roumeliotis

Carwiz

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα υπομονής...»

casino loutrakiou
redwell

Λίγο... γκάζι πάτησε μετά τα μισά του αγώνα ο Ολυμπιακός και διέλυσε την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Basket League με 103-78, αποτέλεσμα που άφησε εν μέρει ικανοποιημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αρχικά ο Coach-B ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου, όπως και αυτή του Χασάν Μάρτιν και είπε:

«Επειδή ρωτήθηκα για τον Μάρτιν και προχθές, δεν είχα την εικόνα ότι είναι ανέτοιμος ή ότι δεν είναι καλά. Απλώς είχε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο και κάποιες φάσεις που δεν του βγήκαν στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. 

Για τον Κώστα, πράγματι νιώθω χαρούμενος γιατί παίζει όλο και καλύτερα. Αρχίζει και ξανανιώθει σημαντικό μέλος της ομάδας. Η απουσία οκτώ μηνών είναι μεγάλη. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα υπομονής μαζί του. 

Απλώς υπήρχε μια διαδικασία που έπρεπε να περάσει και να βρει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Το ότι τον βρίσκει σιγά σιγά είναι κάτι αναμενόμενο για μένα. Για την ομάδα, είναι ζητούμενο».

Αναφορικά με τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Μας πήρε 20 λεπτά σήμερα για να μπούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Από τη μια πλευρά, είναι φυσιολογικό. Από την άλλη, είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Είχαμε μια μέρα για να προετοιμαστούμε μετά από το ματς με την Μπασκόνια. 

Παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν πολύ αξιόμαχος. Έβαλε κάποια ερωτηματικά στο πως πρέπει να παίξουμε σε ένα τελείως διαφορετικό μπάσκετ από αυτό που παίζεται στην EuroLeague, όπου όλο το πρώτο 20λεπτο πρέπει να παίζουμε εναντίον iso, δηλαδή ένας εναντίον ενός.

Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και έπαιξε πολύ καλά, της αξίζουν συγχαρητήρια. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την ένταση της άμυνάς μας και πήραμε όλα τα σουτ μετά από κυκλοφορία της μπάλας. Γιατί στο πρώτο ημίχρονο σκεφτόμασταν πάρα πολύ...

Σκεφτόμασταν ότι σε κάθε φάση, πρέπει να σουτάρουμε. Και αυτή είναι η παγίδα που μας έβαλε η ΑΕΚ σήμερα. Όταν όμως βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα, σκοράραμε στο τρανζίσιον και είχε κίνηση η ομάδα, καταλήξαμε να έχουμε 27-28 ασίστ για 8 λάθη.

