roumeliotis

Carwiz

Μόνο εσύ ρε Θρύλε 87-85 την Εφές

casino loutrakiou
redwell

Απίστευτη νίκη από έναν Ολυμπιακό βγαλμένο από την πιο ταξιδεμένη... φαντασία, με τον Κώστα Σλούκα με μπάζερ μπίτερ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης να χαρίζει ροζ φύλλο 8άδας στους Πειραιώτες και να τους βάζει δυνατά στο παιχνίδι ακόμα και για τετράδα.

Ο πληγωμένος δίχως το απόλυτο αμυντικό εργαλείο του Τόμας Γουόκαπ, Ολυμπιακός, έκαμψε την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης για την 26η αγωνιστική της Euroleague και «έπιασε» με ρεκόρ 14-9 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην 4η θέση.

Εν τη απουσία του βασικού Ουόκαπ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με Σλούκα, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ απέναντι στους Λάρκιν, Μίτσιτς, Μπομπουά, Σίνγκλετον και Πλάις. Οι Πειραιώτες στάθηκαν εξαιρετικά στην 1η περίοδο, με κορυφαίους τους Σλούκα και Βεζένκοφ. Αν και στα πρώτα λεπτά, το παιχνίδι ήταν κλειστό, αφού οι Πλάις και Σίνγκλετον απαντούσαν, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα, αλλά όταν άρχισε να μαζεύει τα ριμπάουντ (10 έναντι 4 της Εφές στην 1η περίοδο) οικοδόμησε και διαφορά. Μπορεί να ήταν και οι δύο ομάδες άστοχες έξω από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά αυτό «πλήγωσε» περισσότερο του Τούρκους. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαιναν χαμηλά την μπάλα και ήταν εύστοχοι στα δίποντα. Ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 21-15 και με 23-17 μετά το αντιαθλητικό του Κρούνοσλαβ Σιμόν στον Βεζένκοφ (σ.σ. του τράβηξε τη φανέλα). Και με τον Σλούκα να φτάνει τους 9 προσωπικούς πόντους (συν 4 ριμπάουντ!) με τρίποντο, οι Πειραιώτες διαμόρφωσαν το 26-17, σκορ 1ης περιόδου.

Με Λούντζη και ΜακΚίσικ στην περιφέρεια μπήκε στο παρκέ ο Ολυμπιακός μετά την ανάπαυλα. Ο Αντριάν Μοερμάν πέτυχε το πρώτο τρίποντο της Εφές στο παιχνίδι, 26-20, για να ακολουθήσουν τρίποντα από ΜακΚίσικ (29-20) και Μπράιαντ (29-23). Ο Μπαρτζώκας έβαλε τον Λαρεντζάκη στη θέση του Παπανικολάου και λίγο αργότερα τον Πρίντεζη αντί του Βεζένκοφ, για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Όμως, αν και η Εφές θα τέλειωνε το α΄ μέρος με μηδέν επιθετικά ριμπάουντ, ο Βασίλιε Μίτσιτς με 8 πόντους και 4 ασίστ αποδείχτηκε παίκτης «κλειδί» για τους φιλοξενούμενους. Όσο η άμυνα του Ολυμπιακού λειτουργούσε, έστω κι αν επιθετικά ήταν άστοχος, οι παίκτες του Αταμάν έβλεπαν την πλάτη του αντιπάλου τους (35-28 με τρίποντο του Λαρεντζάκη και +7 ο Ολυμπιακός). Όμως, ακολούθησε χαλάρωση στην άμυνα των Πειραιωτών παράλληλα με πρόβλημα στη δημιουργία και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προσπέρασε για πρώτη φορά 37-38. Χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά της ελληνικής ομάδας και το τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν με προβάδισμα, έστω και με βραχεία κεφαλή, 42-41, στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο.

Ολυμπιακός και Εφές έδωσαν «μάχη σώμα με σώμα» και στην 3η περίοδο. Σλούκας και Μίτσιτς ήταν οι δύο πρωταγωνιστές από κάθε ομάδα. Μετά το 50-45 δια χειρός Παπανικολάου, οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 52-52 με το τρίτο τρίποντο του Μοερμάν. Ο Σλούκας απάντησε, όμως με 5 σερί πόντους, 57-52. Λίγο αργότερα, ο Σιμόν έκανε το 57-56, αλλά τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και καθώς είχε προηγηθεί αντιαθλητικό φάουλ αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Ο Βεζένκοφ με νέο τρίποντο έδωσε αέρα 5 πόντων ξανά στον Ολυμπιακό (61-56). Όμως με τη 10η ασίστ του Μίτσιτς, ο Πλάις μείωσε (61-58), για να ισοφαρίσει έξω από τη γραμμή του τριπόντου ο Μπομπουά (61-61 στο 30ο λεπτό).

