roumeliotis

Carwiz

«Νο1 θαυμαστής μου ο Σλούκας...»

casino loutrakiou
redwell

Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, στον... θαυμαστή του Σλούκα και στις εξελίξεις στην Ουκρανία στάθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA ο για μια ακόμα φορά φοβερός και τρομερός Σακίλ ΜακΚίσικ. Πιο αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ και φόργουορντ τόνισε:

«Νιώσαμε καλά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Βλέπω και τον στόχο και νομίζω πως ανεβαίνω επίπεδο. Θέλαμε τη νίκη, κάναμε τα πάντα για αυτό και τα καταφέραμε».

Για την άμυνα που έπαιξε και την επιθετική του συνεισφορά επί της Αρμάνι Μιλάνο: «Δεν κάνω κάτι παραπάνω από το πλάνο της ομάδας. Ψάχνω τον ελεύθερο παίκτη και έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής».

Για τον Σλούκα: «Νομίζω πως έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία μαζί. Είναι ο Νο1 θαυμαστής μου και πάντα με στηρίζει σε όλες τις στιγμές».

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία:«Κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Προσευχομάστε για τους συνανθρώπους μας εκεί».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει συνειδητοποιήσει το ρόλο του και έχει γίνει χρήσιμος. Δεν παίρνει και πάρα πολλά, νομίζω 550.000, και φέρνει κάποια πράγματα που δεν βρίσεις συχνά σε guard (παίζει καλά στη ρακέτα, παίρνει ριμπ, είναι σαν forward που παίζει guard), μπορεί να παίξει άμυνα κάποιο καλό guard και Ελλάδα παίζει και 3 (στην Ευρώπη, ΟΧΙ).

    Έχει και συμβόλαιο, ταιριάζει εδώ, νομίζω μένει, να δούμε και πως θα τελειώσει την σεζόν, αλλά για 4-5ο γκαρντ είναι μία χαρά.

    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι χρειάζεται ένα καλό combo με έφεση στο σκοράρισμα (Mitrou λόγω διαβατηρίου φυσικά), και ο Λαρεντζάκης να πάει πολύ πιο πίσω στο ρόστερ, έχει χάσει τον προσανατολσμό του - παίζει στο άσχετο και σαν small forward.
    Mitrou δεν νομίζω να πάει πάνω από 450.000, ακόμη και από πλειστηριασμό με τον βάζελο. Αν δεν ενδιαφερόταν ο βάζελος τον έπαιρνες και λιγότερο, αλλά είπαμε, το διαβατήριο κοστίζει.

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αγώνας του Ολυμπιακού ήταν το πιο ασήμαντο πράγμα που συνέβη σήμερα, σε αυτή τη μαυρη μέρα. Παρολά μπράβο σου, φιλε Σακιλ, είσαι παικταρα, έπαιξες για 3 παικτες σήμερα

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψ υ χ η βγάζει, ποιότητα έχει, δύναμη έχει αλλά και τρομερό χαρακτήρα. Προσωπικότητα τρομερή ο Σακιλ... Ώριμος, σεβαστικος, δε θα γκρινιάξει ποτέ, υπακούει πίστα τις οδηγίες του προπονητή και αποδίδει σταθερά κάθε φορά και σε δύσκολα παιχνίδια. Δεν κρύβεται ουτε εξαφανίζεται όταν η μπάλα καίει. Τρομερός. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!

  • ΖaK
    ΖaK Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Άξιος!

  • El d
    El d Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταρα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...