roumeliotis

Carwiz

«Εξαιρετικές οι δύο νέες προσθήκες μας...»

casino loutrakiou
redwell

Με οδηγό την εκπληκτική του άμυνα ο Ολυμπιακός επικράτησε χωρίς να... ιδρώσει με 77–69 της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για τη 13η ημέρα της Euroleague, με τον Ίγνκας Μπραζντέικις να τονίζει για την επιστροφή στις νίκες τα εξής:

«Ήθελαν περισσότερο κάποιες κατοχές, πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ήταν πιο επιθετικοί, εμείς χαλαρώσαμε όταν πήραμε το προβάδισμα. Αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και χαίρομαι γι’ αυτό.

Θέλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να είμαστε πιο σκληροί, να παλεύουμε για τις έξτρα κατοχές, η αρχική πεντάδα έκανε τρομερή δουλειά, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Δεν παίξαμε σε γρήγορο ρυθμό, ήμασταν πιο αργοί, ειδικά όταν παίρναμε το ριμπάουντ αλλά δεν βγάζαμε γρήγορη επίθεση. Πρέπει ακόμα είναι να εμβαθύνουμε στο να μπαίνουμε πιο δυνατά στα σκριν, αλλά θα μάθουμε από αυτό.

Μας επηρεάζει η κατάσταση, έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα με δυο εξαιρετικές προσθήκες, έχουμε νέους παίκτες που μαθαίνουν, τώρα το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσει ο ένας τον άλλον και να έχουμε χημεία στο παρκέ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε antartis_8 εγω δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο ... ο RED GOAL συνεχιζει να λεει 'τα δικα του ' αποδιδοντας μου πραγματα που δεν εχω γραψει και δεν σκοπευω να ασχοληθω αλλο με αυτο ..

    εγω απλα ασκησα κριτικη στον αρθογραφο που χρησιμοποιησε το ρημα 'τελειωνει' για εναν παικτη της ομαδας μας και μαλιστα σε μια περιοδο που λογω της απουσιας του Γκος κληθηκε να αναλαβει ενα βαρυ φορτιο και τα καταφερε αξιοπρεπεστατα ( 3 νικες στην ευρωλιγκα 4 νικες στην Α1 χωρις Γκος ) .... αλλωστε και ο τιτλος του συγκεκριμενου αρθρου ηταν και εντελως λανθασμενος καθως τη θεση του Λουντζη 'τρωει' ο Πετρουσεφ που θα ειναι στη 12αδα την Παρασκευη και οχι ο Μητρου Λονγκ που ακομη δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης ....

    REDGOAL: Συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Γράψαμε ότι με Μήτρου-Λονγκ και εννοείται τον Γκος που μπαίνει κανονικά πλέον, ο Λούντζης τελειώνει από την Ευρωλίγκα. Έτσι θα γίνει όσο και αν εσύ βλέπεις τον Λούντζη ως νέο Ντε Κολό...

  • Lalalalalalalalalalalal
    Lalalalalalalalalalalal Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos Guard, πές στις πηγές σου ότι αν δεν μας δώσουν πίσω Τον Σάσα δεν δώνω τίποτα!!Αυτό πές τους….Χαχα!

    Πλάκα πλάκα μόνο Πήτερς Ή Μιλού θα μπορούσα να υποθέσω….Δεν θέλω να φανταστώ εκτός Ολυμπιακού του χρόνου κανέναν από τους δύο!!

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Hoopfan το redgoal έχει δίκιο και εσύ δεν γίνεται να πιστεύεις στα σοβαρά ότι ο Λούντζης όσο και να τον γουστάρουμε σαν άτομο ότι μπορεί να διεκδηκήσει παιχτικά θέση από τον Γκός ή τον Μήτρουλόνγκ ή τον Γουόκαπ .
    Ειναί πολυτέλεια που υπάρχει στο ρόστερ μάς , γιατι δεν δημιουργεί πρόβλημα κατ αρχήν και μετά θα πέρνει τα παιχνιδια στην Ελλάδα κι εκει απο 2ός γκάρτ και κάτω . Συν ότι αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός θα μπορεί να αναπληρώσει το κενό , όχι επάξια αλλα ικανοποιήτικά και σύν ότι θα έχει ένα έξτρα ρόλο σε συγκεκριμένα παιχνίδια στην ευρώπη αποκλειστικά με αμυντικό προσανατολισμό . Να μαρκάρει κανένα Τζέϊς , κανένα Χάουαρντ , κανένα Γουίλμπεκίν και πάλι για πολυ λίγο χρόνο .

