roumeliotis

Carwiz

Δεύτερη σερί... ντοπιέτα ο Ελ Καμπί

casino loutrakiou
redwell

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε για τον Ολυμπιακό στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Αγιούμπ Ελ Καμπί επανέλαβε το κατόρθωμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης των ερυθρόλευκων που καταφέρνει να κάνει δυο "ντοπιέτες" σερί εδώ και κάτι περισσότερο από τρία χρόνια, με τον προηγουμενο να είναι ομοεθνής του.

Δεν ήταν άλλος φυσικά από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος στις 20 Δεκεμβρίου 2020 πέτυχε δύο τέρματα στο εντός έδρας 5-1 επί της ΑΕΛ και στις 3 Ιανουαρίου 2021 σκόραρε άλλες δύο φορές στο 3-0 επί της ΑΕΚ, επίσης στο Φάληρο.

Ο Ελ Αραμπί είχε βάλει τέσσερα γκολ σε δύο ματς και πιο πρόσφατα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Στις 15 Δεκεμβρίου 2021 είχε κάνει χατ τρικ στο 3-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τέσσερις μέρες αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί της Λαμίας στο Καραϊσκάκη.

Ο Ελ Καμπί έφτασε τα πέντε γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αφού είχε σημειώσει άλλο ένα στη νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ, στις 10 Φεβρουαρίου. Αν υπολογίσουμε και την Ευρώπη, ο 30χρονος επιθετικός έχει επτά τέρματα στα πέντε τελευταία επίσημα ματς της ομάδας του Πειραιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

2 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός ο ΝΙΚ

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί να λέμε όλοι κι εγώ ότι δεν είναι ο τοπ κλας επιθετικός με τις μπούκες τις τριπλές και την ταχύτητα. Αλλά από την στιγμή που τα παστελωνει με συνέπεια δεν με χαλάει και τα πέναλτι του στο πλαϊνό δίχτυ και σωστά να πέσει ο τερματοφύλακας δεν το πιάνει.Πρεπει να παίζει η μόνος του η με τον Γιοβετιτς.Ο Ναβάρο ανεκτικός τρεις κεφαλιές μπορούσε να πάρει από σέντρες και εγλειφε την μπάλα αντί να πιάσει την κεφαλιά γεμάτα και να σκοράρει.Ο Κααμπι είναι φορ περιοχής ο Γιοβετιτς βγαίνει και στα άκρα να πάρει μπάλα και στο κέντρο να μια χαρά μπορεί να παίξει ως μεσοεπιθετικός η κρυφός φορ κάτι σαν τον Μασούρα θα τον δοκίμαζα κι έτσι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...