roumeliotis

Carwiz

«Εύχομαι στον ΟΣΦΠ να παραμείνει στην κορυφή»

casino loutrakiou
redwell

MVP και δημοφιλέστερος παίκτης της Basket League 2022-23 αναδείχθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς πλέον να μιλά για την τρομερή σεζόν για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό ευχόμενος στην ομάδα του Πειραιά να παραμείνει στην κορυφή:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν ως MVP της σεζόν, αλλά και ως τον πιο δημοφιλή παίκτη», δήλωσε ο 28χρονος φόργουορντ όταν πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως Πολυτιμότερου Παίκτη και Πιο Δημοφιλούς της Basket League 2022-23, και επισήμανε:

«Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα.

Τους ανθρώπους που είναι πίσω από τα... φώτα και είναι εκεί κάθε μέρα για εμάς. Χωρίς όλους αυτούς, δεν θα μπορούσα να φτάσω στην κατάκτηση αυτών των βραβείων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που στεφθήκαμε πρωταθλητές Ελλάδος», συνέχισε ο Βεζένκοφ και υπογράμμισε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό, παίξαμε πολύ όμορφο μπάσκετ και δίκαια φτάσαμε στην κορυφή για δεύτερη σερί σεζόν.

Για την προσεχή σεζόν εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς βία και ακρότητες. Και φυσικά εύχομαι στον Ολυμπιακό να παραμείνει στην κορυφή»!

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 02:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thyra7 καταπληκτικό ρόστερ! Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα..αν είχαμε πάρει Ojeleye στη θέση του Peters, και χωρίς Χαραλαμπόπουλο, θα ήταν ότι καλύτερο ποτέ κατά τη γνώμη μου..

    Πολύ ωραίο ρόστερ και όχι τρελό, βασικά θα έπρεπε να είχε γίνει πραγματικότητα κάτι παρεμφερές.

  • Άρης
    Άρης Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ο Ζέλικο και ο Ιτουδης ξεκίνησαν τα 'mind games" στον Σλούκα εδώ και έναν μήνα...
    Ήταν έτοιμος να αποχαιρετήσει τους προέδρους, εξάλλου είναι γνωστό ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοεκτίμηση.
    Ωστόσο ίσως τον αιφνιδίασαν και του ανέφεραν κάποιες συνιστώσες,που δεν τις είχε υπολογίσει...
    Έχει τα παραδείγματα του Καλάθη και του Ντόρσεϊ,οι οποίοι πείστηκαν με φρούδες ελπίδες από τον Ιτουδη και πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός.
    Στην Παρτιζάν οι φίλαθλοι δεν έχουν υπομονή και κριτική σκέψη σε περίπτωση που ξεκινήσει νωχελικός (π.χ Παπαπέτρου) και ο Ζέλικο δε θα διστάσει να τον αφήσει στον πάγκο...
    Θα πρυτανεύσει η λογική στο τέλος και θα παραμείνει.... μεγάλο δέλεαρ να γίνεις ο 3ος legacy ύστερα από Σπανούλη και Πρίντεζη...

  • Thyra7
    Thyra7 Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ρόστερ του χρόνου θα είναι το εξής:
    1.walkup-goss
    2.dorsey-sloukas-macisic
    3.pap-xaralampopoulos
    4.mirotic-peters
    5fall-miloutinov-cornelie
    (Λάρι παπάς λουτζης tanoulis )
    Redgoal είναι υπαρκτό αυτό το ρόστερ ;;

  • Στάθης 7
    Στάθης 7 Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση του Μήτογλου, αν σε περίπτωση δικαιωθεί RG πιστεύετε ότι θα κάνουμε κίνηση τώρα με τη φυγή του Σάσα;

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπιζω ο Σασα να απολαυσει τον σεβασμο που του αξιζει στο nba. Απ αυτα που ακουω για την ομαδα του , φαινεται οτι θα του φερθουν οκ.. κι αν αυτα δεν συμβουν και παλι αρχοντας θα επιστρεψει.
    Με Μιροτιτς πιστευω οτι εχουμε ηδη υπογραψει ,αλλα κρατιεται κρυφο λογω Μπαρτσελονας..

  • Σάκης
    Σάκης Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal Καλησπέρα! Λογικά για να γίνει το επόμενο ραντεβού Σλουκα προέδρων, πρέπει να προηγηθεί ένα ραντεβού Μπαρτζωκα Σλουκα! Οι πρόεδροι δεν μπορούν να υποσχεθουν ρόλους και χρόνους! Δεν είναι αυτή η δουλειά τους! Συμφωνείς με αυτό?

    REDGOAL: Ο προπονητής κάνει κουμάντο φίλε για το πώς θα παίζει η ομάδα. Δεν θα λογοδοτήσει σε κανέναν. Ειδικά από τη στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι και παίρνει το 100% από κάθε παίκτη χωρίς τραυματισμούς, υπερκόπωση και μακρύ ντεφορμάρισμα

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Σάσαρε αλάνι....

  • Kostasss
    Kostasss Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρενττττττ με μιροσιτσ ελπιζουμεεεεεεε να κλείσει όταν μείνει ελευθεροσσσσσ τι βλεπεισ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ξεκινάει επί τέλους μετά από πολλά χρόνια με την καλύτερη επιλογή σέντερς της Ευρωλίγκα!!
    Ελπίζουμε στην καλύτερη επιλογή αντικαταστάτη του Βεζένκωφ και ενός αθλητικού 4-5αριού για να έχουμε επί τέλους μία αξιοπρεπέστατη αν όχι την καλύτερη φροντ λάιν!!
    Έγραφε ένας φίλος για ρόστερ δεκαπεντάδα που είτε έκανε πλάκα είτε είναι εκτός πραγματικότητας μπάτζετ και αισιοδοξίας αλλά και φιλοσοφίας Μπαρτζώ όσο για τον αριθμό όσο και για τους παίκτες, όπου μέσα είχε Τανούληδες, Μήτογλους, Ρογκαβόπουλους πέρα από Σλούκες, Κορνελί, Γκος και Μίροτιτς!!
    Όταν παίζεις με 12 και 13 παίκτες συνολικό ρόστερ τα τελαυταία χρόνια όπου παίζουν βάση φιλοσοφίας οι 7-8 παίκτες και οι άλλοι ΟΧΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ απλά συμπληρώνουν όταν χρειάζεται για να τους ξεκουράζουν, εντάξει το 15άρι ρόστερ με 8 ΕΛΛΗΝΕΣ όπου θα είναι ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 10 μάλλον κάνεις πλάκα ή δεν έχεις ξαναδεί Ολυμπιακό.
    Έχουμε με το μπάτζετ που διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή και πολύ σπουδαίους παίκτες που μας πηγαίνουν φάιναλ φορ και τελικό και αυτό είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!!!!
    Βεβαίως αν εφέτος γίνουν υπερβάσεις μάλλον θα δικαιωθούν όσοι λένε ότι θα έχουμε δύο απανωτές Ευρωλίγκες!!!!!!!!

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal η υποθεση Κειναν ειναι ανεξαρτητη απο την παραμονη ή οχι του Σλουκα; καθως την Τεταρτη λιγει η προθεσμια της οψιον ανανεωσης μαζι με τον Πιτερς.

    REDGOAL: Θα μείνει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...