roumeliotis

Carwiz

«Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη από τον Γενάρη»

casino loutrakiou
redwell

Στη μεγάλη νίκη που έψαχνε ο Θρύλος επί αρκετές εβδομάδες και την πέτυχε κόντρα στην Εφές Αναντολού, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το θρίλερ με τους Τούρκους και το 87-85 ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ τόνισε:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέραμε ότι αυτό το ματς θα μπορούσε να μας κάνει να νιώσουμε λίγο καλύτερα. Παλέψαμε πολύ τον Ιανουάριο, αλλά τελικά κάναμε μια καλή εμφάνιση, με καλά πράγματα, με άσχημα πράγματα.

Το καλύτερο, όμως, είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Ειδικά, όταν δεν βάζεις τα σουτ και κάποια στιγμή, όταν δεν μπορείς να συνεισφέρεις στην επίθεση, πρέπει να κάνεις διαφορετικά πράγματα.

Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, γιατί, αν χάναμε, θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ότι παίζει ρόλο ο ένας χρόνος παραπάνω ηλικιακά ειδικά για παίχτες που υπολογίζονται στο βασικό ροτεισον και όχι σαν συμπληρωματικές λύσεις.
    Και εγώ να ήμουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν θα τις ήθελα.Ειδικά ΤΣΣΚΑ μετά την προσθήκη του πανγκος δυναμώνει στην περιφέρεια της. Εφές αν φορμαριστει το τελευταίο τρίμηνο μπορεί να πάει τραίνο στο final 4, αν και στην παρούσα φάση δεν μοιάζει πολύ πιθανό αυτο. Μπαρτσελόνα νομίζω φέτος είναι συνολικά καλύτερη ομάδα. Ρεάλ έχει απίστευτη γραμμή ψηλών ειδικά τώρα που επιστρέφουν τομκινς και Ράντολφ, υστερεί ίσως λίγο στα γκαρντ κυρίως λόγω της αστάθειας που παρουσιάζουν οι Ερτελ και γκος και του γήρατος των Γιουλ-ερναντεζ. Ζενίτ χωρίς πανγκος νομίζω είναι ένα κλικ κάτω σε σχέση με πέρυσι παραμένει όμως αρκετά καλή ομάδα. Φενέρ περνάει περίοδο φορμαρισματος και με την επάνοδο των ντε κολο και βεσελι θα δυναμώσει κι άλλο. Αν βγει 6-8 δεν ξέρω σε αγώνες play off αν μπορεί να κοντραρει τους πρώτους. Αρμάνι μοιάζει πιο βατή αντίπαλος από τους δύο πρώτους. Και αυτή θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι Ροντρίγκεθ-Ντιλεινι στα νοκ άουτ.
    Ο Ολυμπιακός πραγματικά δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στα play off αν τελικά προκριθεί. Από την μια θεωρώ ότι θα δυσκολέψουμε ακόμα και τους πρώτους, δηλαδή ήττες με μικρές διαφορές και μια δυο νίκες στο σεφ. Από την άλλη φοβάμαι ότι οι παίχτες μας θα είναι κλαταρισμενοι μέχρι τότε για να ανταποκριθούν σε τέτοιας έντασης παιχνίδια. Όπως επισημαίνουν και άλλοι αν πέσουμε με Ζενίτ-Αρμανι ίσως γίνει η υπέρβαση της πρόκρισης.

  • ΠΑΡΤΕ ΨΗΛΟ 7
    ΠΑΡΤΕ ΨΗΛΟ 7 Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Decoupepe στα περισσότερα που γράφεις φίλε συμφωνώ μαζί σου.Πιστευω όμως ότι εκτός από Ρεάλ, Μπάρτσα, Εφές τις άλλες τις χτυπάμε σε διασταυρώσεις.Αντε και την Φενερ δεν την έχουμε ουτε αυτή. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση φέτος. Να πάμε όμως στο κυρίως θέμα.Φυσικα και δεν θα με χαλαγε μια συμμετοχή στο φάιναλ φορ αλλά και να πας με αυτούς τους ψηλούς που έχεις εξαιρω φυσικά τον Φαλ πάλι τίποτα δεν θα κάνεις. Οποτε θα σου μείνει άλλη μια συμμετοχή σε φάιναλ φορ.Το κακό είναι ότι βάση πιθανοτήτων με έναν ακόμη πολυ καλο και αθλητικο ψηλό θα είχες πολλές πιθανότητες για πολύ ψηλά. Είναι κρίμα την υπερπροσπάθεια που κάνει η ομάδα και με βάση το μπάτζετ να μήν κάνει την έκπληξη της χρονιάς για μια προσθήκη. Κριμα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως χθες στο Ρεαλ-Μπαρτσα έλεγαν οι speaker ότι δεν θα ήθελαν να βγουν 1-2 και μετά να πρέπει να παίξουν με καμία Εφες ή ΤΣΣΚ στα play off..

    Barca/Real/CSKA/Efes θεωρώ δεν έχουμε καμία ελπίδα να περάσουμε σε σειρά αγώνων. Μιλάνο και Ζενιτ είναι πολύ περισσότερο στα μέτρα μας.

