roumeliotis

Carwiz

«Θα βρούμε το ρυθμό μας...»

casino loutrakiou
redwell

Έτοιμος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκηα και οι συμπαίκτες του για να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν την Εφές, σύμφωνα με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα θα ξαναβρεί τα πατήματά της και πως η δουλειά κόντρα στους Τούρκους θα είναι ομαδική.

Παράλληλα σημείωσε πως όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ο Ολυμπιακός πρέπει να τα κερδίζει στην προσπαθεια για καλό πλασάρισμα στην 8άδα. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Θεωρώ πως είμαστε αρκετά έτοιμοι μετά από την νίκη στην Μπασκόνια θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε στην έδρα μας την Εφές η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλή ποιότητα.

Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ξαναβρούμε ρυθμό και τα πατήματα μας. Ξεκινάμε πάλι από την άμυνα και την ενέργεια που ήταν πάντα το βασικό μας στοιχείο και αυτό θα βγει και μπροστά και θα βρούμε και τον ρυθμό μας για να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για την ποιοτική και συνάμα «επικίνδυνη» περιφερειακή γραμμή των Τούρκων αλλά και για τον παίκτη που θεωρεί κλειδί την αποτελεσματική αντιμετώπιση του, ο Έλληνας διεθνής δήλωσε:

«Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπώ! Όλοι οι περιφερειακοί έχουν πάρα πολύ ταλέντο, ξέρουν να παίξουν το παιχνίδι, έχουν πολλή εμπειρία. Ο Λάρκιν, ο Μίτσιτς, ο Μπομπουά και ο Σίμον είναι παίκτες που είναι χρόνια στην Euroleague και έχουν πολύ ταλέντο. Πιστεύω ότι πάνω από όλα η άμυνα είναι ομαδική και εάν είμαστε όλοι στο πλάνο και συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε».

Και για την δήλωση του κόουτς Μπαρτζώκα ότι «κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός» ο γκαρντ του Ολυμπιακού συμπλήρωσε:

«Όλα τα παιχνίδια μετράνε από την αρχή της χρονιάς πρέπει να τα κερδίζεις και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς το τέλος σίγουρα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

Πόσο μάλλον τώρα, που έχουμε μπει στον δεύτερο γύρο και θέλουμε να κάνουμε κάποιες νίκες για να βρεθούμε στην 8άδα και να είμαστε σε καλή θέση. Οπότε πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να τα κερδίζουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...