Συγκλονιστικό στην εξέλιξή του το 4ο δεκάλεπτο, η αρχή του οποίου είδε την Εφές να προηγείται με 61-65, από Ντάνστον και Μπομπουά. Όμως, Βεζένκοφ, Σλούκας και ΜακΚίσικ διαμόρφωσαν το 68-68. Η Εφές προσπέρασε εκ νέου, 68-71 με 5:09’’ εναπομείναντα χρόνο, αλλά ο Σλούκας έφτασε τους 20 πόντους κάνοντας το 70-71. Ο Ντόρσει που επανήλθε στο παρκέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να θέσει σε πρωτοπορία τον Ολυμπιακό κάνοντας επιθετικό φάουλ με το αριστερό χέρι στον αντίπαλό του σε λέι απ. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, στην επόμενη επίθεση οι διαιτητές καταλόγισαν επιθετικό στον Μπομπουά για σπρώξιμο στον Φαλ. Ο τελευταίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στη ρακέτα, δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες στους Πειραιώτες. Μετά το 70-73 από τον Μπομπουά, ο Ντόρσεϊ με γκολ φάουλ όχι μόνο ισοφάρισε, 73-73, αλλά πήρε και το 5ο φάουλ του Μπομπουά. Ο Φαλ είπε «όχι» στον Λάρκιν και ο Ντόρσεϊ με σουτ από μέση απόσταση έδωσε αυτή τη φορά το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα. Όμως, ο ίδιος, αφού πρώτα αστόχησαν Σίνγκλετον και Μπράιαντ, έβγαλε την μπάλα εκτός (αυτή χτύπησε στα πόδια του) σε προσπάθεια του Μπράιαντ για κλέψιμο. Ο Μίτσιτς ισοφάρισε σε 75-75 και ο Ντόρσεϊ αστόχησε για τρεις σε buzzer beater.

Ο Ολυμπιακός με «όπλο» τα επιθετικά ριμπάουντ και σκορ από τον Ντόρσεϊ βρέθηκε στο +3 στις αρχές της παράτασης, 81-78. Μίτσιτς και Λάρκιν έφεραν στο +1 (81-82) την Εφές. Με 1/2 βολές ο ΜακΚίσικ ισοφάρισε, αλλά ο Λάρκιν ευστόχησε και σε δεύτερο τρίποντο (82-85). Ο Ντόρσεϊ απάντησε με δίποντο (84-85), ο Ολυμπιακός έβγαλε την επόμενη άμυνα, η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του ΜακΚίσικ, αυτός πάσαρε στον Σλούκα και ο ηγέτης του Ολυμπιακού με buzzer beater, αφού πρώτα ο Μοερμάν έφαγε την προσποίηση, έδωσε happy end σε έναν συγκλονιστικό αγώνα για τον Ολυμπιακό (87-85).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-17, 42-41, 61-61, 75-75, 87-85 (παράταση)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Έισι, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοβ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν):Λάρκιν, Μπομπουά, Σίνγκλετον, Μπράιαντ, Γκαζί, Μορμάν, Τουντσέρ, Πλάις, Μίτιστς, Πετρούσεβ, Ντάνστον, Σίμον

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: δίποντα, τρίποντα, βολές, ριμπάουντ (αμυντικά - επιθετικά), ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ, λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Αναντολού Εφές: δίποντα, τρίποντα, βολές, ριμπάουντ (αμυντικά - επιθετικά), ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ, λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 27η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο (24/2 στις 21:45), ενώ η Αναντολού Εφές τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/2 στις 19:30).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι η ομάδα έπαιζε χωρίς κόσμο και με 4 στην άμυνα. Τελευταία χρονιά του μεγάλου αρχηγού και αλλαγή σελίδας. Φέτος άρχισε το νέο χτίσιμο και είναι θαύμα ότι είμαστε άμεσα τόσο καλοι. Ολες οι ομαδες οταν εχασαν τον μεγαλο αρχηγο τους πηγαν για χρονια στον πατο. Εμεις οχι. Σιγουρα λειπει και 5αρι (ελπιζω να ρθει) και 3αρι αλλα ο Μπαρτζωκας εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Το λένε τα στατιστικα. Και θελει σκληρη ομαδα. Πιο πιθανο ειναι να παρει αλλον ενα Μακισικ (πχ νομιζω οτι τον John Brown θέλει) παρα να φερει Ερικσον Χερμανσον και καποιον που δεν παιζει αμυνα
    Αφου ειναι ολοι τοσο ειδικοι δεν θα μας πειτε γιατι εβαλε 40 ποντους περυσι ο Λαρκιν στην αμυνα μας και φετος χωρις Walkup 75 ποντους ολοι μαζι;

