roumeliotis

Carwiz

«Πολύ σημαντικό να πάμε δεύτερο σερί F4»

casino loutrakiou
redwell

Τις λεπτομέρειες που έκριναν το Game-4 της σειράς με τη Φενέρ και έφεραν την ήττα του Ολυμπιακού με 73-69 σχολίασε μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας λέγοντας τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πολλοί παίκτες λόγω της πίεσης έκαναν πολλά λάθη και δεν μιλάω για μόνο για τα λάθη της στατιστικής, αλλά και για κακές επιθετικές και αμυντικές εκτελέσεις.

Τελικά τα τρίποντα του Πιερ ήταν καθοριστικά. Η Φενέρ πήρε αυτοπεποίθηση από αυτά. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Εμείς ήρθαμε εδώ για να ανακτήσουμε το αβαντάζ έδρας.

Τώρα έχουμε το 5ο και τελευταίο ματς στον Πειραιά. Την Τρίτη θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας για την πρόκριση στο F4».

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η παρουσία του ερυθρόλευκου κόσμου θα βάλει εξτρά πίεση στην ομάδα του, απάντησε: «Εξαρτάται. Εμείς έχουμε θερμό κοινό. Οι φίλαθλοί μας σε όλα τα ματς που δώσαμε φέτος στην Ευρωλίγκα ήταν εκεί και ήταν πολύ υποστηρικτικοί ακόμη και στις άσχημες στιγμές μας.

Περιμένω πως θα μας ενθαρρύνουν και θα μας ‘σπρώξουν’ να παίξουμε καλύτερα. Δεν πιστεύω πως θα έχουμε πίεση από εκείνους. Είμαστε ευλογημένοι. Θα παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στο F4.

Για εμάς και για όλους στον οργανισμό είναι πολύ σημαντικό να δουν την ομάδα να πηγαίνει για δεύτερη σερί φορά στο F4. Θα είναι κάτι σπουδαίο για την ομάδα μας.

Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Δεν θα είναι εύκολο, ποτέ δεν είναι. Όμως, θα πρέπει να το χειριστούμε και σε τελική ανάλυση να το απολαύσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

27 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο 1ο ματς κερδίσαμε επειδη ο ΚΑΝΑΑΝ επιασε αυτή την σπάνια απόδοση που πιανει μια στο τοσο και κερδισαμε με τα 6/7 τριποντα του.

    Στο 3ο ματς κερδίσαμε επειδή ο Σλούκας, επαθε "σπανούλη" και εκανε προς εκπληξη ολων την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού οχι μονο φέτος αλλά ολα τα χρόνια του στην ομάδα.

    Στο 2ο και στο 4ο παιχνίδι χάσαμε γιατί κανείς από αυτούς η κάποιος άλλος δεν επιασαν τόσο εξωφρενικά καλή αποδοση ενώ οι περισσότεροι ήταν κάτω του μετρίου σε προσφορά.

    Εξαίρεση ο MAKISIKαρος που πάντα δινει οτι μπορεί και βοηθάει και τα δίνει όλα αλλά δεν φτάνει μονο αυτός.

