roumeliotis

Carwiz

Με γκρίζους τινάζουν στον αέρα το μπάσκετ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός γλεντάει με κάθε τρόπο το τριφύλλι με 50%-50% διαιτησία και έχει μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε σάκο του μποξ καθώς από την επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι σήμερα το ρεκόρ είναι 14 νίκες και 2 ήττες.

Μάλιστα, η δεύτερη ήττα, αυτή της Πέμπτης (08/06) ήρθε με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να έρθει, δηλαδή με "σφαγή" από τη διαιτητική τριάδα Παπαπέτρου, Τσολάκο και Τηγάνη.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος καθώς ο Θρύλος ακόμα και χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα έριχνε μια ακόμα αγωνιστική... σφαλιάρα στο εξοχικό επί των πρασίνων και η ξεφτίλα τους θα έφτανε στο 15-0, όμως καθάρισαν για τον Παναθηναϊκό οι σφυρίχτρες.

Φυσικά, με το να πάρουν αυτόν τον δρόμο οι διαιτητές και να θέλουν να κάνουν απονομή με κλεψιά στον Παναθηναϊκό δεν θα οδηγήσει πουθενά, καθώς το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τινάξουν στον αέρα το ελληνικό μπάσκετ μαζί με τα νεύρα του κόσμου του Ολυμπιακού που στη θέα μιας νέας κλοπής θα είναι ασυγκράτητος...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Ανονιμος
    Ανονιμος Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε επιτέλους ένα καλό προπονητή με εμπειρία ευρωπαϊκών παιχνιδιών κ διακρίσεων να φτιάξει ομάδα να μπορεί να αντιμετωπίζει τις καλές ευρωπαϊκές και όχι μονάχα τις κάτω του μετρίου ελληνικές....

  • Nic
    Nic Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ο Μάσα στο καίριο παιχνίδι δεν υπήρξε ποτέ για εσας;οκ ότι πείτε.

    REDGOAL: Φίλε 47 παίκτες, 4 προπονητές, σύστημα με 3 δεκάρια και στόπερ Ντόι με Ρέτσο. Ποδοσφαιρικά εγκλήματα. Ποιος Μάσα και ποιος Σαλάτα και ποιος Σκορδοστούπης; Εδώ μιλάμε για κακοδιαχείριση που είναι για βιβλίο Γκίνες. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει στα χρονικά του ποδοσφαίρου από ομάδα πρώτης κατηγορίας τέτοιος σχεδιασμός "ό,τι να 'ναι". Λίγο να το μυρίζεις το τόπι, παθαίνεις συγκοπή με τα λάθη. Μιλάμε για 100% αποτυχία στα πάντα. Εσύ πίστευε ότι μας αδίκησε η διαιτησία και γι' αυτό δεν φτάσαμε στον τελικό του Europa League και δεν πήραμε το νταμπλ. Όπου φτάνει το μυαλό του καθένα φίλε. Δεν σε κατηγορούμε. Μπορεί να φτάνει μέχρι εκεί.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Νic....πιστεύω σκαθαριού!

    Αν ειναι δυνατον να συγκρίνεις την ομαδα μπάσκετ με του ποδοσφαίρου!
    Τουλάχιστον η ομάδα Μπάσκετ, η διοικηση συγκεκριμένα, εχει τσιπα και δεν βγάζει ανακοινώσεις οταν η διαιτησία αδικει τον Ολυμπιακό κοντρα σε αντιπάλους οπως ο Προμηθέας!

    Ενώ στο ποδόσφαιρο, εχουμε καταντήσει Μάρθα Βούρτση του πρωταθλήματος.
    Κάθε αγωνιστική, και ανακοίνωση!

