roumeliotis

Carwiz

Μπαρτζώκας ο Προπονητής της Χρονιάς

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος οδήγησε την περίοδο 2022-23 τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των τίτλων της Basket League και του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη σερί σεζόν, αλλά και στον πρώτο τίτλο Super Cup στην ιστορία του συλλόγου είναι ο Καλύτερος Προπονητής του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του 58χρονου προπονητή ως Κόουτς της Χρονιάς έρχεται μετά την επίτευξη ενός ιστορικού ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους» που την σεζόν 2022-23 έκαναν το νταμπλ για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βραβεύεται με τον τίτλο του Καλύτερου Προπονητή της Basket League για τέταρτη φορά στην καριέρα τoυ, αλλά για πρώτη ως κόουτς του Ολυμπιακού. Ο 58χρονος προπονητής είχε αναδειχθεί Κόουτς της Χρονιάς στην «παρθενική» σεζόν του ως χεντ κόουτς στο Πρωτάθλημα, την περίοδο 2006-7, όταν ήταν στο «τιμόνι» της Ολύμπιας Λάρισας.

Αναδείχθηκε, επίσης, Κόουτς της Χρονιάς την περίοδο 2009-10 ως προπονητής του Αμαρουσίου και την σεζόν 2011-12 που ήταν στο «τιμόνι» του Πανιωνίου μοιράστηκε τον τίτλο με τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον οποίο την επόμενη αγωνιστική χρονιά «διαδέχθηκε» στον «πάγκο» του Ολυμπιακού.

Ο Μπαρτζώκας επικράτησε με μεγάλα ποσοστά και στις τρεις ψηφοφορίες για τον Καλύτερο Προπονητή.

Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League, ο 58χρονος κόουτς συγκέντρωσε το 59,09% (13 προτιμήσεις). Δεύτερος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης του Περιστερίου bwin με 22,73% (5 ψήφοι).