Οπότε μοιραία σκοράραμε πάνω από 100 πόντους και χτίσαμε διαφορά. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το ματς της Παρασκευής με τη Ρεάλ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτιν €300χιλ (από Buducnost) , ο Ζαν Σαρλ €400χιλ (από Villeurbanne). Aλλο βιογραφικό ο ένας και άλλο βιογραφικό ο άλλος (άλλωστε και σε διαφορετικό επίπεδο αγωνίζονταν) και ως εκ τούτου η διαφορά κόστους είναι απολύτως λογική.
    Επίσης σύμφωνα με τον Τύπο ο Ζαν Σαρλ αμοιβόταν τότε στην Γαλλία €200χιλ (αν δεν κάνω λάθος με φορολογία που αγγίζει περί το 50%) και συνεπώς ο διπλασιασμός των αποδοχών του από εμάς (πέραν του υψηλότατου brand name που διατηρούμε) ήταν καθοριστικός παράγοντας να υπογράψει χωρις δεύτερη σκέψη.
    Η αξία ενός αθλητή δεν συμβαδίζει απαραίτητα με το κόστος απόκτησής του γιατί στην ζωή ποτέ δεν πληρώνεται κάποιος όσο αξίζει αλλά για όσο έχει συμφωνήσει. Για μένα ο Μαρτίν (αλλά και ο Ζαν Σαρλ μιας και αναφερόμαστε και στους 2) αυτό που ξέρει να κάνει το κάνει καλά αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες του όπως άλλωστε όλοι οι παίκτες που θέλουν να διακριθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό όμως ισχύει για όλους όχι μόνο γι'αυτόν.
    Τι να σου απαντήσω για τον Monroe, απλά μεγάλη παικτούρα που μπορεί να ποστάρει, να σουτάρει και να παίξει και pnr. Δεν με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στις υποτιθέμενες αδυναμίες του (όλοι έχουν) μου αρκούν τα προτερήματά του.
    Το θέμα είναι ότι τώρα που κοντεύει να κλείσει χρόνο αγωνιστικής απραξίας (αυτό εμπεριέχει ρίσκο) μπορεί να τον πάρει ο Eρυθρός Αστερας κοψοχρονιά όμως τότε που επιλέξαμε εμείς τον Μαρτίν (αλλά και τον Ελλις) εκτός του ότι είχαμε άλλο μπάτζετ και αυτός είχε 4ψήφιο νούμερο στο κασέ του, δεν ήταν ελεύθερος αγωνιζόταν στην Χιμκι. Αν μιλάς γιατί δεν έγινε κίνηση αυτό το καλοκάιρι φαντάζομαι και αυτός θα ζήταγε ενα σκασμό λεφτά πιστεύοντας ότι όλο και καποιος θα του τα προσφέρει (κάτι που δεν έγινε) και η Τεχνική Ηγεσία μάλλον είχε άλλες προτεραιότητες.
    Για τον Κουφό δεν ξέρω τι παίζει φίλε πάντως είναι κρίμα να μην αγωνίζεται και γι'αυτον αλλά και για την Εθνική μας ομάδα.
    Τέλος διάβασα το σχόλιο του Snake7 και νομίζω ότι κατά βάθος θέλει να πεί πως αν σε συγκεκριμένες θέσεις είχαμε παίκτες που κάνουν περισσότερα πράγματα στο παρκε (πολυδιάστατοι) από τους υφιστάμενους, ενδεχομένως να καμουφλάραμε καλύτερα τα κενά που παρουσιάζουμε σήμερα και κάνουν την ανάγκη ενίσχυσης επιτακτική.
    Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την πραγματικότητα ότι θελουμε ψηλό που να αγωνίζεται με ευχέρεια στο 5 και όχι κατά ανάγκη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Απάντησα σε διάφορα ποστ μαζί, δεν πήγαινε σε εσένα μόνο.

    Δυστυχώς η αμυντική του παρουσία πέρυσι και μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική. Δεν είμαι και υπέρ των πολλών αλλαγών, αξίζει μίας 2ης ευκαιρίας, επιθετικά είναι πολύ αξιόλογος, αλλά αν θες αξιόλογο ψηλό με κινήσεις παλαιάς κοπής για πόντους από τον πάγκο, παίρνεις τον υπέρτατο Monroe, που πάει Ερυθρό Αστέρα, γιατί να παλεύεις με έναν κοντύτερο, μικρότερο, λιγότερο έμπειρο, prospect;

    θα ήθελα να δω τουλάχιστον μία ακόμη κίνηση, να πάρουμε αυτόν τον 6ο ξένο, που θα παίζει και Ελλάδα (οπότε θα υπάρχει άπλετος χρόνος για όλους), και πιστεύω ότι θα μας ανεβάσει και λίγο ακόμη προς την 8αδα.

    Αν δεν πάρουν αθλητικό ψηλό, και επειδή δεν υπάρχουν Έλληνες (εδώ κολλάει ο Άντε, έστω και λίγο, θα μπορούσε να προσφέρει, και έχει και το διαβατήριο), ας πάρουν Κουφό.. θεωρώ δεδομένο ότι μέσα στην χρονιά θα χρειαστούμε σέντερ, ας υπάρχει ένας ήδη στην ομάδα, και αν συμβεί σοβαρός τραυματισμός κοιτάμε τότε για καλύτερη μεταγραφή.

    Τελικά πόσο κοστίζει ο Martin (γενικά ρωτάω); Θεωρώ γύρω στο 500αρικο, και ο Λίβιο ακόμη φθηνότερος (400-450).

