roumeliotis

Carwiz

«Μελετάει πρόταση από Ελλάδα ο Λεσόρ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ελεύθερος στην αγορά εδώ και ένα δεκαήμερο και έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στον Θρύλο, με την περίπτωσή του να έχει τεθεί υπ' όψη του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιός και αν θα έρθει στο "5". 

Στη Γαλλία πάντως, σημειώνουν ότι ο 26χρονος διεθνής σέντερ έχει πρόταση επίσημη στα χέρια του -μεταξύ άλλων- από την Ελλάδα όπου έχει προταθεί και στους Πειραιώτες και στον Παναθηναϊκό και σύντομα θα αποφασίσει. Πιο αναλυτικά το "Basketactu" σημειώνει:

"Χωρίς ομάδα για αρκετές ημέρες, ο Ματίας Λεσόρ (2,06μ., 26 ετών) προπονείται με τη Ναντέρ για λίγο καιρό μέχρι να βρει τη νέα του βάση. Και δεν λείπουν οι προσφορές.

Σύμφωνα με πηγές μας, ο πρώην παίκτης της Μονακό έχει προτάσεις από κορυφαίους συλλόγους του Eurocup, ομάδες της Euroleague και όχι μόνο από Ισπανία και Ελλάδα. Ο Γάλλος διεθνής φέρεται να έχει λάβει κλήσεις και από την Κίνα.

Ο Λεσόρ μελετά λοιπόν όλες τις προσφορές που έχει στη διάθεσή του και θα κάνει την επιλογή  έως τις 16 Δεκεμβρίου, όπως ορίζει η Euroleague στους κανονισμούς της σχετικά με παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στην Euroleague την τρέχουσα σεζόν".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Ανεστης
    Ανεστης Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 04:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε andregon,απαντώ μόνο σε εσένα γιατί μιλάς με αριθμούς και δεδομένα και όχι του στιλ "άσε μας ρε φίλε με τον Μάρτιν που πήγε και έκανε 2η επέμβαση και μας κρέμασε".Σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι ένας αθλητής κάνει 2η επέμβαση από χόμπι δεν μπορώ να απαντήσω.Ειπα ότι είχε καλά νούμερα ρούκι και είναι καλύτερος επιθετικός από όλους τους παλιούς καλούς σέντερ μας και τίμιος αμυντικός
    Κατά σειρά που έπαιξαν:
    Χάινς:51 διπ,57βολες-4,5 ριμπ-0,3 κλ-1 κοψ
    Ντανστον:68 δ-56 β-5,3 ριμπ-1 κλ-1,3 κοψ
    Χάντερ:61δ-62β-4,6 ριμπ-0,3 κλ-0,6 κοψ
    Μπιρτς:62δ-64β-5,6 ριμπ-0,5 κλ-1 κοψ
    Μάρτιν:72 δ-71 β-4,6 ριμπ-0,8 κλ-0,7 κοψ
    Άρα μιλάμε για τον μακράν καλύτερο επιθετικό βάση ευστοχίας σε δίποντα (πρώτος σε όλη την Ευρωλίγκα πέρσι)και βολές ,τον τρίτο ριμπανυερ,τον δεύτερο σε κλεψίματα και τέταρτο σε κοψίματα.Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πολύ καλά νούμερα ρούκι σεζόν εφάμιλλα των παιχταραδων που πήραν συμβόλαια εκατ. μετά τον Ολυμπιακό από ΤΣΣΚΑ,Εφές,Ρεάλ,Ορλάντο!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα το εξωπραγματικό ότι η ομάδα που έχει κάνει πρόταση είναι ο ΠΑΟ (!) γιατί ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για άλλη μεταγραφή!

    Ελπίζω να είναι απλά κάποιου είδους αστείο αυτό από βαζελο-δημισιογραφο.

