roumeliotis

Carwiz

Απόφαση-σταθμός για προσθήκη παίκτη άμεσα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν έχει θέματα με τους ψηλούς του καθώς το πρώτο δίμηνο έπαιζε μια με τον Μουσταφά Φαλ να βαράει τριανταπεντάλεπτα, μια με τον Μιλουτίνοφ να κάνει το ίδιο και... καμία με τον Σίκμα που είτε ήταν τραυματίας είτε ανύπαρκτος.

Πλέον, με την προσθήκη του Πετρούσεφ οι Πειραιώτες απέκτησαν βάθος στη φροντ-λάιν με πρωτοκλασάτο παίκτη αλλά ξέμειναν πάλι μιας και οι Φαλ-Μιλουτίνοφ είναι νοκ-άουτ με τραυματισμούς και ο Σίκμα είναι καλός στις... προπονήσεις και ανύπαρκτος στο παρκε.

Και ποιον να φέρει τώρα θα πει κανείς; Δυστυχώς, εμείς τα λέμε εδώ και μήνες ότι με τον Σίκμα να είναι "κώνος" και να μην μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί ακόμα δεν έχει πάει... σπίτι του η φροντ-λάιν υστερεί αριθμητικά και θα έπρεπε από το Νοέμβρη να έχει αντικατασταθεί με ενεργό κανονικό μπασκετμπολίστα.

Πλέον, τα περιθώρια στενεύουν καθώς ο Μιλουτίνοφ θα επιστρέψει μέσα Απρίλη και μέχρι να πάρει... μπρος ως βαρύ κορμί και με δεύτερο τραυματισμό φέτος, πάμε για Μάη. Ο Φαλ θα χάσει ακόμα 3-4 παιχνίδια Ευρωλίγκας οπότε πάμε με σέντερ τον σπουδαίο Πετρούσεφ και τον ανύπαρκτο Σίκμα.

Ναι υπάρχουν ατυχίες αλλά υπάρχει και τραγικός σχεδιασμός με επιμονή σε έναν παλαίμαχο και δυστυχώς ήρθε η ώρα να το πληρώσεις ακριβά. Εκτός πια και αν αποφασίσεις να τον αλλάξεις άμεσα με έναν κανονικό ψηλό για το 4-5 που θα μπει να σου δώσει από το επόμενο κιόλας ματς 10' λεπτά ποιοτικά στο παρκέ.

Οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα τελειώνουν στις 7 Φλεβάρη, οπότε ακόμα και σήμερα αν θέλει ο Ολυμπιακός ανακοινώνει παίκτη και προχωρά με κάτι διαφορετικό και επαλαμβάνω πιο "ενεργό" από τον εντελώς-παντελώς ανύπαρκτο και DNP από τον Coach-B, Λουκ Σίκμα.

Απόφαση-σταθμός και για τη συνέχεια της σεζόν καθώς και ο Μουσταφά Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ακόμα και αν επιστρέψουν υγιέστατοι είναι ευπαθείς και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει -χτύπα ξύλο- νέους τραυματισμούς, ειδικά όταν κρίνονται κούπες και τίτλοι.

Τότε, αν συνεχίσεις με το... ανέκδοτο Σίκμα και χάσεις τα πάντα, δεν θα φταίει η κακή σου τύχη αλλά το κακό σου το... κεφάλι που δεν έκανες αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε. Για μένα πρέπει να έρθει άμεσα κανονικός δυναμικός ψηλός στο 4-5 γιατί η ομάδα όχι μόνο κινδυνεύει να μείνει εκτός 10άδας στην Ευρωλίγκα παίζοντας με τον Πετρούσεφ ως μοναδικό σέντερ, αλλά πραγματικά τον Απρίλη, τον Μάη και τον Ιούνη που θα παίζονται τα πάντα, μπορεί να το ξαναβρεί μπροστά της αυτό το άθλιο εμμονικό "στηρίζω τον Σίκμα" και να μείνει με εντελώς άδεια χέρια.