  • TED 7
    TED 7 Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρμπα ΑΜΠ-ΑΣΧΕΤΕ

    Ε τοτε θα δυσκολευτεις πολυ. Ειναι προφανες οτι δεν εχεις καθολου ΑΡΧΕΙΑ
    (θαυμαστικο στον εαυτο σου, ελεος δηλαδη.. καμμια σωτηρια..)

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΧΕTED 13 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ......ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ!!!!

  • RedV
    RedV Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED7ARROW, φίλε νομίζω στο έχω ξαναγράψει. Ο Μπαρτζώκας έχει ήδη 2 γεμάτα χρόνια στην ομάδα. Δεν ήρθε πέρσι αλλά προπερσι, στα μέσα της σεζόν 2019-2020. Πλέον έχουμε 2021-2022, είναι η δεύτερη γεμάτη χρονιά που διανύει στην ομάδα. Ψαξ' το λίγο περισσότερο και σταμάτα να εκτιθεσαι.
    Φιλικά...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    KP Πολύ σωστά και πολύ καλά τα γράφεις όπως πολύ καλά τα γράφουν κι άλλα παιδιά, ο Μένιος ο RED V κι άλλα παιδιά.
    Επίσης πολύ ήρεμα ρωτάς και αγανακτας κι εσύ και εγώ μαζί σου το ίδιο για την τύχη των τριών ανύπαρκτων ξένων παικτών που έχουμε Ακόμη στην ομάδα.
    και Παραδόξως χωρίς καμία λογική δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμη με τρεις ικανούς Κανονικούς ενργους Μπασκετμπολίστες Αλλά αντί γι’ αυτό να γυαλίζουν παραδόξως τον πάγκο της Ομαδας μας χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα.

    Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και φτάνουμε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο χωρίς καμιά απάντηση χωρίς καμιά λογική. Διοτι δεν μπορεί όλος ο κόσμος να φωνάζει , ενίσχυση ενίσχυση ενίσχυση για κάτι καλό φέτος , που όλοι βλέπουνε ότι όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας ενισχύθηκαν Ακόμη και ο διαλυμένος με τον Γιόβιτς και όμως εμείς μένουμε πάλι πάντα στάσιμοι στο ίδιο σημείο.
    Πάλι να βλέπεις εχτές βραδυ οι παίκτες μας να σκίζονται και τα δίνουν όλα στην ομάδα οι απομείναντες 7 με 8 παίκτες και αυτοί οι 3 ανύπαρκτοι παίκτες που θα έπρεπε σαν ξένοι παίκτες να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα δεν έχει σημασία αν ο Γάλλος είναι κοινοτικός για μένα είναι τρεις ξένοι παίκτες δύο αμερικανοί ανύπαρκτοι και ο ένας ο Γάλλος.
    που κανονικά από το καλοκαίρι δεν έπρεπε να ήταν να υπήρχαν καθόλου στο ρόστερ της ομάδας μας και όμως γι’ αυτό το χοντρό λάθος που μείνανε, πόσο καιρό θα το τρώμε Ακόμη στη μάπα.
    Το γράψαμε το ξανά γράψε και παρακάλεςαμε τους διοικούντες για το Καλό της Ομαδας να ενισχύσουν οπωσ Πρέπει την ομάδα μας αλλά απάντηση δεν παίρνω πουθενα, δε βλέπουμε πουθενά καμιά κίνηση , κανένα ίχνος κινήσεως ενισχυσης..
    Που ομως της αξίζει αυτής της ομάδα περίτρανα φετος για να προχωρήσει και να φτάσει και στο φαιαναλ φορ και παραπάνω .
    Και ξαναρωτά γιατί αυτή η αδιαφορία , γιατί αυτή η Αδράνεια και η Αδιαλλαξία, Γιατί κύριοι διοικούντες;
    Ποιος είναι ο λόγος , Βγείτε δημόσια και πέστε το , τις προθέσεις να ξέρει και ο κόσμος της Ομαδασ Όπως κάνουν όλα τα μοντέρνα ευρωπαϊκά κλαπ.