    Με τους ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΟΥΟΚΑΠ, ΒΕΖΕΝΚΟΦ και ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ σε αυτή την ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δεν εχουμε καμία ελπίδα να το σηκώσουμε.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Aύριο θεωρώ θα είναι η μέρα μας.
    Η ομάδα έχει βρεθεί άπειρες φορές σε τέτοια θέση και πάντα συσπειρώνεται και βγάζει τον καλύτερο εαυτό της,αυτόν που ξέρουμε και έχουμε δει όλη τη χρονιά.
    Σίγουρα το μάτι τους θα γυαλίζει και θα μπούνε με ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    Δεν θα την ξαναπατήσουμε από τον Πιέρ και τον Χένρι και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει.
    Πίστη στο πλάνο,υπομονή και ένταση και θα αποκατασταθεί η τάξη όπως προβλέπεται.
    Ακόμα και ένας μέτριος Ολυμπιακός αν παίξει αυτό που ξέρει,(που θα το παίξει αύριο) θα μιλάμε για μια διαφορά άνω των 10 πόντων.
    Όλοι στο ΣΕΦ (με ή χωρίς πατατάκια) αλλά με δυνατή φωνή για 40 λεπτά.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι παρακολουθείτε τα σχόλια μου ξέρετε πως ποτε δεν έχω υποβαθμίσει ή εκμηδενίσει κανέναν προπονητή ή παίχτη της ομάδας μας. Όταν ο κοουτς επέμεινε στον Κανααν τον χειμώνα έγραφα και ξανά έγραφα πως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όπως και πέρυσι όταν πήρε την απόφαση να μην προσθέσει έναν ψηλο. Το αποτέλεσμα εκ πρώτης τον δικαίωσε με την κατάληψη της κορυφής στην κανονική διάρκεια.
    Στα play off όμως η ομάδα εμφανίζεται κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και καινούριες ιδέες, στηρίζεται μόνο σε προσωπικές φάσεις παιχτών, ενώ και στην άμυνα παρουσιάζει σε όλα τα παιχνίδια τις ίδιες αδυναμίες. Το να γράφουμε κάποιες διαπιστώσεις που κάνουμε βλέποντας τα παιχνίδια δεν μας κανει γκρινιάρηδες ή αντί-Ολυμπιακούς. Τουλάχιστον εγώ ότι γράφω το γράφω καλοπροαίρετα.
    Δεν γίνεται για παράδειγμα να βλέπω εγώ που δεν ξέρω ούτε το μισό μπάσκετ του μπαρτζωκα ότι δεν βγαίνει η άμυνα με αλλαγές ή ότι τρώμε από πέρυσι στα παιχνίδια με την Μονακό το ίδιο τρίποντο (πήγαμε να κάνουμε ήρωα τον Ουαταρα στο πέμπτο παιχνίδι με τα τρίποντα από την αδύναμη πλευρά) και να μην το βλέπει ο Μπαρτζωκας και το επιτελείο του. Προφανώς και το βλέπουν απλά τα έχουμε πει. Έτσι λειτουργεί το my way. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν θα του βγει στο πέμπτο παιχνίδι θα το ξέρουμε αύριο το βράδυ.
    Πάντως είναι εκνευριστικό να μιλάμε κάθε χρόνο να λέμε για μια δυο κινήσεις που δεν έγιναν ή για μια δυο αποφάσεις που δεν παρθήκαν για να φτάσουμε στην κορυφή. Το κάναμε την χρυσή πενταετία των Σπανούλη-Πρίντεζη που προσωπικά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό. Ας μην πάθουμε τα ίδια τώρα που έχουμε Σλουκα-Παπ-Βεζενκοφ στα καλύτερα τους. Στο τέλος της ημέρας νομίζω αυτό είναι που μας τρώει όλους.
    Βλέποντας τα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τώρα μου μένει πάντα αυτό το «δεν γίνεται» προς όλους. Δεν γίνεται δηλαδή αυτοί οι παίχτες και αυτός ο προπονητής να παίζουν τέτοιο μπάσκετ με βάση όσα μας είχαν δείξει όλη την χρονια. Ναι ο Ηττουδης μας έχει διαβάσει συμφωνώ αλλά έχει σταθεί και τυχερός. Πολύ τυχερός. Για παράδειγμα στο προηγούμενο παιχνίδι είμαστε πέντε πόντους μπροστά και χάνουμε τρεις συνεχόμενες επιθέσεις, με λάθη που δεν γίνονται ούτε στο παιδικό,στις οποίες η διαφορά θα μπορούσε να είχε φτάσει τους 10-12 πόντους και άντε να στο γυρίσει μετά με την εικόνα που είχε το ματς. 8 πόντους να είχε βάλει ο Βεζενκοφ θα είχαμε κερδίσει. Ένα 5/16 να είχαν Παπ-Λαρετζακης σε σύγκριση με το τωρινό 2/16 θα είχαμε πάρει άλλη μια νίκη. Όπως έχω ξανά γράψει απλά μέτριος να είναι ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι θα κερδίσει άνετα. Ο κακός Ολυμπιακός είναι που κρατάει την Φενερ.
    Προσωπικά πιο πολύ παράπονο μου βγαίνει, διότι είναι κρίμα τέτοια χρονια να τελειώσει έτσι, παρα γκρίνια.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, με τον καλύτερο προπονητή μπορεί και πρέπει να πάρει το παραπάνω από πέρσι γιατί το μπορεί παραμερίζοντας και ξεπερνώντας τα μεγάλα μπάτζετ και τα ρόστερ αλλά με το ίδιο σκεπτικό!!!!
    Αν δεν πάμε εφέτος ένα βήμα παραπάνω που σημαίνει τελικό αν όχι να πάρουμε τη κούπα είναι δυστυχώς πισωγύρισμα!!!!
    "Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα" και κανείς δεν θυμάται τίποτα εκτός από αυτόν που παίρνει την Ευρωλίγκα!!!!
    Όλοι όσοι ξέρουν από το άθλημα έχουν καταγράψει πολλάκις την αιτία που είναι ακριβώς ή ίδια με πέρσι σε μικρότερη κλίμακα με αρκετά βελτιωμένη σχεδίαση αλλά χωρίς την "τελευταία διορθωτική πινελιά"!!!!
    Για να δούμε θα περάσει τώρα;

