roumeliotis

Carwiz

Ανατριχιαστικό μοτίβο και παιχτάρα-σκόρερ για ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός παρά τις απώλειες των Βεζένκοφ-Σλούκα έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο το οποίο έχει τρομακτικές δυνατότητες αλλά μέχρι τώρα δεν τις έχει βγάλει στο παρκέ σε όλο το εύρος του κι αυτό διότι είχε απουσίες, είχε τραυματισμούς, είχε συσσωρευμένη κούραση και αρκετές -μέχρι ενός σημείου- βάσιμες δικαιολογίες.

Πλέον όμως θεωρώ προσωπικά αστείο στις 11 Ιανουαρίου να μιλάμε για την κούραση του Μουντιάλ που έγινε τον Αύγουστο και την έλλειψη "χημείας" την ώρα που άλλες ομάδες στήνονται φαστ-τρακ με πολλά νέα πρόσωπα και αποδίδουν αρκετά καλά.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που πραγματικά σε κάνει να απορείς πώς γίνεται να μην το βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο σκόρερ που όλοι οι παίκτες στην ομάδα θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ, αυτός που όπως πολύ σωστά είχε πει το καλοκαίρι ο Τόμας Γουόκαπ "να του δώσεις τη μπάλα, να του πεις βάλε 20 πόντους και να μπορεί να το κάνει".

Αυτός λοιπόν ο παίκτης, άλλοι τον λένε Closer, άλλοι σκόρερ, άλλοι απλά κοχονάτο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον, λείπει πάρα πολύ από τον Θρύλο με αποτέλεσμα να χάνει τα συντριπτικά περισσότερα ματς που πάνε στο τέλος στον πόντο με ακριβώς το ίδιο μοτίβο.

"Κολλάει" η επίθεση και δεν βρίσκει σκορ από το 35' και μετά για διάστημα 3-4 λεπτών και... πάπαλα όλη η προσπάθεια. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί ξεκάθαρα δεν υπάρχει ο γκαρντ ή ο φόργουορντ που θα μπορέσει να "χορέψει" την αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι ηλίθιοι οι αντίπαλοι προπονητές των ερυθρολεύκων. Ξέρουν τί πρέπει να κάνουν όταν φτάσει το ματς σε τέτοιες καταστάσεις. Πίεση στους Πίτερς και Κάναν για να μην πάρουν ελεύθερα σουτ, καλή άμυνα σε Φαλ ή Μιλουτίνοφ στο "ζωγραφιστό" για να μην απειλήσουν και τετέλεσθαι.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει ο Ολυμπιακός στο τέλος, τουλάχιστον που να έχουμε δει ως τώρα σαν εναλλακτική αν δεν τραβήξει το πράγμα με τα τρίποντα ή κάτι σκοτωμένες επιθέσεις πάνω σε άμυνες και τα γνωστά. Ναι, θα σου βάλει και ένα corner-three ο Γκος με κρεμασμένο αντίπαλο πάνω του όπως με την Αρμάνι, ναι θα σου βάλει και τρίποντο ο ΜακΚίσικ όπως με τη Μονακό, αλλά πόσες φορές θα το κάνουν ξανά; Μια θα γίνεται και εννιά δεν θα γίνεται.

Όπως και στα 8 παιχνίδια που έχασε ως τώρα ο Ολυμπιακός ενώ κρίθηκαν στο τέλος. Μιλάμε για πανομοιότυπο μοτίβο που "κολλάει" η επίθεση καθώς δεν υπάρχει πρωταγωνιστής να καθαρίσει. Κάποτε είχες τον Σπανούλη, μετά είχες επιλογές τύπου Βεζένκοφ-Σλούκα-Ντόρσεϊ, πέρυσι είχες επίσης Βεζένκοφ-Σλούκα και τώρα δεν έχεις κανέναν.