    By the way...περιμένω με ανυπομονησία να δω κριτική σου για τον νέο (οποιος κι αν ειναι) προπονητή του Ολυμπιακού.
    Πάω στοίχημα οτι θα περιμένεις να τον κρίνεις μεχρι τη στιγμή που θα κάνει ξεκάθαρη τη προθεση του για το αν υπολογίζει η οχι τον ΚF7 χαχαχαχαχαχααχαχαχ........Στο λέω από τώρα, οτι ο Κωστάκης τη νέα χρονιά θα φάει πάγκο που θα τον θυμάται ολη του τη ζωη!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και τον giorgos. Ο Φασούλας τι ήτανε βρε μπούφο;

  • Nic
    Nic Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστοτατο το αρθρο για τους γκρι του μπασκετ .Το βαζω στη μνημη του pc για να περιμενω αναλογες κριτικες για τους γκρι του ποδοσφαιρου ,και δεν θα το ριχνουμε παντα στην ομαδα ,οπως δεν ειδα προχθες που ο Φαλ ηταν σε αυτη την καιρια φαση ,οπως και στο σουτ του Γιουλ στον τελικο ,να ακουστει κατι αναλογο .Πολυ καλημερα σε ολους και αυτο το επισημαινω στο σαιτ με αγαπη και σεβασμο .

    REDGOAL: Ποιους γκρι του ποδοσφαίρου φίλε; Θες να δουλεύουμε τους αναγνώστες μας; Η μια ομάδα γλένταγε όλο το χρόνο όλη την Ευρωλίγκα με μπάτζετ 1/3 και 1/4 των άλλων και η άλλη άλλαξε 47 παίκτες και 4 προπονητές και έτρωγε 4άρες και 3άρες στο Καραϊσκάκη από κάτι Χάιφες και κάτι ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν. Όσο και να σφίγγεσαι, τους αναγνώστες μας εμείς δεν τους περνάμε για γίδια. Όταν η ομάδα ποδοσφαίρου ξαναγίνει Ολυμπιακός και αδικηθεί, εδώ είμαστε να το βροντοφωνάξουμε. Όταν είναι τσίρκο με περαστικούς παίκτες και προπονητές, δεν ξέρουν τί σύστημα παίζουν, κατεβάζουν εντεκάδα με τρία δεκάρια και με άμυνα για γέλια και για κλάματα και γενικώς καταργούν κάθε λογική του ποδοσφαίρου, το φταίξιμο είναι 100% των ιθυνόντων. Καλή η πιπίλα της διαιτησίας αλλά είναι για όσους διαθέτουν IQ γαρίδας ή σκαθαριού

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι ξαφνικά έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας για την επιλογή του να κόψει τον κειναν που ήταν και η μόνη λογική απόφαση ειδικά την περίοδο που την έκανε, αλλά δε βγαίνουν όσοι τον κατηγορούσαν να ζητήσουν συγγνώμη. Χωρις μπακ και χωρις βεζε αν είχαμε κόψει τον πιτερς να δω με ποιον θα παίζαμε. Αν είχε κόψει τον Μπολο πάλι τα ίδια προβλήματα, έτσι τα λέω για να μη μένουν στον αέρα κάποια πράγματα. Τώρα για το αρθρο, είναι έξω από τη λογική που μας έχει συνηθίσει το site. Δηλαδή προϊδεάζουμε τον κόσμο ότι οι φίλαθλοι θα είναι ασυγκράτητοι? Εγώ ξέρω ότι οι αφοί κέρδισαν, πήγαν μέχρι τέλους, βλέπω δηλώσεις με την έκφραση μέχρι τέλους να λέγεται 50 φορές, βλέπω τους αφούς να αλλά μπαμ. Δεν έκαναν τίποτα , απλά ο μαμρα πήρε σύνταξη, που θα την έπαιρνε έτσι και αλλιώς, γέρασε, πήγε 80 . Δηλαδή φύγαμε από το πρωτάθλημα πήγαμε α2 για να πάει ο μαμρα 80. Αυτό ήταν το σχέδιο? Και επαναφέρετε στη συζήτηση να πάμε πάλι? Αν θεωρούμε τους διαιτητές στημένους, η αποτυχία είναι των αφών που καλά θα κάνουν να πάψουν να παίζουν με την ιστορία της ομάδας, και όταν έχουν οικονομικά προβλήματα να την πετάνε στην α2, γιατί γι αυτό έγινε ότι έγινε και κάθεστε και ακούτε τα παραμύθια. Τώρα για το ματς, χωρις βεζε, και χωρίς σλούκα και γουοκαπ, καλά πήγε. Δε θα το κάνουμε και μεγάλο ζήτημα, κέρδισαν οι βάζελοι θα γεμμίσει πάλι το γήπεδο , εισητήρια λεφτά, αυτό είναι το θέμα. Ο αντίπαλος είναι τελειωμένος πριν καν αρχίσει η σειρά, δεν πήγε σκούπα αφού έγινε ότι έγινε προχθες, αλλά δεν είναι κάθε μέρα κυριακή. Είπαμε σε σειρά δε κερδίζουν οι τελευταίοι της el την φιναλίστ.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα χθεσινα σφυριγματα στον Γουοκαπ θυμισαν σε μεγαλο βαθμο εκεινα των Αναστοπουλου, Μανου και Παναγιωτου στον Μιλουτινοφ πριν μερικα χρονια. Τολμω να πω μαλιστα οτι ηταν χειροτερα.

