roumeliotis

Carwiz

Κλείνει το... μάτι στον Θρύλο ο Καλάθης

casino loutrakiou
redwell

O Oλυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην επίτευξη των στόχων του και κυρίως στο πώς θα επανενταχθούν οι τραυματίες ομαλά για να πάει η ομάδα με το πόδι στο... γκάζι στα ματς που θα κρίνουν προκρίσεις και τίτλους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει "παγώσει" ο χρόνος και πως σταμάτησε να κινείται η μεταγραφική αγορά για τους Πειραιώτες, όπως και για όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας φυσικά που κοιτάνε να ενισχυθούν για την επόμενη σεζόν.

Ένας παίκτης που πάντα άρεσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα και παραμένει στον... αφρό της Λίγκας είναι ο Νικ Καλάθης ο οποίος μετά από παρουσία δυο ετών στη Μπαρτσελόνα, διανύει πλέον και το δεύτερο χρόνο του στην Πόλη με τη Φενέρ.

Το περασμένο καλοκαίρι τα "καναρίνια" του είπαν "βρες ομάδα να φύγεις" αλλά το βαρύ συμβόλαιό του δεν το βρήκε πουθενά και έμεινε στην Τουρκία, θα λέγαμε... αναγκαστικά.

Τώρα, με τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους στον πάγκο έχει μετατραπεί σε κομβικό παίκτη για τη Φενέρ και δείχνει ακόμα και στα 35 του πολύ αξιόπιστος για αυτά που ξέρουμε πως μπορεί να κάνει στο παρκέ. Τον Ιούνιο του 2024 ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πόλης και η πλευρά του έχει κάνει διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να δει προθέσεις ενόψει καλοκαιριού.

Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, έχει σπίτι και οικογένεια εδώ, στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα επέστρεφε και γι' αυτό... κλείνει το μάτι στους Πειραιώτες αφού γνωρίζουν και οι ατζέντηδές του ότι υπάρχει έλλειψη ελληνικών διαβατηρίων. Μια περίπτωση που σαφώς και μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό για τη Second Unit και για ένα ρόλο 15-18 λεπτών για να δίνει ανάσες στον Τόμας Γουόκαπ μαζί με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ειδικά αν δεν συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πριν από δυο ακριβώς χρόνια, τον Μάρτιο του 2021, ο Νικ Καλάθης ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του για την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Θρύλο όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας: "Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, πράγματι με προσέγγισε και τους ευχαρίστησα γι’ αυτό και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα ότι η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα".

Κρατήστε το όνομα του Νικ Καλάθη γιατί όπως σημείωσα και νωρίτερα, καθαρά μπασκετικά και ως χαρακτήρας χαίρει της εκτίμησης του Coach-B και θέλει πολύ και ο ίδιος ο Ελληνοαμερικανός να πιάσει Λιμάνι, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι ο εναλλακτικός προορισμός του.

Δείτε τον διεθνή πόιντ-γκαρντ στο παρακάτω βίντεο από το τελευταίο ματς της Φενέρ με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και κρατήστε την πληροφορία για την επαφή και το φλερτ. Θα τη διαβάσετε και σε άλλα ΜΜΕ σε κανά δυο μήνες, όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε με τα αποκλειστικά του RedGoal...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

