roumeliotis

Carwiz

«Ήττα-τιμωρία για τον τρόπο που παίξαμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός, αν και προηγήθηκε με 21 πόντους στο 23’ του αγώνα με τη Βιλερμπάν, δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Λιόν καθώς ηττήθηκε από με 77-75, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

"Άξιζαν τη νίκη γιατί επέμειναν ως το τέλος της αναμέτρησης, έπαιξαν με πάθος και πάλεψαν ως το τέλος για να πάρουν το παιχνίδι, δεν τα παράτησαν και τους αξίζουν συγχατητήρια. Για εμάς, ήταν μια τιμωρία για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Σταματήσαμε να σκεφτόμαστε πως από την άμυνα μας θα πάρουμε το παιχνίδι, τους δώσαμε πολλά ελεύθερα και εύκολα σουτ, μετά έβαλαν και αρκετά δύσκολα και εμείς από τη μεριά μας, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. 

Βρεθήκαμε 17 πόντους μπροστά στο πρώτο ημίχρονο και για την εμπειρία μας ως ομάδα, για τα γκαρντ που έχουμε, έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. 

'Επρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα, κάναμε πολλά λάθη στο πως προσεγγίσαμε το ματς στο τέλος και έτσι χάσαμε. Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά την Βιλερμπάν και κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Από διαστημικό μπάσκετ σε μπάσκετ σε καταστροφης ..

    Το δευτερο ημίχρονο έπρεπε να μπουν μέσα και να δώσουν ξύλο ..
    Βάλε Μπαρτζώκα Λουντζη να παίξει ξύλο να βγάλει άμυνες ξεκούραστος ήταν.
    Ο Φαλ δεν πήρε μπάλα τίποτα...
    Ο Πίτερς είχε άσχημο βράδυ
    Μακισικ ...τι έχει πάθει?
    Και μια φορά πήγε να κάνει κατι ο Καναν
    Και δεν τον αφησαν...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Την Μπασκόνια την είχα για ανταγωνιστική, όχι όμως και να κερδίζει 2 φορές μέσα στην Τουρκία..

    Δεν είναι μπάσκετ αλάνας, είναι μία παρόμοια προσέγγιση με το μπάσκετ Μπαρτζώκα αλλά με πολλούς περισσότερους πόλους και καθολική εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ, έχει και τους κινδύνους του φυσικά, αλλά με τον ερχομό του Pierria Henry και την επιστροφή Enoch η ομάδα έδεσε πολύ σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίσαμε εμείς. Έδωσε εμπειρία στα γκαρντ που έλειπε και ψηλά πλέον έχουν όλες τις εναλλακτικές.

    Τον είχα αναφέρει τον Penaroyya αρκετές φορές και εδώ στην αρχή της χρονιάς, μαζί με τον Mumbru και τον Ponsarnau είναι οι καλύτεροι εκφραστές του ωραίου Ισπανικού μπάσκετ χωρίς πολλές πολλές σκοπιμότητες..για να απαντήσω και σε κάποιον σε άλλο θέμα, τέτοιοι προπονητές μπορεί να σταυρωθουν 10 φορές τη σεζόν Ελλάδα... Ίσως αυτό τρώει και τον Μπ. κάποια πρέπει που έχει στο μυαλό του, και ενώ θέλει να παίξει αυτό το μπάσκετ, μπαίνουν τα ΠΡΈΠΕΙ και τον μπλοκάρουν, και πάει στα τετριμμένα.

    Τα ψηλά σχήματα Μπαρτσελόνα/Ρεάλ μπορούν να σε καταστρέψουν κυριολεκτικά, εκτός από κάποιες αδυναμίες στα γκαρντ, έχουν θεωρώ και θέμα προπονητών. Ο Λιθουανός τα είπες, και ο Ματέο, ενώ είναι μόνο 2 χρόνια μικρότερος από τον Λάσο, είναι από το 14 βοηθός στην Ρεάλ (ξεκίνησε βέβαια Ρεάλ βοηθός στη Β ομάδα το 97 κάπου!), που είναι απείρως διαφορετικό από το να είσαι head σε μια ομάδα με 35.000.000 μπάτζετ... φαίνεται να το βρίσκει, αλλά δεν τον έχω και σίγουρο ακόμη.