Είναι τόσο εξώφθαλμο που έχει καταντήσει εξοργιστικό να το βλέπει ο... μπάρμπας μου ο Μήτσος στο χωριό και να μην το αντιλαμβάνεται ο τρεις φορές κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας ότι τα χάνει όλα τα ματς στον πόντο και μόνο από καθαρή τύχη θα πάρει κανά δυο όπως έγινε με Αρμάνι και Μονακό. Προσέξτε το μοτίβο και θα ανατριχιάσετε...

Εντός έδρας με τη Μπαρτσελόνα, το ματς στο 36' και ο Ολυμπιακός μπροστά με 66-59. Τέσσερα λεπτά χωρίς καλάθι, 66-73 με ένα 0-14 και γειά σας ήττα 68-77.

Με Φενέρ εκτός είσαι στο 71-71 στο 36:35'' και έκτοτε, χάνεις ένα σουτ, κάνεις επιθετικό φάουλ, κάνεις δυο λάθη σε επιθέσεις σου και στο τέλος χάνεις άλλο ένα σουτ -στη φάση που έγινε φάουλ στον Γκος που δεν δόθηκε ποτέ- σκοράροντας ενδιάμεσα δυο τρίποντα με Γκος και Πίτερς.

Με Μπασκόνια εντός, είσαι κάτω με 66-71 στο 35', το γυρνάς το ματς 72-71 αλλά δεν το "κλειδώνεις" γιατί στο τελευταίο δίλεπτο που "καίει" και ορίζει το νικητή, σε δυο ξεχωριστές επιθέσεις κάνει λάθος ο Φαλ, σε μια τρίτη τρώει τάπα ο Κάναν και στην τέταρτη χάνει και το σουτ της απελπισίας ο Φαλ σχεδόν σε νεκρό χρόνο.

Με τη Μονακό έξω είσαι στα ακριβώς δύο λεπτά πριν το τέλος στο 73-73. Τρως τρίποντο από τον Τζέιμς (αυτόν δηλαδή που δεν έχεις εσύ) και μετά κλασικά γύρω γύρω η μπάλα και σκοτωμένες επιθέσεις μιας και χάνει δίποντο ο Γουόκαπ, χάνει τρίποντο ο Κάναν, σκοράρουν οι Μονεγάσκοι και είσαι στο 79-73 στα 36'' δευτερόλεπτα και φυσικά λες "αντίο" στο παιχνίδι με 85-77.

Εντός με Ρεάλ είσαι στο 35' στο 68-69 και τί γίνεται; Για τρία ολόκληρα λεπτά δεν βάζεις ούτε πόντο, πάμε στο 68-75 στα 1:50'' πριν το τέλος και χάνεις ένα ακόμα ματς γιατί δεν μπορείς να σκοράρεις στα κρίσιμα λεπτά.

Με τη Βαλένθια εντός ήσουν άθλιος επιθετικά και πόναγαν τα μάτια μας, όμως παρά την αστοχία και το τραγικό θέαμα, ήσουνα στα 2:40'' από το τέλος στο 50-55. Άλλες εποχές, με τέτοιο αντίπαλο, έχοντας για παράδειγμα έναν Σπανούλη μέσα, το ματς το κέρδιζες 99,99%. Τώρα, στα κρίσιμα αυτά λεπτά έκανε ο Κάναν ένα επιθετικό, ο ΜακΚίσικ ένα λάθος, σκόραραν οι "νυχτερίδες" στα καπάκια και πάλι τσάμπα ήττα.

Με Μπολόνια έξω, είσαι στο 36' στο 60-65, έχεις κάνει καλό ματς όντας κυρίαρχος από την αρχή και έχοντας επιβάλλει το ρυθμό σου. Τί γίνεται στο τέλος; Μια από τα ίδια. Δείτε κατά σειρα: Λάθος Πετρούσεφ, άστοχο τρίποντο Λαρεντζάκη, άστοχο σουτ Μιλουτίνοφ, άστοχο σουτ Γκος, επιθετικό φάουλ Γουόκαπ και εν τέλει ένα ακόμα άστοχο τρίποτο Λαρεντζάκη σε νεκρό χρόνο. Πάει και αυτό το ματσάκι...

