roumeliotis

Carwiz

«Να θυμηθούμε τι μας έφερε ως εδώ»

casino loutrakiou
redwell

Στο ψυχολογικό άδειασμα λόγω της συμμετοχής στο F4 της Euroleague απέδωσε την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι για τα πλέι οφ της Α1 ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά τη νίκη που ήταν και το ζητούμενο. Πιο αναλυτικά τόνισε:

"Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Όπως όλοι είδατε χρειάστηκε να παίξουμε έστω 5-10 λεπτά με ένταση στο παιχνίδι ώστε να συνεργαστούμε και αμυντικά και επιθετικά, γιατί για τριάντα λεπτά δεν το κάναμε", δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" και συνέχισε:

"Προφανώς πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω πως πάντα μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό, ψυχολογικό και επειδή υπάρχουν αυτά αδειάζει και το σώμα από ενέργεια.

Πάντα μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου μιας εβδομάδας για να ξαναέρθουμε στα στάνταρ μας, στις αρχές μας και στο τι μας έχει φέρει εδώ που μας έφερε. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τελείως εκτός από τις αρχές μας, περπατάγαμε όπως είδατε για τριάντα λεπτά και χρειάστηκε να παίξουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουμε το ματς.

Αυτό είναι το σχόλιό μου. Ούτε θέλω να υπερτιμήσω το ότι δεν παίξαμε καλά, ούτε όμως θέλω να υποτιμήσω το γεγονός ότι το μυαλό μας, η συγκέντρωσή μας, η διάθεσή μας να παίξουμε μαζί δεν υπήρχε σήμερα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Pasadena gym
    Pasadena gym Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    O Ντορσεϋ ειναι σκασμενος απο τοτε που αποκλειστηκαν οι ρωσικες ομαδες. Γιατί ειχε ακουστει οτι του χρονου θα επαιζε στην εθνικη ... Μοσχας.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΆΚΗ.... Ο Μπαρτζωκας δε τα βάζει με όποιον απλά δεν έχει απόδοση καλή. Αλλά με όποιον κάνει του κεφαλιού του.
    Νωρίτερα πριν την ένταση αυτή, αν είδες τον αγώνα έχει φωνάξει τον Ντορσει να του δώσει κάτι οδηγίες ίσως και να του παρατηρήσει κάτι σε ήρεμο ύφος και ο Ντορσει τον πιάνει η κάμερα που του γυρίζει πλάτη και τον γράφει κανονικά αντί να τον ακούσει κ με σεβασμό να δείξει ότι σέβεται. Έκανε τόσο μπαμ που ήμουν σίγουρος ότι κάτι τρέχει και όντως ύστερα ακολούθησε αυτό το πράγμα.
    Ο Παπανικολάου αν τα άκουγε όμως να είσαι σίγουρος ότι δε θα αντιδρούσε έτσι.
    Ο Ντορσει εδώ και ένα μήνα είναι τόσο κακός λες κ το κάνει επίτηδες.

  • Θρύλος
    Θρύλος Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγαυροι μην τσαντίζεστε με τους αντιολυμπιακούς που το παίζουν ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός είναι ένας και πέρα από πρόσωπα. Σήμερα πήραμε δύο ακόμη κούπες , πόλο κορίτσια Η ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΟΜΆΔΑ της Ευρώπης και αντισφαίριση ανδρών. Ο γνωστός Μάϊος. Υπερκούπωση . Η είσαι Ολυμπιακός και πανηγυρίζεις ή αντιολυμπιακός και κάνεις την κακιά πεθερά.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    κανονικα παικτες και προπονητικο τιμ πρεπει να αρνηθουν να κανουν δηλωσεις στους δημοσιογραφους μεχρι το τελος των πλευ οφ ετσι για να στηριχτει και λιγο το "μεχρι τελους" κι εξηγω το γιατι. Ειναι εμφανης η προσπαθεια που γινεται ποικιλοτροπως, να μειωθει η καταπληκτικη φετος πορεια της ομαδας και να ανεβει ο πρωτελευταιος παναθηναικος στα ματια καποιων .Ας αρχισουμε απο την ΕΡΤ ενα κρατικο καναλι οφειλει να εχει αντικειμενικους μπασκετικους σχολιαστες ... αν εβαζαν Αλβερτη και Μητσο να σχολιασουν ματς του ολυμπιακου λιγοτερο φιλοπαναθηναικοι θα ηταν . αλλα και στο παρασκηνιο (ειτε λεγεται "λαυρακι" ειδηση ειτε λεγεται μεταγραφολογια )γινεται προσπαθεια δημιουργιας ασχημων εντυπωσεων και αρνητισμου απεναντι μας απο τους κυκλους του Βασιλακοπουλου που εφυγε αλλα εχει αφησει πισω του πολυ μουχλα ακομα να κανει τη δουλεια του, δημοσιογραφους, "μπασκετανθρωπους", παραγοντες κτλ κτλ . το μεχρι τελους λοιπον πρεπει να στηριχτει αφηνοντας στην απ'εξω ολους αυτους που προσπαθουν να βλαψουν την ομαδα . μετα την κουπα οι δηλωσεις. Γνωμη μου ταπεινη σε ολα τα πλευ οφ το γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο απο κοσμο που αποθεωνει παικτες και προπονητες , πρεπει να βγαλει ο κοσμος παλμο και να αποδειξει οτι το "μεχρι τελους' αξιζε τον κοπο .

