roumeliotis

Carwiz

«Πολύ λίγες οι δέκα βολές μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 73-69 από τη Φενερμπαχτσέ στο δεύτερο ματς στην Κωνσταντινούπολη και μετά την ισοφάριση σε 2-2 από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ, με τον βοηθό προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μποζίκα να τονίζει...

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολύ ένταση, επαφές, πολλά φάουλ, κάποια δόθηκαν κάποια δόθηκαν κάποια όχι. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση, εμείς σήμερα έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Στην αρχή χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και είχαμε νευρικότητα, δίνοντας στη Φενέρ την ευκαιρία να ανεβάσει τον ρυθμό της. Ήταν παιχνίδι λεπτομερειών, βάλανε μεγάλα σουτ.

Θα πάμε στο 5ο ματς, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, δουλέψαμε για αυτό όλη τη χρόνια και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Δεν είχαμε καλή αντίδραση στην άμυνα τους. Δεν κινούμαστε γρήγορα. Όταν συμβαίνει αυτό δίνουμε την ευκαιρία στη Φενέρ. Πρέπει να το φτιάξουμε όλο αυτό, τα σουτ τα βρίσκουμε. Απλα να αρχίσουμε να είμαστε πιο εύστοχοι».

Για τους Βεζέβνκοφ και το γεγονός πως πολλοί παίκτες πρώτα βιολιά δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα: «Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι ότι αυτά τα ματς έχουν ένταση.

Είναι δύσκολο κάποιος να παίξει δύο σερί καλά ματς σε τέτοια παιχνίδι. Οι άμυνες είναι σκληρές, τα συναισθήματα είναι πολλά μέσα σε λίγες ήμερες. Δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν.

Δεν νομίζω ότι είναι η άμυνα του Χέιζ που δυσκολεύει τον Βεζένκοφ. Είναι τα συνεχόμενα παιχνίδι και τα φάουλ που γίνονται και οι επαφές. Οι δέκα βολές μας σήμερα είναι πολύ λίγες για αυτό το ματς και τις επαφές που είχε.

Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας στο Game 5 την Τρίτη (09/05), να δώσουμε τη μεγάλη μάχη και να κατακτήσουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε όλη την χρονιά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    σε αυτά τα ματσ φαίνεται κ η ποιότητα του κάθε παίχτη,δεν μπορείς να αντιπαρέλθεις στον Εντουαρτ με Λαρεντζακη, το ρόστερ και η ποιότητα παίρνουν προκρίσεις κ τίτλους.

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Ολυμπιακος δεν ειναι στο final 4 οπως του αρμοζει , θα ειναι καθαρα επιλογη της γιουρολιγκ , μεσω των διαιτητων της..κι αυτο ειναι απεριγραπτο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χαθεί η πρόκριση θα είναι ο αποκλεισμός της καλύτερης ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΟΠΗΣ ομάδας της Ευρωλίγκα με τον καλύτερο προπονητή από μία πολύ πλουσιότερη σε μπάτζετ και ρόστερ ομάδα και από έναν απλά καλό προπονητή που το εκμεταλλεύτηκε και έβαλε χειροπέδες στα δυνατά όπλα της ομάδας και η ευθύνη γιαυτή την άδικη κατάληξη έχει ονοματεπώνυμο!!!!
    Κάποιοι λένε και για την διαιτησία, αν και αποδείξαμε ότι όσο άδικη και 100-0 να είναι εμείς κερδίσαμε 2 παιχνίδια οπότε αν παίζαμε όπως πρέπει απλά θα το αναφέραμε, αλλά αν φταίει αποφασιστικά και αυτό θα είναι και πάλι κάτι που δεν έγινε καλά από τους υπεύθυνους της ομάδας, γιατί δεν πρέπει και δεν αξίζει να αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός έτσι από τον κάθε διαιτητή που περνάει και πάει ενώ η ομάδα θα είναι πάντοτε στην κορυφή της Ευρωλίγκας!!!!

  • Milan 7
    Milan 7 Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Άστα αυτά Γιώργο. Εμείς διαβάζουμε τους κρυφοβάζελους εδώ για να μαθαίνουμε τι έγινε στα ματς και πως ο Ηττούδης έδεσε κόμπο τον Μπαρτζώκα με τριπλάσιο μπάτζετ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...