roumeliotis

Carwiz

Ξεφτίλα και ασέβεια... από Ιτούδη

casino loutrakiou
redwell

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει μετατρέψει τις διαμαρτυρίες και τα έντονα ξεσπάσματα εις βάρος των διαιτητών και των αποφάσεών τους σε πραγματική επιστήμη καθώς ω του θαύματος κοπανιέται όλη την ώρα αλλά δεν δέχεται τεχνική ποινή ποτέ.

Και στα τέσσερα ματς της σειράς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ κάνει στον πάγκο αλλά και εντός παρκέ πολλές φορές λες και τον τινάζει το ρεύμα μην αφήνοντας κυριολεκτικά ούτε μια φάση χωρίς να την αμφισβητήσει και όχι μόνο αυτό αλλά ειναι μεγάλος είρωνας και με τους ρέφερι και με την πλευρά του Θρύλου.

Ειναι μια τακτική στη σκακιέρα αυτή που ακολουθεί, αλλά την ίδια ώρα όταν μπρος στα μάτια σου γίνονται όλα και βλέπεις ότι το σφύριγμα ήταν σωστό, το να χτυπιέσαι στον πάγκο και να διαμαρτύρεσαι συνέχεια είναι και μεγάλη ασέβεια προς το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού γενικότερα. 

Κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του. Και ο Coach-B διαμαρτύρεται αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αγγίξει τα όρια της ξεφτίλας με την τακτική αυτή...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Θάνος
    Θάνος Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Ιτούδη συμφωνώ απολύτως. Κομπλεξικός με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μια ζωή. Ήταν, είναι και θα είναι. Περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια για να τον μάθουμε; Την Τρίτη θα είναι ακόμα ποιό προκλητικός, αν δει ότι πάει να στραβώσει το παιχνίδι για την Φενέρ. Με όποιον δάσκαλο (Ομπράντοβιτς) καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει η παροιμία... Εγώ, όπως και πολλοί Ολυμπιακοί (και όχι μόνο) απορώ με τους Αγγελόπουλος γι' αυτό που έγινε στο 1ο παιχνίδι της σειράς. Τον Ντόρσεϊ για ποιόν λόγο τον βράβευσαν;;; Τι έχει προσφέρει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο συγκεκριμένος; Τι παραπάνω έχει προσφέρει από τον Μπακατσιά π.χ (δεν λέω για παιχταράδες που πέρασαν από τον ΘΡΎΛΟ); Την απάντηση τους/μας την έδωσε ο ίδιος στο τέλος του 2ου αγώνα (μόλις έβαλε το καλάθι)...Δεν είναι φιλικά παιχνίδια. Είναι μάχη. Είναι πόλεμος. Μπείτε ρε μάγκες την Τρίτη με το μαχαίρι στα δόντια, γ@@@στε τους και πάμε στο Κάουνας να ζήσουμε το όνειρο..."ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα εύκολα-ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα".

  • Τρυφωνιδης
    Τρυφωνιδης Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός σπούδασεαζι μου Βελιγράδι και δεν τον είδα ποτέ στη σχολή που έμαθε μπάσκετ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Ρεντ, οι δηλώσεις Σλούκα περι χρονου, με το που έγιναν, ερμηνεύτηκαν απο το γνωστό ΑΡΔ του πορτοκαλί βοθρου αρχικά και στη συνέχεια απο καθε βαζελομμε και καθε βαζελοδημοσιογραφο σε καθε σαιτ, ως μομφή στο Μπαρτζώκα... αλλοι πιο ψύχραιμα ειπαν οτι ηταν αυτοκριτικη γιατι πλην game3 η συνεισφορά του Σλουκα ηταν μηδαμινή. Εσένα τι σου κάνει καλυτερα; Τι εγραψε ο πορτοκαλι βοθρος και τα βαζελοσαιτ που εδω και 3 μηνες στέλνουν το Σλούκα στη Ρεάλ ή οι πιο σκεπτομενες εκδοχές;
    Κι οσον αφορα το Ντόρσεϊ ξερουμε τι παίκτης ειναι... πέρσι δεν ειχε παραστάσεις απ αυτό το επίπεδο, φετος εχει. Λογικό να ειναι καλυτερος. Παντως το πρόβλημα μας ως τωρα στη σειρά, δε βρίσκεται στη θεση 2. Ο Κάνααν εχει βοηθήσει πολυ περισσότερο του αναμενόμενου.
    Και στο φιναλε, αν πρέπει να πουμε τι μας εχει κανει στη σειρα αυτη ενας πρώην παίκτης μας, τι να πουνε στη Φενέρ για το τι χουνερι τους φυλαγε ο Σλούκας.

