roumeliotis

Carwiz

Ντέρμπι... πρωτιάς στο ΟΑΚΑ για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ντερμπι κορυφής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Θρύλο στο πλαίσιο της 21ης ημέρας της Basket League την Δευτέρα (11/04, 20:00, ΕΡΤ3), σε μια μάχη που θα κρίνει την πρώτη θέση στην Regular Season και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Κώστας Σλούκας.

Από την άλλη ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις στην αναμέτρηση με τη Φενέρ, ωστόσο δεν ήταν κάτι σοβαρό ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Τσαρούχα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Άρης χ
    Άρης χ Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόλαυση να τους κερδίζεις εκει μέσα και οι οπαδοί τους να παρακολουθουν! Κατα τα άλλα η ομάδα στο ρελαντί τους κερδισε.Η διαφορά των ομάδων είναι πολύ παραπάνω απο τους 6 πόντους!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η ομάδα το πάει για ντέρμπυ με ενδεχόμενη και ανεξήγητη μέτρια εμφάνηση όπως αναπάντεχα έγινε στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι, τότε καλύτερα να προστατέψει τους παίκτες και να μη τους τσιτάρει γιατί έχουμε πλέυ οφς και μάλλον φάιναλ φορ!!!! Βέβαια όσο και αν θέλουμε να παραδεχθούμε ότι σε ένα ντέρμπυ όλα μπορούν να συμβούν ανεξάρτητα διαφοράς δυναμηκότητας, ακόμα και σούπερ εκπλήξεις να συμβούν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά ποιότητας και ομάδας είναι τέτοια που δεν δικαιολογεί σε απολύτως τίποτα το παιχνίδι να γίνει έστω και κατά το ελάχιστο ανταγωνιστικό!!!! Από εκεί και πέρα είναι θέμα πως θα αντιμετωπιστεί από την αρχή το παιχνίδι ώστε να φτάσει η ομάδα φυσιολογικά στη νίκη!!!!

  • DavidRiversBestOfAllTime
    DavidRiversBestOfAllTime Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σασ! Οντως στην ΕΡΤ3 ειναι το ματσ; Αρα ελευθερο για ολους;

    Ευχαριστω, καλη επιτυχια στον Θρυλο μας

  • Rommel7
    Rommel7 Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα μας φετος ειναι ξεκαθαρα ανωτερη οποτε οποιοδηποτε αποτελεσμα δεν πιστευω πως ειναι ικανο να μας στερησει το πρωταθλημα,καθως σε μια σειρα αγωνων παντα φαινεται η καλυτερη ομαδα...Σιγουρα παντοτε θελουμε να κερδιζουμε αυτους αλλα μοιραια θα βγαλουν αντιδραση και εστω 1 νικη θα την κανουν ειτε σημερα ειτε στους τελικους.Σοβαρη να ειναι η ομαδα και ο μπαρτζωκας νηφαλιος και ειμαστε φαβορι για τη νικη...

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Μπαρτζωκας κρατήσει την ηρεμία του και δεν πέσει στην παγίδα τους θα νικήσουμε. Άλλο το παο-ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα και άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρετε τι εννοώ. Θα το προσπαθήσουν πάλι. Ο Κόουτς πρέπει να συγκρατήσει τα νεύρα του. Οποτε τα καταφέρνει κάνει καλή δουλειά.

  • Θοδωρής Ολυμπιακός
    Θοδωρής Ολυμπιακός Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα ντέρμπι το οποίο συγκριτικά με τα άλλα είναι μεν σημαντικό αλλά δεν πρέπει να είναι πιεστικό. Κακώς παμε να φορτώσουμε πίεση και άγχος την ομάδα μας ενοψει πλευοφφ. Αν κερδίσουμε τοτε κατά 70% θα βγουμε πρωταθλητές. Αν χάσουμε έχουμε την ικανότητα να σπάσουμε την έδρα του παναθηναικου οπότε θελήσουμε. Οπότε οποίο αποτέλεσμα κι αν ερθει χαλάλι. Θρυλε μαζί σου πάντα!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λόγω έλευσης Πάσχα, έχουμε την τάση να ανασταινουμε νεκρούς σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.Ας ελπίσουμε εφέτος να μην τηρήσουμε το έθιμο.