    Αυτόν που έχω σίγουρο είναι τον Obradovic της Monaco, πρέπει να είναι πολύ καλός διαχειριστής προσωπικοτήτων και αν συνεχίσει έτσι βλέπει πλεονέκτημα έδρας, και σχεδόν σίγουρα final 4 αν δεν τον αποκλείσει καμία Εφές. Πολύ φαίνονται να υποτιμούν τους Μονεγασκους. James/Loyd/Okobo 3 απο τους καλύτερους pure scorers της Ευρώπης, Brown/Diallo/Hall 3 από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης.. το θέμα είναι η διαχείριση των προσωπικοτήτων όπως προ-ειπα..

    Ο Lessort κάνει ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ πράγματα, κάθε φορά σκέφτομαι το τεράστιο λάθος πέρυσι.. πιστεύω ακράδαντα ότι θα είχαμε σηκώσει κούπα (εκτός αν τον έβαζε 5 λεπτά ο Μπαρτζώκας επειδή τον πήρε στα μέσα της χρονιάς και δεν τον εμπιστευόταν, τα τρώει κάτι τέτοια κολλήματα). Φοβερές μπασκετικές προσωπικότητες Exum, Punter, Leday, Nunnaly, ακόμη τους θεωρώ πολύ επικίνδυνους και σίγουρα καλύτερες από Βαλένθια/ΑΣΒΕΛ.

    Με 2 νίκες επί Βαλένθια/ΑΣΒΕΛ θα ήμασταν μόνοι πρώτοι, και πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας. Να φανταστείτε θα ήταν μόνο πάνω από Αρμάνι και Άλμπα μαζί με το γκρουπ των 5 νικών.. τέτοιου δυναμικού ομάδες είναι..

    Η κάθε ομάδα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Αφού εμείς δεν έχουμε ούτε το βάθος, ούτε την έδρα, ούτε το μπάτζετ πρέπει να δείχνουμε μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το ανησυχητικό. Νομίζουμε ότι γίναμε CSKA στη θέση των Ρώσων; Ότι με την φανέλα τελειώνουν τα παιχνίδια στο 1ο ημίχρονο; Ότι ο Βεζενκοφ είναι ο Nowitzki και θα σου πάρει με το ένα πόδι το παιχνίδι στο τέλος; Ότι ο Σλούκας είναι ο Σπανούλης και ο Μπαρτζώκας ο Phil Jackson; Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά Μονακό είπαμε ομαδάρα με προσωπικότητες, η Μακάμπι στην καυτή της έδρα και με απύθμενο ρόστερ, οκ, αλλά Βαλένθια, και ακόμη χειρότερα, ΑΣΒΕΛ;

    Σε κάνει η ομάδα να ανησυχείς ότι είναι ικανή για το χειρότερο ανά πάσα στιγμή..και 2 χρόνια είμαστε οι τυχεροτερη ομάδα σε έλλειψη τραυματισμών, μην το ξεχνάμε αυτό..

    Ραψωδία Beaubois πάλι χθές με 30αρα (29 είδε βάλει σε εμάς 1-2 χρόνια πριν) αλλά λίγο κουραστικός ο Αταμάν πλέον.. δυστυχώς έχει το ρόστερ να τον πάει μέχρι τέλους..