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    sharyano δεν χρειάζεται να σου πω ότι συμφωνούμε απόλυτα. Θα σου πω όμως ότι εγώ προσωπικά για το συγκεκριμένο εξαπτέρυγο του βαζελακόπουλου (οπαδός της κούλας) έχω παραπονεθεί πιο παλιά σε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος. Έχει τους αφους από κοντά και κατά μια σημαντική ερμηνεία ο Μπουρούσης με το γνωστό χαρακτηρισμό αναφερόταν και σε αυτόν. Μαζί με τους άλλους άσχετους που σουλατσάριζαν στο ΣΕΦ. Ο τυπάκος δεν έπρεπε να περνάει την πλατεία Ομονοίας. Απαντάω και στον άλλον τον πονηρίδη που λέει ότι τάχα δικαιολογίες για το βαζελακόπουλο τέλος. Οι άνθρωποί του είναι παντού, από την ΕΟΚ μέχρι την ΕΡΤ. Ας "έφυγε" ο ίδιος. Το "μέχρι τέλους" γενικά απέτυχε και το έχουμε ξαναεξηγήσει: λίγο ακόμα ήθελε, και πολλή σκληράδα. Τσουνάμι.

    Πάντως η "μονομαχία" έχει πλάκα:
    Από τη μία οι μπασκετικοί Ολυμπιακοί vs ενωμένα βαζελοτρολάκια και πανηγυρτζήδες ψευτοολυμπιακούς μαζί με τους "φαντασία μου πλανεύτρα"

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
    ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΥΤ
    ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο βεσελι με 1.8 στη μπαρτσα! Πολύ λιγα τα λεφτά για τον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης! Κρίμα μεγάλη ευκαιρία είχαμε φέτος να πάρουμε τη κούπα, δυστυχώς δε βλέπω σύντομα τέτοια ευκαιρία πάλι!

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φώτη Βλαχοπουλε, καλά τα λες αλλά που το λες είναι το θέμα. Στα ντουβάρια? Εδώ κάποιοι είναι ντουβάρια!
    Αντί να χαιρόμαστε που στο μπάσκετ όλα πάνε καλά και έχεις σοβαρή ομάδα σε Ελλάδα και Ευρωπη και ευχαριστιεσαι οπότε παίζει να τη βλέπεις, έχεις κάτι τύπους που τα έχουν κάνει όλα ισσωμα! Γκρίνια, καταστροφή, μιζερια... Όλο υποθέσεις, δες τους χαροποιεί τπτ.
    Και αντί να ασχοληθούν με το άθλημα των εκατομμυρίων που εκεί πέφτει παραμυθα full και η ομάδα είναι τραγική και δεν έχει πετύχει τπτ μια 12ετια, το ποδόσφαιρο, εκεί δεν ακούγεται τπτ!!!

  • ΤΑΚΗΣ
    ΤΑΚΗΣ Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους του; Συγαυρους παιδιά ηρεμήσετε λόγο η ομάδα θελει στηριξη ώστε να πάρει το πρωτάθλημα και μετά έχουμε καιρό και για αυτοκριτική και για μεταγραφές

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδια χωρις να θελω να ψαξω για δικαιολογιες (δεν ειμαι δικηγορος στο επαγγελμα ποσο μ,αλλον δικηγορος του μπαρτζωκα) τι θελετε να κανει ο κοουτς? οι ιδιοι παικτες που επαιζαν σουπερ και τα εβαζαν ολα σε ολη τη σεζον χτες σερνοντουσταν και δε σταυρωνανε ορθολογικη επιθεση . Ο μπαρτζωκας τι να κανει να βγαλει το κουστουμι να βαλει σορτσακι και να μπει να παιξει? ασε που απο εκει που οι παικτες επαιξαν επι σειρα αγωνων σε γεματα απο ολυμπιακους οπαδους γηπεδα μπηκαν να παιξουν σε ενα γηπεδο αδειο και κρυο ... λενε καποιο για μεταγραφες εν μεσω πλευ οφ ... τι λετε οι παικτες δεν τα ακουνε αυτα ? δεν επηρρεαζονται ? βγαινει ο καθενας και λεει να φερουμε τον ταδε να φερουμε τον δεινα κι εχει να πατησει ΣΕΦ απο τοτε που επαιζε ο παπαλουκας απο τη μια αδειο γηπεδο και μηδενικα εσοδα απο την αλλη απιτησεις για μεταγραφες sid et hoc ... το παρατραβαμε λιγο δε νομιζετε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...