Η ώρα είναι τώρα για αποφάσεις και κατ' εμέ, πέραν της αλλαγής του Σίκμα που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δυο μήνες, το να παίζεις με τον φετινό Παπανικολάου και τον ακόμα εκτός τόπου και χρόνου Μπραζντέικις στο "3", συνιστά... δώρο για τους αντιπάλους σου. Φανταστείτε αν ο Ολυμπιακός είχε έναν σκόρερ για σμολ φόργουορντ πόσο διαφορετικά θα ήταν τώρα τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, πρέπει να έρθει ένας ακόμα ψηλός γιατί επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός, θα χάσεις τα πάντα στο τέλος. Τώρα μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου, μέχρι τις 7 Φλεβάρη. Μετά, προσευχές και δικαιολογία "ήμασταν άτυχοι γιατί είχαμε τραυματισμούς" ενώ αν δει κανείς τί γίνεται στην Ευρωλίγκα, όλες οι ομάδες έχουν απώλειες και τραυματίες παίκτες αλλά κινούνται μεταγραφικά και μπαλώνουν τις τρύπες.

Υ.Γ. Κάθομαι και αναρωτιέμαι τώρα τί θα γινόταν αν δεν είχε έρθει ούτε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Θυμάμαι σαν χθες που γράφαμε εδώ στο RG και εγώ και τα παιδιά ότι δεν πας πουθενά με φροντ-λάιν τριών παικτών και ενός παλαίμαχου και κάποιοι μας κατέκριναν ότι θέλαμε λέει το κακό της ομάδας και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Coach-B. Φανταστείτε δηλαδή να μην είχε έρθει το Σερβάκι και τώρα να πηγαίναμε με φροντ-λάιν στο "4" τον Πίτερς με συμπλήρωμα τον ανύπαρκτο φέτος Παπανικολάου και στο "5" τον Σίκμα με τον Τανούλη και κανέναν άλλον. Θα είχε γέλιο αν μη τι άλλο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

128 σχόλια

  • Δημητρης.
    Δημητρης. Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον σεντερ της ουλμ πρεπει να παρει αν θελει να κανει σωστη κινηση,τα αλλα ολα ειναι σαχλαμαρες.

  • Γιαννης
    Γιαννης Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψαξτε λίγο τα συμβόλαια να δείτε γιατί και στην χειρότερή του ημέρα ο Παπ παίζει 25+ λεπτά. Ο Μπραζντεικις δεν θα βρει ποτέ ρυθμο με 8-10 λεπτά όπως δεν μπορούσε ο Πητερς φυσικα. Όσοι ξέρουν ξέρουν. Κατά τα άλλα φυσικά χρριαζομαστε παικτες.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL: Φίλε ένα φιλικό έπαιξε της πλάκας. Αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του ήταν πριν από 12-13 μήνες από σήμερα...

    OK, ηταν ενα preseason game. Ο παιχτης ομως ειχε προπονηθει εκεινο το διαστημα για να παρει μερος στην τελικη επιλογη και τον εβαλαν να παιξει για να βρει ομαδα. Δεν σημαινει οτι καθεται 12-13 μηνες συνεχεια γιατι αυτο υπονοουν πολλοι δημ/φοι.

    REDGOAL: Φίλε όλοι προπονούνται, κάνουν ατομικά προγράμματα για να μην μείνουν πολύ πίσω. Άλλο αυτό και άλλο ότι όντας ένα χρόνο μακριά από τη δράση, θα έρθει να μπει αύριο να παίξει 20 λεπτά και να αποδώσει απέναντι στους ψηλούς της Ευρωλίγκας

  • Απίθανα πράγματα!!
    Απίθανα πράγματα!! Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα ομάδα!!
    Εγώ θέλω λίγο ρεπορτάζ από την πλευρά Παπανικολάου;Πώς νοιώθει για αυτό;Τί πέρναγε από το μυαλό του πάλι και περνάει έτσι μπροστά από τον Νίκο τελευταία στιγμή;Είναι απίστευτο μετά και το ακηνικό με τον πήτερς…Πραγματικά τί συμβαίνει;Έχει εκφράσει κάποοο συναίσθημα για αυτό που συνέβει από την χαζομάρα του;

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μισιτς και ο λαρκιν πήραν τα φρύδια μας 2 χρόνια τώρα, λέει άλλος ένας ξερόλας, που έχει βγάλει άχρηστους τους μισιτς λαρκιν που πήραν 2 ,την τριτη την έχασαν λόγω κοβιντ! Πώς πήραν τα φρύδια μας όταν μας απέκλεισαν πέρσι δεν το καταλαβαινω! Ό ναν λέει χειρότερος του γκος, ας το δεχτώ! Ο Γκραντ είναι χειρότερος του μπραζντεικις η του μακισικ? Ο Τζέιμς δεν κάνει, όλους τους βγάλαμε άχρηστους και η ομάδα που έφερε Σικμα και μπραζντεικις τα έκανε όλα καλά?