  • Leone87
    Leone87 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal κατουρηθηκα με την απάντηση σου στον φιλο Χρήστος 07!!!
    Να σαι καλά και καλή επιτυχία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ απόψε στην ομάδα μας!!!!
    ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake7 και όλοι οι φίλοι που ενώ όλοι συμφωνούμε ότι η ομάδα θέλει σέντερ πραγματικό άμα από καποια λεπτομέρεια ή μικροδιαφωνία απαντάμε ο ενας στον άλλον διαφωνόντας, τότε δίκιο έχει η διοίκηση και ο κόουτς που είναι εντελώς αρνητικός για παίκτη που δεν κάνει κίνηση άμεσα και καταλητικά!!!! Άμα δεν χρειαζόμστε παίκτη τότε τι μιλάμε; Επίσης όταν βλέπουν ότι διαφωνούμε μεταξύ μας δικαιωματικά θα λένε άμα δεν μπορείται να συμφωνήσεται μεταξύ σας εσείς θέλετε και παίκτη; Τε΄λος φίλε αν δεν κάνω λάθος για τα ρόστερ των ομάδων Ευρωλίγκας είναι όλα όπως τα περιγράφω, εκτός και αν άλλαξαν τελευταία!!!!

  • Χρήστος 07
    Χρήστος 07 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σου αρέσει ο λεσορ??

    REDGOAL: Κούκλος είναι. Χα χα χα

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο στοιχήματα στην ίδια θέση 4 (Hasan και εισι ) είναι υπερβολή ,σε συνδυασμό και με το ότι ο πριντεζης δεν είναι πια όπως ήταν! Όπως και να το σκεφτείς δε βγάζει λογική αυτή η εμμονή!

    REDGOAL: Φίλε 5άρι είναι ο Μάρτιν

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλές όλες οι αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά εγώ αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι θα πάμε στο ντέρμπι με τον βαζελο με δύο ανέτοιμους ψηλούς κι έναν που προέρχεται από τραυματισμό. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου δηλαδή...

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 07:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ τώρα Γιώργο οι αριθμοί που παραθέτεις τι λενε;

    Σε όλες αυτές τις ομάδες που παρέθεσες ανήκει και ο Ολυμπιακός γιατί έχει το Φαλ. Για πάμε πάλι πόσες από αυτές τις ομάδες έχουν δύο 7 footers?

    Θα απογοητευτεις...

    Είναι δυο (η Εφες με Πετρουσεφ και Πλειςς) και η Ρεαλ με Ταβαρες Πουαριερ.

    H CSSKA με τον Τιμαν δεν μετράει,είναι 4αρι.

    Κινητικο παίχτη θέλουμε. Μεγάλο άνοιγμα χεριών. Δυνατό κορμό. Αλτικο.