Τέλος, το πιο πρόσφατο με τη Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία, είσαι στο 36' στο 79-76 έχοντας γυρίσει μέσα σε λιγότερο από οκτώ λεπτά παιχνίδι 15 πόντων. Έρχεται λοιπόν η ώρα που "καίει" η μπάλα. Τί γίνεται; Κατά σειρά, άστοχο τρίποντο Κάναν, άστοχο δίποντο ΜακΚίσικ, άστοχο δίποντο Γκος, άστοχο δίποντο Πίτερς, άστοχο τρίποντο Γκος και όλα αυτά ενώ το σκορ είναι κολλημένο λόγω της καλής σου άμυνας στο 79-76. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν, ανοίγουν τη διαφορά, χάνεις άλλα δυο τρίποντα με Κάναν και Πίτερς και ξανά... γειά σας.

Αν μετά απ' όλα αυτά εξακολουθεί κάποιος να πιστεύει ότι ένας κούκος δεν θα φέρει την άνοιξη, προσωπικά τον θεωρώ πανάσχετο με το άθλημα. Δεν είναι μόνο ότι θα σου δώσει όσα ακριβώς λείπουν από το ρόστερ σου τώρα για να θεωρηθεί πλήρες από κάθε άποψη. Αλλά την ίδια ώρα θα απελευθερώσει και τους υπόλοιπους από το άγχος και την πίεση που ποτέ δεν είχαν στη ζωή τους μιας και ποτέ επίσης δεν ήταν closers ή παίκτες που θα όριζαν τα ματς.

Πέραν του ότι θα ξέρεις πού θα ακουμπήσεις τη μπάλα στο τέλος για να πάρεις σκορ σε iso καταστάσεις ή έστω να κερδίσει ένα φάουλ να βάλει τις βολές ή να τραβήξει 2-3 αντιπάλους πάνω του και να εκμεταλλευτεί τους ανίκητους κάτω από το καλάθι Φαλ-Μιλουτίνοφ ή τους κίλερς από το τρίποντο Κάναν-Πίτερς, θα διώξεις την πίεση από τους υπόλοιπους που τους "υποχρεώνεις" να βάλουν τη... μπέρτα του σούπερμαν και να πετάξουν ενώ ξεκάθαρα δεν το έχουν και δεν θα το έχουν ποτέ γιατί δεν έχουν μάθει να το κάνουν.

Αυτά από μένα και ελπίζω έστω και στο τέλος των προσθηκών ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, να διώξει ο Ολυμπιακός το "ανέκδοτο" Σίκμα και να φέρει έναν γκαρντ ή φόργουορντ σκόρερ για να πάρει αυτό που αξίζει στο παρκέ και να μην πάει στράφι η προσπάθεια όλων των παιδιών.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

83 σχόλια

  • Steve pap amaliada
    Steve pap amaliada Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Με έναν ηγετη-leader scorer και υπομονή αγάπη για το θρύλο μας όλα θα βρουν το δρόμο τους.Θα πρέπει και ο κοουτς που είναι αποδεδειγμένα οπαδός της ομάδας
    να βάλει λίγο κρασί στο νερό του και να δει
    κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά,γιατί η πολλή αγάπη για το σύλλογο την δεδομένη
    στιγμή δεν βοηθάει!!ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ

  • RedArmor
    RedArmor Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΥΛΟΣ7.....μα τι κανει εναν προπονητη κακο; ; ; Το οτι ειναι εγωιστης σε αυτο τον βαθμο και περνάει ελεφαντας απο μπροστα του και κανει οτι δεν τον βλέπει, τοτε αυτος ειναι επικινδυνος!!!
    Ειναι σα να εχω μια γυναικαρα με σωματαρα και να λεω οτι ειναι η πιο ομορφη.

