roumeliotis

Carwiz

Ρόλος, χρόνος και... ερυθρόλευκη για Κώστα

casino loutrakiou
redwell

Μια... πινελιά μένει για να κλείσει ο Ολυμπιακός τον κορμό του ρόστερ για τη νέα σεζόν και όπως έχουμε σημειώσει πολλάκις το όνομα της "πινελιάς" είναι Κώστας Αντετοκούνμπο για πολλούς λόγους με βασικότερο όλων το ελληνικό διαβατήριο αλλά και το ότι είναι ένα ακατέργαστο "διαμάντι".

Αθλητικός παίκτης, με μικρή εμπειρία από την Ευρωλίγκα με τη Βιλερμπάν, της απόλυτης έγκρισης του Γιώργου Μπαρτζώκα και με προοπτική να κάνει το step-up και να μετατραπεί σε Euroleague material.

Ο Ολυμπιακός, αν το δούμε και από την ανάποδη, μοιάζει να είναι η ιδανική ομάδα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο καθώς του δίνει και χώρο και χρόνο για να δουλέψει και να εξελιχθεί μέσα από ένα πρόγραμμα που είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Ο Coach-B του έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ρόλος του στην Euroleague και τα λεπτά του στο παρκέ πρέπει να τα κερδίσει αλλά θα έχει άνετα 20' στο παρκέ στα ματς της Basket League που θα τα χρησιμοποιεί ως... προθάλαμο.

Ένας αυξημένος χρόνος και ρόλος στην Α1 μπορεί τόσο να ξεκουράζει τον Μουσταφά Φαλ και παράλληλα να δίνει πραγματικό χρόνο στον Έλληνα σέντερ να εξελίσσεται και να γεμίζει εμπειρίες.

Όλα αυτά τα ξέρει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, του τα έχει εξηγήσει λεπτομερώς ο Coach-B και γι' αυτό ο 24χρονος σέντερ πλησιάζει... ολοένα και περισσότερο στον Πειραιά. Κάτι οριστικό δεν υπάρχει ακόμα αφού πρέπει να αποδεσμευθεί από τη Βιλερμπάν πριν από οτιδήποτε άλλο, όμως κάθε μέρα που περνά στο μυαλό του ωριμάζει η ιδέα να φορέσει την ερυθρόλευκη...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπηκα σε κειμενο για τον Κωστα Αντετοκουμπο και λενε για το μπατζετ του παο και του Ολυμπιακου . ...2,5 μυρια λεει ο ενας , 3 μυρια λεει ο αλλος (η διαφορα) ...αλλα ο Τρακης ελεγε οτι μπηκε μεσα 3 μυρια ..αυτο δεν ειναι εσοδα εξοδα.. , αρα (αν ειναι ετσι) δεν ειναι τοση η διαφορα... αυτα δεν τα ακουνε μερικοι ...που γραφουν διαφορα εδω ? Οτι θελουν ακουνε ? 2ον. Καλα ο Γκριγκονις ανετα παιζει να ειναι ο Παπαπετρου13 που αλλαξε ονομα τωρα που εφυγε ο Παπαπετρου χαχαχα (ειναι πιθανο εστω) .

  • Μαρμοταίος
    Μαρμοταίος Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 02:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες μένω Χαλκίδα. Λίγο έξω από την Χαλκίδα σε ένα χωριό στην Δροσιά υπάρχει μια παραλία που λέγεται αλυκές. Όποτε πάω για μπάνιο εκεί (3 φορες την εβδομάδα σίγουρα) θα δω τον Ρογκαβοπουλο να κάθεται εκεί για ώρες.

    Μην απορείτε λοιπόν που δεν τον υπογράφει κανένας...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    RG υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο με έχετε αποκλείσει; Τα μηνύματά μου δεν είναι υβριστικά, λχ το προτελευταίο μήνυμα ήταν μια ευχή για καλή επάνοδο του Ντόρσι. Αν θέλετε απαντήστε μου για να μην κάνω τζάμπα τον κόπο. Όπως και να έχει θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ. Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε δεν έχεις αποκλειστεί. Ή υπάρχει υβριστικό περιεχόμενο ή δεν έβαλες όνομα στο σχόλιο. Εκτός αν ανέβηκε μαζί με άλλα 10 μηνύματα και είναι πιο πισω. Κανε μια αναδρομή μήπως και έχει ανέβει

