roumeliotis

Carwiz

ΟΣΦΠ-Απόλλωνας Πάτρας Red-Bullets

casino loutrakiou
redwell

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Θρύλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας την Κυριακή (24/12, 15:00) για την 11η ημέρα της Basket League και έχουν ενδιαφέρον οι Red Bullets από αυτό το αντάμωμα.

Ο Ολυμπιακός (2ος, 9-1), προέρχεται από ένα σερί έξι νικών στο Πρωτάθλημα (5η-10η αγωνιστική) και εφόσον νικήσει, θα κλείσει τον πρώτο γύρο με λιγότερες από δύο ήττες, για 18η φορά στις 30 σεζόν του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας (11ος, 2-8) επανήλθε στις νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική, με την επικράτηση του επί του Λαυρίου βάζοντας τέλος στο σερί των οχτώ ηττών του. Παραμένει ωστόσο χωρίς εκτός έδρας νίκη, όχι μόνο στη φετινή Basket League (0-4) αλλά συνολικά στα 20 τελευταία παιχνίδια του. Η τελευταία νίκη του για το Πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο του σημειώθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2022 κόντρα στον Ιωνικό (82-96).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MILESTONE

* Ο Κώστας Παπανικολάου έχει μπροστά του δύο ξεχωριστά milestones. Απέχει τρεις ασίστ από τις 500 και μία τάπα από τις 100.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού μοιράζονται τις πρώτες θέσεις της λίστας «+/-» της φετινής Stoiximan Basket League. Κατά σειρά είναι ο Λουκ Σίκμα (14,4), ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (13,9), Άλεκ Πιτερς (13,4) και ο Αϊζάια Κάνααν (12,1).

* Ο Άλεκ Πίτερς με επτά πόντους θα γίνει ο 62ος στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τους 400.

* Δύο εύστοχα δίποντα χρειάζεται ο Μουσταφά Φαλ για να γίνει ο 32ος παίκτης του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League που θα φτάσει τα 200.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού εκτελούν με 39,2% εντός πεδιάς και αυτή είναι η καλύτερη αμυντική επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League.

- Οι «ερυθρόλευκοι» εκτελούν με 66,66% στις βολές και έχουν το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό. Ο μέσος όρος των 12 εύστοχων βολών μάλιστα, είναι ο μικρότερος της κατηγορίας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

MILESTONE

* Ο Χρήστος Σαλούστρος απέχει τέσσερις ασίστ από τις 300 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Τσαντ Μπράουν έχει μέσο όρο 8,25 ριμπάουντ, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος της φετινής Stoiximan Basket League πίσω από εκείνους των Τζάστιν Άλστον (9) και Σακούρ Τζούστον (8,4).

* Ο Ρασάντ Βον εκτέλεσε με 40% στα τρία πρώτα παιχνίδια του με τον Απόλλωνα Carna στα τρίποντα ενώ με 38,7% σουτάρει ο Γιώργος Γκιουζέλης.

* Ο Ντέσμοντ Ουάσινγκτον είχε 0/4 τρίποντα σε καθένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Carna με το Μαρούσι, το Περιστέρι bwin και το Λαύριο Megabolt.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Κάνοντας 11,8 λάθη ανά αγώνα, ο Απόλλων Carna έχει τον έκτο μικρότερο μέσο όρο της Stoiximan Basket League.

- Οι δυσκολίες που έχει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, αποτυπώνονται όχι μόνο στον χαμηλότερο μέσο όρο (66) αλλά ακόμη στο χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς (39,2%) και στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό στις βολές (63,15%).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...