  • ΘΡΥΛΟΣ7
    ΘΡΥΛΟΣ7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκολλήστε με τον βαζελο, ο Μπαρτζώκας έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει λάθη, όχι γιατί είναι κακώς προπονητής αλλά γιατί είναι εγωιστής!!! Έφυγαν αυτοί που έφυγαν οκ κανένα πρόβλημα αλλά έκανε επιλογές που δεν του βγήκαν και αντί να τις διορθώσει εμμένει σε αυτές τις επιλογές . Σκόρερ δεν πήρε , αυτό οι παίκτες το ζητούσαν και η κοινή λογική και τι κάνει παίρνει σικμα , μπραζντεικης!!! Οι επιλογές παικτών είναι δικές του δεν του και μόνο δικές του , αυτά ότι οι Αγγελόπουλοι δεν πληρώνουν είναι μυθεύματα. Και αφού πήρε μπραζντεικης ( να θυμίσω ότι για αυτόν τον απίστευτο τύπο που δεν σκοράρει ούτε με αίτηση πληρωσε1,5 κύριο) και σικμα και όχι σκόρερ λέει μετά από κάθε ήττα ότι οι παίκτες δεν ακολούθησαν το πλάνο!! Ποιο πλάνο; Μήπως οι παίκτες που επέλεξε ο ίδιος δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πλάνο γιατί απλά δεν μπορούν; Μηοως με τα λεφτά που έδωσε σε μπραζντεικης - σικμα μπορούσε να πάρει ένα σκόρερ; Παικταρα παίρνει αν δώσει σχεδόν 2 μύρια. Αλλά το είπε ο άνθρωπος " δεν πιστεύω σε σταρ παίκτες" , ναι φίλε αλλά όταν καίει η μπάλα στο τέλος δεν έχεις κάποιον να στη βάλει στο Καλάθη. Δε λέω είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη άρα δεν μπορεί να μην βλέπει το λάθος , είναι θέμα εγωισμού και έτσι θα πάει η χρονιά τπτ δεν θα αλλάξει και τπτ δεν θα κάνουμε φέτος. Ελπίζω του χρόνου να αλλάξει Ρότα.

  • alexantros1970
    alexantros1970 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα από τον όμορφο Βόλο.βρε παιδιά αυτός ό άνθρωπος δεν ξέρω αλλά ώρες ώρες κοιμάται όρθιος στον πάγκο έχεις τόν κάναν σού έχει κάνει 4στα4 τρίποντα καί τών έχεις στον πάγκο ένα ολόκληρο δεκάλεπτο μετά έχεις τόν πετρουσεφ σού έχει βάλει 14 πόντους και τόν βγάζεις έχεις τόν Παπανικολάου αφού βλέπεις ότι δεν πάει με τίποτα.αυτος νομίζει ότι παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα πήρε τόν μιτρο Λονγκ καί αυτόν στον πάγκο βαλτον τουλάχιστον λίγο νά δεις πώς θά πάει τί τόν πήραμε τόν πήραμε για τόν πάγκο. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε προπονητή δεν βλέπω να έχει νά δώσει κάτι παραπάνω τώρα πού είναι λίγο νωρίς.

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπήρχαν ο Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ που εσείς οι ίδιοι είχατε γράψει ότι η ομάδα πλήρωνε για να σπάσει τα συμβόλαια τους αλλά δεν δέχτηκαν οι ομάδες τους. Επίσης γραφατε για μη αμερικανό γκαρντ που ήταν δύσκολη περίπτωση. Επίσης έχετε γράψει ότι ένας εκ των Ντόρσεϊ,Τζέιμς και Μισιτς το καλοκαίρι θα έρθει στην ομάδα. Εγώ δεν ξέρω κάποιον παίκτη που να μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή και να προσφέρει άμεσα εκτός τον Σάσα που δεν πρόκειται να έρθει

    REDGOAL: Δηλαδή ο μπασκετικός πλανήτης τελειώνει σε Μίσιτς, Τζέιμς και Ντόρσεϊ; Αν δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις κάποιον εξ αυτών, πας και παίρνεις Μπραζντέικις που όποτε σκοράρει πανηγυρίζουμε λες και κατακτήσαμε το Μουντιάλ; Έλεος...

