roumeliotis

Carwiz

Με άμυνα-τανάλια 77-69 τη Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell

Μπαίνοντας με το... μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ ο Θρύλος έδειξε από την πρώτη περίοδο στη Μπάγερν ποιος είναι το αφεντικό και χωρίς να φορτσάρει έφτασε εύκολα στη νίκη επί των Βαυαρών με 77-69 κάνοντας το ρεκόρ του 7-6 μετά από 13 "στροφές" της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα, έφτασαν και στο +21 στη 2η και στο +18 στην 3η περίοδο και παρά το ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα και τα πολλά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφτασαν πιο εύκολα στη νίκη απ' ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Ο Γουόκαπ βάρεσε... υπερωρίες πάλι μιας και ο Λούντζης μπήκε δυόμιση λεπτά στη δεύτερη περίοδο, ήταν αρνητικός και δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ ενώ εκτός ήταν οι Γκος και Μήτρου-Λονγκ. Να σημειωθεί ότι ο Πετρούσεφ δεν πήρε ούτε λεπτό και το ντεμπούτο του μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Coach-B ξεκίνησε τους Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ. Ο Λάσο επέλεξε τους Έντουαρντς, Γκιφάι, Μπόνγκα, Μπούκερ και Μπράνκοβιτς στη βασική πεντάδα της Μπάγερν. 

Ένα νευρικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με λάθη και αστοχία, μετετράπη πολύ σύντομα σε μονόλογο του Ολυμπιακού. Χωρίς τον βασικό πόιντ γκαρντ της η Μπάγερν, τον τραυματία Λεάντρο Μπολμάρο, και με τον Έντουαρντς στον άσο, έδειξε νωρίς... αποδιοργανωμένη. 

Η ομάδα του Πειραιά με 3/5 τρίποντα (από ένα οι Γουόκαπ, Κάναν και Πίτερς) προηγήθηκε με 13-2 και εν συνεχεία με 18-4. Οι Έντουαρντς και Μπούκερ ήταν οι σκόρερ των Βαυαρών που είχαν ξεκινίσει με 1/5 δίποντα. Ο Μπαρτζώκας έριξε τους Σίκμα και Μιλουτίνοφ στο παρκέ, αντί των Πίτερς και Φαλ, για να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος, με σκορ 24-8. Ο Πίτερς με λέι απ στην εκπνοή έφτασε τους 7 πόντους, ενώ είχε μοιράσει και 4 ασίστ κι ενώ 6 με δύο εύστοχα τρίποντα είχε ο Κέινααν.

Με Λούντζη και Λαρεντζάκη στην περιφέρεια, αντί των Ουόκαπ και Κέινααν, μπήκε ο Ολυμπιακός, στη 2η περίοδο, μαζί με τους Παπανικολάου, Σίκμα και Μιλουτίνοβ. Οι Βαυαροί βρήκαν τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την αρχή να κάνει ο Γουάιλερ-Μπομπ (28-13).

Αυτό δεν ανησύχησε πάντως τους «ερυθρόλευκους» που ξέφυγαν και με +21 από γκολ φάουλ του Μουσταφά Φαλ (39-18). Όμως, ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και από το +21 δέχτηκε επιμέρους σκορ 2-11. Οι Γερμανοί ευστόχησαν σε τρία τρίποντα (κατά σειρά οι Χαρτσένκοφ, Μπόγνκα και Βάιντεμαν), για το 41-29, στο ημίχρονο. 

Παπανικολάου και Πίτερς ήταν οι πρωταγωνιστές στην επίθεση στις αρχές της 3ης περιόδου, όταν ο Ολυμπιακός ξέφυγε με +19 (48-29). Η Μπάγερν είχε ένα ξέσπασμα, απαντώντας με σερί 10-0 για να πλησιάσει στο -9 (48-39). Ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ και ο Κάρσεν Έντουαρντς είχαν δώσει το έναυσμα με δύο τρίποντα. Πάντως, η τιμή της διαφοράς ήταν και πάλι διψήφια 54-44 στο τέλος της 3ης περιόδου, αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ανέλαβε δράση. 

Τα τρίποντα των Πίτερς και Λαρεντζάκη με το «καλημέρα» στην 4η περίοδο και το 60-46 αποτέλεσαν ιδανικό ξεκίνημα στο τελευταίο δεκάλεπτο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν άφηνε... υποψίες για δυνατότητα επιστροφής της ομάδας του Μονάχου... όπερ και εγένετο.

Ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου 6:43΄΄ πριν τη λήξη και με το σκορ 67-55 ανησύχησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των Πειραιωτών τραυματίστηκε αμυνόμενος απέναντι στον Ράντοντσιτς και αποχώρησε από το παρκέ δείχνοντας να πονά ψηλά στο πόδι.

Γουόκαπ και Πίτερς διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας, αλλά όσο κι αν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προσδοκούσαν να δει τον νεοαποκτηθέντα Φιλίπ Πετρούσεφ να πατάει για πρώτη φορά στο παρκέ σε επίσημο αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τους... έκανε τη χάρη. Φρανσίσκο και Χάρις είδαν τους παίκτες του Ολυμπιακού να χαλαρώνουν, ευστόχησαν σε τρίποντα για το 75-69, στα 37΄΄ πριν τη λήξη, αλλά κανείς δεν ανησυχούσε στο Στάδιο Ειρήνης κα Φιλίας. Ο Φρανσίσκο ήταν άστοχος σε λέι απ στα 21 δεύτερα, ο Γουόκαπ ευστόχησε σε 2/2 βολές (77-69) και απέμεναν 20΄΄.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-8, 41-29, 54-44, 77-69

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 14 (1/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Κάναν 8 (2/6 τρίποντα), Λούντζης, Λαρεντζάκης 13 (3/5 τρίποντα), Φαλ 7 (5 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (2/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπραζντέικις (0/3 σουτ), Πίτερς 14 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Μιλουτίνοβ 12 (5/6 δίποντα, 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ), Σίκμα 1, ΜακΚίσικ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Λάσο): Γουάιλερ-Μπαμπ 9 (3/5 τρίποντα), Φρανσίσκο 10 (3/11 σουτ, 2/2 βολές, 5 ασίστ), Έντουαρντς 11 (1/5 τρίποντα), Βάιντεμαν 5 (1), Γκιφάι (0/4 σουτ), Ράντοντσιτς 3 (5 ριμπάουντ), Μπόνγκα 6 (2), Χάρις 8 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Μπράνκοβιτς 5 (1), Καρτσένκοφ 4 (1/5 τρίποντα), Μπούκερ 4 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γκιλέσπι 4.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • Basketball coach
    Basketball coach Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    1)το διαστειμμα που έπαιζε ο σικμα στο 4 με μιλου στο 5 ήταν καταστροφικό(σα να παιζαμε με 1.5 παικτη λιγοτερο στην αμυνα..σουταραν ελευθεροι και χασαμε σχεδον ολα τα αμυντικα ρημπαουντ)...ενώ ξεκινήσαμε για 40αρα,όπως θα πρεπε με τις απουσίες των 4 βασικών της μπαγερν καταστράφηκε ο ρυθμός.. 2)ο λουτζης δεν ανταποκριθηκε ούτε για 2 λεπτά οπότε λόγο απουσιων γκος και Λονγκ παίξαμε ένα δεκάλεπτο χωρίς άσσο αναγκαστικά λόγο λουτζη..3)η ομάδα έχει ουοκαπ παπ λουτζη μπραζντεικις μακ κισικ σικμα που έχουν μεγάλη αδυναμία στο σουτ...έχουμε δηλαδή θέμα στο τρίποντο...εν μέρη με γκος Λονγκ πετρουσεφ θα βελτιωθεί αυτό...όμως δε γίνετε του χρόνου να μην το φτιάξουμε ...άρα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των κακών σουτερ από 6 σε 3 πχ...οπότε ουοκαπ παπ και μακ κισικ μένουν ενώ μπραζντεικις σικμα και λουτζης καλό θα Ναι να αφήσουν τη θέση τους σε 3 με καλό σουτ όπως πχ τζειμς ροηκαβοπουλο και γκιλ...4)κολλάει πολύ η μπάλα και κάνουμε επιθέσεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο επιθέσεων κακήν κακώς.. καμία σχέση με τη περυσινή κυκλοφορία...λείπει ένας παίκτης όπως ο μισιτς η ο τζειμς η ο λαρκιν που θα περνει τις σποφασεις και θα απογειώσει το σκληρό σύνολο μας...θεωρώ η επιστροφή του γκος θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για φέτος.. 5)χρειαζομαστε για του χρόνου ένα σκληρό ψηλό.. τεσσάρι...τύπου γκιλ..αντί του σικμα που ούτε επιθετικα βοηθάει ούτε αμυντικά...ΧΤΕΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΚ ΚΙΣΙΚ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΥΘΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΝΓΚΑΡΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΣΙΚΜΑ ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η ομάδα είναι υγιής και πλήρης, πάει Φ4 και διεκδικεί ισότιμα τον τίτλο. Το θέμα είναι να μπορέσει να ρολάρει και να βγάλει την ενέργεια που πρέπει στο παρκέ.

