roumeliotis

Carwiz

«Να παίξουμε με τον...δικό μας τρόπο» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος παίζει στο Μονακό με την ομώνυμη ομάδα για το Game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως ο Θρύλος ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να προετοιμαστεί ψυχολογικά, ενώ χαρακτήρισε βαρόμετρο τον Μπέικον.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • ΚΡ
    ΚΡ Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα όπλα που έχουμε, ακόμα και ο τουρίστας ACY. Εχει το κορμί και την ταχύτητα να μαρκάρει τον Μπέικον. Δεν ξέρω αν έχει το μυαλό να παίξει άμυνα με συγκέντρωση για να μην κάνει φτηνά φάουλ. Επιτέλους παίξτε σαν ομάδα, χωρίς εγωισμούς και ψευτοβεντετιλίκια. Μην ταλαιπωρείτε την μπάλα. Κωστάκη, παίξε σαν Σλούκας, όχι σαν ψευτοΣπανούλης. Ο ΝΤΌΡΣΕΥ πρέπει να μοιράζει πάρε βάλε την μπάλα όταν κάνει διείσδυση και στα τρίποντα να χρησιμοποιεί τα σκρίν που παίρνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει να σουτάρει 3ποντα με τον αντίπαλο πάνω του. Παπανικολάου είσαι 32 χρονών. Σταμάτα να κομπλάρεις αν δεν σου βγεί το σουτ. Ωρίμασε επιτέλους. Βεζένκοφ δεν κρυβόμαστε όταν το μάτς δυσκολεύει. Μπαρτζώκα, δικαιολογίες για μπάτζετ και παίκτες που δεν έχεις διαλέξει δεν υπάρχουν. Σοβαρέψου επιτέλους και άσε τα θεία στην άκρη. Ο Ομπράντοβιτς σου έχει πάρει το δίπλωμα. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή στο πρόσωπό σου. Τελεία και παύλα. Καλή επιτυχία στον ΘΡΥΛΟ μας!!!!!

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @George7 αυτό ακριβώς. Νομίζαμε ότι γίναμε ομάδα για 2η θέση, χωρίς δεύτερο τριάρι, και λειψοί στους ψηλούς. Έγραψα σε άλλο θρεντ ότι η Μονακό έχει κάνει ουσιαστικά μετά την αλλαγή προπονητή καλύτερη πορεία από εμάς, ενώ πλέον μας έχει ρίξει και δυο εικοσάρες μέσα έξω. Και πέσαμε σαν χάνοι στην παγίδα της Ρεάλ, σκοτωθήκαμε για να κερδίσουμε την Μπάρτσα σε ένα παιχνίδι που από το ροτέσιον που έκανε ήταν εμφανώς αδιάφορη, και τί καταλάβαμε. Αν και ότι και να κάναμε με Μπάρτσα, δυστυχώς οι άλλοι είχαν δυνατότητα να ρυθμίσουν καταστάσεις. Εφές διάλεξε Αρμάνι (και πολύ καλά έκανε), Ρεάλ διάλεξε Μακάμπι (και πολύ καλά έκανε).

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ίσως πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ο Έισι με δεδομένη την απουσία του Μάρτιν. Ο Ζαν-Τσαρλς θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους ψηλούς σέντερ όταν θα αντικαθιστα τον Φαλ, ενώ ο Έισι μπορεί να παίξει πιο σκληρά.

  •  George 7
    George 7 Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω ότι η Ρεάλ πού ουσιαστικά επέλεξε την Μακάμπι την σκούπισε με 3-0.
    Εμείς που πανηγυρίσαμε την 2η θέση κινδυνεύουμε να μείνουμε έξω πολύ πιθανόν από Μονακό μια ομάδα που δεν μας ταίριαζε αγωνιστικά λόγω των παλαβων που έχει στην περιφέρεια.
    Και βέβαια αν αποκλειστουμε φτου φτου μετά και λόγω κακής ψυχολογίας μην ξαφνιαστουμε εάν χάσουμε και το πρωτάθλημα και κοιτάμε ο ένας τον άλλον σαν χάνοι.

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον πρωτο αγωνα ηταν πολυ κακος και στον δευτερο ηταν ισαξιος με τον εισι.αμφοτεροι δεν επαιξαν.

  • Τκ
    Τκ Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Στόχος σου είναι να πάρεις το πρωτάθλημα..ότι πετύχουμε στην Ευρωλίγκα είναι καλό. Ο στόχος ήταν η οχταδα τον πετύχαμε...
    Εάν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μαζί με τον Χασάν Μάρτιν και τον εισι μας χαιρετατε..
    Ούτε να το σκέφτεστε να χάσετε το πρωτάθλημα με τον ΠΟΑ...δεν μας νοιάζει αν θα περάσετε την Μονακό...πρωτάθλημα και κύπελλο

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολα τα πράγματα.
    Βλέπω ότι προσπαθούν να κρύψουν το άγχος και την πίεση αλλά δε το καταφέρνουν.
    Μακάρι να βγω ψεύτης. Όμως το κάνω εικόνα, πολλά λάθη και αστοχια από τη πλευρά μας, διαρκώς μπροστά στο σκορ η Μονακό και στο τέλος να χάνουμε με ένα Γαμωτο και ένα κρίμα...διοτι ξεκάθαρα αυτή η ομάδα ότι κι αν μου λέτε εμένα δεν είναι καλύτερη από εμάς αλλά δείχνει πιο συγκεντρωμενη. Εμείς νικήσαμε το 1ο παιχνίδι και αντί να τους πατήσουμε βρισκόμασταν στη κοσμαρα μας.
    Εκείνοι αντί να τα κάνουν πάνω τους εμφανίστηκαν πολύ σοβαροί. Ακόμα και στη 1η περίοδο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κοντά 10 πόντους αντί να πετάξουν λευκή πετσέτα επανήλθαν.
    Αν μας σώζει κάτι είναι η soft έδρα που έχουν...δεν τη λες καυτή, ούτε καν θερμή...
    Για να κερδίσουμε πρέπει οπωσδήποτε να παίξει καλά όλη η ομάδα.
    Ντορσει πρέπει να κάνει παιχνίδι επιπέδου CSKA....
    Βεζενκοφ, να τα βάζει από παντού...
    Παπανικολάου, Σλουκας σοβαροί απλά...
    Ο ΦΑΛ πρέπει να τους εξοντώσει.....

    Για το θεό.... Με τη Μονακό παίζουμε!!!!
    Ουτε Εφες είναι, ούτε Ρεαλ ούτε Μπαρτσρλονα......2 παιχνίδια είναι έστω το ένα πρέπει να το κερδίσουμε!

    ΥΓ. Υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να χαθεί το 1ο από τα 2 αυτά ματς ως τακτική??? Πολύ ρίσκο αλλά υπάρχει?

    REDGOAL: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα φίλε

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λάθος κάναμε που δεν πήραμε τον Ντιαλό που ήταν δίπλα μας. Φανταστείτε τον αντί για τον Εισι πόσο διαφορετική ομάδα θα ήμασταν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...