  • kafeneio1979
    kafeneio1979 Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Basketball coach συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αν διάβασες το σχόλιο μου είναι στο ίδιο μήκος κυμματος ...Όχι μηδενισμός προφανώς έχουν γίνει και λάθη από μπαρτζωκα αλλά όλοι κάνουν προφανώς και δεν βγήκαν όλοι όπως το είχε στο μυαλό του...

    Εγώ τον χρεωνω μόνο στο ότι πρέπει να κάνει αυτούς που έχει που δεννειναι λίγοι ούτε υο μπάτζετ πολύ μικρό να αποδίδουν με βάση την αξία τους γιατί με έναν μιλουτινοφ κανονικό, Παπανικολάου 30% πάνω πετρουσεφ κανονικό, μπραζντεικις περυσινό εγώ δεν φοβάμαι κανέναν παο .

    Είναι μοιραίο να πρέπει να ανέβει αλλά 3.μυρια τουλάχιστον το μπάτζετ πλέον και να χωριστεί σωστά με τις λιγότερες αστοχίες.

    Δηλαδή ποιος δεν έχει αστοχίες παο δεν έχει με μπαλτσεροφσκι,γκαι,χουαντσο,βιλντοζα ?

    Αλλά αν έχεις 6 μύρια πάνω καλύπτεις κάποιες αστοχίες.

    Αστοχίες δώσουμε λοιπόν αν γίνεται 3 μύρια πάνω στον κόουτς και τότε να κρίνουμε

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Τα λάθη του καλοκαιριού συνεχίζονται. Η ομάδα χρειάζεται έναν βαρβάτο παίχτη που να έχει έφεση στο σκοράρισμα όταν η μπάλα καίει. Το θέμα είναι ότι ο Μαρτζώκας δεν πρόκειται να κάνει άλλη κίνηση. Υποστηρίζει τους παίχτες και καλά κάνει από τη μεριά του για να προστατέψει όσο γίνεται την ομάδα, αλλά δυστυχώς έτσι δεν διορθώνεται η κατάσταση. Οι μεταγραφικές αποτυχίες-αστοχίες του καλοκαιριού γνωστές. Σίκμα, Μπραζντέκις. ακόμα και ο Κάναν αποδεικνύεται λάθος κίνηση η ανανέωση του. Παπ, Μιλούν ντεφορμέ. Ο Πετρούσεφ παροπλισμένος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος παίχτης που να μπορεί να έρθει και να μπει αμέσως στην ομάδα και να βοηθήσει. Κατανοώ τις αντιδράσεις ορισμένων γιατί είμαστε και ολυμπιακός και δεν μας αρέσει άλλη θέση εκτός της πρώτης!!! Όμως λίγη ψυχραιμία. Όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε εκτός από τα τρολς. REDGOAL αν μπορούσες να επιλέξεις μεταξύ τζειμς και μισιτς, ποιον θα διάλεγες; Η ερώτηση δε γίνεται γιατί δεν έπαιξε καλά χτες με το βάζελο αλλά 1ον λόγω χαρακτήρα με την έννοια ότι μπορεί να έρθει σε ρήξη με Μπαρτζώκα 2ον λόγω ηλικίας.

    REDGOAL: Τον Τζέιμς φίλε. Είναι πιο ώριμος από ποτέ. Γυμνασμένος φουλ και έχει 2-3 ακόμα χρόνια πολύ ποιοτικά και με διαχείριση από Μπαρτζώκα να παίζει 20-22 λεπτά θα είναι σούπερ. Είναι διψασμένος να κατακτήσει την Ευρωλίγκα αφού δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα...