84 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Lukadoncic΄χαίρομαι που μιλάμε μπασκετικά βασικά, και διατηρώντας κάποιο επίπεδο, οπότε θα σου πω την άποψή μου και έχω λάθος μου το αναφέρεις. Η συζήτησή μας είναι αν έχει ο Σλούκας iso ,διότι έγραψες ότι γελάνε και οι πέτρες, και είπα να το συζητήσουμε αυτό. Το ότι παίζει το iso με τον τρόπο που αναφέρεις και εσύ τώρα, δηλαδή με shot και σπανιότερα με drive ο σλούκας το κάνει κατά κόρον. Καλό θα ήταν να ξαναδείς τον ορισμό του pull up shot , διότι τελικά εκεί καταλήγω ότι είναι η διαφωνία μας, και νομίζω ότι έχω δίκιο. To pull up shot δεν έχει προαπαιτούμενο το screen στον παίκτη. Pull up shot είναι το shot μετά από τρίπλα, που ο σλούκας το κάνει όπως λες και εσύ πολύ καλά, είτε μετά το σκριν είτε με παίκτη πάνω του, το χρησιμοποιεί συνεχώς σε iso καταστάσεις όπως λέω εγώ, και τα περισσότερα clutch shoot του, είναι με αυτόν τον τρόπο. Βασικά δες και το βιντεο που πόσταρα. Βασικά τώρα που δεν μπορεί να παίξει pnr τόσο συχνα, το έχει ρίξει στα pull ups και τα drive. Ένας παίκτης είναι clutch όταν θέλει να τελειώνει τις φάσεις στην crunch time και το κάνει με συνέπεια. Ο σλούκας δεν είναι τέτειος, ή εμείς δε μπορούμε να το δούμε όταν έχουμε δει Σπανούλη αλλά πολλά clutch shoot του, τα έκανε με pull up σε iso καταστάσεις.

  • RACECHIP
    RACECHIP Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ ΜΩΡΕ!!!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 5 ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?
    Ο ΑΛΛΗΘΩΡΟΣ? ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ......

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76 με σεβασμο θα προσπαθήσω να το εξηγήσω αναλυτικότερα γιατι πιστεύω κάπου τα μπερδευευεις νομίζω.1)Υπάρχει το catch and shoot,το spot up shoot και το pull up shoot αυτο που συμφωνούμε ότι έχει ο Σλούκας ως κυρία εκτέλεση.Το pull up shoot ή το mid range δημιουργείται μετά από κεντρικά screen ή side(πλάγια)και δεν έχει σχέση με το iso.2)Το iso παιχνίδι είναι η απομόνωση του παίκτη για να επιλέξει είτε να χτυπήσει την switch(αλλαγή)αμυνα την αντίπαλης ομαδας στα ποδια τον ψηλο ή να επιλέξει κάποιο shoot ανάλογα και την ποιότητα του guard και πως θα διαβάζει την φάση.3)Η μπασκετικη διαφωνίας μας είναι ότι Σλούκας επειδή έχει παρει κάποια clutch shhot δεν τον κάνει αυτόματα iso παίκτη.Πχ Carroll και Liull της Real ήταν clutch shooters αλλά δεν είχαν το iso ως παιχνίδι.4)Επίσης μια ακόμη μπασκετικη διαφωνία ειναι ότι Σλούκας μπορει να σταθεί ως 2.Και εκεί ανέλυσα ότι ο Σλούκας είναι παικτης καθαρά pick and roll θέλει αθλητικό ψηλο για να είναι χρήσιμος και δεν έχει τα ατομικά μπασκετικα χαρακτηριστικά size και shoot για να λογιστεί ως scoring guard.Υ.Σ.Και πολύ ασχοληθήκαμε με τον τοξικό!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    είπε αυτός που ποστάρει 24/7/366 . Τώρα και στα ποδοσφαιρικά , ψάχνεται για κοντρούλες, αλλά εκεί τον γράφουν κανονικά.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ο Έξυπνος παραδέχεται, ο Πονηρός δικαιολογείται, ο Ηλίθιος επιμένει". Παραδέχομαι ότι πολύ ασχολήθηκα με τον αρχιμπετοβλακα. Τον αφήνω να συνεχίσει να επιμένει. Τη ρόμπα να κουμπώσει γιατί έπιασε ψύχρα.
    Επίσης παραδέχομαι ότι λησμόνησα το ρητό:
    "Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας". Mark Twain (μάλλον).
    Αυτά. Καλά ξεμπερδεματα σε όποιον συνεχίσει να ασχολείται.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    να τη και η πριτς, που έκανε copy paste από δυσλεκτικό δημοσιογράφο και ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι ποσταρες. Εκτός από το ατελείωτο κομπλεξ για τον παίκτη, που σε κάνει να μην παραδέχεσαι τα προφανή, μιας και δε περιμένω να το κάνεις , αυτό θέλει παντελόνια, κάθεσαι και μιλάς για εποχές που αυτοί οι παίκτες ήταν δεν ήταν 19 χρονών. Έλεος. Ευτυχώς ο Lukadoncic ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν έχει τέτοιο κομπλεξ και γι αυτό συνεχίζουμε τη συζήτηση, που εσύ σαν πορδή πας να τη χαλάσεις.
    Τα τραγουδάκια που σου αφιέρωσα τα άκοουσες ή κάνεις ότι δε τα είδες?