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία Θεοδωράκης, καταρχάς βλέποντας και προηγούμενα σχόλια σου ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ δεν διαφωνούμε στις απόψεις για το ρόστερ όπου λες ότι θέλουμε παίκτες πέραν των 12 βασικών αν θέλουμε να μιλάμε με τη λογική και για μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα που δεν θέλει όταν της λείψει ένας παίκτης θα κατεβαίνει με 11. Πράγμα που δεν αφήνουν να συμβεί ούτε στις μικρές κατηγορίες και απορώ πως μερικοί δεν το επεξεργάζονται στο μυλό τους πριν το πετάξουν για μία ομάδα επιπέδου σαν την ομάδα μας!!!! Δεύτερον εγώ αναφέρω τους πράσινους μόνο ως λογική ότι λειτουργούσαν οικονομικά με έσοδα έξοδα άρα και στο μπάτζετ, αρκετά κοντά σε εμάς, με συχνές αλλαγές παικτών και ειδικά εφέτος μπαίνουν δυμανικά. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ 100% ότι μόνο έσοδα έξοδα δεν είναι αυτό το μπάτζετ. Άρα εμείς όταν δεν μιλάμε για έσοδα έξοδα γιατί να μην απαιτούμε για Ελληνες παίκτες ταλέντα να συμπληρώσουν το ρόστερ των 14 παικτών; Μάλιστα και εσύ στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεσαι στους πράσινους για τον 7ο ξένο και πολύ καλά κάνεις και φυσικά δεν λέω ότι πέφτεις στη παγίδα της πράσινης προπαγάνδας, κάθε άλλο, απλά αλλάζει το περιεχόμενο που ασχολούμαστε με αυτούς!!!!

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ έχεις καμία πληροφορία για έναν ακόμη παίκτη στην περιφέρεια... ξένο με θητεία στο ΝΒΑ..?

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε rory, ηταν και αθλια δουλεμενη αυτη η εθνικη. Μηδεν αυτοματισμοι, απολυτο χαος στην αμυνα, προσπαθουσαν να δωσουν μια βοηθεια στο λοου ποστ και εμεναν δυο παικτες αντιπαλων ξεμαρκαριστοι ακομα και στην δυνατη πλευρα..
    Στην επιθεση δεν μπορουσαν να εκτελεσουν ακομα και τα πιο απλα play, ουτε να ξεμακραριστουν δεν μπορουσαν, ουτε να κανουν ενα σωστο σκριν μακρυα απο την μπαλα... Κολλαγε η μπαλα στα χερια του pg.. Φουλ ηττοπαθεια απο τους περισσοτερους παικτες...

    Δεν ξερω ποιος φταιει, φταιει ο προπονητης, φταινε τα παιδια που δεν τους κοβει; Εγω περιμενα κατι καλυτερο παντως...

