roumeliotis

Carwiz

Φιλική ήττα 50-57 από Αρμάνι

casino loutrakiou
redwell

Στο περιθώριο της βραδιάς του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 50-57 από την Αρμάνι Μιλάνο, σε μια φιλική "μάχη" η οποία είχε τρία μόνο δεκάλεπτα.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για μία και μοναδική φορά με τη συλλεκτική φανέλα προς τιμήν του Red-Span, μια εμφάνιση που είχε 11 κόκκινες ρίγες, όσα και τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, χρυσές λεπτομέρειες και το ψευδώνυμο V-Span γραμμένο στις λευκές ρίγες.

Οι Ιταλοί επικράτησαν με 57-50 της ομάδας του Πειραιά, με τον Σιλντς να πετυχαίνει 15 πόντους. Από τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Άλεκ Πίτερς με 13 πόντους.

Oι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βράβευσαν τον σέντερ των «ερυθρόλευκων» Νίκολα Μιλουτίνοφ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα.
Τον Βασίλη Σπανούλη τίμησαν ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο και πρώην του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Αμερικανός σέντερ Κάιλ Χάινς.

Εν συνεχεία, τον Βασίλη Σπανούλη βράβευσε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς, ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος Αργύρης Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Παραγυιός, ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, ο Σούλης Ράμμος, ο Γιάννης Κουκής και ο Βασίλης Ντάκουλας.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης και ο Γιώργος Πρίντεζης βράβευσαν τον Λουίτζι Ντατόμε για την τεράστια καριέρα του στην εθνική Ιταλίας, το NBA και τη Euroleague.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 14-3, 18-3 και 20-5, πιέζοντας στην άμυνα τους παίκτες του Μεσίνα. Oι Ιταλοί αντέδρασαν, μείωσαν σε 29-14, για το +11 του Ολυμπιακού (37-29) στην ανάπαυλα. Η Αρμάνι προσπέρασε (41-42) στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου, δύο λεπτά πριν το τέλος βρέθηκε στο +5 (46-51) για το τελικό 57-50.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 37-29, 50-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 7 (1), Κέιναν 5 (1), Λούντζης 1, Λαρεντζάκης 5 (1), Πάππας 8 (1), Παπανικολάου 5 (1), Πίτερς 13 (1), Σίκμα 6

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Έτορε Μεσίνα): Πόιθρες 6, Μπορτολάνι 10 (2), Πάνγκος 7 (1), Στογιάνοβιτς 2, Χαλ 4, Σιλντς 15 (1), Μίροτιτς 9 (1), Χάινς 4

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

109 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Κατά φαντασίαν Αιπυστειμωνα
    "Και όλα αυτά είναι υποθέσεις βάσει πληροφοριών αλιευμένα από το Internet" δηλ βγάζεις συμπεράσματα - υποθέσεις από 3-4 δημοσιεύματα του internet.. τρομερή ιατρική έρευνα. Και ξαναλέω. Μας λες ότι το κουσουρι προέρχεται από την ΑΠΡΑΞΙΑ. Δηλ εξαφανίζεται όταν επανέλθεις. Ή όχι;
    Όμως : ΚΟΥΣΟΥΡΙ= κάτι ΜΟΝΙΜΟ. Τελικά έχει ή δεν έχει κουσουρι;
    Λες ότι ο τύπος θα ήταν all star αν ήταν υγιής ΑΛΛΑ επειδή εκεί έχουν πληθώρα παικτών δεν τον περιμένουν. Δηλ. Δεν περιμένουν έναν επιπέδου all star για να περιμένουν λχ το Σάσα που πήγε εκεί ως κορυφαίος της Ευρωλίγκας αλλά του έχουν εξηγήσει ότι τον πήραν σαν 4ο στη fl "και βλέπουμε". Χαοτική διάφορα. Και έχουν ΗΔΗ τον all star εκεί και αδιαφορούν... μάλιστα.
    Επίσης. Ξεχνάς ότι εκεί είναι η Μέκκα του καπιταλισμού. Τα αμερικανακια ψοφανε για ιστορίες τύπου "ο παικτουρ που επανήλθε μετά από τραυματισμούς και τώρα καρφώνει και δέρνει". Έχουν έτοιμο το στορι και δεν το αξιοποιούν.
    Ενώ λες περιμένουν Εμπιιντ και Ζαιον... μα... αυτοί δεν βγάζουν κουσουρια. Τραυματισμούς βγάζουν αλλά επανέρχονται. Στο ίδιο η και ΚΑΛΥΤΕΡΟ επίπεδο. Άλλο άθλημα βλέπεις; Για πες μου και για το Σίμονς. Στα δημοσιεύματα που αλιευεις και που ορισμένα λένε ότι σε λίγα χρόνια τον βλέπουν μέχρι εκτός ΝΒΑ, αναφέρονται στους τραυματισμούς ή στο χαρακτήρα του;
    Ή και στα δύο. Οπως είπα και για τον Καζινς.
    Ελπιζω κι εύχομαι να τρολαρεις ότι είσαι επιστήμων. Πραγματικά.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κουσουρι ιδιοφυΐα έρχεται από το ότι είχε να παίξει μπασκετ και να προπονηθει σε φουλ ρυθμους δύο ολόκληρα χρόνια. Όχι λόγω της αποκατάστασης του τραύματος Αϊνστάιν μου. Ενώ λχ του Ναν το πιθανό κουσουρι μπορεί μα είναι το ίδιο το τραύμα που αντιμετώπισε συντηρητικά και έχασε μόνο μια σεζόν (για να μη χειρουργηθει).