    Μην υποτιμάτε την απώλεια του Σανλι, κάνει σπουδαία χρονιά στη Μπαρτσελονα, επίσης οι περισσότεροι παίχτες είναι +1 χρόνο μεγαλύτεροι. Σιμόν και Ντανστον ειναι στην ηλικία του Πριντεζη, και ενώ εμείς έχουμε 2-3 power forward μπροστά του αυτοί έχουν πολύ σημαντικότερο ρόλο στην 10αδα τους.

    Επίσης ο Λαρκιν είναι λίγο πεσμένος, αλλά γενικά θέλει μία μικρή ανανέωση η ομάδα στα forward/center, αν είχαμε ένα κανονικό αναπληρωματικό σέντερ μπορεί να τους είχαμε βάλει και 15π διαφορά χθες..

    H αρχή τους ήταν τραγική, μην ξεχνάτε ότι έχασαν και από το βαζελο με 26ποντους! Απίστευτο αποτέλεσμα..δεν θα τελειώσουν έτσι τη σεζόν..

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Snake 7 δεν γίνεται μια ομάδα να παίζει το ίδιο μπάσκετ κάθε χρόνο ακόμα και αν παραμένει ακριβώς η ίδια.Και η Εφές έπαιζε τρία χρόνια στα κόκκινα, απλά την πρώτη χρονιά είχε χάσει το τρόπαιο λόγω απειρίας, την επόμενη διακόπηκε η διοργάνωση και πέρυσι ήρθε η δικαίωση.
    Ακόμα και ο Παναθηναϊκός της προηγούμενης δεκαετίας υπήρχαν χρονιές που ήταν απογοητευτικός στην Ευρώπη.
    Ο Ολυμπιακός του 11-13 δεν μας εγγυάται κανείς ότι θα έπιανε ίδια απόδοση την χρονιά 13-14 ακόμα και αν παρέμενε η ίδια ομάδα.
    Πέρα από αυτό όταν κάποιος ξεκινάει μια διοργάνωση σαν πρωταθλητής όλοι προσαρμόζονται και προσπαθούν να τον κερδίσουν οπότε παίζει και αυτό τον ρολο του.

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ gp77 δεν διαφωνώ για την Εφες. Αλλά που το αποδίδεις. Κοπι παστέ με πέρυσι είναι και αμφιβάλλω αν η διαφορά είμαι ο Σανλι/Πετρουσεφ. Αντε να πεις ότι ο Ντανστον μεγάλωσε λίγο παραπάνω. Αυτό που έχω παρατηρήσει κυρίως από το fantasy γιατί δεν έχω δει τόσα πολλά παιχνίδια τους φέτος, είναι ότι σπάνια κάνουν ταυτόχρονα μεγάλη εμφάνιση (+20PIR) και ο Μισιτς και ο Λαρκιν... Επίσης φέτος είναι ελαφρως πεσμένος ο Σιμόν (από 40% τρίποντο 29%)

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε για του χρόνου τον θηριώδη ωσεντερ της Άλμπα Βερολίνου...απο τώρα κλείστε τον ...θα αφήσει εποχή.. redgoal την γνώμη σου;;;

    REDGOAL: Φίλε για μπακ απ του Φαλ μια χαρά θα είναι αν και θες πιο mobile ψηλό αν αντικαταστήσεις Μάρτιν

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη νίκη όντως. Και με τον τρόπο που ήρθε αλλά και απέναντι στον αντίπαλο που επετεύχθη.
    Βέβαια ας μην κρυβόμαστε η Εφές φέτος έχει χάσει τον υπερηχητικό χαρακτήρα που είχε μέχρι πέρυσι. Παραμένει βέβαια μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι τρία χρόνια το μπάσκετ που έπαιζε ήταν εξωπραγματικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μας έκατσαν κουτί και οι αποβολές των Μπομπουα και Σίμον.
    Κατάθεση ψυχής σήμερα από τους παίχτες μας. Τους αξίζουν μπράβο. Νομίζω πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι αλλά και ο κοουτς ότι ορισμένες φορές αδικούν τους εαυτούς τους ενώ φαίνεται πως έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες.
    Χθες νομίζω φάνηκε περίτρανα για ποιο λόγο ο Φολ στην άμυνα μας πρέπει να έχει τον ρόλο του σκιάχτρου μέσα στην ρακέτα και όχι να κυνηγάει γκαρντ στα 8-9 μέτρα. Είχαμε ευκαιρίες να είχαμε πάρει και νωρίτερα το παιχνίδι αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
    Ελπίζω στην διακοπή να γίνει η πολυπόθητη προσθήκη για να δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα.
    Με Ζαν Σαρλ και Εισι αλήθεια δεν ξέρω τι γίνεται. Και για τον δεύτερο να δεχτώ ότι είναι ακόμα ανέτοιμος κάτι που δεν το πιστεύω ( κάνει τρεις μήνες προπονήσεις με την ομάδα) με τον Γάλλο αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και στους τελευταίους 7-8 ευρωπαϊκούς αγώνες χρησιμοποιείται από ελάχιστα έως καθόλου. Αν δεν τον εμπιστεύεται πλέον ο κοουτς ας φέρει ένα άλλο 4-5 στη θέση του όπως είχε πάει να πάρει τον Ο Μπράιαντ ( δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα ελεύθερος ο παίχτης.)

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν μεγάλη νίκη, αλλά μη μας κάνετε καρδιακούς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...