roumeliotis

Carwiz

Προπονήθηκε ο Σλούκας, αμφίβολος ο Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Χαμόγελα... στον Πειραιά για τον Κώστα Σλούκα καθώς ο 33χρονος κόμπο γκαρντ επέστρεψε μετά από τέσσερις μέρες στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League με το Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός άρχισε τη δουλειά για το Game-3 των τελικών της Basket League με τον Σλούκι-Λουκ να εχει ξεπεράσει το θέμα με τη γαστρεντερίτιδα και να μπαίνει πλέον σε ρυθμό προπονήσεων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής (11/06) σε αντίθεση με τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής (09/06).

Ο Βούλγαρος διεθνής πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και πέρασε το χθεσινό βράδυ το στο φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 03:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow, γιατι να φυγουν ολοι αυτοι οι παικτες που αναφερεις;;; Μα εσυ τους υποστηριζες και δεν ηθελες αλλαγες. Μετα τον τελικο ελεγες μια χαρα παικτες ειναι, αυτοι μας πηγαν τελικο και χασαμε στο σουτ.

    Τελικα δεν ειναι καλοι;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 δεν το πήρα ούτε άσχημα ούτε προσωπικά και φυσικά έχω καταλάβει το ποιόν σου, μην ανησυχείς!

    Έγραψα και για την σφαγή που μου φαίνεται από τις χειρότερες όλων των εποχών τελικά, και τον γελοίο τρόπο που επετεύχθη (μέσω...instragram..), αλλά και η ομάδα δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της..Αν είχαμε κάνει τα λογικά, ούτε με 100-0 διαιτησία δεν χάναμε από αυτόν τον βάζελο..

    Μετά το Κάουνας, δεν είμασταν προετοιμασμένοι - σαν φίλαθλοι - για τέτοια αγανάκτηση και οργή, και η ομάδα μας δεν προφυλάχτηκε, ούτε προετοιμάστηκε κατάλληλα.

    Από την αρχή εγώ προσωπικά, και το έχουν διαβάσει σχεδόν όλοι, έβαζα την 8άδα Euroleauge, και ότι γίνει, αλλά το double είναι δεδομένο..δεν μας παίρνει με αυτόν τον συγκεκριμένο βάζελο να κάνουμε εκπτώσεις στις προβλέψεις μας. Είναι μία χάλια στημένη ομάδα με τα ρετάλια που έμειναν και δεν ήθελε σχεδόν κανένας και με υπηρεσιακό προπονητη από το Λαύριο. Δεν είναι να μας δημιουργεί εσωστρέφεια και άγχος..

    Ας κάνουν έστω και τώρα το χρέος τους, και να κάνουν 2 σοβαρές και επαγγελματικές νίκες, και προσοχή τον Λαρεντζάκη μην μας καταστρέψει..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα στην αρχή του μηνύματός μου, αλλά σε άλλους φίλους, ταβλαδόρους, 213εκ ύψος κλπ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά από αυτά που γράφεις.

    Η δική σου κριτική είναι πάντα καλοπροαίρετη, αναγνωρίζεις τα θετικά και επισημαίνεις τα αρνητικά της ομάδας.

    Ο καθένας μας έχει την άποψή του για τους παίχτες και τον προπονητή κι έχει ένα βήμα στο φιλόξενο Redgoal για να την εκφράζει.

    Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι την πλήρη απαξίωση και ειρωνεία σε ανθρώπους που μας προσφέρουν χαρές και λύπες, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

    Προέχει τώρα ο διασυρμός των βάζελων εντός παρκέ και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα στο εξοχικό μας, με τον τρόπο που μας αρμόζει!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    5ο game ???? Αν ειναι να πάμε 5ο game για να παρουμε αυτό το πρωτάθλημα, θα ειναι σα να το χάσαμε!
    Και περα από τη πλάκα, αν φτάσουμε σε 5ο game και μαλιστα με τιμωρημένη έδρα, καληνύχτα!!!!
    Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους καποιοι παίχτες που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εδώ και κατι μήνες, να παιξουν τουλαχιστον σε αυτά τα επομενα 2 παιχνίδια καλά, να πάρουν το πρωτάθλημα και να τελειώνει αυτή η χρονιά.

    Σλουκας, Βεζένκοφ, Γουόκαπ, Φαλ και Παπανικολάου ΕΠΑΙΞΑΝ ΙΔΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝ για την φανέλα ολο το χρόνο. Εκαναν το χρέος τους. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    Αν δεν μπορουν να παιξουν 1 ρημάδι παιχνίδι κοντρα στο καφενείο αυτό του βάζελου με τα καλαιτζάκια τον Παπαγιάννη και τον Γκουντάιτης και τους Ματζούκες, τότε να πάρουν πόδι χθες!!!!!!!
    Που για μένα......ποδι θελουν οπως και να χει!!!

    Εκλεισε ο κύκλος τους. Εδώ δε θελει συναισθηματικά δεσιματα και κουραφέξαλα.
    Λαρετζάκηδες, Λουτζηδες και Πάπες, Πιτερς, Μπλακ, Μπολομπόι, ΔΡΟΜΟ ολοι αυτοί......