    Και όλα αυτά είναι υποθέσεις βάσει πληροφοριών αλιευμένα από το Internet.

    Και αυτό που σου λέω Ντα βίντσι, Οπενχαιμερ του διαδικτύου είναι ότι στο NBA δεν έχουν ανάγκη να ρισκάρουν την επάνοδο κανενός από τους δύο γιατί τέτοιοι συμπληρωματικοι βγαίνουν δεκάδες.

    Τον Ζαιον ας πούμε τον περιμένουν ακόμα που είναι franchise player. Όπως περίμεναν όλοι τον Εμπιντ.

    Ενώ για εμάς, αυτοί οι συμπληρωματικοι, ακόμα και αν δεν πιάσουν τους φουλ ρυθμούς τους, μπορούν να κάνουν πλάκα στην ΕΛ αν προσαρμόσουν στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις καθότι είναι πολύ πιο ποιοτικό από τους εδώ.

    Μήπως μικρέ Καραθεοδωρη χρησιμοποίησα πολύ απλές λέξεις που δεν μπορείς να καταλάβεις τρολακι;

    Γράψε ότι γουστάρεις 15χρονο, αρκετό πολύτιμο χρόνο σπαταλησα

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν φιδακο εγώ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Ούτε διαφωνώ για το Ναν τον οποίο κατασσω στην ίδια κατηγορία. Αλλά ΑΝ είσαι επιστήμονας καλό θα είναι πρώτα να γίνεις ΆΝΘΡΩΠΟΣ και μετά να αξιοποιησεις τις γνωριμίες σου με τους συναδέλφους σου για κανα εγκεφαλογράφημα ή καμμία επίσκεψη σε κανα ψυχίατρο. ΑΝ λέω. Γιατι εσύ δεν καταλαβαίνεις απλά ελληνικά οπότε σε κόβω τελειοφοιτο γυμνασίου.

    ΥΓ
    "Οι οστικοι τραυματισμοί κοπώσεως...έχουν κινδυνο υποτροπης το 1ο χρόνο από το χειρουργείο, αλλά δεν έχουν μακροχρόνιο handicap ", χθες.
    "Θα μπορούσες να πάρεις παίκτες επιπέδου all star nba αν δεν είχαν κουσουρι; Ε στο nba τους κάνουν σιγά σιγά στην άκρη γιατί υπάρχει φρέσκο πράγμα που σαλεύει. Αλλά για το δικό μας επίπεδο ακόμα και λχ στο 80% του ο παίκτης θα έκανε πλάκα." , σήμερα.
    Δηλ την Πέμπτη δεν έχουν handicap, την Παρασκευή έχουν κουσουρι και πέφτουν κατά 20%, ως την Κυριακή κύριε Αιπυστειμωνα πως το βλέπεις, θα την έχουν αγοράσει την αναπηρική πολυθρόνα; (Ειρωνία φιδακο. Μπας και μάθεις τη διαφορά με την απλή ερώτηση.)

