roumeliotis

Carwiz

«Θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (19/10, 21.15) στο ΣΕΦ την Παρτιζάν με στόχο τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το επερχόμενο ματς με τους Σέρβους και την ανάγκη για μια νέα αρχή των Πειραιωτών στην φετινή διοργάνωση:

«Είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα, όμως, το ματς με την Μιλάνο το έχουμε ξεχάσει. Αύριο είναι ένα καινούργιο ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα».

Αναφερόμενος στην σερβική ομάδα, είπε: «Είναι σίγουρα είναι επικίνδυνη. Έχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν εύκολα τη μπάλα στο καλάθι, όπως είναι οι Πάντερ και Λεντέι. Είναι μια γεμάτη και σκληρή ομάδα, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε την άμυνά μας και βρούμε ρυθμό θα έχουμε επιτυχία».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει ένα «μήνυμα» στους φιλάθλους της ομάδας μας: «Ο κόσμος μας έχει δείξει και στο παρελθόν πως μας στηρίζει. Μπορεί να μην του αρέσει μέχρι στιγμής η εικόνα, όμως, είναι πάρα πολύ νωρίς. Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά τις τελευταίες χρονιές. Πιστεύω πως σε βάθος χρόνου και όταν θα είμαστε πλήρεις, θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει ν' ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κόουτς, ο Λάρυ. Είναι πολύ κακός προς το παρόν, ελπίζω ν' ανακάμψει. Αυτό που βλέπουμε προς το παρόν είναι πολύ οξύμωρο.... ΔΕΝ γίνεται να τα περιμένουν όλα από τον Γούοκαπ. Ο ΔΕ Κάαναν έπρεπε να φάει πρόστιμο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. 30+ χρονών άνθρωπος, επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

  • παύλος
    παύλος Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρός δεν είναι να βγείτε μπροστά και να στηρίξετε την ομάδα κι εσείς , Λάρρυ , Λούντζη , Παππα , Πήτερς , Τανούλη , Κάνααν ; Αμ . Εδώ και τώρα σας θέλω . Ήρθε η ώρα σας .

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπισω στην ομαδα να μην ασχολουνται με τους οπαδους που "στηριζουν" στις επιτυχιες και στους θριαμβους.. και να δουλευουν απερισπαστοι..
    Ανυπομονω για αυριο!

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τις δύο ήττες... νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα....το θέμα είναι να δουλέψουν με ηρεμία στον λίγο χρόνο που υπάρχει για προπόνηση ειδικά αυτό το διάστημα που υπάρχουν κ τραυματίες κ το σωστό μπάσκετ θα βγει κ θα έρθουν κ οι σερί νίκες κ αντίστοιχα θα χάσουν κ οι υπόλοιποι... έτσι είναι η Ευρωλίγκα...απλά τώρα υπάρχει έλλειψη ενέργειας... όσον αφορά τον σικμα που όντως δεν βοηθάει καθόλου μέχρι στιγμής είναι καθαρά θέμα προπονητή να πάρει μια απόφαση...αυτός βλέπει πράγματα που εμείς δεν μπορούμε να δούμε στις προπονήσεις...αν δηλαδή υπάρχει προοπτική ανόδου του παίκτη... διαφορετικά τον αλλάζει....φέτος φίλοι πιστεύω ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει ανάμεσα στις ομάδες τις λίγκας κ κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη.... πίστη στην ομάδα μας κ όλα θα πάνε καλά!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...