roumeliotis

Carwiz

Εξέλιξη και χαμόγελα στον Πειραιά για Ναν

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός περιμένει... υπομονετικά στην αγορά για να κάνει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2023-24 η οποία θα είναι και το... κερασάκι στην τούρτα καθώς πιθανότατα μιλάμε για το υψηλότερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στην ομάδα.

Όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσφατα σε συνέντευξή του, υπάρχουν 3-4 παίκτες που μιλάνε οι ερυθρόλευκοι και ενας εξ αυτών θα πιάσει... Λιμάνι.

Ποιος θα είναι; Ο Κέντρικ Ναν είναι μια δυνατή υποψηφιότητα και αν πιστέψουμε πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο σπουδαίος σκόρερ ενημέρωσε δια του εκπροσώπου του τον Ολυμπιακό πως είναι έτοιμος να μπει σε διαδικασία τελικών επαφών με τους Πειραιώτες μιας και είναι κοντά στην απόφαση να μπει στο αεροπλάνο για να προσγειωθεί στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Αμερικανούς προσπαθεί να τον δελεάσει με διετές συμβόλαιο για 5.000.000 δολάρια συνολικά και αν έχουμε εν τέλει ντιλ, σε αυτά τα οικονομικα επίπεδα θα είναι. Το διά ταύτα; Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχουμε οριστική κατάληξη με Κέντρικ Ναν και οι πιθανότητες για "γάμο" είναι αυξημένες.

Ο έμπειρος σκόρερ αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ σε 70 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και είχε 7.09 πόντους μέσο όρο, 1.56 ριμπάουντ, 1.29 ασίστ σε 13.8' λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός ύψους 1,91 μέτρων κόμπο γκαρντ κλείνει σε λίγες ημέρες τα 28 του χρόνια και φαίνεται έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Εχει θητεία στους Μαϊάμι Χιτ, τους Λος Αντζελες Λέικερς και τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με μέσο όρο καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου 12,1 πόντους, 2,4 ασίστ κι ισάριθμα ριμπάουντ.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο σκόρερ με φαρμακερό τρίποντο ενώ έχει και την ατομική φάση κι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι ακριβώς το κομμάτι που λείπει στην επίθεση, χωρίς να είναι ασυνεπής αμυντικός.

Δείτε παρακάτω στιγμές του Κέντρικ Ναν στο ΝΒΑ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

71 σχόλια

  • MRGREEN
    MRGREEN Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ....

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουμάντο όμως φίλε Θοδωρή στην Φενέρ δεν κάνει ο ιτουδης αλλά η διοίκηση της ομάδας. Και εξάλλου μετά από αυτά που τους έκανε ο τρακης με την υπόθεση sloucash αν είχαν ένα λόγο να μην δώσουν παίχτη στον αταμαν και στον τρακη τώρα έχουν άλλους 100 λόγους. Οπότε πιστεύω ότι αν το αφήσουν ελεύθερο θα του βάλουν ορο να πάει οπουδήποτε αλλού εκτός από Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς θέλουμε να πληρώσουμε ένα by out στην Φενέρ και να τον αφήσει να έρθει σε εμάς. Μέχρι να κλείσει οριστικά το θέμα και εγώ πιστεύω ότι θα καταλήξει (Ντορσευ) σε εμάς διαφορετικά μπορεί να γίνει το άλλο σενάριο με Ναν και να φύγει ο Μακκισικ.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο την καλημέρα μου κι εγώ λέω: και σιγά μην ο παμπόνηρος Ιτουδης αφήσει τον Ντόρσεϊ να κατηφορίσει στο Λιμάνι. Η ομάδα ΗΔΗ είναι οδοστρωτήρας, να της προσθέσει τον παίκτη που της λύνει το πρόβλημα με τα διαβατηρια; Και να ρισκάρει να μας βρει μπροστά του παντοδύναμους; Πιστεύω ότι όχι μόνο δεν θα τον αφήσει να φυγει, αλλά ΑΝ το έκανε θα εβρισκε τρόπο να το κάνει εξασφαλίζοντας το να μην έρθει εδώ, η έστω να μην τον βρει μπροστά του. Λχ θα μπορούσε να τον αφήσει μια μερα μετά τη διορία που οι παίκτες μπορούν να μετακινηθούν από ομάδα σε ομάδα Ευρωλίγκας (πέρυσι ήταν αρχές Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά). Ή με μια άλλου είδους συμφωνία, δεν ξέρω. Είναι γάτα ο Ιτουδης, μην τον βλέπετε έτσι.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται...

