roumeliotis

Carwiz

«Σπουδαία νίκη απέναντι σε πολύ καλή ομάδα»

casino loutrakiou
redwell

Ο επιθετικός πλουραλισμός και η εντυπωσιακή κι άκρως αποτελεσματική άμυνα του Ολυμπιακού έφεραν τη νίκη με 82-66 επί της Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει σαφώς χαρούμενος:

«Καλή χρονιά σε όλους, ειδικά στους φίλους του Ολυμπιακού. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι κατάλαβαν ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είχαμε φοβερή υποστήριξη από τους φιλάθλους μας.

Προφανώς το κλειδί στο ματς ήταν η συμπαγής άμυνά μας σε όλο το ματς, αλλά η άμυνα κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο που αφήσαμε μόλις έξι πόντους σε μία ομάδα που ξέρει να διαβάσει το παιχνίδι. Αλλά, εμείς παίξαμε εξαιρετική άμυνα.

Είναι σημαντικό που είχαμε 14 κλεψίματα και 21 λάθη που είχε η Αρμάνι. Είναι νούμερα πολύ σημαντικά. Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο με πολύ καλό ρεκόρ. Είμαστε θετικοί για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να έχουμε την ίδια συμπεριφορά στο γήπεδο.

Να μείνουμε ταπεινοί και να αναλύουμε αντίπαλο σαν να είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς. Συγκεντρωμένοι πάντα στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού εικόνα στον πρώτο γύρο: «Η Ευρωλίγκα φέτος είναι η πιο δύσκολη από ποτέ. Κάποιοι βιάζονται στα συμπεράσματά τους με δύο σερί ήττες ή νίκες. Όλοι χάνουν. Όλοι πιστεύουμε τη δυσκολία της φετινής Ευρωλίγκας και τη δυσκολία να είσαι σταθερός και συγκεντρωμένος.

Όσο πιο γρήγορα ξεχνάς τι συμβαίνει στο προηγούμενο ματς και πας στο επόμενο τόσο πιο καλά θα πας. Είναι πιο δύσκολη η Ευρωλίγκα. Αν δείτε τις επενδύσεις που έκαναν οι ομάδες φέτος, ακόμη και στη Σερβία.

Όλοι κάνουν την προσπάθειά τους, που είναι σημαντική για το άθλημά μας. Παντού τα ματς είναι… φωτιά. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα και θετικός με την όλη ατμόσφαιρα που υπάρχει. Παντού παίζουμε για να κερδίσουμε.

Έχουμε τη μεγαλύτερη διαφορά πόντων, που δείχνει ότι έχουμε πάρει νίκες με μεγάλες διαφορές. Ποτέ δεν έχουμε χάσει από την αρχή. Μπαίνουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τη διάθεση δημιουργίας από τους παίκτες του: «Οι παίκτες του υψηλού επιπέδου έχουν εγωισμό, αλλά όταν τον βάζουν πιο κάτω για το καλό της ομάδας δημιουργεί ένα πολύ θετικό κλίμα. Είναι πολύ συμπαγής στα αποδυτήρια η ομάδα. Από όλους είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που σέβονται τους συμπαίκτες τους».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχω πει κατι. Ο Μπαρτζώκας εχει κολλήματα που μισεις να βλέπεις, αλλα τον λατρεύεις για αυτά!!!
    ...εχει ενα πλάνο που το ακολουθεί πιστά ειτε οι παιχτες του παιζουν καλα ειτε ασχημα. Αλλα ωρες ωρες το τηρεί, αλλες οχι.
    Κανει ροτεισον σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές πάντα, συγκεκριμένο αριθμό παιχτών ειτε παιζουν καλα ειτε οχι.
    Αυτο οταν βγαινει το αποτέλεσμα θετικα για την ομαδα δε το σχολιάζει κανεις.
    Οταν ομως χανουμε το κράζουμε και με το δικιο μας διοτι πχ χθες, ο Πιτερς ηταν εξαιρετικος στη 1η περιοδο. Τον βγάζει 1μιση λεπτό πριν το τελος της εξω για να βαλει Βεζενκοφ και υστερα μια ολοκληρη περίοδο τον αφηνει εξω.
    Αυτο κανει παντα. Αλλα ρε φιλε, χθες ο Πιτερς ειχε βρει ρυθμό. Οταν τον αφηνεις το παιχτη εξω 10 λεπτά δεν θα παγώσει???
    Και οντως, ο Πιτερς οταν μπήκε στη 3η περίοδο δεν ειχε ιδιο ρυθμο. Ο μπαρτζώκας ξερει καλυτερα...συμφωνω η διαφωνώ μαζι του σε αυτη του την τακτική, δεν εχει σημασια γιατι αλανθαστος η χωρις κολληματα δεν ειναι κανενας προπονητης.
    Επομένως, θα πρέπει να μάθω να ζω με τα θετικά και τα αρνητικά του....τα οποία αρνητικά μπορει να ειναι θετικά στη πραγματικότητα απλά να μη τα κατανοούμε εμεις. Διότι με αυτή τη τακτική ισως προστατευει τους παιχτες απο τραυματισμους. Και αυτο ειναι κατι πολυ σημαντικο σε βαθος χρονου. Το ειδαμε και περυσι.