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε η ερώτηση είναι απλή. Θα μπορούσες να πάρεις παίκτες επιπέδου all star nba αν δεν είχαν κουσουρι; Ε στο nba τους κάνουν σιγά σιγά στην άκρη γιατί υπάρχει φρέσκο πράγμα που σαλεύει. Αλλά για το δικό μας επίπεδο ακόμα και λχ στο 80% του ο παίκτης θα έκανε πλάκα.

    Επίσης ειρωνα σου ξαναλέω τα νούμερα του στους Νετς που οντως του εδωσαν ευκαιρία μετά τον τραυματισμό. 10π σε 18λεπτα. Όχι και χάλια. Κάποτε φέραμε με παρομοια νούμερα (12π σε 28λεπτα) τον Τσιλντρες στο prime του.

    Ο δε Ναν ταλαιπωρηθηκε και έχασε και αυτός μια ολόκληρη σεζόν από οστικο οιδημα στο γόνατο, το οποίο αντιμετώπισε συντηρητικά και όχι χειρουργικά (και αυτό είναι πολύ πιο πιθανή μια υποτροπιαζουσα πάθηση στον περιγονατικο σακο) ενώ τα νούμερα του μετά τον τραυματισμό ηταν 7π σε 13 λεπτά με Lakers.

    Ποιος από τους δύο κουτσους κατά εσένα είναι πιο επικίνδυνο ρισκο; Ο γκαρντ που βασίζεται στην ταχύτητα του με 1 χρόνο έξω και μόλις 13λεπτα από τα 30λ που ειχε ΜΟ μετά τον τραυματισμό (και 7 από τους 15π ΜΟ) ή ο 2.03 φόργουορντ που είναι και πολύ δυνατός, και μετά από 2 σεζόν (και χειρουργείο- που λύνει τέτοια προβλήματα αμετακλητα) από τα 30λ πήγε στα 18λ και από τους 20π πήγε στους 10π.

    Δεν νομίζω άλλωστε ότι τέθηκε ποτέ θέμα TJ Warren αλλά όλοι περιμένετε τον παικταρα τον Ναν ο οποίος έχει καμία δεκαριά παραπάνω αστερίσκους σε σχέση με τον Γουόρεν που ξερολιστικα και αφοριστικά κρίνετε το σχόλιο μου.

    Και φίλε, τη δική μου αποψη συμφωνα με την εξειδίκευση και 16ετη ερευνητική εμπειρία δεν θα μου την αλλάξεις με μια παπατζα του τύπου; "ξέρεις εσύ καλύτερα από τις τάδε ομαδες;" Γιατί θα σου απαντήσω ότι ίσως και εκείνοι μια χαρά ξέρουν αλλά αποφεύγουν τα ρίσκα όπως κάναμε κάποτε με Χακετ και εμείς. Γιατί τα μοναστήρια να είναι καλά στο αμερικα (κολλεγια) παικτες τετοιοιι βγαινουν εικοσι-τριαντα τη χρονια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 μήπως η μυοσκελετικη εμβιομηχανικη και αναγεννητικη εμβιομηχανικη μπορεί να μας εξηγήσει
    1. Γιατί το 99% (για να μην πω το 100%) των αθλητών που επανέρχονται μετα από τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι ποτέ πια οι ίδιοι; Και
    2. Αφού οι ομάδες (που έχουν εξειδικευμένα ιατρικά επιτελεία) γνωρίζουν ότι οι αθλητές που ξεπέρασαν τέτοιους τραυματισμούς δεν έχουν μακροχρόνιο handicap γιατί δεν τους προτιμούν;

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα να πω ότι πασχετε από την ασθένεια των 45 πτυχιων; Τουλάχιστον επειδή εμένα είναι ο τομέας εξειδίκευσης μου (μυοσκελετικη εμβιομηχανικη και αναγεννητικη εμβιομηχανικη) έχω άποψη.