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, ο Λουντζης στην Ευρωλιγκα μαλλον δεν χωραει γιατι θα εχουμε 9 ξενους συν Γουικαπ, Παπανικολαου, Λαρεντζακη εκτος και αν φυγει ο Σικμα. Αν υπαρχει τραυματισμος ομως, ο Λουντζης θα ειναι στη 12α-δα θα παιρνει χρονο παρα μονο σε ειδκιες αποστολες π.χ. να μπαινει για φαουλ στο τελος των δεκαλεπτων κλπ.

    Στην Α1 Λουντζης θα ειναι απαραιτητος γιατι εκει θα λειπουν 3 ξενοι.

    Υ.Γ. Ακουω απο Αμερικη οτι οι Κινγκς αρχιζουν να κοιτανε και αλλο παιχτη μας (δεν μου ειπαν ονομα). Ελπιζω να ειναι σπεκουλα.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά!!! :)))

    Οκ, Δημοκρατία έχουμε και έχει το δικαίωμα ο καθένας να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Κάπου όμως καταντάει κουραστική η επανάληψη των ίδιων απόψεων για τον λάθος σχεδιασμό του καλοκαιριού, τον ηγέτη-σκόρερ που δεν ήρθε ποτέ, τον παλαίμαχο Σίκμα, τον στάσιμο Λούντζη, τους διακοσμητικούς Πάπας, Τανούλη, Αμπόζι κλπ.

    Εντάξει βρε παιδιά, το καταλάβαμε. Ο Μπαρτζώκας και οι Πρόεδροι έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να θωρακίσουν την ομάδα και απομένει να δουλέψουν όλοι μαζί υγιείς και συγκεντρωμένοι στους στόχους τους. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για άλλες μεταγραφές φέτος. Το καλοκαίρι θα γίνει άλλη κουβέντα. Η προσοχή όλων και η κριτική θα πρέπει να γινει πλέον σε αυτά που θα δείξει η ομάδα στο παρκέ.

    Είναι γεγονός ότι φέτος δεν έχουμε την διαστημική απόδοση, όπως πέρσι τέτοιον καιρό, αλλά εξαιρουμένης της ήττας από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, οι υπόλοιπες ήττες δεν μπορούν να θεωρηθούν εκτός προγράμματος. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει η βελτίωση της απόδοσης, έτσι ώστε να κάνουμε ένα σερί νικών που θα μας φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

    Υπομονή λοιπόν και στήριξη στην ομάδα, το αξίζει!

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    μαλλον δεν ειδες τον αγωνα RED GOAL ... τον Λουντζη εβαλε αλλαγη του Ουοκαπ αλλα εκανε δυο βιαστικα φαουλ και ο Μπαρτζωκας τον τιμωρησε ακριβως οπως εκανε και με Κειναν τοποθετωντας τους στον παγκο ....

    REDGOAL: Και προτίμησε να βάλει τον ΜακΚίσικ να κατεβάζει τη μπάλα που ήταν από απουσία τριών μηνών... Συνεχίζεις να επιμένεις ότι ο Λούντζης θα έχει ρόλο, ενώ ουσιαστικά θα μένει εκτός 12άδας με Γκος και Μήτρου-Λονγκ παρόντες. Ευχαριστούμε μεγάλε διαφωτιστή που μας διαφώτισες γιατί δεν ήμασταν γήπεδο και δεν μιλάμε με το σταφ του Μπαρτζώκα πριν γράψουμε το οτιδήποτε. Παιδιά, a piece of advice, μην είστε το ίδιο ξερόλες και στη ζωή σας. Είναι κακό πράγμα να είσαι εντελώς άσχετος και να πουλάς παπά. Κάπως έτσι, με... παπά, πήγαν να στήσουν κάποιοι ομάδα πέρυσι σε ένα σπορ και ακόμα γελάει όλη η πιάτσα μαζί τους. Έγραψαν ιστορία...

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 08:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρω πως φετος εγινε η πιο ουσιαστικη ενισχυση και ο πιο σωστος σχεδιασμος στην προσφατη ιστορια της ομαδας

    1ον οι "εσωτερικες μεταγραφες" Κειναν και Πιτερς

    2ον η αντικατασταση του Σλουκα απο εναν πιο ολοκληρωμενο παικτη οπως ο Γκος

    3ον η αποκτηση ενος 3ου χειριστη υψηλου επιπεδου που τοσο ελειπε ολα αυτα τα χρονια , που μαλιστα ειναι και Ελληνας

    4ον η θωρακιση της φροντ λαιν με 2 διεθνεις Σερβους σε καλη ηλικια Εκει που ο Ολυμπιακος τοσα χρονια ειχε μονο εναν αξιοπιστο ψηλο , τωρα εχει δυο παικτες απο το πανω ραφι