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 05:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Ανέστης,
    Ο Hassan Martin πέρυσι στην ρούκι σεζόν του είχε όντως αρκετά καλά στατιστικά και μάλιστα ανάλογα με αυτά του παικταρά Οthelo Ηunter και του Jamel McLean. Παρόλα αυτά δεν μπαίνουν σε σύγκριση με αυτά των Κyle Hines, Bryant Dunston και Κhem Birch. Απλά θα σου πώ ότι :
    - O Κyle Hines με βάση την rookie season του είναι ο 2ος καλύτερος μπλοκερ που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας. Χώρια την σταθερή ανοδική πορεία που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Σκέψου μέχρι και σήμερα στα μπασκετικά του γεράματα έχει φέτος Pir 11,8.
    - O Bryant Dunston ήταν ο καλύτερος μπλοκερ που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας στην rookie season του με 1,3 μπλοκς μ.ο. ανά αγώνα και 2ος καλύτερος ριμπάουντερ με 5,3 μ.ο. Το ότι βγήκε 2 φορές καλύτερος αμυντικός στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague τα λέει όλα.
    - Ο Κhem Birch ήταν ο καλύτερος ριμπάουντερ που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας στην rookie season του με 5,6 μ.ο. ριμπάουντ και 3ος καλύτερος μπλοκέρ με μ.ο.1. Δεν είναι τυχαίο που λόγω ηλικίας και χαρακτηριστικών τον άρπαξαν κατευθείαν εκεί στο ΝΒΑ όπου και παραμένει ακόμη.
    Ολοι αυτοί οι παικταράδες που αναφέρεις (εκτός του Κhem Birch που έπαιξε μόνο μια χρονιά ) συμπεριλαμβανομένου του Οthelo Ηunter έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την σταθερότητα διαχρονικά στην απόδοσή τους καθώς την 2η σεζόν τους (αλλά και μετέπειτα) παρουσίασαν τα ίδια καλά στατιστικά ή και καλύτερα σε αντίθεση με τον Χασαν Μαρτίν που για τους γνωστούς ιατρικούς λόγους (δηλαδή όχι με υπαιτιότητά του) αδυνατεί φέτος να ανταποκριθεί και γι’αυτό πλέον παίρνει ελάχιστο αγωνιστικό χρόνο.
    Χαιρετίζω πάντως την στήριξη σου προς τον παίκτη μας και συμφωνώ ως ένα βαθμό μαζί σου γιατί δεν μπορώ να κρίνω αυστηρά ανθρώπους τραυματίες που θέλουν αλλά δυστυχώς πλέον δεν μπορούν. Το θέμα όμως είναι ότι μετά την απόκτηση-"έκπληξη" του Κούϊνσι Εϊσι ο Ολυμπιακός αντί να βρεί μια ενδεδειγμένη λύση που θα έδινε πίστωση χρόνου στον ανέτοιμο Χασαν Μαρτίν να βρεί τα πατήματά του, απέκτησε αυτομάτως και 2ο πρόβλημα αφού φαίνεται ανετοιμος και αυτός (αποχή 20 μήνων εκτός επαγγελματικού μπασκετ!) και ως εκ τούτου ανεπαρκής για τον λόγο που αποκτήθηκε.
    Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί (και δεν πρέπει) πλέον να ρισκάρει άλλο με την ταυτόχρονη παραμονή 2 εντελώς ανέτοιμων αθλητικών ψηλών στην φρόντλαϊν του που σήμερα είναι κυρίως χρήσιμοι για τις προπονήσεις. Εχει τον Χρηστίδη για αυτόν τον ρόλο. Θέλει αθλητικό ψηλό για το βασικό ροτέϊσον του και όχι για το βάθος του πάγκου του και τον θέλει προχθες.
    Αυτήν την στιγμή ειλικρινά δε ξέρω ποιός από τους 2 (Μαρτίν και Εϊσι) είναι προτιμότερο να παραμείνει ή να αποχωρήσει...
    Μπορεί όμως κάλλιστα να δώσει τουλάχιστον δανεικό τον Χασαν Μαρτιν (που κοστίζει πολύ λίγα και πέρυσι έκανε πολλά για τα λεφτά του) και από ένα χαμηλότερο επίπεδο ο παίκτης να κάνει restart (αν τα καταφέρει) για να ξαναβρεί τον εαυτό του και να επανέλθει κάποια στιγμή ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.
    Το κακό όμως είναι ότι πολύ αμφιβάλλω για το αν οι ιθύνοντες έχουν την βούληση να πάρουν άλλο κανονικό σέντερ και μάλιστα τον Λεσορτ. Αλλωστε παραμένουν ελεύθεροι εδώ και καιρό και άλλοι καλοί σεντερ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση από χθες και δεν έγινε ποτέ κίνηση για αυτούς. Μακάρι να διαψευτώ και να γίνει επιτέλους μια σοβαρή ενίσχυση στους ψηλούς με εν ενεργεία παίκτη...