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 03:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε DeCoupePe,
    Τι σημαίνει "δεν μαρκάρει τίποτα" και "απών από την αμυντική λειτουργία της ομάδας". Δεν επιτρέπεται τέτοιο σχόλιο από μπασκετικό και άλλωστε αν ήταν έτσι με τον απόλυτο τρόπο τον οποίο τον παρουσιάζεις θα είχε φύγει με τις κλωτσιές από μια ομάδα που παραδοσιακά βασίζεται στην αμυντική της λειτουργία.
    Προφανώς δεν είναι έτσι γι'αυτο και οι ιθύνοντες του ανανεώσαν το συμβόλαιο, παρόλα αυτά κατανοώ ότι χρησιμοποιείς την υπερβολή για να καταδείξεις μια αλήθεια, ότι δηλαδή έχει αμυντικές αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψει.
    Η αναφορά μου στον Χαϊνς, τον Χαντερ και τον Ντάνστον έγινε μόνο και μόνο για να καταδείξω ότι δεν είναι το ύψος του Μαρτιν που προβληματίζει αλλά αγωνιστικής φύσεως προβλήματα. Δεν έγινε καν ποιοτική συγκριση αλλά σύγκριση μεγέθους και μόνο οπότε δεν καταλαβαίνω τι έννοεις περί τοποθέτησης "στην ίδια πρόταση".
    Η παρουσία του Μαρτίν δεν δεσμεύει καθόλου την ομάδα πολύ απλά γιατί έναν αναλώσιμο ξένο παίκτη 300χιλ. ευρώ τον σουτάρεις πολύ εύκολα και σχεδόν ανέξοδα αν δεν σου κάνει την δουλειά που θες. Οπως είπα και πρίν ο Χασαν Μαρτιν "θα πρέπει να κριθεί γι'αυτό που είναι και όχι γι'αυτό που εμείς θα θέλαμε να είναι". Αμφότεροι αυτός και ο Φαλ είναι εκ φύσεως "δευτερότριτα σέντερ" όντας μονοδιάστατοι και στις 2 πλευρές του παρκέ. Λείπει φανερά ένας πολυδιάστατος ψηλός που να μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ, το ξέρεις και το ξέρουν και οι ιθύνοντες, δεν θα κάτσουμε να αναθεματίζουμε κάθε μέρα τον Μαρτίν για αυτό που πολύ θα θέλαμε να είναι αλλά δεν είναι.
    Ολοι μας θα προτιμούσαμε έναν καλύτερο παίκτη όχι μόνο στο 5 (αλλά και σε άλλες θέσεις) αλλά όπως λέει και ο κοουτς Μανουσέλλης "αυτήν την στάνη έχουμε σήμερα και από αυτή θα επιχειρήσουμε να βγάλουμε το γάλα".
    Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι υπάρχει εμφανές έλλειμα αθλητικότητας στους ψηλούς που θα πρέπει να καλυφθεί κατά προτεραιότητα , ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να αποδεσμεύσεις τον Μακίσικ ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν και ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση παίκτη αλλά προσθήκη για να ενισχυθούμε.
    Τέλος για τον Κ.Αντετοκούμπο η άποψη μου είναι δεδομένη, δεν αποτελεί απώλεια η μη απόκτησή του για χίλιους δυό λόγους και σίγουρα δεν είναι αυτός ο ψηλός που χρειαζόμαστε για να καλυφθεί η υφιστάμενη τρύπα στο 5. Το άλλο με τον Yabusele στο 5 (δεν ξέρω ποιος το είπε) αλλά είναι εντελώς άσχετο με το θέμα μας.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα του Μάρτιν δεν είναι το ύψος του, είναι ότι δεν μαρκάρει τίποτα. Δεν μπορείς να έχεις σέντερ απών από την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

    Και ο Hines είναι κοντός, με τη διαφορά ότι ίσως είναι ο κορυφαίος αμυντικός σέντερ της Euroleague, δεν μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση αυτοί οι 2.

    Γνώμη μου είναι ότι η παρουσία του Μάρτιν δεσμεύει την ομάδα, δεν θα γίνει ποτέ βασικό σέντερ Euroleague, πρέπει να εξερευνήσει πιθανότητες ο κοουτς να τον βάλει σαν 4 ή με κοντά/αδύναμα σέντερ (ελάχιστοι στην Euroleague).

    Θα προτιμούσα Nebo από Μάρτιν, τουλάχιστον θα είχε παρουσία στην ρακέτα. Πάντως δεν θα ξεκινούσα να χτίσω με τον Μάρτιν σαν προτεραιότητα. Ο καλύτερος παίχτης μας είναι σίγουρα ο Σλούκας, ο Μάρτιν δεν είναι ένας παίχτης που κάνει καλύτερο το Σλούκα.

    Ο Fall είναι δεινόσαυρος, είναι για ειδικές συνθήκες και περιορισμένο χρόνο. Είναι από τους καλούς δεινόσαυρους, αλλά πάλι δεν έχουμε αθλητικοτητα στην θέση.