  • geopap1969
    geopap1969 Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χρονιά είναι στο ήμισυ ακόμη. Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις οι οποίες θα κριθούν μέχρι τον Ιούνιο. Ας παρακολουθήσουμε την ομάδα χωρίς γκρίνιες και στο τέλος θα κρίνουμε και εμείς ως οπαδοί και οι υπεύθυνοι αν πήγαμε καλά η όχι. Νομίζω ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο μεσημερι σε ολη την παρεα και μακαρι μεγαλο διπλο σημερα πρωτιστος για την ηρεμια ΟΛΩΝ μας. Φιλε Νοστραδαμος συμφωνω απολυτα μαζι σου (και το εχω γραψει σε αρκετα σχολια) οτι απο την στιγμη που δεν προκειται να ερθει επιπλεον παιχτης με εφεση στο σκοραρισμα σε δυσκολες συνθηκες η ομαδα θα πρεπει να βγαλει καλυτερο αποτελεσμα μεσα απο την εσωτερικη λειτουργια παιχνιδιου και μεσα σε αυτα ειναι και οι περισσοτερες pnr εκτελεσεις (μελη του προπονητικου επιτελειου εχουν αναφερει οτι μερος των ποντων που εχασαν απο τον Βεζενκοφ θα τους επαιρναν απο τον Μιλου) και διαφορετικους τυπους αμυνας (δεν ειναι ντροπη να παιξεις αμυνα ζωνης αν υστερεις σε αθλητικοτητα) αλλα και να βγαλεις κατι διαφορετικο στον αντιπαλο (οχι παιζοντας με σταθερα τυποποιημενες πενταδες, πηγε ο καημενος ο Μπραζ που του εχουμε σειρει -καθολου αδικα- τα χειροτερα να κανει μισο καλο παιχνδι -οχι ολοκληρο- και τον εβγαλε εξω επειδη ηρθε χρονικα η σειρα του....).Ισως μετα την επιστροφη απο την Ισπανια και μια επισκεψη της ΘΥΡΑΣ 7 να μιλησει με την ομαδα και να εκφρασει αμεσα τους προβληματισμους και να παρει και τις οποιες απαντησεις που θα τις μεταφερει στον κοσμο να μην ειναι καθολου κακη κινηση.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Basketball coach

    Θα μας τρελανεις; πως γίνεται να είναι ευθύνη της διοίκησης εξ ολοκλήρου όταν ο ίδιος ο Μπαρτζωκας βγήκε και δήλωσε ότι η όλη λογική μεταγραφών και μπάτζετ είναι δική του επιλογή!!!????????

    Σε αυτό που ρωτάς, εγώ έχω πει ο ίδιος ότι καλύτερο προπονητή δεν βρίσκεις. Όχι όμως ότι δεν υπάρχουν εξίσου καλοί προπονητές.
    Ο Μπαρτζωκας έχει κολλήματα.
    Μας έφτασε 2 φορές Final4 αλλά είναι δική του ευθύνη το γεγονός ότι φέτος πέσαμε τόσα επίπεδα κάτω αγωνιστικά.
    Οι επιλογές του μας γύρισαν 3-4 χρόνια πίσω και η ζημιά θα φανεί και την νέα χρονιά!!!
    Ο άνθρωπος έχει κολλήματα.
    Θέλω έναν άλλον προπονητή. Φυσιολογικό. Να κάνει αλλαγές, να ανακατεύει τη τράπουλα, να ζητάει παίχτες.
    Δε γίνεται να λέει πέρυσι ο Μπαρτζωκας οτι υπολογίζει τον Παπας και φέτος τον έχουμε δει ελάχιστα ούτε στην Ελλάδα δε παίζει, με τα χίλια ζορια μια στο τόσο.
    Δεν δήλωνε ότι η ομάδα είναι πλήρης?
    Βγάλαμε με την μπαρτσελονα μια περίοδο με ίδια 5αδα!!!!!!! Είναι δυνατόν???
    Ας πάρουμε άλλον. Κούρασε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...