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 03:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα από όλα ένας σέντερ 2.06cm δεν έχει απλά μια διαφορά ύψους 5 πόντων από ένα σέντερ 2.01cm γιατί αν έχει ικανοποιητικό (έως μεγάλο) άνοιγμα χεριών (wingspan) είναι στην πραγματικότητα πολύ μακρύτερος.
    Ακόμη και σε standing reach υπερέχει άσχετα αν πρόκειται για βασικό προτέρημα ενός δεινόσαυρου 7footer και όχι ενός αθλητικού undersized center. Eπιπροσθέτως ως προς τα χαρακτηριστικά παίζει ρόλο η αθλητικότητά, η σωματοδομή καθώς και το βάρος.
    Αυτά στα χαρτιά γιατί στο παρκέ θα παίξουν ρόλο και πολλά άλλα πράγματα, διότι και ο Χασάν Μαρτίν πρίν αποκτηθεί από την ομάδα μας (και μετέπειτα τραυματιστεί) είχε εξαιρετικό επιτόπιο άλμα (38inch~96,52cm) και μεγάλο wingspan (7-2ft~2,18cm) για το μέγεθός του και σήμερα τίποτε από όλα αυτά δεν μπορούν να φανούν στο παρκέ, αντιθέτως υπολειτουργεί και η ομάδα ρισκάρει πολύ με την επίμονη παραμονή του (πρακτικά χωρίς να αγωνίζεται) στο ρόστερ.
    Το θέμα λοιπόν είναι το πόσο καλός θα ήταν σήμερα για εμάς ο Ματίας Λεσόρτ. Ειναι μια ικανοποιητική επιλογή (για αυτήν την χρονική περίοδο) αν και προσωπικά έχω κάποιες επιφυλάξεις / αμφιβολίες και δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι και αυτός άλλος ένας μονοδιάστατος pnr center.
    Αν κοιτάξει κάποιος τα πολύ καλά ομολογουμένως περυσινά στατιστικά του Ματίας Λεσορτ στο Eurocup (π. 12.5, 2π. 58.7%, βολες 67.2%, ριμπάουντς 6.1, κλεψ. 0.9, μπλοκς 1.2, Pir 17,8) και τα συγκρίνει με αυτά του Χασαν Μαρτίν όταν αγωνιζόταν πρόπερσι στο Eurocup (π. 13.6, 2π. 67.5%, βολές 56%, ριμπάουντς 8, κλεψ. 1.8, μπλόκς 1.7, Pir 19.4) τότε μάλλον θα πρέπει να προβληματιστεί. Ειναι εντελώς άλλο το επίπεδο της Euroleague και τα στατιστικά του όσο καλά και να είναι στο Εurocup δεν αποτελουν αξιόπιστο κριτήριο αποδοσής για να βασιστείς.
    Αντίθετα στα θετικά συγκαταλέγονται η καλή rookie σεζον (αν και είναι την μακρινή περίοδο 2017-2018) του Ματίας Λεσορτ στην Euroleague με την φανέλα του Ερυθρού Αστερα (10,7 pir , δηλάδη περίπου όσο και ο Χασαν Μαρτιν περυσι στην ρούκι σεζόν του με 10,9 pir), η σημαντική εμπειρία που έχει αποκομίσει ως σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο παίζοντας 2 σεζόν στην διοργάνωση με διαφορετικές ομάδες και το γεγονός ότι μέχρι πρότινός αγωνιζόταν για 3η σεζόν σε αυτήν (έστω μόλις 5 ματς) με την φανέλα της Μακάμπι.
    Δηλαδή πρόκειται για "εν ενεργεία" παίκτη που δεν έχει να παίξει μπάσκετ 20 μήνες σε επαγγελματικό επίπεδο (όπως πχ. ο Εϊσι) ούτε είναι "κατά συνθήκη" σέντερ (όπως π.χ. ο τίμιος κατά τα άλλα Ζαν Σαρλ). Γι' αυτόν τον λόγο τυχόν απόκτησή του θα μας κοστίσει ένα σοβαρό ποσό και αυτό είναι κάτι που θα ληφθεί υπόψιν από τους ιθύνοντες.
    Τέλος μπορεί να μην γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν θα αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένας υγιής σέντερ όπως π.χ. ο Λεσορτ (αν θυμάμαι είχε προ διετίας πρόβλημα όρασης όμως φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί) σε σχέση με έναν άλλο που δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του όπως π.χ. ο Μαρτιν, θα προσφέρει πολύ περισσότερο και μάλλον άμεσα. Ομως το πόσο πολύ θα φανεί μόνο στο παρκέ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...