  • KΡ
    Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL από εμένα δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Απο το πρώτο παιγχνίδι τον αποκάλεσα γελωτοποιό της Ευρωλιγκας γιατί κατάλαβα αμέσως πως θα την πάει την σειρά απο άποψη προσπάθειας επηρεασμού των διαιτητών. Χθες το πήγε σε άλλο level. Bρήκε συμπαραστάτη έναν ηλικιωμένο φίλαθλο και ξεκίνησαν διάλογο show μπροστά στις κάμερες για τη ....διαιτητική σφαγή εναντίον του ....μπαχτσέ. Ναι ΗΤΤΟΥΔΗ η διαιτησία που σας άφησε να παίξετε ξύλο ατιμώρητα σου έφταιγε τρομάρα σου. Περιμένω με έντονο ενδιαφέρον την επόμενη παράσταση στο ΣΕΦ ΒΑΖΕΛΟΓΑΤΑΚΙ, δήθεν προπονητή της εθνικής.....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΥΠΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ CSKA και φέτος με ΦΕΝΕΡ ξεφτιλίζεται και δε το καταλαβαίνει!!!
    Γραφικός....οσο δε παει!!!
    Δεν υπαρχει στιγμή που να μην γκρινιάζει.
    Απορώ η διαιτητές πως του την χαρίζουν συνέχεια. Ειναι και αλλα παιχνιδια που το κανει αυτό. Καθε φορά και αντι να του κόψουν τον βήχα με μια τεχνικη ποινή, ωστε να γινει αρνάκι, τον αφήνουν.Δεν ξέρω τι παίζει από πίσω, αλλά ειναι ΑΣΕΒΗΣ προς τους αντιπάλους επισης και να περιμένετε ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ στο ΣΕΦ....

    Αν αυτα τα βλέπουν στην ομάδα, να πεισμώσουν και να μπουν μεσα να τους Γ@ζώσουν......

    Ο Σλούκας ειναι απαράδεκτος...γλείφτης και δε ξερω τι παριστάνει.
    Στην συνέντευξη που εδωσε μετά το Game 3 εκθείασε τον Ιτούδη (δεν υπηρχε λογος) και αφησε και μπηχτές για την χρησιμοποιηση του από τον Μπαρτζώκα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....
    Αν νομίζει οτι επειδή εγινε ήρωας τις προάλες η καθε φορά που γινεται ηρωας, οτι εχει δικαίωμα να δειχνει τετοια ΑΣΕΒΕΙΑ και να δινει αξία στα λαμόγια τους αντιπάλους μας οπως ο Ιτούδης τότε να σηκωθεί να ΦΥΓΕΙ απο τον Ολυμπιακό ΞΑΝΑ.

    Παριστάνουν τι? Οτι σεβονται και αναγνωρίζουν την αξια του "ομοσπονδιακού" τεχνικου τους???
    Πίπες!!!
    Αν εχουν τα αντερα τοτε να παραδεχτούν οτι τους εχει γλεντήσει ο Ντόρσει κανονικά!!!!!!!!!!!

    και μη μου πείτε οτι δεν ισχύει......

