roumeliotis

Carwiz

«Αξίζεις τα καλύτερα φίλε μου»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν και αυτός υπέρμαχος της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και σίγουρα στενοχωρήθηκε που η ομάδα χάνει έναν τόσο σπουδαίο παίκτη, όμως χάρηκε για τον φίλο του.

Και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του 28χρονου φόργουορντ πηγαίνοντας στο ΝΒΑ και στους Κινγκς:

«Αξίζεις τα καλύτερα, φίλε μου! Συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Νέα περιπέτεια! Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος» έγραψε σε στόρι στο Instagram ο άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτη να καλύψεις τον Σάσα βρίσκεις..το ελληνικό διαβατήριο σε συνδυασμό με την αντίστοιχη ποιότητα δεν βρίσκεις..ακούω από φίλους και αναγνώστες εδώ μέσα αν φύγει ο Σλούκας να έρθει ο Τόμσον..το έχω πει σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου, ο συγκεκριμένος παίκτης μεγάλη καψούρα, αλλά είναι καθαρός άσσος στα δικά μου μάτια, με την απόκτηση γκος δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να το σκέφτεται και σωστά Κάτε εμέ ο κοουτς..αν φύγει ο Κωστάκης.. θέλεις δυάρι με σκορ και σουτ, όπως Ντόρσεϊ,εντουααρς κτλ.. ή μένεις με κααναν, Λάρι και παίρνεις ένα παίκτη που να ακουμπά και στο δύο σε ψηλά σχήματα και στο τρία παράδειγμα χιλιαρντ ή ναναλι ή τον Πολ που πέρασε ένα φεγγάρι από εμάς..
    Επειδή κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα γίνεται πιο δύσκολη και απαιτητική, θεωρώ, το έχω ξαναγράψει ότι πρέπει να αυξηθεί το ρόστερ.. δεν γίνεται να λες μα έχω 15 παίκτες όταν επί της ουσίας δεν είναι για το επίπεδο της Ευρωλίγκας την συγκεκριμένη στιγμή, παίκτες όπως ο Πάπας,ο Τσάμης και ο αμποση και αυτό όχι στα δικά μου μάτια αλλά στα μάτια του προπονητικού τιμ, διαφορετικά θα είχαν χρόνο συμμετοχής..
    Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο παίκτες με ελληνικό διαβατήριο που χρήζουν προσοχής..ο ένας είναι ο ποκουσεφσκι, ψηλό τριάρι με πολύ καλό χειρισμό μπάλας και ο δεύτερος ο Χαραλαμπόπουλος ..υψηλό μπασκετικό IQ, τριαροτεσσαρι θα μπορούσε να είναι μια πιο έτοιμη λύση από αμποση Τσάμη.. ξέρω θα πούνε κάποιοι, να είναι αργός και μη αθλητικός.. δηλαδή ο Σάσα είναι αθλητικός πολύ; Ο Σάσα τα τελευταία δύο χρόνια είχε την εξέλιξη που είδαμε.. ο Πρίντεζης δεν ήταν ο παίκτης που θυμόμαστε πάντα..για αυτό ήταν αρχικά δανεικός και μετά πήγε Μάλαγα.. δεν ήταν έτοιμος εξαρχής για το επίπεδο αυτό.. δούλεψαν αυτοί οι παίκτες, το ταλέντο υπήρχε, πήραν χρόνο συμμετοχής, εμπειρίες και ξαφνικά ξεπετάχτηκαν.. μήπως να κάναμε το ίδιο με κάποια ταλαντούχα ελληνόπουλα από την στιγμή που πλέον δεν υπάρχουν Έλληνες φτασμένοι σε υψηλό επίπεδο; Διότι αυτοί που υπάρχουν είναι είτε σε ηλικία συνταξιοδότησης, βλέπε Σλούκα, Καλάθη, είτε παίκτες που ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τούς θέλει, Ιωάννα και Ιωάννα..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε να δούμε τι θα γίνει αύριο με Σλούκα . . .

  • ZARAGOZA 1995
    ZARAGOZA 1995 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL αν αποχωρήσει ο Κώστας ( Σλούκας )
    ο Ολυμπιακος θα ασχοληθεί με την περίπτωση Τόμσον της Baskonia ???

    REDGOAL: Πιθανό...

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal άμα φύγει ο Σλούκας θα βάλουμε λεφτά για παίχτη ή θα καλύψουμε μόνο τη θέση του βεζένκοφ οικονομικά ;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...