    Έχουμε 3 φοβερούς pick n roll παίχτες (Σλούκας/Walkup/Dorsey) και δεν έχουμε ψηλό να παίξουν.

    McKissic δεν μπορεί να φύγει τώρα, θα κατέβουμε με 5 γκαρντ Euroleague;

    Δεν χρειάζεται αφαίρεση, μόνο πρόσθεση.

    O Eddie πήγε Στρασβούργο ας πούμε, πόσα να πήρε; Ο Άντε πήγε με 125.000, δεν θες μύρια, με 700.000 παίρνεις 2 παίχτες που μπορούν να σταθούν Euroleague και να προσφέρουν πράγματα που μας λείπουν, ή που δεν έχουμε σε αφθονία. Σουτ και αθλητικοτητα είναι τα 2 από αυτά.

    Yabusele δεν παίζει ούτε για αστείο 5.

    Ότι είναι να δούμε θα το δούμε πάντως.. κρίμα για ακόμη μια χρονιά να μην πετύχουμε τους στόχους μας για 1-2 παίχτες (600-700.000€), αλλά μπορεί να συμβεί.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Free,
    τι σχέση έχει ένας παίκτης όπως ο Κωστας Αντετοκούμπο που κατά κύριο λόγο έχει παίξει ερασιτεχνικό μπάσκετ στην καριέρα του και του λείπουν μάτς (έπαιξε πέρυσι συνολικά μολις 55 λεπτά) με έναν άλλο παίκτη όπως ο Χασαν Μαρτιν που παίζει επαγγελματικό μπάσκετ ανελλιπώς εδώ και 4 χρόνια (αν εξαιρέσεις το περυσινό τραυματιμό του στην 24η αγωνιστική) έχοντας αλλάξει 4 συλλόγους.
    Ο Κωστας Αντετοκούμπο είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης με αθλητικά προσόντα όμως σήμερα που μιλάμε του λείπουν τα fundamentals για να θεωρηθεί παίκτης επιπέδου Basket League ή CL ή Eurocup (πόσο μάλλον Euroleague) και το μόνο που πουλάει αυτή την στιγμή (γιατί το μέλλον δεν το ξέρει κανείς) είναι το βαρύ επώνυμό του.
    Δηλαδή δεν κάνει ο Χασαν Μαρτίν για τον Ολυμπιακό και κάνει ο Κωστας Αντετοκούμπο; Από το ύψος εξαρτάται αν κάνει ή δεν κάνει κάποιος για το επίπεδο της Euroleague; Aν ήταν έτσι φίλε ο Χαϊνς (1,98cm), o Ντανστον (2,03cm), o Χαντερ (2,03cm) και τόσοι άλλοι διάσημοι undersized centers θα έπρεπε να είχαν αλλάξει επάγγελμα.
    Στην τελική με τον Xασαν Μαρτίν (2,01cm) το τελευταίο πράγμα που προβληματίζει είναι η διαφορά 2 πόντων σε σχέση με τους προκατόχους του. Αυτή την χρονιά θα κριθεί το μέλλον του όπως και οποιαδήποτε άλλου παίκτη της ομάδας που δεν θα μπορέσει να πιάσει τα απαιτούμενα στανταρ βελτιώνοντας παράλληλα τις αδυναμίες του.
    Στο τέλος όμως όχι στην έναρξη της σεζον...

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στα δύο τελευταία παιχνίδια δεδομένης της χρονικής περιόδου. Με ομάδες ωστόσο ελλιπείς και ανέτοιμες.
    Μου αρέσει η χημεία που φαίνεται ότι έχουν βρει οι παίχτες μεταξύ τους και το πάθος που βγάζουν. Μου φαίνεται σαν να βλέπουν τη φετινή χρονιά μια ευκαιρία εξιλέωσης για τα προηγούμενα δύο χρόνια. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
    Πραγματικά η τελευταία προσθήκη εξελίσσεται σε εξίσωση για δυνατούς λύτες μετά τις δύο εμφανίσεις του Παπ. Από την άλλη ο Μάρτιν φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πίσω σε σχέση με τις περσινές του εμφανίσεις. Στα δικά μου μάτια υπάρχει το εξής ερώτημα. Παίρνεις 3-4 χρησιμοποιώντας παράλληλα τον Βεζε αποκλειστικα στο 4 και τον Ζαν Σαρλ περισσότερο στο 5, αφήνοντας όμως ένα βήμα ακόμα πιο πίσω τον Πρίντεζη; Ή παίρνεις 5-4 ποντάροντας να καλυφθεί η θέση 3 με Λαρετζακη-Μακισικ και Βεζενκοφ; Νομίζω αν έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση θα επέλεγα το δεύτερο καθαρό λόγω περιορισμού των ξένων. Δηλαδή αν αποκτήσεις ξένο 3-4 και στην συνέχεια της σεζόν χρειάζεσαι παίχτη και στο 4-5 ή προκυψει τραυματισμός του Παπ θα πρέπει ένας από τους ξένους να μενει εκτός στην Ελλάδα. Ενώ με παίχτη στο 5-4 δεν αφήνεις κανέναν έξω καλύπτεις τις αδυναμίες στους ψηλούς και σε περίπτωση τραυματισμού κατεβάζεις πιο πολύ τον Βεζε στο 3.