    Οι οστικοι τραυματισμοί κοπώσεως(συχνοι σε επαγγελματίες αθλητες) ειναι υπουλοι, αργοί στην αποθεραπεία, μπορει (οπως εδω) να χρειαστούν χειρουργείο, έχουν κινδυνο υποτροπης το 1ο χρόνο από το χειρουργείο, αλλά δεν έχουν μακροχρόνιο handicap όπως λχ ένας χιαστός ή ένας βαρύς μυικος τραυματισμός.

    Ο παίκτης έμεινε έξω 15 μήνες. Το συμβόλαιο του τελείωσε και υπέγραψε στους Νέας με συμπαθητικά για την αποχή του νούμερα (10π σε 18λεπτα). Μετά έγινε αναγκαστικά traded σε ομάδα που δεν τον ήθελε ελέω Ντουραντ (Σανς) και έτσι είναι UFA σήμερα.

    Αν δεν είχε τραυματιστεί ποτέ θα ήταν all star πιθανώς. Αν μας τον έφερναν (θα περνούσε ιατρικα) θα έκανε πλάκα στην ΕΛ.

    Τεσπα, όνειρα θερινής νυκτός.

    ΥΓ: Για το φίλο που λέει ότι επειδή είναι 3-4αρι δεν μας ταιριάζει τα έχω ξαναπεί. 3-4αρι θα έπρεπε να ψάχνουμε. Μας ταιριάζει γάντι. Αλλά ο Μπαρτζι ξέρει καλύτερα κι από εμένα και από εσάς

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΓ η Παρτιζάν με Μελιτζάνα, ΝΒΑερς και διεθνείς Σέρβους έχασε στον τελικό του σερβικού σούπερ καπ από κάποια Στουντενσκι με τρίποντο κάποιου Καπουστα (έτσι τον λένε τον άνθρωπο, τι να κάνουμε). Όχι μόνο δεν άνοιξε ρουθούνι, όχι μόνο δεν ζήτησαν το κεφάλι του Μελιτζάνα σε κάποιο πάρκινγκ, αλλά ο ίδιος ο Μελιτζάνας δήλωσε αδιάφορος που έχασαν έναν πανευκολο τίτλο από το Λαύριο της Σερβίας καθώς η ομάδα του είναι σε φάση προετοιμασίας και θα αρχίσει να ρολαρει σε κάνα μήνα.
    Αυτά για όσους απορούν πως μια χώρα με αριθμητικά παραπλήσιο πληθυσμό αποτελεί διαχρονικά σχολή μπάσκετ και γιατί στο Ελλαδισταν δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.
    ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ, κύριοι. Από εκεί ξεκινούν όλα. Στη χώρα του πανηγυρτζη και αμόρφωτου αθλητικά (και όχι μόνο) μεσου οπαδού που θεωρεί την ομάδα τσιφλίκι του και το γήπεδο χώρο εκτόνωσης μην περιμένουμε προκοπή.
    Και έρχεται και το δικό μας σούπερ καπ. Να δούμε τι παπαριές καμαρωτες θα διαβάσουμε από τους ηττημένους, οποίοι κι αν είναι..