    Μέχρι τώρα είχαμε πολλές δυσκολίες. Σιγά σιγά θα στρώσει η ομάδα και θεωρώ ότι θα πάμε εξίσου καλά με τις 2 προηγούμενες χρονιές.

    Οκτώβρη και Δεκέμβρη δεν κρίθηκε κανένας τίτλος, αλλά μπαίνουν οι βάσεις για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος και 2-3 σερί καλά ή άσχημα αποτελέσματα μπορεί να σε εκτοξεύσουν ή να σε καταποντίσουν αντίστοιχα.

    Όπως λέω πάντα στο τέλος, υπομονή και στήριξη στην ομάδα. Το αξίζει!

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    διαβαζω ορισμενους που κανουν συγκριση Σλουκα / Βιλντοζα με Ουοκαπ / Γκος και εχω πεσει στο πατωμα απο τα γελια .... εκτος του οτι οι δυο παικτες μας ειναι καλυτεροι σε ολα τα στατιστικα , ειναι και αψογοι αμυντικα κατι που δεν μπορει να φανει στα στατιστικα ... βεβαια αρκει κανεις απλα να εχει δει τα παιχνιδια των δυο ομαδων για να διαπιστωσει τη χαωτικη διαφορα ποιοτητας , γιατι καμμια φορα οι αριθμοι δεν λενε την αληθεια ... εαν σε αυτα προσθεσουμε οτι ο Ολυμπιακος εχει βγαλει πολυ πιο δυσκολο προγραμμα ( ο ΠΑΟ εχει να παιξει ακομη με Ερυθρο Αρμανι Μονακο ενω εχει παιξει ηδη 8 ματς απο τα 13 εντος εδρας ) μπορει κανεις να καταλαβει πως και στη γραμμη των pg ειναι πολυ καλυτερος ο Ολυμπιακος ... το μονο που σωζει τον ΠΑΟ μεχρι στιγμης σε αυτον τον τομεα , ειναι τα απιστευτα πραγματα που κανει ο Γκραντ αν και εχει αρχισει να παρουσιαζει δειγματα κουρασης ( 30 λεπτα μ.ο. χωρις να υπαρχει παικτης τραυματιας σε αυτη τη θεση στον ΠΑΟ ) οπως ειναι φυσικο , χωρις αυτον ο ΠΑΟ θα ειχε 3-4 ηττες ακομη στην Α1 και αλλες τοσες στην ευρωλιγκα .... συνεπως στην μονη γραμμη που ειχε θεωρητικα ενα προβαδισμα ο ΠΑΟ θεωρω πως και με την προσθηκη του Ναζ η υπεροχη του Ολυμπιακου θα ειναι συντριπτικη μεχρι το τελος της σεζον ...

  • RedGyver
    RedGyver Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα είναι ξεκάθαρα εκτός ρυθμού και κουρασμένη από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Επίσης είναι πολλοί οι νέοι παίκτες που φυσιολογικά δεν γνωρίζουν την φιλοσοφία της ομάδας. Η περσινή ομάδα δεν υπάρχει. Οι αλλαγές είναι μεγάλες και κομβικές και πρέπει να το αποδεχτούμε. Έχουμε νέα ομάδα. Ο κοουτς σίγουρα θα προτιμούσε η ομάδα με τις μεταγραφές να μην επηρεαστεί τόσο καθοριστικά αλλά μάλλον ήταν αδύνατο.
    Υπομονή χρειάζεται, το υλικό είναι καλό και ο Κοουτς κορυφαίος, θα ξαναχτίσει την ομάδα μας. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις Μπραζντεικις και Πετρουσεφ στοχεύουν και στο μέλλον.
    Στο μπάσκετ πάνω απο μια δεκαετία είμαστε στον σωστό δρόμο.

