roumeliotis

Carwiz

«Θα είμαστε αυτοί που πρέπει με Φενέρ»

casino loutrakiou
redwell

Επιστροφή στη δράση για τον Θρύλο την Τρίτη (11/01) στην Πόλη με τη Φενέρ για τη Euroleague, με τον διεθνή γκαρντ και φόργουορντ των Πειραιωτών, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, να τονίζει ενόψει του αγώνα με τα "καναρίνια" τα εξής:

«Μας έλειψε πάρα πολύ η αγωνιστική δράση, το κίνητρο που έχεις όταν παίζεις ένα ματς και γενικότερα η όλη διαδικασία», παραδέχθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και συνέχισε λέγοντας:

«Είχαμε αυτή τη διακοπή, με την ομάδα μας να έχει πάρα πολλά κρούσματα Covid-19. Στην ουσία πάμε να δώσουμε ένα ματς με μόλις δύο προπονήσεις όλοι μαζί.

Παρόλα αυτά, πιστεύω πως δεν θα έχουμε επηρεαστεί τόσο πολύ, γιατί είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή πορεία που έχουμε κάνει ως τώρα».

Για το πόσο επηρεάστηκε ο Ολυμπιακός, αλλά και συνολικά όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας από την διακοπή, σχολίασε: «Είναι δεδομένο πως λόγω της διακοπής θα πάρει λίγο χρόνο σε όλες τις ομάδες να βρουν τον ρυθμό τους.

Ο κορονοϊός μας έχει βγάλει εκτός ρυθμού. Έχουμε να παίξουμε δεκαπέντε μέρες, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε ακόμη και τις αναποδιές.

Σίγουρα χρειάζεται λίγη υπομονή και περισσότερη συγκέντρωση, όμως, πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει, γιατί πραγματικά θέλουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν οι απουσίες των Νάντο ΝτεΚολό και Γιαν Βέσελι, κάνουν το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του πιο εύκολο, απάντησε: «Πιο εύκολο δεν θα το έλεγα.

Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν να λείπουν βασικοί παίκτες και η αντίπαλη ομάδα να πηγαίνει με αυτό το σκεπτικό, όμως, κάποιοι άλλοι κάνουν step up, να γίνονται όσοι παίζουν μια γροθιά και να παρουσιάζονται εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.

Ο κόουτς μας έχει μιλήσει για αυτό και είμαστε έτοιμοι. Δεν πάμε έχοντας στο μυαλό μας ότι λείπουν οι καλύτεροί τους παίκτες και είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς. Κάθε άλλο… Πάμε συγκεντρωμένοι, σα να πρόκειται να μην έχει απουσίες η αντίπαλός μας».

Για το πόσο ο παράγοντας τύχη θα παίξει ρόλο στην φετινή Ευρωλίγκα, καθώς ο Covid «χτυπά» αδιακρίτως και απροειδοποίητα, τόνισε: «Δυστυχώς η εποχή που ζούμε είναι πολύ περίεργη. Δεν ισχύει μόνο στο μπάσκετ αυτό, αλλά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία και μεγάλη προσοχή γιατί τα νούμερα είναι τρομακτικά. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς και σύντομα να επανέλθει η καθημερινότητα στη ζωή μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    11-17 είμαστε μπροστά χωρίς να έχουμε κάποιο ξέσπασμα. Όταν θα το κάνουμε στη 3η περίοδο θα τελειώσει το ματσακι.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγραψα ενα σχολιο για ματς με τον Κολοσσο , αυτο ειδα στο προγραμμα (το επομενο ματς στην Α1 τελος παντων ..οποιο ειναι) να το πω σε περιπτωση που δεν ειναι με τον Κολοσσο

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισως θελει κατι σαν mini προετοιμασια.. το πραγμα.. (η ''σιγα σιγα να προσπαθησεις να πας εκει που ησουν'' ), μετα απο 2 βδομαδες αντε να εχεις το ρυθμο που ειχες , απο την αλλη ξεκουραστηκαν (θα δουμε ) ας κανει μια νικη με τη Φενερ (ενα ματς εχει αυτην τη βδομαδα) και μια νικη στην Α1 με τον Κολοσσο.. και απο την αλλη βδομαδα βλεπουμε...

  • Dim Kat
    Dim Kat Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο Εισι θα είναι στην αποστολή;

    REDGOAL: Φίλε είναι κανονικά. Πήρε 13 παίκτες μαζί

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι μεγαλη ευκαιρια να κερδισουμε αυριο την Φενερ που αγωνιζεται εδω και καιρο χωρις Ντε Κολο και Βεσελι.
    Το παιχνιδι με την Ζενιτ αναβληθηκε αλλα με διπλο αυριο και νικη στο ΣΕΦ(ειδικα με +7 και πανω) επι της ρωσικης ομαδας οποτε κι αν γινει το παιχνιδι ο Ολυμπιακος πολυ δυσκολα μετα θα χασει την τετραδα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...