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 φίλε μου και τι να κάνουν, να φέρουν παίκτη με το ζόρι; Πρώτον. Η ομοιογένεια μας επιτρέπει να ψωνίζουμε χρόνο. Η ομάδα δεν καίγεται. Δεύτερον. Το μπάσκετ που παίζουμε είναι συγκεκριμένο. Γιατί να έρθει κάποιος που θα μας αλλάξει το στυλ; Εμείς ψάχνουμε κάποιον να ανεβάσει το επίπεδο, όχι να ανακατέψει την τραπουλα. Τρίτον. Η επιτυχία της ομάδας βασίζεται εν πολλοίς και στο κλίμα. Γιατί να μην συνεχιστεί αυτό; Και τέλος. Γιατί να βιαστούμε; Υπάρχει το περιθώριο μέχρι τον Φεβρουάριο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Ούτε γνωρίζουμε τί πληροφόρηση έχουν οι ομάδες, τί συμφωνιες κάτω από το τραπέζι κτλ. Πες, λέω πες, ότι υπάρχει κάπου ο ιδανικός παίκτης, έχουμε μιλήσει μαζί του, και τους έχει πει λχ ότι θέλει να δοκιμάσει ως τον Ιανουάριο στο ΝΒΑ. Κι αν αποτύχει έρχεται. Εκεί τι κάνεις;
    Καλή είναι η κριτική ΑΛΛΑ εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να (κατα)κρίνω μόνο όσους πράττουν χωρίς επιχειρήματα και λογική. Το αν θα σου βγει ή όχι αυτό δε μου λέει κάτι. Πολλές φορές η επιτυχία ή η αποτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέκαστε εσύ μπορεί να έγραψες 3-4 ονόματα γενικα περιγράφοντας τις δυσκολίες κτλ και συμφωνούμε, τα ίδια έχουμε γράψει κι άλλοι, απλά κάποιοι έχουν φτάσει στην απέναντι πλευρά και μόλις δουν όνομα ξεκινούν τη γκρίνια. Λες κι αυτοί παρακαλάνε κι εμείς δεν τους θέλουμε. Ή λες και δεν υπάρχουν λόγοι που κάποιοι παίκτες αξίας δεν βρίσκονται στο ΝΒΑ. Λχ ο Γουόρεν, ο Λαμπισιε και ο Αμινου έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο σπουδαίος Ντεμαρκους Καζινς έχει και τραυματισμών και συμπεριφοράς. Άρα πως να ποντάρεις σε αυτούς. Η' αγωνιστικά προβλήματα, λχ ο Αμιντου Ντιαλό δεν είναι κομμένος και ραμμένος στο μπάσκετ Μπαρτζώκα; 1000%. Έλα που μπροστά του ο Καλάθης μοιάζει Κάρι και ο Μπακατσιας Λάρι Μπερντ αφού το παιδί σουτάρει με 20% 3ποντο. Έχει τα πάντα όλα τα υπόλοιπα, αλλά χωρίς σουτ.. οπότε πως να ρισκάρεις; Οι ίδιοι που θέλουν παίχτη όχι εδώ και τώρα αλλά εκεί κι εχθές, οι ίδιοι θα πανηγυρίσουν και οι ίδιοι πρώτοι θα κράξουν. Και το ξαναλέμε. Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει να κουμπώνει μέσα κι έξω απ' το παρκέ. Αν είναι να έρθει κανας Ζαμπονακιας να τα κάνει ρδελο όλα καλύτερα να μην έρθει κανενας

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αδεκαστος Δεν ηξερα οτι εσυ ειχες γραψει το ονομα του TJ Warren που ανεφερε ο Snake7 και σορρυ (αν σε πειραξε) που υπεθεσα οτι το ειδες γραμμενο στο τουιτερ (παρεπιμπτοντως καλυτερα που δεν εχεις τουιτερ δεν χανεις και κατι ενας ωκεανος προπαγανδας και τοξικοτητας κρυμμενα μαλιστα πισω απο την ανωνυμια ειναι κι εγω που εχω λογαριασμο στην ουσια ανενεργος ειναι) αλλα επ'ουδενι εννοουσα οτι θες να το παιξεις ινσαιντερ.Ειπα απλα οτι δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστη ειναι η "πληροφορια" για τον Warren απο την στιγμη που γραφτηκε στο τουιτερ ΚΑΙ απο καποιον insider wannabe.Και ναι σαφως η δεξαμενη παικτων απο τους UFA του ΝΒΑ δεν ειναι μεγαλη οπως δεν ειναι και ευκολο για τον Ολυμπιακο να φερει καποιον παικτη απο εκει (εξηγησα κι εγω το σκεπτικο μου σχετικα με την δυσκολια και ως εκ τουτου την καθυστερηση της μεταγραφης) θα διαφωνησω ομως μαζι σου στα περι κριτικης σε περιπτωση που κλεισει το ροστερ ως εχει.Αλλο η ΔΕΔΟΜΕΝΗ στηριξη μας στην ομαδα αλλο η κριτικη.Τωρα αν εσυ εκλαμβανεις την κριτικη ως κραξιμο και δεν καταλαβαινεις την διαφορα αυτο ειναι δικο σου προβλημα.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...