  • sharyano
    sharyano Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το σημερινό παιχνίδι ίσως να είναι το πιο δύσκολο από όλα, όσα έχουμε δώσει φέτος, πριν από τον επερχόμενο πρώτο τελικό. Ακόμα και στο παιχνίδι Κυπέλλου είχαμε ψυχολογία, κίνητρο και κόσμο, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες. Σήμερα είναι αλλιώς. Έχουν τόσο πληγωμένο γόητρο που ζουν και αναπνέουν για το σημερινό παιχνίδι, δεν έχουν απουσίες και θα μπουν σαν να εξαρτάται η ζωή τους από αυτό. Θα έχουν κόσμο που θα κάνει τα δικά του, από αυτά που χρόνια έμεναν ατιμώρητα, είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το διαιτητικό τρίο δεν μπορώ να πω ότι εμπνέει εμπιστοσύνη για ουδετερότητα.
    Εμείς από την άλλη, έχουμε ένα κομμάτι του μυαλού στην Ευρωλίγκα και ίσως παίξουμε λίγο πιο συντηρητικά για να μην ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό, ο Σλούκας έχει μείνει κάποιες μέρες εκτός και δεν ξέρουμε αν θα έχει ρυθμό, έχουμε ένα θριαμβευτικό σερί που χρειάζεται κι αυτό μια πνευματική διαχείριση (δουλειά του προπονητή και των βοηθών του αυτή) κι επίσης, ξέρουμε ότι, όπως και να έχει, θέλουμε έτσι κι αλλιώς μια νίκη στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε το πρωτάθλημα, είτε έρθει τώρα είτε μετά.
    Αν τα έβλεπα εντελώς αποστασιοποιημένα ως τρίτος, ίσως να έδινα προβάδισμα στο γηπεδούχο. Όμως, εδώ παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Η ομάδα φέτος βγάζει υγεία τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Θα χρησιμοποιούσα τον αδόκιμο όρο ότι έχει γίνει πιο "τεχνοκρατική", δηλαδή, μπαίνει, παίζει το παιχνίδι, παίρνει το αποτέλεσμα, προχωρά, όπως έχει δείξει στα περισσότερα ματς φέτος. Επίσης, γνωρίζει ότι καλύτερα μια δουλειά να τελειώνει νωρίς, παρά να ρισκάρουμε να πούμε "ντάξει, μωρέ, έχουμε και τους τελικούς", με κίνδυνο να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Κι αν σήμερα που όλοι ζουν και αναπνέουν για τη νίκη-εξιλέωση για την 30ρα του ΣΕΦ, καταφέρουμε και περάσουμε, δεν νομίζω ότι θα έχουν πια ψυχολογικά αποθέματα ανασύνταξης για να κάνουν δεύτερο διπλό σε μια χρονιά που από το ΣΕΦ δεν περνάει κανένας.
    Οπότε, θέλω να ελπίζω στην "τεχνοκρατική" εκδοχή της ομάδας που γνωρίζει ότι είναι καλύτερη, αλλά πρέπει να το δείξει στο παρκέ, στην απόλυτη συγκέντρωση και σωστή πνευματική προετοιμασία, στην ψυχραιμία του Μπαρτζώκα στον πάγκο, όπως και στο ματς για την Ευρωλίγκα, στα τρικ και τους κρυφούς άσους που μπορεί να εμφανιστούν (πχ αναβαθμισμένος ρόλος Έισι-Λούντζη με ειδικές αποστολές) και στο "μαχαίρι στα δόντια" που θα έχουν και οι δικοί μας γνωρίζοντας το ειδικό βάρος αυτών των παιχνιδιών. Σε κάθε περίπτωση, αν έπρεπε να κάνω πρόβλεψη θα έλεγα ότι θα είναι ντέρμπι ως το τέλος με την τελική διαφορά να είναι 3-5 πόντους, όποιος κι αν είναι ο νικητής, που ελπίζω να είναι η ομάδα μας, ώστε να κάνει και ένα δυνατό crash test σε δύσκολες συνθήκες ενόψει Μονακό.
    Σε περίπτωση ήττας, ωστόσο, θα παρακαλούσα να μην ξεφύγουμε πάλι στην κριτική μας και ζητάμε απομακρύνσεις, αλλαγές παικτών και παραιτήσεις. Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και δεν θα κριθεί σήμερα είτε κερδίσει άνετα είτε χάσει με 20ρα (φτου φου και μακριά μας). Η Basket League θα ξεκινήσει ουσιαστικά μετά το Φ4. Καλά να είμαστε, να είναι η ομάδα γερή και ό,τι έχει προηγηθεί έως τότε στο Πρωτάθλημα, δεν θα έχει καμία σημασία.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα γιατι τοσες μερες μου εχει κατσει οτι η Τσαρουχα και τα φιλαρακια της θα το κανουν ασσο....

    Νομιζετε ολοι οτι επειδη εφυγε ο Φαρος, εγιναν ολα αγγελικα πλασμενα?
    Τα τσιρακια του παραμενουν ΟΛΑ ΕΚΕΙ και μεσω της Μουμιας ψαχνουν "εκδικηση"

    Αποψε ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    Σε ηττα Παο θα καει το Οακα, σε νικη Παο θα ετοιμασουν σφαγες στους τελικους...

    Οποτε 40' Παθος Σοβαροτητα Συγκεντρωση και ηρεμια με τους ΓΚΡΙ....

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικα ο Παο δεν εχει πλει μεικερ , πηρε το Γιοβιτς (δεν παιζει) και ο Μποχωριδης παιζει οσο παιζει , ο Ολυμπιακος εχει Σλουκα , Γουκαπ και Λουτζη πχ , θεωρω οτι αν ο Ολυμπιακος παιξει καλα μπορει να νικησει (μονος του εχσασε στο σεφ) . Πρεπει να παει για να το παρει ...αλλα ακομα κι αν δεν το παρει ...σημασια αυτη τη στιγμη εχουν τα πλει οφ (στην Ευρωλιγκα) με τη Μονακο... (δεν πρεπει να χαλαστει αν δε γινει αυτο που θελει στο ΟΑΚΑ γιατι μπορει να κανει νικη και στους τελικους) θα δουμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...