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ πρέπει να πάμε σε 5ο παιχνίδι, και τα 4 πολλά είναι. Αυτός ο ΠΑΟ πέρασε με το ζόρι το Περιστέρι που δεν ήταν ούτε για Eurocup..μην βάλουμε τους εαυτούς μας σε τέτοια αγωνία και ψυχολογική πίεση. Άλλωστε εκεί μέσα θα έχει και ένα νόημα και μία μικρή εκδίκηση. Είδατε ότι όποιον αγώνα τον πήγαμε τελευταία στο 1 σουτ τον χάσαμε! Προς Θεού..μας τρέλαναν πάλι φέτος στα ύστερα της αγωνιστικής χρονιάς..να μπει το καλοκαίρι ήσυχα και ωραία 2 σερί χρονιές απαγορεύεται..

    @Janniss77, τα καλά τα λέμε, αλλά γίνονται και κάποια ανεξήγητα στην ομάδα. Βασικά θέλει αναβάθμιση του προπονητικού επιτελείου και λίγο περισσότερη λάμψη και προσπάθεια στο front office..υπολοιπόμαστε σε κάποιες βασικές και νευραλγικές θέσεις.

    Χρόνια λέμε ότι ο Σερέλης θα ήταν πολύ καλός Α' βοηθός, και τώρα πάει να μας πάρει πρωτάθλημα με, κυριολεκτικά, με τα ρετάλια και τα κουρέλια του Ευρωπαικού και Ελληνικού μπάσκετ..μόνο ο Grigonis είναι πραγματικά παίχτης Euroleague και ο Παπαγιάννης σε σοβαρή ομάδα, κανείς άλλος από εκεί μέσα..άντε και ο Lee 4-5o guard..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γεγονός ότι εμφανίστηκαν πάλι οπαδοί του Ολυμπιακού μας και απαξιώνουν όλη την ομάδα (προπονητή, παίχτες, διοίκηση) για ένα χαμένο ματς με τον βάζελο εκτός έδρας, που έγιναν σημεία και τέρατα και για ένα (ακόμα) χαμένο ευρωπαϊκό στο σουτ, πραγματικά με ξεπερνάει.

    Σίγουρα έγιναν λάθη, προφανώς μπορούμε και καλύτερα, αλλά στον αθλητισμό παίζουν και οι αντίπαλοι. Φαντάζομαι ο Μπαρτζώκας δεν καταλαβαίνει τα λάθη του, γι αυτό δεν κράτησε πέρσι τους Μάρτιν, Ζαν Σαρλ και Έισι, οπότε και φέτος θα κρατήσει τους Μπλακ, Μπολομπόι, Πίτερς. Μόνο τον Ησαΐα να διώξει, που είναι λίγος και εξαφανίζεται στα μεγάλα παιχνίδια...

    Πάντα η καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει, όχι όμως ο μηδενισμός και η ισοπέδωση. Το πανηγυράκι θα τελειώσει στο Οακα την Πέμπτη με εμφατικό τρόπο, ενώ αύριο στο Σεφ θα έχουμε πολλά με λίγα. Διαχρονικά ο μπασκετικός Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα όταν είναι πληγωμένος και με την πλάτη στον τοίχο.

    Από την Παρασκευή 16/6 ξεκινάει η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας ομάδας. Τα συζητάμε τότε!

  • Αναστάσιος Ανδρομιδας
    Αναστάσιος Ανδρομιδας Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Όνειρο ( όχι και τόσο τρελό ) :
    Σλούκας , Ουοκαπ , Ντόρσευ , Παπανικολάου , Σάσα και Μιλουτινωφ , σύνολο 6 ελληνικά διαβατήρια.
    Κανααν και Φαλ , 8 .
    Συν 5 ξένους ......
    Να ετοιμαζόμαστε για back to back ή να μη κατέβουμε καθόλου και να μας τις δώσουν από τώρα τις κούπες ;

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Man2man 13 κρυα φασολαδα να δεις φαει κ εσυ κ ο Τρακης.Μπηκες μπετοβλακα εδω μεσα για να προκαλεσεις καφρε κ να γινει αυριο χαμος.Θα σε τιμωρησουμε αγωνιστικα κ μονο.Κ αν νομιζεις οτι στο 5 τελικο λογω κεκλεισμενων ,θα οργιασουν τα κορακια,σε ενημερωνω οτι απ εξω θα μαστε πολλοι.Ενταξει βλακα?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντορσει???? Ξεχάστε τον αυτον...Πάει βάζελο. Του αρεσαν μαλλον τα καντήλια που ακουσε και θελει κι αλλα.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημέρα σε όλους
    Προχτές έγραφα απο τύχη ότι έπρεπε να είχαμε κινηθει πιο δυναμικα για Ντόρσευ και σήμερα βγαίνει ότι φεύγει απο την Φενέρ
    Η γνώμη μου είναι ότι τώρα που γυρίζει ο Μιλουτίνοφ , Αν καταφέρουμε και φέρουμε Ρογκαβόπουλο-Τανούλη και φυσικά Ντόρσευ. Με την προυπόθεση ότι θα μείνουν όπως πιστεύω ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ , ο Ολυμπιακος θα φτιάξει παντοκρατορεία . Θα πάμε για το back to back ξανα . Και θα μπορέσουν και οι νέοι παίχτες να μπολιαστούν των πρωταθλητισμό απο τους καλύτερους.
    Πιστεύω για τον Ντόρσευ θα κάνουμε κίνηση αλλα δε φένεται συναισθηματικός τύπος ,αμα του δώσει πιο πολλα ο βάζελος θα πάει εκει . Για τους άλλους δυστυχώς δεν ακούγετε τίποτα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...