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Tι να πρωτογράψει κανείς, και σε ποιο σχόλιο να αναφερθεί, αν δε θέλει να σπαταλήσει το σάββατό του. Όποιος πίστευε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει το ίδιο μπάσκετ με αυτό της rs απλά να πάει να δει άλλο άθλημα. Το ξέραμε ό τι δε θα βγαίνει το παιχνίδι μας εύκολα, όπως δε βγήκε σε κανέναν στα play offs. Στα περισσότερα παιχνίδια έσπασαν οι έδρες, τα φαβορί τα βρήκαν σκούρα και κάνετε λες και έχουμε χάσει κάποιο ματς με 20 πόντους. Ο σλούκας έχει φορμαριστεί μια χαρά, ο φαλ το ίδιο, ο κέιναν κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια, και παίζουμε το 5ο ματς στην έδρα μας. Αν δε περάσουμε θα είναι αποτυχία, αν περάσουμε θα έχουμε καταφέρει τουλάχιστον τα ίδια με πέρσι. Για το κάτι παραπάνω, μιλάω για τελικό αι κούπα, δε μπορώ να ορκιστώ, όλοι φαίνονται δυνατοί, αλλά το φ4 είναι ακόμα πιο διαφορετικό απο τα play off. Λίγοι είναι οι παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι της ομάδας τους πάνω τους και δεν λερώνουν το βρακάκι τους (δες μοουσα από ρεαλ πχ), εμείς έχουμε Σλούκα, Μακ, Βεζε, Παπ, δύο από αυτούς να παίξουν κερδίζουμε. 5ο ματς δεν έχει χάσει ποτέ ο γηπεδούχος δεν θα χάσει ούτε και τώρα.

  • El d
    El d Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα πρέπει να το πάρει για να θυμούνται όλοι την ομαδάρα αυτή του Ολυμπιακού!!! Πάμε γερά την Τρίτη για τη πρόκριση κ γ αυτό που μας αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα φέτος την Ευρωλίγκα !!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι που έχουν λογική στο κεφάλι τους έπαψαν να είναι κάθετοι όπως πριν και ήδη βλέπουν τα κάποια λάθη και τα τονίζουν χωρίς φυσικά να αναιρούν την αξία της ομάδας και του προπονητή που με μικρότερο από πολλές ομάδες μπάτζετ και ρόστερ να φτάσουμε ίσως και τελικό ακόμα και να το πάρουμε!!!!
    Αυτό συμβαίνει όταν είσαι σωστός και θες να τα λες όλα χωρίς να κοιτάς να εκφράζεσαι εκ του ασφαλούς και να πετάς τις κακίες σου σε όποιον ξέρει να βλέπει και να τονίζει τα στραβά!!!!
    Ας ελπίσουμε αν δεν κάνουμε το βήμα παραπάνω εφέτος και πετύχουμε λιγότερα από πέρσι με τα ίδια ακριβώς λάθη, για να μην χάσουμε άλλη μία χρονιά να εξαφανιστούν ολοσχερώς οι εγωισμοί και τα ίδια λάθη την επόμενη περίοδο για να μπορέσουμε επί τέλους τελικά να ράψουμε το 4ο αστέρι, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
    Η σοφία και η λογική λέει ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα!!!!
    Είτε έχεις πολύ χρήμα είτε είσαι η πιο ικανή ομάδα αν δεν πετύχεις τον στόχο σου οτιδήποτε άλλο είναι απλά "ά;λλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" και δικιολογίες που όμως δεν τις δίνουμε με την ίδια γενναιότητα κι αλλού......!!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία συμφωνώ σε αυτά που λες, για μένα, και το έλεγα όλη τη χρονιά, πρώτα μπαίνουμε 8αδα, μετά πάμε για 4αδα, μετά πάμε play off, μετά περνάμε στο final 4, και μετά ότι κάτσει. Η 1η θέση στην κανονική περίοδο είναι τεράστια και ιστορική επιτυχία, αν συνδιαστει και με μία ωραία σκούπα στους τελικούς για μένα είναι όλα μία χαρά.