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 07:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σας σε όλους. Λοιπόν άρχισαν επιτέλους τα ευχάριστα. Και πιστεύω έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα μετά την απόκτηση του Μπραζντέικις. Το θέμα και το δίλημμα των υγιέστατων Ολυμπιακών εδώ μέσα που έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή στην διοίκηση και τούς παίκτες του τμήματος είναι Ντορσευ (Με την προϋπόθεση ότι θα τον δώσει η Φενέρ και σε αυτή την περίπτωση δεν φεύγει και ο Μακκισικ) ή Ναν που σε αυτήν την περίπτωση θα αποχωρήσει ο Μακκισικ?? Τι προτιμάμε τελικά?? (Αναφέρομαι πάντα στους υγιείς ολυμπιακούς εδώ μέσα) Red goal θα ήθελα και την δική σου γνώμη όσον αφορά στο ερώτημα Ντορσευ ή Ναν ευχαριστώ!!

    REDGOAL: Φίλε λόγω διαβατηρίου ο Ντόρσεϊ είναι σα να κερδίζεις το τζόκερ αν έρθει...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark Red δεν απαιτείς καλύτερα να το βουλωσουν τα αλλοθρησκα τρολακια, οι αντιολυμπιακοι, τα τρολακια της κακιάς ώρας, οι συμπλεγματικοι και οι άσχετοι με την ομάδα και το άθλημα;
    Σιγά μην τους αφήσουμε να αλωνιζουν

  • Dark Red
    Dark Red Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρης, φίλε καλό θα ήταν χαρακτηρισμοί και κοσμητικά επίθετα να λείπουν. Όχι τίποτε άλλο αλλά χάνεις και το δίκιο σου έτσι.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ν ΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ lidl ΡΕ ΒΑΖΕΛΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;
    ΜΙΛΟΥ ΓΚΟΣ ΣΙΚΜΑ ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ;
    ΛΑΡΕ ΦΑΛ ΘΩΜΑΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ;
    Ο ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;
    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΡΟΛ. ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΣΤΟΚΕ
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΖΑΛΙΣΕ ΡΕ ΜΕ ΤΖΕΗΜΣ ΝΑΝ ΚΤΛ;
    ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΑΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ KOSTAS ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7, Red7Αρουρ(αιε), 7φουστερ, Αm77 και λοιπά αντιολυμπιακα τρολακια που το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να σπείρετε διχασμό, ένα μόνο θα σας πω: επειδή φέτος η φαπα θα φτάσει ως τον αστράγαλο σκαψτε από τώρα τις τρυπες. Ξέρετε. Αυτές που χωνεστε κάθε Μάρτιο και μετά σας ψάχνουμε. Νωρίτερα φέτος.

  • Ν
    Ν Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχεδιασμός απ τα λιντλ μην έχετε απαιτήσεις απ την ομάδα φέτος ήρθε κ το τελειωτικό με τον Λιθουανό
    Μας ζάλισαν με ναν κ τζειμς κ ήρθε 2-3αρι
    Ο Λιθουανός χρειαζόταν στο 3 αλλά πάλι λείπει ο σκόρερ ο καθαρός ένας ναν ένας τζειμς μακάρι να βγω ψεύτης θα αναγκαστούν να πάρουν παίχτη σε λίγο καιρό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...