Το μεγαλύτερο ποσοστό ο Μπαρτζώκας το συγκέντρωσε στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ψηφίστηκε από το 64,91% (37 ψήφοι). Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ξανά ο Σπανούλης, με ποσοστό 15,79% (9 ψήφοι).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, ο Μπαρτζώκας ψηφίστηκε από το 40,02% (1.461 ψήφοι) και ήταν πρώτος με δεύτερο τον Γιάννη Καστρίτη του Άρη (20,79%, 759 προτιμήσεις).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Δικαστής
    Δικαστής Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τόμσον στη Μπασκόνια έπαιρνε 500.000€
    Το buy out που πλήρωσε η Εφές ήταν 600.000€
    Ο Τόμσον υπέγραψε 3ετες με 2.300.000€ /έτος. Υπερβολικά χρήματα για έναν παίκτη πρωτοεμφανιζόμενο στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ομάδα που ναι μεν έχει παράξει παίκτες αλλά από την άλλη είναι τρελοκομείο και μακρυά από πρωταθλητισμό.
    Οι Τούρκοι πλήρωσαν τόσο μεγάλη υπεραξία για δύο λόγους
    1. Γιατί γκαρντ δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και
    2. Είναι να μεν πολλά τα 2.300.000 αλλά από την άλλη έρχεται στη θέση του Μισιτς που θα έπαιρνε 4.000.000. Οπότε τους μένει κι 1.700.000 να σπρώξουν
    Ρίσκο από την Εφές. Μια χρονιά είναι μικρό δείγμα, εκτός κι αν έχουν τέτοιο μάτι και γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους τον επόμενο Μισιτς ή Λάρκιν σε αξία. Θα δείξει.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Φιλε ξερω οτι απαντας στον φιλο Μενιο το ιδιο ειχα πει κι εγω λανθασμενα και τελικα με διορθωσες και ανασκευασα προς αποκατασταση της αληθειας την οποια παντα αγαπω και δεν κρυβομαι απο αυτην.
    Ο Σλουκας εκανε λοιπον την καλυτερη σεζον της καριερας του ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Τα νουμερα ομως που εγραψε φετος η στατιστικη του δεν απεχουν πολυ απο τις δυο τοπ σεζον του στην φενερ.Μην προσπαθουμε να δικαιολογησουμε καταστασεις.
    Θελουμε να μεινει ο Σλουκας αλλα η ομαδα εχει αρχες και ενα συγκεκριμενο στυλ μπασκετ το οποιο φυσικα ο Μπαρτζωκας ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησει να εξελιξει ακομη περισσοτερο.Αν το μπασκετ αυτο εχει λιγο pnr στο οποιο ειναι τοπ ο Σλουκας λιγη ντριπλα πολλα handoffs και κοψιματα απο τα φτερα και γενικα πολυ ball movement και εφοσν αυτη η συνταγη ειναι πετυχημενη δεν γινεται οχι ο Μπαρτζωκας ο οποιοσδηποτε προπονητης να αλλαξει την φιλοσοφια του και τις αρχες του για χαρη κανενος παικτη. Αλλιως παμε σε αλλες καταστασεις μετα.Στον Λεμπρον που εφαγε τον Μπλατ απο τους Cavs και σε ενα σωρο αλλες γνωστες και αγνωστες περιπτωσεις πριμαντονων που εκαναν κουμαντο στα παντα μεσα στην ομαδα τους.
    Ε δεν γινεται αυτο πως να το κανουμε.Ο Σλουκας ουτε τετοιου διαμετρηματος σταρ ειναι για να μπορει μπορει να επιβαλλει αλλα πολυ περισσοτερο ο Μπαρτζωκας δεν ειναι ο κοουτς που θα δεχτει τετοιες παρεμβασεις.
    Την γνωμη των παικτων του οφειλει φυσικα να την λαμβανει σοβαρα υποψιν σε αυτο δεν αντιλεγω αλλα τις αποφασεις τις παιρνει αυτος γιατι στην τελικη καλε μου φιλε αυτος αναλαμβανει και την ευθυνη.
    Θυμασαι τι ειχε πει στην συνεντευξη τυπου το καλοκαιρι που σταματησε το μπασκετ ο Σπανουλης?Ειχε πει αφηστε να φτιαξω μια ομαδα οπως την θελω εγω και μετα αν αποτυχω σταυρωστε με.
    Την συνεχεια την ειδαμε.Δυο σερι φ4 και 5 εγχωριες κουπες εστω απεναντι σε αποδυναμωμενο βαζελο.
    Κι αν δεν εκανε κι ο ιδιος λαθη στον τελικο ή αν ενας εβγαινε μπροστα να βαλει ενα σουτ στο +4 εκει στην crunch time θα ειχαμε κανει qudruple και θα πανηγυριζαμε την ιστορικοτερη χρονια της ομαδας. (Θα ειχαμε επισης ξεφορτωθει και κατι γραφικα τρολακια σαν τον 7footer και το αλτερ εγκο του τον ταβλαδορο)
    Μην λεμε λοιπον καθε φορα τα ιδια.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ αλλα η ομαδα δεν γινεται να αλλαξει ροτα για παρτη του.
    Ειναι τοσο απλο.Ευχομαι αν δεν εχει ηδη αποφασισει να φυγει αυριο στο ραντεβου που φημολογειται οτι θα εχει με τον Μπαρτζωκα να εχουμε ευχαριστο αποτελεσμα.
    Και οπως εγραψα σε αλλο σχολιο.Στον Ομπραντοβιτς θα εκανε τα ιδια? Μαλλον ρητορικο ερωτημα.
    Επισης στο υποθετικο σεναριο που ο Μπαρτζωκας εκανε ολα τα χατηρια στον Κωστα και η ομαδα δεν πηγαινε καλα θα εβγαινε ο Σλουκας να παρει την ευθυνη? Επισης ρητορικο ερωτημα

  • George 7
    George 7 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιρό προβάρει ερυθρόλευκα....αν δν τα φοράει ήδη κ απλά μένει η ανακοινωση

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 03:07 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL, οι απεναντι πανε για τον MVP του Eurocup, Γραντ που επαιζε παλιοτερα στην αρμανι και προμηθεα. Πως την βλεπεις την μεταγραφη; Πρωτοκλασατη;

    REDGOAL: Κάτι για Καμπάτσο δεν λέγανε;

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτσωκαρος ρουλς!
    @Μαριος μια χαρα προπονητης ειναι ο Ραντονιτς, μην κοιτας που εδω του την εχει πεσει ολοκληρο μιντιακο συστημα κι ακομα και τωρα τον θαβει.. για ολο αυτο φταιει ο Μισκο κι απορω πώς του το κανε αυτο ,να τον στειλει στην τουρκοομαδα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφονται ανακρίβειες.

    Δεν ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ήταν η ΤΕΤΑΡΤΗ (4η) καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Οι πρώτες 2 με Φενέρ.

    Στην Φενέρ τελευταία χρονιά έπαιζε πάνω από 29 λεπτά, εδώ 22:50.