  • Rory
    Rory Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντυπωσιακά κακή και ατάλαντη ομάδα η νέων ανδρών.Είδα 4 παιχνίδια κι έπαθα καταρράκτη.Αστρονομική διαφορά τη χωρίζει από τις καλές ευρωπαικές ομάδες.Μεγάλη απογοήτευση.
    Αρα,ας μην ψάχνουμε ψύλλους στ'άχυρα.Ταλαντούχοι νέοι έλληνες παίκτες που να μπορούν να σταθούν 10 λεπτά σε επίπεδο ευρωλίγκας δεν υπάρχουν.Αλλαξιες θα γίνονται μεταξύ των 5-6 γνωστών έμπειρων.Άρα η βαστάμε ψηλά την ελληνική σημαία και περιμένουμε το θαύμα της νέας φουρνιάς Γκάληδων κι ως τότε μαζεύουμε κατοστάρες,ή πάμε σε απελεθεύρωση ξένων.
    Όλα μαζί δε γίνονται.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλίας Θεοδωράκης
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ 8.5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ 5.5 ΕΚ.ΕΥΡΩ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΉΜΑΝΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
    Διαβάστε αυτά που σας γράφω και βάλτε τα καλά μέσα στο μυαλό σας. Τα γράφω αυτά γιατί δε γουστάρω να βλέπω τα μυαλά φίλων της ομάδας μας να έχουν αιχμαλωτιστεί και παγιδευτεί από την πράσινη προπαγάνδα. Απελευθερώστε τα μάγκες προς τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Που θα πει.... ποια έσοδα-έξοδα; Σοβαρά μιλάτε; Έτσι είναι τα έσοδα-έξοδα; Για δείτε κάτι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Άρης-Προμηθέας που βαδίζουν που έχουν στ αλήθεια έσοδα-έξοδα ή εκεί περίπου. Αν πήγαινε με έσοδα-έξοδα ο βάζελος, ειδικά αυτόν τον καιρό που ακόμα δεν έχουμε απαλλαχτεί από τον covid, πολύ δύσκολα θα είχε πάνω από 3Μ αγωνιστικό μπάτζετ. 3Μ αγωνιστικό μπάτζετ σημαίνει 3.8Μ μαζί με την εφορία (22%). Χώρια πόσα παίρνει προπονητής, παράγοντες, γυμναστές, φροντιστές, εφορία και για τα δικά τους συμβόλαια, έξοδα λειτουργίας γηπέδου, μετακινήσεις κλπ κλπ. Τα δικά μας συνολικά έσοδα της σεζόν του 2013 (μαζί με το μπόνους κατάκτησης της Ευρωλίγκας, το οποίο είναι ή 200Κ ή 300Κ) ήταν συνολικά 7Μ. Τι νομίζετε ότι δίνει μια νίκη; Κάπου 30Κ. Γι αυτό οι ομάδες ξηλώσαν το Μπαρτομέου. Γιατί εμπορικά η Ευρωλίγκα είναι εντελώς πάτος. Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε και σε εποχή covid που θα πει ότι και πήγαν λιγότεροι οπαδοί στο γήπεδο και πουλήθηκαν λιγότερα διαρκείας λόγω εμβολιασμών, rapid και τα ρέστα.
    Μην τρώτε λοιπόν τον παπά που σας σερβίρουν τα βαζελομμε μάγκες. Ούτε έσοδα-έξοδα υπάρχουν, ούτε ο ΔΠΓ αποστασιοποιήθηκε. Μέχρι που πήγε και βρήκε το Λιόλιο και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στα ματς με.... τη Λάρισα.
    Θυμηθείτε ότι την εποχή που υποτίθεται ότι ήταν ενεργός, άλλος έτρεχε τα καθημερινά της ομάδας τους, κι όχι ο ΔΠΓ. Συγκεκριμμένα ο Μάνος Παπαδόπουλος που πήγε στη Ζενίτ. Άρα -πλην προσώπων- δεν έχει αλλάξει τπτ εκτός από το μπάτζετ που έπεσε στα τάρταρα. Κι απ ότι φαίνεται φέτος θα το ρίξει κι άλλο. Απλά ίσως δε φανεί στην αρχή γιατί ο βάζελος έκανε ορθολογικές κινήσεις με βάση το βαλάντιο του, χώρια ότι πήρε και το Γκριγκόνις που είναι κράχτης.
    Να θυμάστε ότι ο ΔΠΓ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ. Τουλάχιστον όχι σύντομα. Ελπίζει στις επόμενες εκλογές να κάνει αυτό που δεν κατάφερε στις τελευταίες.... να βάλει το δικό του, το διάδοχο του σωλήνα. Αν τα καταφέρει, θα δείτε ξαφνικά να επανέρχεται στο προσκήνιο. Μέχρι τότε θα βλέπετε που και που καμιά σκόρπια δήλωση μέσα στη σεζόν και να ασχολείται περισσότερο με τον ερασιτέχνη.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάκης επειδή προφανώς (για σένα) λέω κουταμάρες, από τα δικά μας που ήταν αξιοπρεπέστατα χρήματα για τα Ελληνικά δεδομένα αν όχι υπερβολικά, τα τρία εκατομμύρια λιγότερα για έσοδα έξοδα δεν τα λες διαφορά;
    Γιατί τα έσοδα έξοδα είναι για μπάτζετ περίπου των τριών άλλων μεγάλων ομάδων της μπάσκετ λινγκ ας πούμε όχι κάποια εκατομμύρια που στο σύνολο φτάνει μία δεκάδα διότι, υπάρχουν ομάδες στην Ευρωλίγκα με λιγότερα εκατομμύρια που δεν μιλάνε για έσοδα έξοδα;
    Εγώ βεβαίως δεν θα πω να μη λέμε κουταμάρες, γιατί τον φίλαθλο της ομάδας σου τον σέβεσαι και λιγάκι!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...