    5ον για πρωτη φορα θα εχει 5ο ψηλο με την ποιοτητα του Σικμα

    6ον με μια κινηση ματ απεκτησε ενα κανονικο 3αρι που επιτελους θα ξεκουραζει τον Παπ και μαλιστα μολις 23 ετων με τεραστιες προοπτικες

    Σχεδιασμος αψογος λοιπον που ανεβαζει την ομαδα επιπεδο , δινει βαθος στο.ροστερ , κατι που.ελειπε ολα αυτα τα χρονια ( απο το 2010.και μετα ) και δινει και τη δυνατοτητα στον κοουτς να χρειαζεται να κανει μονο μια - δυο ( ισως ) αλλαγες τα επομενα χρονια διατηρωντας την ομοιογενεια που εχει φερει τοσες επιτυχιες στον Ολυμπιακο ...

    REDGOAL: Για το Λούντζη που τον έβαλε δυο λεπτά μόνο κόντρα στη Μπάγερν και προτίμησε τον ΜακΚίσικ να κατεβάζει τη μπάλα παρά τον Μιχάλη, θα μας πεις τίποτα; Γιατί όταν γράψαμε πως θα "τελειώσει" από Ευρωλίγκα όταν μπει ο Μήτρου-Λονγκ και φυσικά επιστρέψει και ο Γκος την άλλη βδομάδα, μας λέγατε εγκάθετους και βοθροσάιτ και αποδεικνύουμε άγνοια στο πώς λειτουργεί ο Μπαρτζώκας. Τελικά, μάλλον ξέρουμε πώς λειτουργεί ο Μπαρτζώκας καλύτερα από τον κάθε Hoopfan αφού δεν πέρασαν 24 ώρες από τότε που γράψαμε για τον Λούντζη και προτίμησε να τον αφήσει μόλις 2 λεπτά στο παρκέ βάζοντας τον ΜακΚίσικ να κατεβάζει...

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    εμένα ο Μπταζντέκις μου αρέσει πολύ σαν παίχτης και σαν σωματοδομή . Αλήθεια είναι ότι φένεται ακόμα αγχωμένος και δεν μοιάζει να έχει πίστη στο σούτ του . Δείχνει ότι το καταλαβαίνει το μπάσκετ . Οσο περνάει ο χρόνος θα είναι όλο και καλύτερος . Ο ιδανικός αντι-Παπανικολάου και νομίζω είναι και μικρός.
    Ο Σικμα είναι το εύκολο θύμα σε όλους , όμως για τον ρόλο του κατα την άποψη μου είναι ιδανικός. Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό είναι αν μπορούσαμε να βρούμε κάτι πιο οικονομικό απο αυτον ( κάποιοι λένε ότι παίρνει 800 χιλ ) . Παντώς για 3ό τεσσάρι και 3ό πεντάρι και να δέχεται να παίζει 7-8 λεπτά στη ευρολίγκα και και ξεκουράζει παίχτες στην Ελλαδα είναι μια χαρά . . Μπαίνει μέσα κατεβάζει 3-4 ριμπάουν , μοιράζει 2-3 ασσίστ , βάζει και κανένα πόντο που και που . Αμυντικά είναι μέτριος αλλά τα κάνει τα φάουλ του έξυπνα .
    Μπορεί σε 1 ή 2 χρόνια να έχει αυτον τον ρόλο ο Τανούλης αλλα τώρα είναι ανέτοιμος.
    Εκει που υστερεί η ομάδα μας δε μιλάμε για πρόσωπα είναι νουμερο ένα τα ριμπάουντ και μετα οι βολές . Είναι κάτι που πρέπει να το δούνε εκει στην ομάδα αν θέλουμε να φτάσουμε μακρυά στην ευρώπη

  • George 7
    George 7 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ όμως δν μαθαίνεις κ ρίχνεις κάτι τούβλα...οικοδομη χτίζει κάνεις...παρα τν σωματοδομη σου είσαι soft κ δείχνεις χωρίς αυτοπεποίθηση μέχρι τώρα....μακαρι να βελτιωθείς πάρα πολυ

  • Chrisd
    Chrisd Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίναμε όλοι προπονητές και έχουμε άποψη για όλα, ευτυχώς που ο Μπαρτζώκας δεν διάβασε πέρυσι τα σχόλια και κράτησε τον πιτερς. Ο Μπαρτζώκας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του τα δύο τελευταία χρόνια και με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της Ευρωλίγκας οδηγεί την ομάδα στα φάιναλ φορ. Ο φίλος ξέχασε τον Μιλουτινοφ ο οποίος έπαιξε τελικό με την εθνική Σερβίας, ήταν στην πρώτη φουρνιά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...