  • RedArrow
    RedArrow Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    εβλεπα την Μονακο...κερδισε ζορικα την Αλμπα, την οποια εμεις κερδίσαμε ευκολα στο γηπεδο μας. Η μονακό δυσκολα. Αυτο ομως που εχει καταφέρει η Μονακό φέτος, ειναι οτι ευκολα η δυσκολα κερδιζει τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει.
    Εχει κανει και στραβοπατηματα, λιγα αλλα εχει κανει. Ομως δε τα εχουμε εκμεταλευτεί.
    Γνώμη μου....προκειται για μια πολύ αθλήτική και γεμάτη ενέργεια ομάδα που ομως την εχουμε ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΙ. Δεν ξερω ποσο θα κρατήσει η μπογιά της, ισως κρατησει 1-2 χρονια ακομη και μετα θα εξαφανιστουν....ισως ομως και να ηρθαν για να μεινουν και να γινουν καθε χρονο ακομα καλυτεροι. Αυτη τη στιγμη ομως, ειναι απλά μια καλή ομάδα που βασίζεται σε 1-2 παίχτες. Βασικά τι 2....εναν.....χωρίς τον Τζέιμς αυτοί δεν πάνε πουθενα!!!

    Εμείς ομως τι κάνουμε; ; ;

    Θα συνεχισουμε τα δώρα; ; ;

    Θα ξυπνήσουμε επιτέλους; ; ;

    Kαι επίσης, κάποιοι παίχτες, πχ ΠΙΤΕΡΣ, θα αποκτήσουν σταθερότητα στην αποδοση τους η μια θα παιζουν και θα λεμε ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ και την αλλη θα σερνονται και θα λεμε ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ...???

  • KΡ
    Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικά αφιερωμένο στο .... εξαφανιζολ, αρωματικό, τίγκα στην αντριλα, ....άτυπο γραφείο τύπου του κουτς Β.
    Γιατί την πικρα και την τσαντιλα της τσάμπα ήττας χρειάζεται που και που να την ξορκιζουμε με λίγο χιούμορ....

    Σε ψάχνω στα λαμπρά σφαγεία των δρόμων
    στις νευρωτικές διαδρομές, σε σταθμούς και στοές, σε ψάχνω
    Στα μικρά τα στοπ, στα απαγορεύεται
    στα τρύπια μου χέρια
    στη θάλασσα που δεν θα 'ρθει ξανά
    βαρέθηκε ν' αλλάζει χρώματα
    για να την αγαπάμε
    Σε ψάχνω στις παλιές φωτογραφίες τις χλωμές
    όπου δεν μπορώ να σε βρω, σε ρυθμούς και κραυγές, σε ψάχνω
    Στον καθρέφτη που άφησες το πρόσωπό σου
    κι αυτός ράγισε
    μέσα στ' ανθρωπομάρκετ το τρελό
    σκουπίδι και Θεός
    μέσα στον πυρετό σε ψάχνω
    Σε ψάχνω στα λαμπρά, σφαγεία των δρόμων

