roumeliotis

Carwiz

«Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες...»

casino loutrakiou
redwell

Τρελαμένος από την κατάκτηση του Youth League και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην Cosmote TV από τη Νιόν της Ελβετίας για το θρίαμβο των πιτσιρικάδων επί της Μίλαν με 3-0 και την αναρρίχηση στο... ποδοσφαιρικό Έβερεστ:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και σήμερα είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα το καταφέρνει σε συλλογικό επίπεδο. Βλέπετε τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία.

Όπως είχα πει στα παιδιά μετά την Ίντερ, είχα πει ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Όπως είδατε και στα ημιτελικά και σήμερα στον τελικό, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Γίνεται πολύ μεγάλη δουλειά στις ακαδημίες, έχουμε μεγάλα ταλέντα και ελπίζουμε με τα χρόνια να γράψουν τη δική τους σελίδα», ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Για το εάν το οραματιζόταν, σημείωσε: «Σας θυμίζω και τον Ρέτσο. Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή για Έλληνα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες μας και βλέπετε πώς μεγάλωσε».

Για το πόσα παιδιά βλέπει στην πρώτη ομάδα: «Σίγουρα βλέπουμε 3-4 παιδιά άμεσα. Αλλά, ξέρετε, στην Ευρώπη ένα παιδί 19 χρονών, δεν είναι πια νέος. Διαπρέπει. Εμείς το βλέπουμε και στην Premier League. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν ιστορία».

Για το εάν γίνει το αντίστοιχο από την πρώτη ομάδα: «Το πιστεύουμε. Έχουμε αποδείξει, και σήμερα, ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή η μεγάλη νίκη και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα και την αφιερώνουμε σ' όλους τους Έλληνες».

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...