    Υπάρχει, ή εγώ έχω, ένα σχετικό σύμπλεγμα με τις 3 κούπες, που ενώ είναι καταπληκτική επιτυχία, δυστυχώς σκιάζεται από τις 6 (με 2 άδικες) των βαζελων και το ότι εμείς έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον μία (μπορεί και 2.. ακόμη). Η Μπανταλόνα με στοιχειώνει ακόμη! Και είναι κρίμα να χάνουμε ευκαιρίες πλέον.. επίσης Σλούκα ακόμη σε κορυφαία φόρμα και MVP Euroleague (θεωρητικά, γιατί αν δεν περάσουμε μάλλον δεν το παίρνει) δεν πετυχαίνεις συχνά..

    Το περσινό θεωρείται "αποτυχία" 1ον γιατί για έναν σοβαρό σέντερ - και σκέψου ότι φωνάζαμε όλοι εδώ μέσα και το @RG ακόμη αν δεν κάνω λάθος, ότι ο Lessort ερχόταν για 300.000, και φέτος είναι 2ος καλύτερος παίχτης της Euroleague - δεν είχαμε την δέουσα δυναμική να τρυπήσουμε ακόμη παραπάνω και 2ον γιατί είχαμε για 1η φορά ένα γήπεδο ΜΟΝΟ δικό μας, δεν είχε ξαναγίνει αυτό, και 3ον γιατί είχαν τα μαύρα τους τα χάλια οι υπόλοιποι! Δεν τα βρίσκεις συχνά αυτά. Παρ' όλα αυτά για μένα απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.

    Φέτος βλέπουμε ότι ο Canaan δεν πολυ -επιασε, εγώ τον πιστεύω ακόμη, και για 2 παιχνίδια με επιβεβαίωσε, τέτοιο κρύο αίμα δεν το έχουν πολλοί στην ομάδα, αλλά φαίνεται ότι όταν κλείνουν Σλούκα η ομάδα χάνει από δημιουργία και σκορ, ήθελε μία βοήθεια εκεί με ένα combo, έστω και για 10 καλά λεπτά, και επίσης αφού δεν έπαιξαν ποτέ με Bolomboy στο 4 ή δίδυμο Βεζε/Peters, και αντικειμενικά υπάρχει μόνο ένα 3αρι, τότε στο 3-4 υστερεί σημαντικά η ομάδα έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου, είναι ξεκάθαρο αυτό, και αυτή η σειρά είναι στο 2-2 επειδή Pierre/Hayes είναι πραγματικά φανταστικοί και δεν μπορούμε να τους ματσαρουμε σε δύναμη/σκληραδα, αλλά εν τέλει ούτε και ταλέντο (πραγματικά εκπληκτικοί και οι 2 τους).

    Προχθές παιδιά εγώ είδα την μπάλα να ζυγίζει 300 τόνους στα χέρια των Τούρκων, είδα το γήπεδο να μην βγάζει τσιμουδια μέχρι το 3ο δεκάλεπτο, πολλές χαμένες βολές από μέρους τους, μπήκαμε όπως έπρεπε (σχεδόν), και τελικά όσο πέρναγε η ώρα αντί να χαλαρώσουμε και να παίξουμε με τα νεύρα τους, όλη σχεδόν η ομάδα έκατσε..δεν το πίστεψε, και δεν έγινε..

    Πάντως αυτό με το μπάτζετ το ακούω και το σέβομαι απεριόριστα, τα αναφέρω, τα έχετε δει, δεν κρύβομαι, τα μπάτζετ παίζουν ρόλο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίζουν περίπου 5.5μυρια σε αυτή την σειρά από Φενέρ, και δεν έχουν το βάθος των Ισπανικών, του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτεροι, φέτος όμως η Φενέρ χωρίς Wilbekin (δεν τον πάω, αλλά είναι παίχτης..), Bjelica (για Ευρώπη είναι game changer) και τον Booker (πολύ πιο χρήσιμος και ακριβός από Άντε και Jekiri) δεν είναι τόσο ανταγωνιστικοί, και γι' αυτό βγήκαν και 8οι..