    Διότι η ομάδα δεν μπορεί να έχει αυτή την Πολυτέλεια, αυτό το Luxus, δηλαδη να ανέχεται η Ομάδα του Ολυμπιακού που αυτό δεν έγινε ποτε στο Παρελθόν, να έχει στο ρόστερ της, τρεις ξένους παίκτες ψηλούς που έπρεπε κανονικά όπως και στο παρελθόν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα αλλά να κάθονται μέχρι σήμερα Απραγεις στην ομάδα .
    Οι δύο να σκουπιζουν συνεχως τον Πανγκο και ο άλλος Τριτος ο Χασαν να καταστρέφει τις προσπάθειες των συμπαικτών του με μηδενική προσφορά .
    και στο σύνολο και οι 3 μαζί να μην προσφέρουν τίποτα ενώ οι άλλοι να χύνουν αίμα., αυτό είναι απαράδεκτο και κατάφορη αδικία Κύριοι Διοικουντες Και κύριε προπονητά που ο εγωισμό σας δεν έχει όρια Και κάνει πολύ κακό στην ομάδα αντί για καλό.

    Αν είχαμε στη θέση του Κουινσυ Εισυ παραδείγματος χάρη τον Ericsson από την alpha Berlin για την θέση τρία, στη θέση του Ζαν ζαλ στο τέσσερα παραδείγματος χάριν ο Μπράιαντ που δημοσιεύτηκε από το ρεπορτάζ του Ρεντγκοσλ πρόσφατα, Και στη θέση του Χασάν Μάρτιν παραδείγματος χάρη του Ταρίκ Black της πρώην Μακάμπι τελ Αβίβ. Μαυτους τους τρεις παίκτες προσθήκες τι ομαδάρα θα είχαμε σήμερα;; που μπορεί να χτυπούσε πολύ δυνατά το φάινάλ-φόρ και να έχει πολύ καλές προοπτικές να κατακτήσει το έπαθλο της Ευρωλίγκας. Με Αυτές τις τρεις προσθήκες η ομάδα θα τα θα ήτανε πολύ καλή και κομπλέ.

    Μακάρι να γίνουν αυτές οι τρεις προσθήκες , Στο φινάλε ας έρθουν άλλοι ικανότεροι ενεργοι μπασκετμπολίστες αλλά η ομάδα να ενισχυθεί πραγματικά όπως πρέπει και να φτάσει στο στόχο της . να χαρεί και ο κόσμος της ομάδας που περιμένει κάθε μέρα να δει ενίσχυση Αλλά δε βλέπει τίποτα και αυτό είναι ντροπιαστικό και σπάει νεύρα.
    Διότι αυτό πολύ απλά δεν τιμάει την δοξασμένη ιστορία του ολυμπιακού στο μπάσκετ κύριοι διοικούντες Αγγελόπουλοι για το θεό και κύριε προπονητά.

    Χαρήκαμε χθες πάρα πολύ για την μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στην ομάδα που τα έδωσε όλα μπράβο τους ακόμη μια φορά .
    Παρακολουθούσαμε το ματς την εξέλιξη του παιχνιδιού με πάρα πολύ τεντωμένη ανάσα με πάρα πολύ τεντωμένα Νεύρα διότι το παιχνίδι έπρεπε να λήξει υπέρ του ολυμπιακού κανονικά στην κανονική περίοδο Και δεν επρεπε να πάει κάν στην παράταση. Αλλά τέλος καλό όλα καλά δόξα τω Θεώ.

    Καλησπέρα σας.

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρμπα ΑΜΠ-ΑΣΧΕΤΕ

    εδω και τωρα σε προκαλω ενωπιον ολων να μας πεις ΠΟΤΕ και ΠΟΥ εχω γραψει οτι δεν θα μπουμε στην οκταδα. ΠΟΤΕ και ΠΟΥ. Τα γραπτα ειναι εδω και μενουν. Γελωτοποιε.
    Περιμενω.

