roumeliotis

Carwiz

Τρεμπλ ο Θρύλος 7-4 το ΝΟΒ

casino loutrakiou
redwell

Τρεμπλ για την ομάδα πόλο γυναικών του Θρύλου η οποία κέρδισε με 7-4 την Βουλιαγμένη και με "σκούπα" 3-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος πέτυχε την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε την τρέχουσα σεζόν.

Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της ομάδας με πρωτάθλημα, κύπελλο και Πρωταθλητριών ήρθε με... άνοδο και στην κορυφή του ελληνικού πόλο γυναικών καθώς πλέον ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την Βουλιαγμένη σε τίτλους στο πρωτάθλημα με 12 έναντι 11.

Πρόκειται για ιστορική επιτυχία για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη που αν προσθέσει κανείς και το Σούπερ Καπ στην Ελλάδα στην αρχή της χρονιάς, έχει κάνει το 4 στα 4 σε τίτλους και φυσικά υπάρχει και το... Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Δυο χρόνια αήττητες στην Ελλάδα!

Τα κορίτσια του Θρύλου που κατέκτησαν τα πάντα τη φετινή σεζόν, αφού εκτός από το Πρωτάθλημα Ευρώπης, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κέρδισαν και το Σούπερ Καπ Ελλάδας στο ξεκίνημα της χρονιάς, το έκαναν με τρόπο εμφατικό. Θριαμβευτικό! Με τρόπο που δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για την κυριαρχία τους!

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν αήττητες και με το απόλυτο των 24 νικών σε 24 ματς (22 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο), για δεύτερη διαδοχική σεζόν το εγχώριο νταμπλ, το οποίο είναι το τρίτο στην ιστορία του τμήματος. Ενώ για τρίτη φορά συνοδεύουν με το αήττητο το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η κορυφαία δύναμη στη χώρα, πολυνίκης στο Πρωτάθλημα!

Αναμφίβολα πρόκειται για την πλέον επιτυχημένη χρονιά της ομάδας πόλο Γυναικών, η οποία αναρριχήθηκε για δεύτερη φορά στην κορυφή της Ευρώπης. Εκτός από το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στην ευρωπαϊκή ελίτ, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα η κορυφαία δύναμη στη χώρα, αφού με τα 12 πρωταθλήματα τα οποία έφτασε ξεπέρασε τη Βουλιαγμένη που ακολουθεί με 11 και διεύρυνε το ρεκόρ των διαδοχικών κατακτήσεων, με τα 8 συνεχόμενα.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έφτασε τους 20 συνολικά τίτλους (16 εγχώριους, 4 ευρωπαϊκούς) και αριθμεί 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 ΛΕΝ Τρόφι, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 12 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας και είναι αυτή με τους περισσότερους τίτλους στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση (ο ΝΟΒ ακολουθεί με 17).

Μετέτρεψε το 0-3, σε 4-3!

Ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με τις Διαμαντοπούλου, Κανετίδου, Σιούτη, Β. Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Τορνάρου, Τριχά, βρέθηκε να χάνει με 3-0 μέχρι τα 4:14. Στο σημείο αυτό ο Χάρης Παυλίδης πέρασε στην πισίνα τις βασικές, με την Αβραμίδου να μειώνει σε 3-1 με πέναλτι στα 3:58, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκες» που είχαν αυξήσει την πίεση στην άμυνα, ξεκίνησαν την προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης, κάτι που κατάφεραν στη διάρκεια του 2ου οκταλέπτου. Με δυο διαδοχικά γκολ (5:30, 4:40) η Ελευθερία Πλευρίτου έφερε το παιχνίδι στα ίσα και η Χριστίνα Τσουκαλά με εξαιρετικό τέρμα στην παίκτρια παραπάνω, έβαλε το Θρύλο για πρώτη φορά στη θέση του οδηγού. Μετά το δεύτερο προσωπικό γκολ της Ελευθερίας, η Χρυσή Διαμαντοπούλου, είχε αποκρούσει (4:00), εντυπωσιακά το πέναλτι της Ξενάκη διατηρώντας 3-3 στο σημείο αυτό. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης με ένα 4-0 σερί είχαν μετατρέψει το 3-0, του 1ου οκταλέπτου σε 4-3 και με αυτό το σκορ πήγαν μπροστά στο ημίχρονο.

Αυτό είναι σωστό!