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ τι πάθαμε.. ακόμα σε επήρεια είναι..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lukadoncic γιατί δε μου απάντησες όμως, ένας παίκτης όταν παίζει iso πρέπει να περάσει τον αντίπαλο ή αν σουτάρει με pull up παύει να θεωρείται iso η κατάσταση? Τα clutch shot του σλούκα, που δεν είναι και πολλά, απλά χαρακτηρίζουν το στυλ του παίκτη αφού με τον ίδιο τρόπο σουτάρει και σε κανονικό χρόνο και το κάνει συνέχεια. Το pull up shot είναι μία από τις επιλογές που έχει ο επιτιθέμενος σε iso καταστάσεις. Τώρα αυτό που λες για το σκριν που θέλει ο σλούκας, αν και δεν ήταν τόσο χάλια παλιότερα, δε διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, αλλά δε κουβεντιάζουμε γι αυτό το θέμα. Μη γίνει σαν τον άλλον που μπέρδεψε το χαρακτηριστικό ενός παίκτη να είναι combo με τη θέση 2 και γέλαγα δέκα λεπτά χθες.

    Δες και ένα βιντεάκι από τον συγχωρεμένο
    https://www.youtube.com/watch?v=wH4DA2o924A
    Στο στέλνω γιατί θα εσύ θα καταλάβεις, ο άλλος δε στροφάρει αν δεν ακούσει Τερλέκα.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλαν 7
    Γεια σου φιλαράκι
    Δεν βλέπω σειρές, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τη δω. Να είσαι πάντα καλά.

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιας και βλέπω πως η "ασθένεια" της μεταγραφολαγνείας είναι ανίατη (την καταλαβαίνω γιατί υπήρξα κι εγώ 20 και 25 χρονών με αίμα που "βράζει")., μια πολύ καλοπροαίρετη πρόταση σε όσους δεν έχουν καταλάβει 3 χρόνια τώρα τι είδους λογική κυριαρχεί στην ομάδα μπάσκετ και πόσο στο κενό πέφτουν οι ατάκες ορισμένων σε στιλ "πάρε αυτόν", "διώξε αυτόν" κλπ.: δείτε, αν θέλετε, μια αρκετά συμπαθητική σειρά μυθοπλασίας με τίτλο Ted Lasso. Το concept είναι πως μία πρόεδρος ομάδας ποδοσφαίρου της Premier League προσλαμβάνει έναν προπονητή Αmerican football (NFL) με σκοπό να πατώσει η ομάδα. Δε θέλω να κάνω spoilers, αλλά αν χαζέψετε τη σειρά θα καταλάβετε 1) πως κάποιος τοξικός τυπάκος που τώρα είναι στους απέναντι, έπρεπε να φύγει ακόμα κι αν ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και 2) πως έχουμε την τύχη να βλέπουμε στον πραγματικό κόσμο και όχι σε σειρά μυθοπλασίας στον πάγκο της ομάδας μας έναν άνθρωπο που συνδυάζει τις τεχνική ιδιοφυία ενός χαρακτήρα της σειράς και την νοοτροπία ενός άλλου. Στη χειρότερη θα περάσετε 2-3 χαλαρά απογεύματα, μέχρι να δείτε πως βαριέστε τη σειρά ή δεν είναι για εσάς. Στην καλύτερη θα περάσετε καλά και θα δείτε λίγο, γιατί μπορεί ο ΜακΚισίκαρος να είναι χείροτερος ατομικά από τον Χ παικταρά της Μπασκόνια, αλλά στην ισορροπία ρόλων μιας ομάδας που δε δουλεύει για τα stats του σταρ της, αλλά εμφανίζει άλλους ήρωες σε κάθε ματς, είναι πιο σημαντικός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...