    Θεωρώ ότι σε αναλογία η φετινή Φενέρ ήταν για 3-1, η περσινή Μονακό ήταν όπως έγινε, 3-2 με το ζόρι..

    Σε 4 παιχνίδια παίξαμε το σκοπό που σφυραει ο Ιτουδης, ελπίζω στο τελευταίο να επιβάλλουμε επιτέλους το ρυθμο μας, έχουμε τρυπήσει τόσες φορές το ταβάνι αυτά τα 2 χρόνια, 3 παιχνίδια είναι!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινα αυτη η ομαδα δεν μας αξιζει.Καποιοι ειναι μονιμως στα καγκελα και ετοιμοι να πιαστουν απο μια αποτυχια της για να κατασπαραξουν προπονητη και παικτες. Και πιο πολυ τον προπονητη....Ειδικα τα ορφανα του Σπανουλη ειναι ηδη οπλισμενα.Καποια απο αυτα κατω απο αλλο αρθρο νοσταλγουσαν τον Σπανουλη που σαφως υπηρξε τεραστιος και κομβικος στο να αλλαξει ο ρους της νεοτερης ιστοριας της ομαδας (Ολυμπιακος με παικταραδες και Ευρωλιγκα υπηρχε και ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ) αλλα υπηρξε εξισου επιζημιος στα τελειωματα του κυνηγωντας προσωπικα ρεκορ και βαζοντας τα τελευταια χρονια το αγωνιστικο εγω του πανω απο το συμφερον της ομαδας.Τωρα εμφανιστηκαν κι αλλα ορφανα που τον θελουν και προπονητη στον Ολυμπιακο.Ακομα δεν εχει πετυχει απολυτως τιποτα σαν προπονητης κι αυτοι παθαινουν ονειρωξη να τον δουν στην θεση του Μπαρτζωκα του μεγαλυτερου μαζι με τον Ξανθο ελληνα προπονητη που εχει υπηρετησει την ομαδα μας και αυθεντικο οπαδο της απο τα γεννοφασκια του.
    Τα καστρα πεφτουν απο μεσα και ελπιζω να εχουν γνωση οι φυλακες (Αγγελοπουλοι)
    Εχει κανει ο κοουτς λαθη? Εχει κανει.Και χτες εκανε ειδικα στην αμυνα switch πανω στον ασουτο Καλαθη που του επετρεπε να περναει την μπαλα στον Μοτλει δημιουργωντας μισματς ποτε με τον Σλουκα και ποτε με αλλον κοντυτερο αντιπαλο και επιπλεον με το να δινουμε και βοηθεια αφηνοντας γυμνη την weak side για να μας γαζωνει ο Πιερ.Φταιει αποκλειστικα ο Μπαρτζωκας που η σειρα ειναι στο 2-2 και οι οπαδοι εχουμε αγχωθει? ΟΧΙ. Τι φταιει ο κοουτς που ο Παπανικολαου ο οποιος εχει φαει τα πλει οφ με το κουταλι εχει παιξει εκατονταδες αγωνες σε συνθηκες αφορητης πιεσης με την εμπειρια που εχει δεν μπορει να σταυρωσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥΤ να τελειωσει το ματς?Τι φταιει που ο Πιτερς σουταρει απο την κορυφη εντελεως αμαρκαριστος και το χανει?
    Διαβαζω για κουραση για τον Γουολκαπ και τον Βεζενκοβ λεει π.χ που τους εχει ξεζουμισει ο κοουτς στην Basket League κλπ και πηγαινω στα στατιστικα του ΕΣΑΚΕ και βλεπω ο πρωτος εχει μ.ο 22.1 λεπτα ο κι ο δευτερος 23.8 λεπτα.
    Πηγαινω μετα στην TBL.stat και κοιταζω τους χρονους των δυο φοργουορντ στο τουρκικο πρωταθλημα (Πιερ και Ντειβις) που παιζουν σχεδον 40λεπτα στην σειρα μεταξυ μας (ο Ντειβις επαιξε χτες 40' δεν βγηκε καθολου) και λεει Πιερ 24 λεπτα Ντειβις 36.8 λεπτα. Αυτοι δηλαδη δεν κουραζονται? Δεν ειναι ξεζουμισμενοι απο την εγχωρια λιγκα?
    Διαβαζω παλι οτι αν δεν ηταν ο Κανααν στο G1 και ο Σλουκας στο G3 τωρα θα ειμασταν ηδη αποκλεισμενοι.Αδιανοητα πραγματα.
    Ξαναλεμε το προβλημα της ομαδας μας μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν ειναι πνευματικα και σωματικα σκληρη οσο απαιτουν τα πλει οφς.Γιαυτο ισως ευθυνεται σε καποιον βαθμο και η περιρρεουσα ατμοσφαιρα που δημιουργηθηκε απο την πρωτιά στην RS και τις δηλωσεις ακομα και παικτων μας για βεβαιη συμμετοχη στο φ4 και κουπα.
    Η φενερ ριχνει ανελεητο μπασκετικο ξυλο που μενει μαλιστα και ατιμωρητο και μας εχει χαλασει το off ball movement καταστρεφοντας τις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ και ριχνοντας μας απο εναν μ.ο 23.1 ασιστ στην κανονικη διαρκεια της σεζον σε ενα μ.ο μολις 16.5 ασιστ αυξανοντας ταυτοχρονα με την πιεση και την σκληραδα της και τα λαθη μας.
    Το κανανε και αλλες ομαδες μεσα στην σεζον και ηταν καμπανακι.Η Αρμανι για παραδειγμα και στα δυο παιχνιδια μας "εδειρε" και μας περιορισε αρκετα.Στο παιχνιδι στο ΣΕΦ την κερδισαμε δυσκολα (παρα το τελικο σκορ) και στο Μιλανο χασαμε.
    Εν ολιγοις για να μην το κουραζω αλλο με σεντονι (ηδη εχει βγει μακρυ το σχολιο) το ζουμι της προκρισης βρισκεται στα λογια του Μακκισικ που δηλωσε μετα το 2-2 οτι για να προκριθουμε πρεπει να δειξουμε μεγαλυτερη πνευματικη και σωατικη σκληραδα απο την φενερ ευχομενος να βοηθησει σε αυτο και το φλεγομενο ΣΕΦ.
    Τα υπολοιπα την Τριτη αργα το βραδυ να πανηγυρισουμε-θελω να πιστευω-την προκριση μας στο φ4

