roumeliotis

Carwiz

Νικάει Φενέρ και... πετάει Κάουνας ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Να... σφραγίσει το εισιτήριο για το Κάουνας θέλει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (05/05, 20:45, NS Prime) καθώς με νέα άλωση της Πόλης και νίκη στην Ούλκερ Σπορτς Αρίνα απέναντι στη Φενέρ στο Game-4 της σειράς, παίρνει την πρόκριση για το F4.

Με μπρέικ στο μπρέικ στο τρίτο ματς οι Πειραιώτες έχουν αποβάλει μεγάλο μέρος της πίεσης και πλέον κατεβαίνουν στο τέταρτο παιχνίδι για τη μία ακόμη νίκη που αναζητούν απέναντι στα "καναρίνια" για την πρόκριση στο F4.

Σε περίπτωση που επικρατήσουν οι Τούρκοι, τότε η σειρά θα οδηγηθεί σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο ΣΕΦ την Τρίτη (09/05, 21:30).

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά ή άλλου είδους προβλήματα και έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από την άλλη, στη Φενέρμπαχτσε επιχείρησαν ανύψωση ηθικού μετά το σοκ της ήττας με το μπάζερ-μπίτερ του Κώστα Σλούκα και θέλουν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 στο ξανά κατάμεστο γήπεδό τους για να πάνε σε πέμπτο ματς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Ντέβιν Μπούκερ ενώ οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα προπονήθηκαν κανονικά και ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει εάν θα συμπεριλάβει κάποιον από τους δύο στη δωδεκάδα.

Το αποψινό θα είναι το όγδοο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να μετράει έξι νίκες. Δύο σε φιλικά προετοιμασίας στην Πόλη, δυο στην κανονική διάρκεια της Euroleague και άλλες δυο στα πλέι οφ ενώ η Φενέρ μόλις μια, το μπρέικ στο Φάληρο για το 1-1 στα πλέι οφ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Sea
    Sea Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν εξαιρέσει κάποιος τους μακκισικ και λίγο τον Φαλ οι υπόλοιποι 0. Όποτε δεν μπαίνουν στην εξίσωση του ματς οι βεζενκοφ και σλουκας έχουμε πρόβλημα. Ο Ιτουδης παίζει πολύ έξυπνα τον βεζενκοφ με τον χεις. Εχουμε πρόβλημα στους ψηλους. Ο μπλακ καλός αλλά επιρρεπής σε λάθη και αψυχολόγητος. Ο μπολομποι δεν αξίζει καν αναλυσης. Δεν παρουσιάστηκε ποτε όλη την χρονιά. Δεν περίμενα να παρουσιάσει στα πλει οφ.

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ημιχρονο:

    Νικαει Φενερ οκ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ θα κερδισει ομως;;;

  • Sea
    Sea Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι φανερό ότι η σεκοντ γιουνιτ της ομάδας δεν δουλεύει. Είναι εκτός τόπου και χρόνου.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμυνα και ταχύτητα είναι τα ισχυρότερα σημεία μας. Ας τα αξιοποιήσουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Και προσοχή στα ριμπάουντ.

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξερει κανεις στα ποσα ουρλιαχτα ,προς τους διαιτητες αποβαλλονται οι Ζοτς και Ηττουδης;;;

    Γιατι χτες τον Σασα της Μονακο και τον Ματεο της Ρεαλ τους ξεσκισαν....

    Και για γουρι , 2 ηττες θα κανουμε!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το πάρουμε σήμερα και μετά τα συζητάμε όλα. 100% ενέργεια σωματική/πνευματική/μαγική/θρησκευτική, ότι έχετε και ότι πιστεύετε στον αποψινό αγώνα!

    Κάντε μάγια, βουντού και ταματα αδέρφια!

    Δεν θέλω 5ο με αυτήν την Φενέρ. Πέρυσι εφιστουσα την προσοχή σε μια σούπερ αθλητική ομάδα που δεν μας πήγαινε, αλλά ταυτόχρονα έλεγα για την έλλειψη εμπειρίας σε μεγάλους αγώνες και την ελαφριά φανέλα (οι φανέλες δεν παίζουν, αυτό σημαίνει ότι σαν οργανισμός δεν έχει την τεχνογνωσία και ειδικό βάρος).

    Η Φενέρ έχει και την εμπειρία και το προπονητικό stuff.. τελειώνει απόψε το παραμυθάκι, τώρα που το momentum γύρισε πάλι υπέρ μας, να το πιστέψουν όλοι και να δούμε ένα ματς πραγματικού Ολυμπιακού 2023, δεν θέλω ήρωες και μάρτυρες, ένα κανονικό παιχνιδάκι για +12-14 θέλω..έχουμε και θέματα με την καρδιά και οικογένεια, μη μας κάνετε καμία στραβή!

    Τελευταίο μήνυμα, δεν αναλύω τίποτα. Ούτε δουλειά δεν πήγα σήμερα, νιώθω λες και θα παίξω εγώ! Ηρεμία, και πριν τα μεσάνυχτα φύγαμε για Καουνας!

  • Άρης
    Άρης Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός σαν να
    χάνει 2-1....
    Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και αν πάει σε 5ο ματς
    Θα έχουμε άγχος,το οποίο συνήθως δεν μας ευνοεί...
    Σοβαρότητα, πάθος και ψυχή....

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Aς κάνουν ότι θέλουν και ας μπούνε όπως θέλουνε.
    Όταν εσύ είσαι σοβαρός και κάνεις αυτά που πρέπει,τότε αυτά δεν σε επηρεάζουν.
    Οι έδρες πλέον οι καυτές είναι έξτρα κίνητρο για τους παίχτες.
    Άλλωστε έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα αρκεί πλέον να το δείξουμε σε μεγαλύτερο βαθμό για να θυμηθούμε αυτά που μας φέρανε εδώ.

    Όλοι εδώ μέσα μας είχανε ζαλίσει με την Παρτιζάν πως θα κάνει σκούπα,τώρα τι έχουνε να πούνε?
    Η Ρεάλ είναι τεράστια ομάδα και μόνο με αυτή συγκρινόμαστε.
    Έχει την ίδια τεράστια φανέλα και το αποδεικνύει κάθε φορά που είναι στα σχοινιά-έτσι και εμείς.

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστός ο Αναστο!!

    Πολύ δύσκολο παιχνίδι!! Πρέπει να έχουμε 100κιλα κακκαλα για να φύγουμε με την νίκη!! Είναι καιρός να κάνουν ένα καλό παιχνίδι μερικοί παίκτες που δεν έχουν παίξει καλά στη σειρά!!

    Αυτόν τον Ηττουδη πόσο θα τον ανέχονται ακόμα?? Μιλάμε για μεγάλο καραγκιοζη ... Μορφασμός, διαμαρτυρίες παιχνίδια εγκεφάλου κλπ...εμείς το παιχνίδι μας και όταν τελειώσουμε τότε τα λέμε...

    Πάμε γερά για την νίκη!!!

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ

    ΑΠΟΨΕ Η ΦΕΝΕΡ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΤΕΜΠΟ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ TRANSITION ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΑΜΟ

    Ο ΗΤΤΟΥΔΗΣ - ΝΑΙ ΗΤΤΟΥΔΗΣ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ

    ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΘΡΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...