  • Votsa
    Votsa Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακος στο τέλος θα είναι στην τελική εξάδα κ θα περάσει απευθείας στα play-offs ( αν έχει υγεία ) ;

    REDGOAL: Αν είναι κομπλέ η ομάδα, θα είναι στην 6άδα φίλε

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο πρώτο δεκάλεπτο, που η Μπάγερν ήταν άστοχη από μακριά, η διαφορά θύμισε περσινή σεζόν, μην έχοντας όμως καμία σχέση με την ενέργεια που έβγαζε η ομάδα μας και και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ειδικά στην επίθεση που είμαστε τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο κάτω φέτος στο τρόπο που γυρίζει η μπάλα και στην λήψη αποφάσεων.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας φέτος σε σχέση με πέρσι είναι η διαφορά στο πρώτο ροτεισον που γίνεται.. πέρσι υπήρχε συνέχεια καθώς οι αλλαγές δεν επηρέαζαν την απόδοση μας , ίσα ίσα που κάποιες φορές η ενέργεια ήταν ακόμη μεγαλύτερη για αυτό τα περισσότερα παιχνίδια στο σεφ είχαν τελειώσει ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο..
    Ο Μακ σικικ είναι αγνώριστος , ο μιλουτινοφ ακόμη δεν πατά καλά , ο γκος τραυματίας, ο μπρατζεισκις στην άμυνα δεν βοηθάει ενώ στην επίθεση του λείπει η σταθερότητα, λουτζης λίγος, σικμα φιλότιμος αλλά ..ο Λάρυ ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο και οι καινούργιοι που ακόμη δεν έχουν ενταχθεί..

  • Κλεανθης
    Κλεανθης Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούω που κράζετε τον Λουτζη κ τον Λαρεντζάκη
    Πρώτον ο Λαρετζακης έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια όπως κ σήμερα άρα είναι άδικο γι'αυτό που πληρώνεται κ γι'αυτό που μπορεί να κάνει κ του αναλογεί είναι οκ κ ο Λουτζης είναι ο 12-13 παίχτης για να μην πω κ παρακάτω στο ροτεσιον ναι να υπάρχη μια κριτική αλλά όχι έτσι...
    Δευτερον κριτικη πρέπει να γίνει στον σχεδιασμό στους ξένους που δεν παίζουν κ σε αυτούς που τραυματίζονται συνέχεια κ γτ τραυματίζονται συνέχεια....
    Τρίτον είναι Έλληνες δεν υπάρχουν πολλοί καλητεροι από αυτούς...δεν μπορείς να παίξεις Α1 χωρίς Έλληνες μάλλον μπορείς αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω ...
    Πάνε σταξτα πάρε Ντόρσεϊ από Φενέρ μαζί με μητρουλογκ κ γουακομπ συν τους δύο Αμερικανούς νασε κομπλέ στα γκαρντ κ σε Ελλάδα κ σε Ευρώπη απλά τα πράγματα.....
    Φταίει ο Λουτζης δηλ που έχουμε τόσους τραυματισμούς
    Η που μέχρι κ η γιαγιά μου καταλαβενει ότι ο Σικμα δεν κάνει κ τέλος πλέον δεν χρειάζεται ούτε ανάλυση ότι δεν κανει
    Η που ο Λιθουανός είναι μέτριος κ όχι αυτό που όλοι θα θέλαμε (γτ με τόσα που παίρνει συν αυτά που δώσαμε για να φύγει απτην Ζαλγκίρις αν ο καθένας έφτιαχνε ομάδα μετά το τέλος της περσινής σεζόν κανείς δεν θα τον επερνε) απλά ήταν ότι καλύτερο υπήρχε που μπορούσαμε να πάρουμε την τελευταία στιγμή...οποίος κατάλαβε καταλαβε
    Η που ο μακισικ έκανε μαλακια
    Η που ο γκος αν κ μαρεσει είναι γυάλινος κ οι τραυματισμοί του μας έχουν στοιχήσει ματς κ κούραση σε άλλους παίχτες...
    Η γενικά για τον Λαθος σχεδιασμό....
    Ναι φταίει κ ο Λουτζης που δεν εξελίσσεται αλλά αυτός είναι το 1%

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ μέτριος ο Ολυμπιακός χθες βράδυ με την Μπάγερν να παίζει χωρίς τον βασικό της σέντερ (Ιμπακα), χωρίς τον βασικό της point guard ( Bolmaro) και χωρίς τον σουτέρ της Ομπστ. Θετικό ότι ο Millutinov έδειξε μια βελτίωση. Μπραζντεικις ...??? Ακόμα να μάθει τα συστήματα ; Σαν να παίζουμε με τέσσερις όταν είναι μέσα, απλά τίποτα.

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά η μη φυγή του μακισικ και η τόσο μεγάλη ανοχή στην κατάσταση του, μπορεί να έχει και άλλη μετάφραση! Μπορεί να υπάρχει σχέδιο ελληνοποίησης του παίχτη!

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    George 7 και περυσι με μικρομεσαίους αντιπάλους τον ίδιο κόσμο είχε. Μην γράφετε ότι σας κατεβει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...