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake7 συμφωνούμε..... έτσι όπως είναι το ρόστερ είμαστε κομπλέ στις θέσεις 1, 2 και 4. Ειδικά στο 4 έχουμε 3 παίκτες για όλα τα γούστα: Βεζένκοφ, Ζαν Σαρλ, και Πρίντεζη που ακόμη και στα 36 μπορεί να προσφέρει παιχνίδι με πλάτη.

    Κατά τη γνώμη μου ο φίλος Free το έθεσε σωστά, έτσι όπως είναι το ρόστερ παραφωνίες αποτελούν οι ΜακΚισικ και Μάρτιν. Δεν γίνονταν όμως να αντικατασταθούν όλοι οι περσινοί ξένοι. Έφυγαν οι Τζένκις, Χάρισον και Έλις και ήρθαν οι Γουόκαπ, Ντόρσει (με ελλ. διαβατήριο) και Φαλ στις θέσεις τους. Τους ΜακΚισικ και Μάρτιν τους ανανέωσαν γρήγορα και κράτησαν και τον Ζαν Σαρλ για να υπάρχει ένας κορμός, να υπάρχει κάποια χημεία.

    Το πρόβλημα είναι ότι με τόσα καλά γκαρντ (Σλούκας, Γουόκαπ, Ντόρσει, Λάρι) ο ΜακΚισικ δεν μπορεί να βρει χρόνο στο 2 και στο 3 δεν μπορεί λόγω ύψους. Χρήσιμος είναι με καλό ντράϊβ και συμπαθητικό σουτ (αξιόπιστο δεν το λες πάντως) αλλά έτσι όπως είναι το ρόστερ μάλλον περισσεύει. Το ίδιο κι ο Μάρτιν, για 3ο σέντερ καλός είναι για 1ο ή 2ο δεν κάνει. Ο Φαλ είναι απαραίτητος για να ματσάρει τους δεινόασυρους στην ευρωλίγκα, δεν το συζητώ. Αλλά πόσα λεπτά θα παίζει? Αν βγάλει κάποιο τραυματισμό τι θα γίνει? Θα μείνουμε με τον Μάρτιν και λίγο από Ζαν Σαρλ?

    Συμπέρασμα: απομένει μία ακόμη κίνηση (6ος ξένος) και ο κόουτς θα αποφασίσει σε ποια θέση. Εγώ πάντως 5άρι θα ήθελα. Αν το δούμε και από οικονομικής άποψης, μάλλον ένα 5άρι αθλητικό θα αποκτηθεί.... δύσκολα να έχεις 3άρι του ενός εκατομμυρίου (Παπ) και να φέρεις κι άλλο ακριβό παίκτη για τη θέση.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @kassavetis @andregon συμφωνώ και με τους δύο. Θα ήθελα έναν ακόμα ψηλό (το οποίο όμως είναι απόρροια των τριών τεσσαριών που έχουμε με τα οποία βεβαίως είμαι ευχαριστημένος αλλά αν στη θέση του Ζαν Σαρλ είχαμε ένα διαφορετικό πραγματικό 4-5αρι δεν θα βλέπαμε τρύπα. Μην παρεξηγηθώ μου αρέσει ο ζαν σαρλ). Τον Άντριτς τον σκεφτόμουν το πρωί πολύ χαρακτηριστικά.

    Πιθανή λοιπόν προσθήκη ψηλου θα διατηρήσει την τρύπα στο τρία (ποσοτικα) ή όποια είναι υπαρκτή γιατί είναι λάθος διαχείριση να φορτώσουμε τον ταλσιπωρημενο Παπ με 30λεπτα.