Στο μεγαλύτερο μέρος της 3ης περιόδου, παρέμεινε το 4-3, μέχρι τα 3:46, όταν η Βάσω Πλευρίτου έδωσε αέρα δυο τερμάτων στον Θρύλου για το 5-3, διευρύνοντας παράλληλα στο 5-0 το «ερυθρόλευκο» σερί. Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα ολοκληρώνοντας δυο οκτάλεπτα χωρίς να δεχθούν τέρμα. Στην τελευταία περίοδο, ο Θρύλος διαχειρίστηκε με άνεση το υπέρ του προβάδισμα, έφτασε στο 7-3, με τα τέρματα της Νικόλ Ελευθεριάδου (7:22) και της Μαργαρίτας Πλευρίτου (2:35), με την Καίαφα να διαμορφώνει το τελικό 7-4. Κάπως έτσι ο Θρύλος πανηγύρισε την κατάκτηση και του 8ου σερί, κλείνοντας θριαμβευτικά την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του τμήματος, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-0, 1-0, 2-1

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Νίνου (περιφέρεια, 7:43), 0-2 Νίνου (π/π., 7:08), 0-3 Μ. Πάτρα (πέναλτι, 4:14), 1-3 Αβραμίδου (πέναλτι, 3:58)

2ο οκτάλεπτο: 2-3 Ελ. Πλευρίτου (5:30), 3-3 Ελ. Πλευρίτου (4:40), 4-3 Τσουκαλά (π/π., 2:25)

3ο οκτάλεπτο: 5-3 Β. Πλευρίτου (περιφέρεια,3:46)

4o οκτάλεπτο: 6-3 Ελευθεριάδου (π/π., 7:22), 7-3 Μ. Πλευρίτου (π/π., 2:35), 7-4 Καιάφα (περιφέρεια, 1:04)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μ.Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καιάφα 1, Ε. Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

8 σχόλια

  • ΝΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΝΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ,
    για τα 3 κύπελλα.
    ΘΡΥΛΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ! Μπράβο ΟΜΑΔΑΡΑ! Μπράβο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΥΛΟΣ!!!!!

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρυλικές Κοριτσαρες!!!!!!!!!
    Οι Γοργόνες τού Ολυμπιακού.
    Οι Σύγχρονες Νεράιδες του Πειραιά!!!!!!!!!!!!
    Τα Σάρωσαν ΟΛΑ!!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Γιάννης777
    Γιάννης777 Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Δώστε σας παρακαλώ πολύ τής μετοχές σας στον ερασιτέχνη να διαβάζουμε τέτοια άρθρα και για το αγαπημένο μας μπάσκετ....Σας ευχαριστούμε από τα βάθη τής καρδιά μας σωσατε τον Ολυμπιακό μας από Την λαίλαπα του Σωκράτη, χάθηκε η τρέλα σας δεν είναι κακό, κάντε το σωστό ...

  • G27
    G27 Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η 7, ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι ξεκίνησαν άσχημα (0-3) αλλά στη συνέχεια βελτίωσαν κατά πολύ την αμυντική λειτουργία και πήραν την νίκη και για πρώτη φορά το τρεμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Συγχαρητήρια σ ΄ αυτήν την ομάδα και προσωπικά στην αγαπητή μου φίλη Ελένη Κανετίδου.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο κοριτσάρες Μπράβο κορίτσια Μπράβο ηρωίδες μας μπράβο μπράβο μεγάλες μας γοργόνες. Μας κάνατε υπερήφανους. Δεν έχω λόγια Θερμά συγχαρητήρια μπράβο σας Μπράβο σας Μπράβο σας χίλια μπράβο στην ομάδα που κατέκτησε φέτος τα πάντα χίλια μπράβο στον προπονητή σας χίλια μπράβο στον Μιχάλη Κουντούρη και χίλια μπράβο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως τότε μας δόξασε τρέλλα εκείνη ανεπανάληπτη ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού του 1997 με το ιστορικό και ανεπανάληπτο tremble, με πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρωπαϊκό έτσι και σήμερα η ομάδα πόλο των γυναικών πετυχαίνει το ίδιο . ήρθε και εδώ σε αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού το πόλο γυναικών, η δικαίωση και το σωστό με Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό.
    Μπράβο Κοριτσάρες του Ολυμπιακού..Μπράβο Μπράβο στις ακόμη μία φορά Συγχαρητήρια.
    Ζήτω ο Ολυμπιακός.
    Έτσι να χαίρεται ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...