  • ΥΒ
    ΥΒ Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκίνησε από ένας μέτριος προπονητής μέτριων ομάδων, μέχρι που τον πήρε στο team του ο Ομπράντοβιτς για την λάντζα. Εκεί ξεπατίκωσε συστήματα και συμπεριφορές του δασκάλου του και μετά βγήκε στη πιάτσα σαν μεγάλος προπονητής. Είχε την τύχη να προπονήσει μέχρι τώρα ομάδες με παικταράδες και τεράστιο μπάτζετ με αποτέλεσμα να τον κάνουν μερικές φορές (όχι συνήθως) μάγκα. Βέβαια με τα χρόνια εξελίχθηκε δεν αντιλέγω. Και εγώ να ήμουν κάτι θα μάθαινα με τα χρόνια!!!
    Τό πόσο μεγάλος προπονητής είναι το έδειξε στην Εθνική και το πόσο μπόρεσε νε εκμεταλευτεί τις τεράστιες δυνατότητες του Γιάννη. Θυμήστε μου αν η ομάδα έβγαλε ΕΝΑ τέτοιο σύστημα !!! Το κοουτσάρισμα έλεγε η μπάλα στο Γιάννη και ο Θεός βοηθός. Λεβέντη Ιτούδη μεγάλος είσαι αν έχεις πορείες και χτίσεις μεγάλες ομάδες με φτηνά υλικά όχι με super stars!!! Το ξέρεις, γι αυτό είσαι τόσο κομπλεξικός απέναντι στο Μπαρτζώκα (αλλά και στον δάσκαλό σου Ομπράντοβιτς).
    Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά η εντύπωση που μου έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια που τον βλέπω (από τον Πάοκ ακόμα) είναι η εξής : Eίναι ζωντανό παράδειγμα για τι χαρακτηριστικά χρειάζεσαι για να πάς μπροστά σ΄αυτόν τον κόσμο. Τυχερός, δουλοπρεπής , αχάριστος , κομπλεξικός, καιροσκόπος, αριβίστας και κυρίως καραγκιόζης .
    Η συμπεριφορά του στον χθεσινό κυρίως, αλλά και στους προηγούμενους αγώνες μας, απλώς επιβεβαίωσε την απόψή μου.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωσταςς

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποίοι υποστηρίζουν τον Ιτουδη να γράφουν σε άλλα πράσινα σαιτ! Ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος αντιολυμπιακος! Οι κινήσεις του είναι πρώτα για να μην ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και μετά για να ενισχυθεί η ομάδα του! Η περίπτωση αντετοκουμπο τα λέει όλα! Ο Αντετοκουμπο είναι ο χειρότερος ξένος της φενερ και τον πήρε μόνο για να μην έρθει σε μας! Έχει φάει πίκρα από μας με την πλούσια τσσκα και γενικά είναι κακός χαρακτήρας και και προπονητής! Είναι η ομάδα σε κακή κατάσταση για αυτό μιλάει, αν αποκλειστεί θα είναι άλλη μια σφαλιάρα για αυτόν και την πλούσια ομάδα του!

  • Γιώργος Σίφνος
    Γιώργος Σίφνος Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την Σχολή του Μελιτζάνα που γαλουχήθηκε τι περιμένεις;

  • Νικος 7
    Νικος 7 Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Παραθετω ανεπιτρεπεται απο αλλο σαιτ:

    Μέχρι και οδηγίες στα ελληνικά δίνει. Η αλήθεια είναι πως ετο «σπάσε τα χέρια του Σλούκα να μην πάρει μπάλα» ακούγεται άκομψο και από τη στιγμή που δεν υπάρχει παίκτης που να μιλάει ελληνικά πλην του Αντετοκούνμπο που κάθεται στον πάγκο το έκανε ξεκάθαρα για να επηρεάσει τον Σλούκα.

    Ωστε να ρωτησω:Ειπε αληθεια τετοιο πραγμα για παικτη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ;;;;Το επιασε η καμερα;;;

    Το ξερουν οι Αγγεπουλοι;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...