roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Περιστέρι Red Bullets

casino loutrakiou
redwell

Στο ΣΕΦ πέφτει τη Δευτέρα (27/11, 20:15, ΕΡΤ3) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Περιστέρι και τις δύο ομάδες να προέρχονται από σερί νικών στο Πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της 4ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό, σημείωσε τρεις διαδοχικές νίκες επί του ΠΑΟΚ εκτός, του Προμηθέα εντός και του Αμαρουσίου εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την τέταρτη καλύτερη επίθεση των πρώτων επτά αγωνιστικών (85,14) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (69,85). Ο Ολυμπιακός ήταν παράλληλα η πιο εύστοχη ομάδα στα δίποντα (59,51%) αφού ξεπέρασε δύο φορές το 70%, τέσσερις φορές το 60% ενώ έπεσε μόνο μία φορά κάτω από το 54%.

Μετά την αρνητική εκκίνηση του στη φετινή Basket League (0-3), το Περιστέρι αντέδρασε σημειώνοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες. Επιβλήθηκε κατά σειρά του Προμηθέα εντός, του Αμαρουσίου εκτός, της Καρδίτσας εντός και του Λαυρίου επίσης εντός έδρας. Με βάση τα δεδομένα των επτά αγωνιστικών, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε την τέταρτη άμυνα του Πρωταθλήματος με παθητικό 74,14 πόντων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MILESTONE

* Ξεχωριστό θα είναι αυτό το παιχνίδι για τον Κώστα Παπανικολάου αφού θα είναι το 300ό του στη Basket League. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα γίνει ο 55ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (Από το 1992-93) που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό. Από τους παίκτες που αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα, στη συγκριμένη λίστα βρίσκονται μόνο οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Θοδωρής Ζάρας, Λεωνίδας Κασελάκης και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται να μπει στην 25άδα των σκόρερ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έχει 806 πόντους και μπροστά του με 807 βρίσκονται ο Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

* Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που έφτασε τους 100 πόντους στη φετινή Basket League. Είναι ένας αριθμός που για να φτάσει στο περσινό Πρωτάθλημα, χρειάστηκε τέσσερα παιχνίδια περισσότερα.

* Μόνον ο Τόμας Γουόκαπ (28) έχει περισσότερες ασίστ από τον Μουσταφά Φαλ που έφτασε τις 22, με μία συμμετοχή λιγότερη μάλιστα από τον συμπαίκτη του. Ο Γάλλος έχει μέσο όρο 3,66 ασίστ ενώ στο περσινό Πρωτάθλημα είχε 1,59.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Έχοντας σε 6/7 παιχνίδια του 18+ ασίστ, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που είχε την πρωτιά της σχετικής λίστας μετά την 7η αγωνιστική, με μέσο όρο 22,85. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πρώτοι στις ασίστ τόσο στην περασμένη (26,22) όσο και στην προπερασμένη σεζόν (23,04).

- Ο Ολυμπιακός μοιραζόταν με το Λαύριο την προτελευταία θέση των κοψιμάτων μετά την 7η αγωνιστική, με έναν μέσο όρο 1,28. Στην κανονική περίοδο του περσινού Πρωταθλήματος ήταν 1ος με 3,5 τάπες ανά αγώνα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 

MILESTONE

* Ένα επιθετικό ριμπάουντ χωρίζει τον Λεωνίδα Κασελάκη από τα 300 στην καριέρα του στη Basket League. Παράλληλα ο διεθνής φόργουορντ απέχει τέσσερα εύστοχα δίποντα από τα 500 στην κατηγορία.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Νίκος Χουγκάζ είχε τέσσερις πόντους με 2/13 σουτ στα τρία πρώτα αλλά 39 πόντους με 12/19 σουτ στα τρία τελευταία παιχνίδια του στη φετινή Stoiximan Basket Legue απέναντι στο Μαρούσι, στην Καρδίτσα και το Λαύριο .

* Ο Τζόε Ράγκλαντ ήταν ο κορυφαίος των πρώτων επτά αγωνιστικών στην «οικονομία» με συντελεστή 50 (58 ασίστ + 7 κλεψίματα – 15 λάθη).

* Ο Λεωνίδας Κασελάκης μαζεύοντας τρία ριμπάουντ θα μπει στην 50άδα της ιστορικής λίστας του Περιστερίου . Έχει 135 και μπροστά του με 137 βρίσκονται ο Αργύρης Πεδουλάκης (1993-95) και ο Κώστας Γκαγκαουδάκης (1994-2000).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «κυανοκίτρινοι» ήταν η ομάδα με τα περισσότερα ριμπάουντ στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Είχαν μέσο όρο 36,57, επίδοση σαφώς μεγαλύτερη από εκείνη που είχαν στην κανονική περίοδο του περσινού Πρωταθλήματος (32,8).

- Το Περιστέρι ήταν μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό εύστοχων βολών στις επτά αγωνιστικές (93). Παράλληλα είχε το 4ο χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή του φάουλ (68,88%) ενώ στην περασμένη σεζόν είχε το καλύτερο ποσοστό της κατηγορίας (76,34%) στην κανονική περίοδο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...