    Ο Παπαπετρου ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ ευθυνοφοβος διαιτητης γι αυτο και πηγαινει στο μονιτορ συνεχεια. Αλλά και οταν πηγαινει τις πιο πολλες φορες παιρνει τη λαθος αποφαση οπως ειδαμε και χθες. Γι αυτο αλλωστε ενω ηταν διαιτητης στην Ευρωλιγκα απο παλιά, τον κοψανε το 2020 και τα τρια τελευταια χρόνια του (2018-2020) διαιτητευσε συνολικα μονο 7 αγωνες. Δεν μπορουν τετοιοι διατητες να ειναι πρωτοι σε αγωνες Ολυμπιακου-Παναθηναϊκου.

    Το παρα-διαιτητικο συστημα του ελληνικου μπασκετ ζουσε για πολλα χρονια απο την πρασινη ιδιοκτησία τοσο σε επιπεδο ορισμων μεσω του σωληνα (οπου ορισμος = 550 ευρω) αλλά και μεσω άλλων τροπων που δεν μπορουμε να ποσταρουμε εδω για ευνοητους λογους. Αυτο εχει λειψει τα τελευταια 2 χρονια αλλά οι βασικοι πυλωνες του κυκλωματος παραμενουν ενεργοι. Απλα ζητανε 'ρεύμα' για να αρχισουν να λειτουργουν ξανά και πρεπει ενιοτε να δειχνουν οτι μπορουν να ξαναλειτουργησουν.

    Το ολο συστημα του ελληνικου μπασκετ εδω και δυο δεκαετιες ζει απο το διπολισμο των δυο οικογενειων. Χωρις αυτες δεν υπαρχει κονόμα. Απο οτι φαινεται αυτον τον διπολισμο θελουν να επαναφερουν.

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Mαθε να διαβάζεις.
    Χάσαμε γιατί ΚΑΙ διαιτητικά τραγικά λάθη έγιναν αλλά ΚΑΙ γιατί κάποιοι παίχτες παίζουν εδώ και αρκετούς μήνες χάλια.
    Δεν έριξα αποκλειστικά την ευθύνη της ήττας στη διαιτησία.
    Απλά αναφέρω ότι η διαιτησία ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΤΕ. Απλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος ως ομάδα και νικαγε εύκολα τον Παναθηναικο.
    Τα διαιτητικά όργια τα έχουμε δει σε ένα σωρό αγώνες στο πρωτάθλημα απλά δεν δίναμε σημασία επειδή κερδίζαμε.
    Θυμάμαι αγώνες οπου σφυριζονταν εξωπραγματικα πράγματα. Χειρότερα και από τα προχθεσινα.
    Αλλα όταν είσαι ομάδα που κερδίζει με διαφορά τους αντιπάλους, δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με διαιτησία.

    Του χρόνου όμως η διαφορά μας με τον Παναθηναικο δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν φέτος. Όσο καλοί και να είμαστε του χρόνου, φαντάζομαι ότι κάτι καλύτερο θα κάνουν και θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί.

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe δεν τα θυμομουνα αυτα για την Ανδριατικη, νομιζα οτι οι δυσκολιες ειχαν προκυψει απο πλευρας της.. μακαρι να καθοταν η υποθεση Ανδριατικης γιατι η Ελληνικη σαλατα δεν ειναι μονο μπαγιατικη οπως λες ,αλλα ανοστη τερμα..!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ
    ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...