτι θα επεκταθει σε ολα τα τμηματα με ποικιλους τροπους. Καλη επιτυχια στην ομαδα αποψε.

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απαγόρευση εισόδου κόσμου στα γήπεδα είναι μόνο για το ποδόσφαιρο ή σε όλα τα αθλήματα;;;

  • ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΤΙΣΤΙΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ..ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ..ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΥΣ 12ΜΕ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!

  • ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΤΙΣΤΙΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ..ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ..ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΥΣ 12ΜΕ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΟΙΟ ΕΥΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

  •  Spoofy
    Spoofy Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλοί μου συνοδοιπόροι, εδώ έχουμε έναν μανιακό εχθρό απέναντι μας με κρατική υποστήριξη και διαπλοκή, θα τους ήταν προβλημα να βάλουν κάποια μικρό εμπόδια στην έκδοση διαβατηρίου, το οξυμωρο είναι ότι ο ένας αδερφός το έχει ο άλλος όχι. Υπομονή και σε αυτό το θέμα. Υπομονή και με τον φάρο που ξανά δημιουργείται, υπομονή και με την ντόπα, που πανηγυρίζει τα καλάθια με τους οργανωμένους, υπομονή και με τον καναβάτσο corner three.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Έχουμε πει.
    Αλεξάνδρειο Όλε.
    Φύγε συ,Έλα συ θα πάει το έργο.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal συγνώμη ο Petrusev δεν πρέπει να δηλωθεί αντί Sikma αφού νομίζω έχουμε ακόμη δικαίωμα για 2 αλλαγες για τον α' γυρο;Μα αν δεν μπει να παίξει με την Καρδίτσα πως θα ενσωματωθεί και θα βρει ρυθμο;Συγνώμη ακατανόητα αυτά που γίνονται.

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε πώς το βλέπει ο Μπαρτζώκας...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...