roumeliotis

Carwiz

Χαλάρωμα... εκτός με το Μαρούσι

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά τις δυο νίκες στην "διαβολοβδομάδα" της Euroleague, φιλοξενείται στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το Μαρούσι την Κυριακή (20:15, ΕΡΤ3), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει και πάλι στους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Σέρβος σέντερ και ο Σακ-Ατάκ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους καθώς ο πρώτος ακολούθησε το Σάββατο (18/11) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο ΜακΚίσικ έβγαλε ένα μέρος και αμφότεροι θα μπουν με την ομάδα στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Από την άλλη πλευρά, το Μαρούσι έχει κάνει δύο πολύ μεγάλες νίκες με Καρδίτσα και Λαύριο, επομένως έχει βάλει τις βάσεις για τον μεγάλο στόχο της σεζόν, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Για την ομάδα των Βορείων Προαστίων μοναδική απουσία ο τραυματίας Στέφαν Πένο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Θρυλος
    Θρυλος Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λουτζης περυσι εστω και σε αυτά τα παιχνιδια κάτι εδινε, φέτος είναι απλά για γέλια. κρίμα.

  • Βαλ
    Βαλ Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα πω το εξής. Πάπας και Τανουλης έπρεπε να είχαν φύγει δανεικοί με τον όρο να παίζουν πάνω από 25 λεπτά. Έπρεπε να έχουμε.φερει δύο έτοιμα παιδιά όπως φλιωνης και Τσαλμπουρης(παίζει Ισπανία δύο χρονιές) η κασσελακης. Έτσι ώστε να ξεκουράζουν τους παίκτες. Μαζί με Λούντζης και Λάρι ήταν αρκετοί για το ελληνικό πρωτάθλημα.

    Θα ευχηθώ μια νίκη έστω και με ένα πόντο και φυσικά υγεία σε όλα τα παιδιά που θα παίξουν ακόμα και σε δημοσιογράφους και σχολιαστές του σάιτ αυτού.

  • Johnny7
    Johnny7 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα περιμένω πως και πως να πάρουμε παίκτες... ακόμα το σκέφτονται ή μετράνε αν βγαίνουν τα κουκιά; Περνάει ο χρόνος και τίποτα στον ορίζοντα... Και έρχονται δύσκολα πάλι σε λίγο καιρό.

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως η προσθήκη γκαρντ πρέπει να γίνει άμεσα και να μπορέσει να παίζει αμέσως και στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει νόημα να γίνει σε κάνα 2-3 εβδομάδες. Όσο για τον Μιλουτινοβ ελπίζω πράγματι να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα όπως ακούγεται.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow

    Μα για να συμπληρωνει τη 12αδα. Καναν Πητερς Φαλ Γουοκαπ και Παπ βαζουν το 85% των ποντων σχεδον σε καθε ματς με την απουσια Γκος και Μιλουτινοφ. Οποιος πιστευει οτι Λουτζης Τανουλης Παπας και Μπραζντεκις με Σικμα μπορουν να κανουν το ιδιο μαλλον ονειρευονται. Τανουλης και Παπας ΔΕΝ κανουν για Ολυμπιακο ουτε για Α1 παρα για κανα 2λεπτο εαν το ματς εχει κριθει. Οι αλλοι τρεις στην καλυτερη περιπτωση ειναι μετριοι,προς το παρον. Ο Λουτζης μετα απο 3 σχεδον χρονια δεν εχει βελτιωσει αιασθητα ουτε το σουτ ουτε το κατεβασμα της μπαλας. Θα κανει ενα καλο ματς και μετα χανεται στα επομενα 10. Δεν ειναι το προβλημα τοσο οι ξενοι ειτε ποιοτικα ειτε κ αριθμητικα οσο το υποστελεχωμενο ελληνικο μερος του ροστερ. Απεναντι υπαρχουν Σλουκας, Μωραιτης,Ματζουκας, Παπαπετρου(τραυματιας)Μητογλου Κωστακουμπο κι εσυ εχεις Λαρυ(μετριοτατος φετος) Λουτζη Παπας Τανουλη και Παπανικολαου + Γουοκαπ δηλαδη με το ζορι 4 Ελληνες πρωτης γραμμης με τους δυο να φτυνουν αιμα να καλυψουν κενα του ροστερ εκτος απο τις δικες τους θεσεις, λογω τραυματισμων.

  • ΤαΚης. Μ
    ΤαΚης. Μ Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    RG.Αν μπορούμε να πάρουμε το μήτρου-λονγκ γιατί δεν τον παίρνουμε αφού έτσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε έναν Έλληνα. και μετά θα παίξει τον νέο χρόνο και Ευρώπη.
    Πρέπει άμεσα να καταθέτουν τα χαρτιά του μιλουτίνοφ για να γίνει Έλληνας .πότε θα γίνει αυτό για να έχουμε και έναν Αμερικάνο ακόμα να προσθέσουμε για Ελλάδα.
    RG. Τι λες να παίρναμε τον ΠΟΚΟΥΣΕΦΣΚΗ που έχει και Ελληνικό διαβατήριο για 4αρι.

    REDGOAL: Θα γίνει Έλληνας κάποιος από το ρόστερ, νόμιμα και δικαιωματικά φίλε

  • Βελενίκος 7
    Βελενίκος 7 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, υπάρχει θέμα Χολις -Τζεφερσον;

  • λολ
    λολ Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    καλησπέρα, να πάει να αγορασει Πανγκος, ενώ γνωρίζει οτι ο αθλητής θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου και έπειτα. Δηλαδή από τον Γενάρη και μετά...? οχι

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πάνγκος και ο κάθε πανγκος redgoal θα παίζουν από Ιανουάριο ;;; Πως πάει όπως είχες αναφέρει με boldwin ;;; άλλος ας πούμε από ομάδα euroleague μπορεί να παίξει άμεσα ;;;

    REDGOAL: Παίδες από ομάδα της Euroleague έχει δικαίωμα να παίξει με το που μπει ο Γενάρης και αρχίσει ο δεύτερος γύρος. Αυτό ισχύει και για Πάνγκος και για Μήτρου-Λονγκ και για όλους...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    chrisvoulg, .....μα φιλε μου δεν χρειάζεται τον Curry για να κερδισει το Μαρουσι. Ας το κερδίσει και δυσκολα στη τελικη.
    Ουτε εχω αξίωση απο τον Πάπας να βαζει 10 τριποντα σε αγώνες που θα παιξει 10 η 20 λεπτά.
    Ο παίχτης εγώ παρατηρώ οταν μπαίνει πως προσπαθεί στον ελάχιστο χρονο που του δινεται να δειξει τι αξιζει. Για αυτο και παιρνει βεβιασμένες προσπάθειες τριποντων. Μπαινει μεσα ουσιαστικά για να αλλάξει μια δυο πασες σε μια επιθεση και μετα να ληξει το παιχνιδι!!! Ειναι τρομερο αυτο που συμβαινει με αυτον.

    Να μπει μεσα να τον δουμε ενα ματς πως κινειται, πως λειτουργει οταν ξερει οτι εχει χρονο.

    Περυσι θυμαμαι ενα παιχνίδι που επαιξε κοντρα στο Λαυριο στο ΣΕΦ και εκτος απο αρκετά τριποντα εκανε και ασιστ και επαιξε πολυ καλά.

    Αν δεν του κάνει του Μπαρτζώκα χιλιες φορές να ειχε αλλον! Τι τον κρατάει!???

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...