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα ρε μεθύστακα πάλι τα ίδια γράφεις; Εσύ είσαι γερός παπατζας δεν εξηγείται αλλιώς.Μικρο, περιορισμένης ευθύνης μυαλό που δεν ξέρει κάτι άλλο.Σε λυπάμαι,αν θες να βρεθούμε να σε βοηθήσω....

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    γραφω για αμεα σαν κ εσενα ,απλα εσυ εισαι κ γυναικουλα γιατι ντρεπεσαι να γραψεις με το ονομα π εγραφες γιατι σε εχω εξευτελισει.οποτε και πνευματικ καθυστερημενος και γυναικωτος.σε εχω κανει μαζοχιστη να μπαινεις να ψαχνεις αν και τι εχω γραψει τοσα χρονια,να ντρεπεσαι κ να αλλαζεις ονοματα,να σε εξευτελιζω παλι και να συνεχιζεις.γουσταρω να σε γλενταω και να πονας κπμπλεξικο ανθρωπακι.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια, ο Μπιρτς επαιξε τελευταιο παιγνιδι στα μεσα Οκτωβριου 2023 και οχι πριν ενα χρονο οπως γραφουν πολλοι. Βεβαια, και τοτε δεν ηταν στην κατασταση που τον ξεραμε στον Ολυμπιακο, φανταστειτε πως ειναι τωρα. Οπως και ο Μπλακ.

    Μη κοιτατε τις λιστες που γραφονται. Αν δεν ειχε παει στον Αστερα ο Γκιλεσπι θα ηταν ηδη στον Πειραια τωρα.

    REDGOAL: Φίλε ένα φιλικό έπαιξε της πλάκας. Αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του ήταν πριν από 12-13 μήνες από σήμερα...

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    XEROLAS Πρώτον εγώ δεν έκανα προσωπική αναφορά σε εσένα ,εαν εσύ θίχτηκες επειδή είσαι μέσα σε αυτούς που ξεφτιλίστικαν ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και ΠΙΚΡΑ για όσους είναι Ολυμπιακοί και όχι ....μετα συμφερόντων Ολυμπιακοί ,δεν φέρω καμία ευθύνή.Δεύτερον , θα μάθεις να μιλάς με επιχειρήματα του ορθού λόγου και μετά θα κάνουμε συζήτηση.Εντάξει μπέμπη μου;;;;;;;Δεν βγάλαμε όλοι την ......διδακτορική διατριβή που έβγαλες εσύ στου κυρ Μήτσου της γειτονειάς σου το καφενείο ,ούτε έχουμε .....τις άκρες τις δικές σου, που το παίζεις και inside reporter.Τρίτον, ο Μπιρτς εαν έχει πρόβλημα θα το δείξει η ίδια η ζωή και όχι οι μ...........ς που έγραφες εσύ και δύο τρεις άλλοι που εξαφανίστηκαν σαν τα κοτόπουλα γιατί ντρέπονται για αυτά που ισχυρίζονταν για Μήτογλου και Ναν.Ο ένας ήταν τελειωμένος και ο άλλος .......ξέρεις αυτός που λες ότι είναι χειρότερος του Κάναν-του παίζω όποτε θέλω, κουτσός και απροπόνητος.Τέλος σου επιστρέφω στο ακέραιο τους χαρακτηρισμούς αφού σου ταιριάζουν επαξίως!!!!!Με
    άνθρωπο που συγκρίνει τον Μακίσικ με τους παιχταράδες που έγραψες,ο Γουόκαπ είναι ειδική περίπτωση παίκτη,συγχωρείσαι όμως λόγω .........ανυπέρβλητου κολλήματος, φταίω εγώ προσωπικά που συνδιαλέγομαι.Ελπίζω να είσαι περήφανος που έπεσε ΣΕ ΟΛΑΑΑΑ ΕΞΩ!!!!!!!! Και δικαιωθήκαμε οι κανονικοί οπαδοί σε όλα, ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!!!!

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαλεμενε Πητ πάλι τα ίδια γράφεις; Δεν έχεις καθόλου ποικιλία στα γραφόμενα σου,τι έχεις πάθει; Τέτοιο τέρας μορφώσεως και όλο για χεράκι, για αμεα, για δικαίωση του εαυτού σου...δε γράφεις τίποτα άλλο που να έχει ενδιαφέρον.Τετοιος πανεπιστημιακός διδάκτωρ...θα πας χαμένος.Τι έχεις στο μυαλό (λέμε τώρα...) , άχυρα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...