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα χθεσινά αποτελέσματα αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την δυσκολία της διοργάνωσης. Φενέρ φαίνεται πως της στοιχίζουν οι απουσίες. Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Μπέικον. Η Μονακό κέρδισε στο τέλος. Μακάμπι έχασε.
    Φέτος ο πρώτος με τον όγδοο μπορεί να έχουν 4-5 νίκες το πολύ διαφορά ενώ λογικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο και οι ισοβαθμίες. Γι'αυτό είναι θετικό πως έχουμε κερδίσει ορισμένα παιχνίδια με μεγάλες διαφορές.
    Το προσεχές ντέρμπι θα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων δύο χρόνων. Γενικά οι απέναντι είναι σε καλό φεγγάρι και έχουν βρει τα πατήματα τους, ενώ εμείς παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι. Πέρα από το γόητρο θα έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι. Αν ήμασταν πρώτοι τώρα με 11-3 θα ήταν πιο υποφερτή μια ήττα. Αν τώρα πάμε στο 9-6 μπαίνουμε σε περιπέτειες.
    Μπορώ να πω πως φέτος με έχει εκπλήξει ευχάριστα η Μπασκόνια. Στην αρχή της χρονιάς την είχα για τις τελευταίες θέσεις. Μέχρι στιγμής όμως της έχουν βγει τα παιχνίδια. Χάουαρντ-Τόμσον-Γκιεντράιτις φτιάχνουν μια αξιόλογη περιφέρεια, ενώ στους ψηλούς ο Κότσαρ στέκεται αξιοπρεπώς.
    Όσο περνάνε τα παιχνίδια Ρεάλ φαίνεται να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από όλους τους άλλους. Φενέρ θέλω να δω πως θα συνεχίσει όταν επιστρέψουν όλοι. Μπαρτσελόνα κλασσικά χαμένη στο overcoaching του Γιασισκεβίτσιους. Μονακό, Ολυμπιακός και Μακάμπι τους λείπει η σταθερότητα. Μπασκόνια είναι ζήτημα πόσο θα της βγαίνει αυτό το μπάσκετ αλάνας που παίζει. Εφές λογικά θα ανέβει. Ερυθρός αν πάρει και Καμπάτσο και μείνουν υγιής οι Νέντοβιτς-Βιλντόζα βάζει γερή υποψηφιότητα για οχτάδα. Αρμάνι έχει μείνει πίσω αλλά μπορεί να ανακάμψει. Βαλένθια, Ζαλγκίρις, Παναθηναικός, Μπολόνια θα είναι σκληρές ομάδες αλλά δεν νομίζω να καταφέρουν τελικά να μπουν οχτάδα. Ενώ Μπάγερν, Παρτίζαν και Άλμπα μοιάζουν να είναι λίγο πιο πίσω στο κυνήγι τον νοκ-άουτ. Παρτίζαν αν είχε 2-3 παίχτες ακόμα εκτός από την πολύ καλή βασική της πεντάδα θα ήταν σοβαρή διεκδικήτρια της οχτάδας.
    Οι περίοδοι που ο πρώτος έκανε στη χειρότερη 4-5 ήττες και ο τελευταίος με το ζόρι 5-6 νίκες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί νομίζω. Όσο και να μην μας αρέσει αυτό πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως η διοργάνωση έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Την μία κερδίζεις για 27 πόντους την Φενέρ και την επόμενη σου γυρίζει η Βιλερμπάν παιχνίδι 21 πόντων. Καθαρά σε θέμα θεάματος και ενδιαφέροντος η φετινή Ευρωλίγκα είναι άκρως επιτυχημένη.

  • Vaggos
    Vaggos Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    3η χαζή ήττα με ανατροπή! Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση! Μπαρζώκα άσε τις δικαιολογίες και κοίτα να βρεις λύση γιατί η ομάδα θα μας ρίξει στα ψυχοφάρμακα. Εκεί που λες "κοιλιά ήταν και πέρασε" άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Πόσες φορές πρέπει να χάσουμε με τον ίδιο τρόπο για να βρουν το μυαλό που έχασαν οι παίκτες και εσύ προσωπικά; Πετάξατε στο καλάθι των αχρήστων τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες στην Ισπανία!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77, συμφωνούμε τόσο συχνά και τόσο πολύ που πολλές φορές μπαίνω να γράψω και τελικά τα έχεις πει! Φοβερή ταύτιση, όπως και με 2-3 αλλά παιδιά εδώ μέσα.

    Ανέφερα τον Fall επειδή δεν υπήρχε Black χθες, αλλά και πάλι στο μυαλό του Μπ έχει κολλήσει ότι ο Bolomboy (όπως και ο Livio πέρυσι) θα παίξει μόνο στο 5.. κρίμα να αυτό - περιορίζεται τόσο εύκολα και χαζά.

    Επειδή πολλά λέγονται, εγώ δεν είμαι υπέρ κάποιου άλλου προπονητή, νομίζω ο Μπαρτζώκας μας ταιριάζει, απλά θέλει λίγο βοήθεια από το προπονητικό επιτελείο. Ίσως κάποιος καλός Β να δώσει μία έξτρα ώθηση στον πάγκο, αλλά νομίζω δεν θέλει, ούτε εμπιστεύεται κάποια ισχυρή προσωπικότητα δίπλα του, κακώς, γιατί τα επιτελεία πλέον είναι πολύ ισχυρά και εξειδικευμένα.