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά αυτός ο επιστήμονας ο Creeper που εξαφανίστηκε;; έχει έτοιμο το κείμενο και περιμένει την επόμενη ήττα να το ανεβάσει; τελικα ο σλουκας είναι απλά ένας ρολιστας;

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν που ήταν σούπερ αυτή η αγωνιστική για εμάς (νίκη επί της Αναντολου, ήττα Ζενιτ, ήττα Τσσκα, ήττα Μονακό) έγινε σήμερα ακόμη πιο σούπερ. Ηττα και για την Ουνικς Καζαν στην έδρας της από τον Ερυθρό Αστέρα.
    Μακάρι να έχουμε και άλλες τέτοιες ωραίες εβδομάδες προσεχώς.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΖxR είσαι σίγουρος ότι μια φάση μπορεί να βγει ακριβώς όπως την θέλει ένας προπονητής;
    Αυτό που είδαμε θεωρώ εννοείς το σουτ του Dorsey, μπορεί να έμπαινε και να έλεγες αλλα τώρα.
    Ρε είστε τόσο κομπλεξικοί ορισμένοι που αναρωτιέμαι τι ζόρια τραβατε.
    Ο Μπαρτζωκας κάνει πολλά σπαστικά με τις αλλαγές και τα ταιμ άουτ, ναι έχει τα κολλήματα του και εμένα πχ με εξοργίζει όπως όλους αλλά ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΎ; Ότι καλό έχει αυτή η ομάδα, ότι βγάζει στο παρκέ, ωραία κυκλοφορία, περιφερειακό παιχνίδι, θέαμα, άμυνες αυτά δεν πιστωνονται στον Μπαρτζωκα? Μόνοι τους παίζουν οι παίχτες? Γιατί δεν είστε ικανοί να πείτε ένα ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ μια φορά?
    Δείτε το βίντεο που τον χειροκροταει ο κόσμος και ανταποδίδει και είναι ο άνθρωπος χαρούμενος με ένα χαμόγελο ευτυχίας. Εχει ακούσει τα εξαμαξης και παρότι έχει προσφέρει ευρωπαϊκό στην ομάδα μας την οποία και υποστηρίζει δέχεται συνεχώς πυρ από τον κόσμο.
    Δηλ λίγο έλεος ρε μάγκες. Τόση αχαριστία?
    Τόσο μίσος έχετε για αυτόν τον άνθρωπο.
    Ποιος δεν έχει ελλατωματα? Μήπως θελατε τον Αταμαν το καρναβάλι που έχει ψωνίστει και την έχει δει ντίβα? Ο looser που του άνοιξε η... τύχη και βρήκε τον Λαρκιν και τον Μισιτς και έχει ομάδα καλη χάρη σε αυτούς και μου έβαψε και ανταυγες το μαλλι πέρυσι? Ο πουθενάς?
    Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και καλό μάλιστα. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Και αν με αυτό το ροστερ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ κάνει ότι κάνει φέτος, σκεφτείτε να είχε και 2-3 ακόμα παίχτες καλούς. Το ότι δεν έρχονται ίσως δεν είναι δική του ευθύνη. Αποκλείεται να μην βλέπει ότι κάποιοι δεν κάνουν. Που κι αυτοί, πέρυσι όταν ήρθαν κάτι παρουσίασαν και για τα δεδομένα εκείνα ήταν καλές λύσεις.
    Το θέμα μάγκες δεν είναι απλά να κάνουμε μια καλή χρονιά φέτος. Το θέμα είναι να βάλουμε Βάσεις για να διατηρηθουμε δυνατοί και τα επόμενα χρόνια.
    Όπως κάθε σοβαρή ομάδα έχει έναν προπονητή και τον κρατάει χρόνια έτσι κ εμείς πρέπει να πράξουμε το ίδιο.
    Μέσα σε 1 χρόνο είδαμε τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο. Τα ξεχνάτε? Θυμάστε τι μπάσκετ βλέπαμε μέχρι πέρυσι??? Χάλια μαύρα ήμασταν μια 5ετια...Ήρθε ο άνθρωπος αυτος πέρυσι στα μισά της σεζόν, παρέλαβε ένα καφενείο, το συμμαζέψε όσο γινόταν και σχεδιάζοντας την επόμενη χρονιά αυτή έφτασε και είδατε μέσα σε ένα καλοκαίρι τι κατάφερε!!! Βλέπουμε μπάσκεταρα και ψυχή. Σε πάγκο και παρκέ.
    Κι ας παίρνει κ καμμια τεχνική ποινή. Έτσι τον γουστάρουμε. Έχει πάθος. Κακό είναι και αυτό???

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    TEDA ΞΕΣΑΛΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ!!!ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΩΧΤΑΔΑ;ΑΣΧΕΤΕ!!!!ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΕΕΕΕ;ΞΥΔΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ;ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΗΤ ΠΑΠΠΑΔΑΚΟΣ;ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙΣ.ΒΟΥΛΩΝΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ.ΑΑΑΑΑΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΥΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΑ!ΧΑ! ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ MOUNTAINS.ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΣΤΟ RED GOAL ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ .ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ......Σ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.ΚΛΑΙΩ!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...