    Μπράβο στον Μπαρτζώκα......δεν κερδισε τυχαια την αγάπη του κοσμου, που οι περισσοτεροι απο αυτους που τον αποθεώνουΜΕ ειμασταν εκεινοι που τη 1η φορά τον διώξαμε οπως οπως με κραξίματα που εχω πει οτι ηταν ΑΔΙΚΑ εκεινη την εποχή και η κριτική μας πολύ αυστηρή.
    Ο ανθρωπος τοτε πηρε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, 1ος προπονητής Ελληνας στην ιστορία και λεγαμε και λεμε ακομα ολοι οτι το πηρε χαρη στην ομαδα του Ιβκοβιτς.
    Μπορει να επαιξε ρολο η ομαδα εκεινη, αλλα ξεχνάμε οτι οι προσθήκες που έκανε, οι παίχτες που επέλεξε να ενισχύσει την ομάδα μας εκαναν ακομα καλύτερους και ολη τη χρονιά πηγαμε τρένο με εξαιρεση τους τελικους στο πρωτάθλημα.
    Το οτι ο Ιβκοβιτς ειχε φτιαξει εναν τρομερο κορμό το ξερουμε. Αλλα το οτι η ομαδα παρέμεινε συμπαγης και δυνατη δεν ηταν εργο Ιβκοβιτς. Ηταν εργο Μπαρτζώκα και μαλιστα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ που κανείς τότε ισως και μεχρι σημερα δεν του εχει αναγνωρισει. Φερθήκαμε αχάριστα και αξίζει στον ανθρωπο αυτόν η απόλυτη αναγνώριση.

    Εχει κολλήματα, αλλά ειναι πραγματικά οτι καλύτερο υπαρχει σε προπονητη αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη.
    Προσπαθώ να διακρίνω κατι σε αλλους....και δεν μπορώ. Ο μπαρτζώκας με τη καλή εννοια, δινει σοού....δινει ζωη στο πάγκο, ειναι εντονος, παθιασμένος, πλέον ομως βλέπει καθαρότερα τα παιχνίδια, πιο εμπειρος απο ποτέ, για μένα δεν υπαρχει ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ για την ομάδα μας.
    Η κριτική κριτική...ναι....αλλά ως εκει. Θα αργήσει πολύ η ώρα που θα με απογοητεύσει τόσο πολύ ωστε να πω ΦΥΓΕ....
    Ο άνθρωπος αυτός μεσα από το παιχνίδι αυτο το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ που βλέπουμε 2 χρονια τώρα στον Ολυμπιακό μας, δειχνει την αξία του. Εχει βάλει γυαλιά σε κάθε αντιπαλο προπονητη που διαχειρίζεται ομάδες 4πλασιου μπατζετ απο το δικό μας.
    Εχει αποδείξει οτι μπορεί να συνυπαρξει με παιχταραδες και φιρμες, οτι μπορει να "δει" παιχτες λαβράκια και να τους φερει να τους κανει παιχταραδες και για αυτό αυτή τη στιγμή εχει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ΚΟΡΥΦΗ της τρομερά δυσκολης αυτης διοργανωσης!!!

  • ZaK
    ZaK Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε τέτοια άμυνα δε χάνουμε από κανένα._

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...