    Η ακμή ενός μπασκετμπολίστα θεωρούνται τα 28-32 περίπου, οπότε δεν είναι ακριβές ότι μας άφησε στην ακμή του, καλύτερα θα έλεγα ότι την μοιράστηκε μεταξύ Φενέρ και Ολυμπιακού, απλά ο Ολυμπιακός την πρώτη του χρονιά του προσέφερε Jenkins/Harrison/Ellis/Martin ενώ έπαιζε με Vesely, DeColo, Lauvergne, Kalinic, Nunnally, Williams στα καλά του.

    Στην τελευταία του χρονιά στην Φενέρ ήταν ο 2ος καλύτερος παίχτης λίγο πίσω από τον DeColo που θέριζε τότε αν θυμάστε, μέλος του 90-50-40 club εκείνη την χρονιά, για όσους ξέρουν..

    Επίσης ολοφάνερα έχει 2 πολύ καλά χρόνια ακόμη να προσφέρει σε τοπ επίπεδο, και επειδή έχει και σουτ θα "γεράσει" πολύ καλύτερα από Καλάθη.

    Ο Dorsey αυτή τη στιγμή παίρνει ακριβώς το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Σλούκα, δηλαδή 1.5μυρια, και ο Καλάθης παίρνει περίπου 1.8μυρια, άρα δεν ισχύει ότι παίρνεις και τους 2 με τα λεφτά του Σλούκα, κάπου σοβαρότητα, διαβάζουν και μικρά παιδιά! Επίσης οι 2 παίχτες έχουν συμβόλαια, μάλιστα ο Dorsey πολυετές, δεν ξέρουμε καν αν θα μπουν στην αγορά, και με την έλλειψη γκαρντ, όλοι τον Σλούκα περιμένουν.. αν κλείσει ο Σλούκας οπουδήποτε αλλού εκτός Φενέρ, με χαρά θα κρατήσει Καλάθη/Dorsey..

    Όπως έγραφα εδώ και εβδομάδες, ο Thompson θα πήγαινε Εφές αν έφευγε για ΝΒΑ ο Micic. Φυσικά δεν το μάντεψα, απλά ο Micic πήρε την τελευταία του ευκαιρία για ΝΒΑ, με καλό συμβόλαιο, αλλά σε πολύ κακή θέση γι' αυτόν (έχει ένα σωρό γκαρντ μπροστά του), οπότε η Εφές με 3.700.000 έξτρα εκατομμύρια τι θα έκανε; Θα έπαιρνε απλά το καλύτερο πόιντ γκαρντ της αγοράς. Άλλωστε θα πάει σε πιο φυσιολογικό μπάσκετ, και όχι το έκτρωμα του Αταμάν (δεν πάω καθόλου το στυλ μπάσκετ που παίζει, αν θεωρείται στυλ αυτός ο αχταρμας) οπότε ήταν εύκολη μαντεψια.

    @RG διορθώνω, νομίζω τελικά ότι ήθελε 1.500.000+550.000 το buy out, δηλαδή πήγε πάνω από 2.000.000 η μεταγραφή, όχι να φτάσει στα 3.000.000. οπότε λογικά η μεταγραφή περνάει πολύ τα λεφτά του Σλούκα αλλά θα είναι κάτω από τον Wilbekin που είναι στα 2.4μυρια..

    Ακόμη περιμένω να δω τους 10 Σλουκες με λιγότερα λεφτά (1.5μυρια) που έχουν γράψει μερικοί..

  • Milan 7
    Milan 7 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 02:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ταβλαδόρος. Σόρι. Δεν είχα διαβάσει σχόλιο από το άλλο σου προφίλ με τα φούτερ.

    Καλώς το παιδί. 16-1.

  • Milan 7
    Milan 7 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 02:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ταβλαδόρος7 εσύ ποιος είσαι τώρα; Γιατί στάνταρ είσαι από τους 2-3 15άχρονους που λένε αυτές τις βλακείες για τον κόουτς και γράφεις τώρα με νέο ψευδώνυμο για να φανείτε πολλοί.

  • παύλος
    παύλος Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ. Μπαρτζώκα , σε γουστάρουμε γιατί είσαι δίκαιος . Άρα είσαι ο καταλληλότερος να παίρνεις τις δύσκολες αποφάσεις , χωρίς να κοιτάς το ατομικό σου συμφέρον . Ό,τι πεις εσύ θα γίνει με τον Σλούκα . Γιατί καλύτερα να χασει 5 λεπτά παιχνιδιού ο τρίτος καλύτερος παίχτης μας παρά να υποχρεωθεί να αλλάξει τρόπο παιξίματος ο 3 φορές καλύτερος κόουτς της Ευρώπης . Respect is never a mistake . Πόσο μάλλον αν παίζονται και άλλα που δεν ξέρουμε .

  • Μαριος
    Μαριος Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μήπως ξέχασαν τον ραντονιτς;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...