    Όπως και να έχει, είμαστε μέσα στους στόχους μας, αλλά αυτό το "if" νομίζω θα καθορίσει και την φετινή ομάδα.

    Η απουσία του Motley τελικά είναι πολύ επιδραστικη, η Μπασκόνια πάει να πάρει το διπλό. Με Βαλένθια και Ασβελ θα είμαστε πρώτοι σήμερα, και άσε τους άλλους να τρέχουν..

    Όπως έχουμε πει είναι ίσως η δυσκολότερη Euroleague ever, καμία ομάδα δεν είναι τέλεια, η Ρεάλ φαίνεται να έχει το μεγαλύτερο βάθος αλλά υστερεί στα γκαρντ που συνήθως καθορίζουν τα μεγάλα παιχνίδια. Φοβάμαι μια ενδεχόμενη κοιλιά που 2-3 συνεχόμενες ήττες θα μας ρίξουν στο κυνήγι της 8αδας, πρέπει μόνο νίκες μέχρι το 23, και με μία νίκη στο ΟΑΚΑ θα ψαναπαρουμε τα πάνω μας ΚΑαι ψυχολογικά. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα εκει που κερδισες τελικους με ανατροπες...τωρα χανεις τα αυγα και τα πασχαλια με ροστερ ανωτερο του περσινου!αξιος της μοιρας σου

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe ξέρεις ότι συνήθως συμφωνούμε και τα γραφόμενα μας ταυτίζονται. Όπως σωστά αναφέρεις εφόσον δεν σου βγαίνουν τα τρία Γκαρντ βάλε Πίτερς στο 3.
    Φαλ-Μπολομποι πιστεύω δεν θα το δούμε ποτε. Ίσως το Μπλακ-Μπολομποι καποια στιγμή αλλά και αυτό σε πολύ περιορισμένο βαθμό.
    Το φετινό ρόστερ είναι πολύ πιο γεμάτο από ότι φαίνεται μέχρι τώρα.
    Επισης όσο συμπαθής και αν είναι νομίζω ο κύκλος του Μακισικ στην ομάδα κλείνει σιγά σιγά. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αποκτηθεί επιτέλους ένα καθαρό τριάρι στην θέση του. Ειδικά αν φύγει Βεζενκοφ και θέλεις ξένο παίχτη και εκεί ,νομίζω δεν θα χωράει.
    Κανααν θεωρώ πως ήταν ο μόνος που μπορούσε να μας ξεκολλήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα δυο ακόμα τρίποντα αλλά ο κοουτς επέλεξε να τον κρατήσει στον πάγκο.
    Το φετινό παζλ είναι πιο δύσκολο από το περυσινό. Πέρυσι οι τρεις προσθήκες έμοιαζαν σαν χέρι σωτηρίας σε μια ομάδα που έψαχνε να βγει στην επιφάνεια ξανά. Οι φετινοί πρέπει να την κρατήσουν εκεί. Σιγά σιγά βλέπουμε ότι μπαίνουν στο κλίμα αλλά πρέπει να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες αφού καλοί παίχτες είναι αλλά σε 8-10 λεπτά δεν γίνεται να περιμένουμε να κάνουν παπαδες
    Γενικά το χθεσινό θα μπορούσε να διδάσκεται σε σεμινάρια πως να χάσεις ένα παιχνίδι.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι κόουτς. Το ματς το χασες μόνος σου χτες. Δικαιούσαι κι εσύ να είσαι σε κακή μέρα, αλλά δες τα δικά σου λάθη γιατί θα κοστίσουν αυτές οι ήττες στην τελική συγκομιδή. Τουλάχιστον ας μην κάνουμε άλλη τέτοια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...