roumeliotis

Carwiz

Διπλό στο Βελιγράδι... Θρυλολέ ολέ

casino loutrakiou
redwell

Στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα καλείται ο Θρύλος την Πέμπτη (09/12, 20:00, NS Prime) να κάνει την τέταρτη σερί νίκη του και τρίτη μακριά από το ΣΕΦ, σε ματς στο πλαίσιο της 14ης ημέρας της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για τελευταία φορά στη διοργάνωση την 10η αγωνιστική και συγκεκριμένα από την κάτοχο του τίτλου, Αναντολού Εφές με 88-69, στην Πόλη στις 17 Νοεμβρίου και έκτοτε μοιράζει... πόνο.

Η αποστολή έφτασε στο Βελιγράδι με 13 παίκτες, καθώς η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ. Ο Γάλλος διεθνής υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Λάρισα την περασμένη Δευτέρα (06/12) για την Basket League, έμεινε εκτός προπόνησης την Τρίτη (07/12), ενώ την Τετάρτη έβγαλε μέρος αυτής στο ΣΕΦ πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Σερβία.

Με ρεκόρ 9-4 ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία θέση κάτω από το... ρετιρέ στο οποίο κατοικοεδρεύουν ισόβαθμες οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με 11-2. Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει θέση στο τζάμπολ με ρεκόρ 5-8 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς ειδικά εντός έδρας είναι πολύ δυνατός.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου Ντέγιαν Ράντονιτς θα γνωρίζει πριν από το τζάμπολ αν μπορεί να υπολογίζει στον Όστιν Χόλινς, καθώς ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση ενώ έξω είναι ο Άαρον Γουάιτ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσαμε λοιπόν από τους κ καλα φίλους μας σερβους(εδώ γελάμε με αυτή την χρόνια

    φαιδροτητα) τρώγοντας πολύ μπασκετικό ξύλο κ επειδή ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΠΟΤΈ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΈΧΟΥΜΕ...κ ουσιαστικά χάσαμε από ένα παίκτη...αυτον τον ΚΑΛΙΝΙΤΣ...ουτε μια φορά δν τν κόψαμε...κριμα..η νίκη στο Μιλάνο μόλις σβηστικε

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοκτονία...κανουμε ότι μπορούμε για να χάσουμε..

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά συγχαρητήρια στα κοράκια! Ώρες ώρες απορώ με την ψυχραιμία των παικτών! Εγώ με τα νεύρα και τους παλμούς εκείνη την ώρα παίζει να έδερνα οποίο κοράκι έβρισκα μπροστά μου! Δεν ντρέπονται λίγο που παίζουν με τον ιδρώτα των ανθρώπων; Ξεφτιλισμένοι! Δώστε τους 5€ να σφυρίξουν ανάποδα τα σιχάματα!

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη το να μας γλενταει η Αντβερπ δε το μπορω,βλεπω το μπασκετ.Κακο ματς κανουμε κ εδω.Πλακιτσα του Καλινιτς... κ λαθηηηηηη.Τουλαχιστον ας παρουμε μια χαρα στο μπασκετ γιατι στο ποδοσφαιρο ειναι προδιαγεγραμενο το χαλι μας.Κ θα κανω κ μια προβλεψη.Αν μεχρι τις διακοπες δεν αυξηθει η διαφορα,βλεπω να μας το παιρνει η Κουλα.Αν γυρισετε κ πειτε πια κουλα ,της καναμε διπλο,να σας θυμισω οτι στο κοπα Αφρικα θα μας φυγουν κ τα ...ντουζ!

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ή χωρίς Φαλ το βασικό είναι η ομάδα να κάνει το παιχνίδι της, όπως ξέρει και μπορεί. Ο Αστέρας είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνη ομάδα, έστω κι αν έχει κι αυτός απουσίες. Από την άλλη, είναι ένα ματς που μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα από μια νίκη, αν αυτή έρθει. Αν λείψει ο Φαλ και όσοι παίξουν στη θέση του ανταποκριθούν και καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι, η ομάδα θα έχει κερδίσει επιπλέον αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.
    Προφανώς και υπάρχει άγχος επειδή δεν υπάρχει παίκτης που θα μπορέσει να καλύψει την απουσία του Γάλλου, αλλά, δεδομένου ότι ο τραυματισμός του δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρός και, όπως φαίνεται, θα λείψει μόνο σε ένα ματς, ίσως να είναι καλό να μπει μεν στη 12αδα για ψυχολογικούς λόγους, αλλά να μην χρησιμοποιηθεί, ακόμα κι αν το ματς δεν πηγαίνει καλά. Άλλωστε, ακόμα και στις θέσεις που είμαστε πλήρεις, αν πχ λείψει ο Γουόκαπ ή ο Ντόρσεϊ ή ο Βεζένκοφ, πάλι δεν θα αγχωνόμαστε για το πώς θα καλυφθεί η απουσία του; Ένα ματς είναι, ας μασήσουν σίδερα, όπως ξέρουν και μπορούν και όλα θα πάνε καλά.
    Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων και, είτε είναι ο Λεσόρ (που προσωπικά δεν σκίζω το μαγιό μου για πάρτη του, αλλά ο προπονητής πάντα θα ξέρει περισσότερο) είτε κάποιος άλλος, θα έρθει ένας ακόμα παίκτης που θα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα όταν ο Φαλ είναι στα "πιτς".
    Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο δεκαήμερο έχει... τζόγο!
    Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα.
    Αγαπητό RG ξέρεις μήπως αν μεθαύριο με τον Απόλλωνα έχει ετοιμάσει τίποτα η ΚΑΕ για την παιδική κερκίδα λόγω εορτών ή μόνο (λογικά) για το ματς με τον Ιωνικό τα Χριστούγεννα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε αλλά συνήθως ό,τι γίνεται, γίνεται εκεί στην εβδομάδα των Χριστουγέννων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...