    Εξου και η άποψη μου ότι δεδομένης της μιας και μονο πιθανής προσθήκης στο ροστερ (και παραπάνω θα δημιουργούσε σίγουρα προβλήματα χημείας κσι ρολων) φαίνεται η προβληματική στελέχωση του ροστερ που έχει φορτωθεί με κάποιους μονοδιαστατους παίχτες (βλ. Μακισικ που αν ήταν λχ τύπου Μπροκχοφ δεν θα ψάχναμε τριαρι ή Ζαν Σαρλ, που γουστάρω, που αν ήταν τύπου Γιαμπουσελε μπορεί να μην ψάχναμε πενταρι, ή τύπου Μάρτιν που αν ήταν ποιότητας Ντανστον ή Χαντερ μπορεί να μας αρκούσε ένα 3-4αρι).

    ΥΓ: Εννοείται ότι ο Ζαν Σαρλ δεν είναι περιττός γιατί με την αθλητικοτητα του αν και λάιτ μασκαρευει τόσο τον Μάρτιν, όσο και δίνει παιχνίδι που ο πιο τριαροτεσσαρι Βεζενκοφ και ο 35αρης πλεον Πριντεζης δεν δίνουν. Αθλητικοτητα στο 4.

  • Free
    Free Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά τα πράγματα!!! Έπρεπε να πάρουν τον Κώστα Αντετοκούμπο θα είχαν πρόσθεση αθλητικό τητα και ύψος στην ρακέτα!!!και μην ακούω ότι δεν μπορούσε να προσφέρει άμεσα γιατί και ο μαρτιν δεν έπαιζε χρόνια Ευρωλίγκα περισυ τον πήραν!!!δεν κάνει για Ευρωλίγκα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που θέλει να διακριθεί!!!με δύο μέτρα σέντερ δεν πας πουθενά!!!!τα είδαμε και περισυ που είχε μεγάλο πρόβλημα ο Ολυμπιακός!!!και στην θέση του μακισικ θα μπορούσε να έχει ένα καθαρό τριάρι και θα ήταν πλήρης!!

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake7,
    συμφωνώ με την τοποθέτηση σου. Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Μάρτιν σε ποια ομάδα της ευρωλίγκας θα μπορούσε να παίξει? Ο Παπ θα μπορούσε να παίξει σε όλες και μάλιστα σε πολλές ως βασικός.
    Ο Andregon έχει δίκιο να επισημαίνει ότι και ο Μάρτιν προέρχεται από τραυματισμό και πρέπει να κάνουμε υπομονή όπως ακριβώς κάνουμε με τον Παπ. Από την άλλη μεριά εγώ όμως θα σημείωνα ότι ο μεν Παπ προέρχεται από 9μηνη απουσία με σοβαρό τραυματισμό ενώ ο Μάρτιν έκανε απλή επέμβαση (νομίζω καθάρισμα μηνίσκου, δεν είμαι σίγουρος). Τι εννοώ, διαφορετικοί οι χρόνοι αποκατάστασης και φορμαρίσματος.
    Προσωπικά έτισ όπως το βλέπω το ρόστερ και με βάση το τι έχουμε δει μέχρι τώρα πιστεύω ότι ο 6ος ξένος πρέπει να είναι αθλητικό 5άρι με διαφορετικά χαρακτηρισιτκά από τους Φαλ και Μάρτιν. Στο 3 υπάρχει ο Παπ που ανεβαίνει και θα γίνουν και 1-2 αλχημείες με Λάρι-ΜακΚισικ σ κοντά σχήματα και λίγο από Βεζένκοφ. Στο 5 όμως η χρονιά δε βγαίνει με Φαλ, Μάρτιν και λίγο από Ζαν Σαρλ. Ταπεινή μου άποψη με βάση αυτά που είδα πέρσι και αυτά που βλέπω φέτος στα πρώτα ματς....
    Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κίνηση για ενίσχυση στο 5, έχουμε μία θέση ξένου κενή και είναι κρίμα να έρθει κάποιος παίκτης στο 5 γαι δωδέκατος στην ερυωλίγκα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 11 + 1 παίκτες (Λούντζης) αλλά με την υπεροπλία που έχουμε στα γκαρντ δεν βλέπω να παίρνει χρόνο στα ματς της ευρωλίγκας ο Λούντζης.... μάλλον στην Α1 θα χρησιμοποιείται για να ξεκουράζονται οι βασικοί μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...