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Αδερφέ και περσι σπάσαμε το ταβάνι μας. Ο Μπαρτζώκας ρίχνει τους τόνους γιατι πολλοί περιμενουν την Ευρωλίγκα κι αν δε την παρουμε θα μιλανε για αποτυχία. Ηδη πόσοι και πόσοι λενε για περσινη αποτυχία που δεν την πηραμε, παρα τ οτι παραδέχονται οτι παλι σπάσαμε το ταβάνι μας. Η Ευρωλίγκα δεν ειναι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου... ουτε ομαδες οπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεαλ, η Μακαμπι, η Φενέρ, ακομα και κατι Μονακό και σια που έχουν υψηλότερα μπάτζετ απο μας, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ο Ατρόμητος κι ο Παναιτωλικός.
    Αν κάποιος μετραει επιτυχίες κι αποτυχίες αποκλειστικά και μόνο με τροπαια, κακως βλεπει μπάσκετ κι ειδικα Ευρωλίγκα. Γι αυτον είναι μονο το ποδόσφαιρο που το επίπεδο των ομάδων ειναι περίπου ισοδυναμο ή λιγο παραπάνω των τριτοκοσμικων της Ευρώπης... εκεί ναι... ζητα οτι θες.

    @Κόκκινος Δυνάστης
    Αδερφέ εμενα με νοιάζει να περασω Φ4. Το ποιος κερδίζει τις εντυπώσεις, ειναι μια εφεύρεση οποτε και αρχιπαπάτζα των Ελλήνων δημοσιογράφων για να καλύπτουν τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δικων μας ποδοσφαιρικων ψωροκωσταινων εναντιον πραγματικων ομαδων. Είναι σα να παιζεις χαρτιά, να σε μαδάνε, να σου παίρνουν και το σωβρακο κι εσυ να λες... ναι αλλα εγω κερδίζω στην αγάπη.
    Ειναι δύσκολο να παραδεχτεις οτι παιζεις στο 100% και χανεις στο χαλαρο απο εναν πολυ ανώτερο αντίπαλο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...