roumeliotis

Carwiz

«Θέλω F4, για αυτό ήρθα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την προπόνηση του Θρύλου στο Μονακό παραμονή του Game-4 με την ομάδα του Πριγκιπάτου που θα γίνει την Παρασκευή (29/04, 22:00) στο Πριγκιπάτο, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει ότι οι Πειραιώτες πρέπει να είναι στο F4. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ των Πειραιωτών...

Για την νίκη στο Game 3: «Μιλάμε για μία μεγάλη νίκη χθες, αλλά την έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν, γιατί κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι θέλει για το Game 4: «Να είμαστε πιο έτοιμο πνευματικά. Δεν υπάρχει σωματική κούραση, είμαστε μία ανάσα από το Final Four. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, ειδικά στο κακό μας διάστημα.

Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ, πρέπει να κάνουμε το νοκ-άουτ, γιατί η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και επικίνδυνη, η οποία μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο ΣΕΦ σε ένα πιθανό Game 5».
Για την προσωπική του απόδοση:

«Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο Final Four. Για αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά».

Για τον Μάικ Τζέιμς και τον Μπέικον: «Είναι πολύ καλοί παίκτες. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, έχω δουλέψει για αυτό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Όλη η ομάδα ήταν επιθετική και συγκεντρωμένη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο, ποιότητα και καλό προπονητή. Υπάρχει σεβασμός για την Μονακό».

Για το πού θα κριθεί το Game 4: «Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε την Μονακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Είμαστε μία ανάσα από το Final Four και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    O ΑΤΑΜΑΝ ειπε..."θα περασει ο Ολυμπιακός, θα τον νικήσουμε και θα πάμε τελικό..."

    Παμε σημερα να κανουμε αυτο που πρέπει και μετά ΤΑ ΛΕΜΕ...

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε θρύλε

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός, σήμερα η σειρά τελειώνει..

    Του χρόνου βλέπουμε με τα 18μυρια που θα ανεβάσει μπάτζετ η Μονακό.

    Πάντως φέτος ακούστηκε ότι ο Bacon παίρνει 600.000€

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα είναι ευκαιρία να τους καθαρίσουμε !!! Θάχουν το ανχος αυτοί !! Μπαίνεις δυνατά και δε σταματάς μέχρι να τελειώσει το ματς !!! Βέβαια υπάρχει και ματς στο Σεφ αν χρειαστεί αλλά θαναι τελικός και όλα παίζονται !!! Μη χάσουμε την ευκαιρία σήμερα !!! Μην την πατήσουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι !!!

  • ΛV
    ΛV Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ...μα καλά πού είναι όλοι αυτοί οι "ολυμπιακάρες" οπα7οί της λίγκας Α1, οι οποίοι σχολίαζαν εδώ στο RedGoal, για τον "προδότη" Σλούκα που είναι "φιλοχρήματος" (ξαφνικά βρήκαν λεφτά οι άφραγκοι Αγγελόπουλοι) και πως δεν μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός, και ότι δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Σπανούλη, κ.λπ, κ.λπ ???
    Χάθηκαν μεταξύ ΣΕΦ (που το γεμίζουν σε κάθε αγώνα Α1) και γηπέδου Καραϊσκάκης ???
    Για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή...

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 06:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω μονο τη κουραση σκεφτομαι , μετα απο ενα τετοιο ματς στο καπακι αλλο ενα (που πρεπει να ειναι περιπου σαν το προηγουμενο) 2 μερες μετα , ...αλλα αφου λεει δεν υπαρχει κουραση... περιμενουμε να δουμε την ομαδα να παιζει καλα (και αμα παιξει καλα μαλλον θα κανει το 3-1)

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκα Κώστα!!!

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και θα πας παιχταρά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...