roumeliotis

Carwiz

Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σε όλα τα επίπεδα από τις ομάδες-παρωδίες του ελληνικού πρωταθλήματος και οφείλει απέναντι στον εαυτό του, τον κόσμο και την ιστορία του να μην αφήνει κανέναν να σηκώσει... κεφάλι και να του "κουνιέται". Είναι τόσο χαώδης η διαφορά που ένα 3-0 επί του ΠΑΟΚ ο οποίος διαθέτει και 2-3 καλές μονάδες, μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό.

Και έτσι πρέπει να γίνεται όσο υπάρχει αυτή η τεράστια "ψαλίδα" στην ποιότητα του ρόστερ των Πειραιωτών με τους υποτιθέμενους... ανταγωνιστές στην κούρσα για τον τίτλο της Super League. Γι' αυτό και δικαιολογώ τη "γκρίνια" των φίλων του Θρύλου όταν βλέπουν κάτι ματς όπως με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ή την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου ξεκάθαρα η ομάδα δεν... τράβηξε γιατί πολύ απλά δεν έπαιξε τη μπάλα της.

Επιστρέφοντας στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ, ο Θρύλος όχι απλά έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά πήρε το... σκαλπ των Θεσσαλονικέων, βουλώνοντας τα στόματά τους πριν καν πουν το πρώτο "κιχ". Ομάδα δουλεμένη ο Ολυμπιακός για τρίτο χρόνο τώρα από τον Πέδρο Μαρτίνς, ομάδα... σκορποχώρι με τεχνικό από την Ακαδημία μερικών εβδομάδων ο ΠΑΟΚ. Ομάδα υπερπλήρης για τα ελληνικά δεδομένα και δυο και τρεις λύσεις σε κάθε θέση ο Ολυμπιακός, ομάδα με φανερές ελλείψεις σε κομβικές θέσεις ο δικέφαλος. Ομάδα με βάρος φανέλας και ιστορία ίσα με 45 πρωταθλήματα, ομάδα με βάρος... φανέλας ίση με του Άρη και της Λάρισας ο ΠΑΟΚ.

Προσωπικά δεν θα βαρεθώ ποτέ να βλέπω τον Θρύλο να τους "ισοπεδώνει" όπως κάνει την τελευταία διετία. Το κάνει γιατί έχει την καλύτερη ομάδα και θα το κάνει όσο θα συνεχίζει να έχει το κορυφαίο ρόστερ και να απέχει έτη φωτός από τους άλλους. Όταν δεν το είχε και πάλευε με... χαρτιά υγείας, την πάτησε και έχασε τα πάντα. Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει την κυριαρχία και την... πλάκα στους εν Ελλάδι αντιπάλους του.

Για να τον φτάσουν θα χρειαστούν χρόνια. Κυριολεκτικά χρόνια, μιας και ρίχνοντας μια ματιά κανείς στο πώς λειτουργούν ως οργανισμοί, πώς παίζουν, πώς συμπεριφέρονται και γενικότερα αυτό που "εκπέμπουν" οι αντίπαλοι των Πειραιωτών τύπου ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, προσωπικά πιστεύω ότι τα γλέντια θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

2 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται η ποδοσφαρική όμαδα σε όλα τα επιπέδα (αγωνιστικά, υποδομές, ακαδημίες, σκάουτινγκ) και να πατάει στο κεφάλι τους ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

    Αυτό όμως που πιστέυω ότι είναι ο διακαής πόθος όλων των απανταχού Ολυμπιακών, είναι ο ευρωπαικός τίτλος. Αυτό θα εκτοξεύσει την φήμη και το πρεστίζ του συλλόγου σε δυσθεόρατα για τα ελληνικά δεδομένα ύψη και θα ξεπεράσει την καραμέλα των βάζελων για Γουέμπλει, ημιτελικά (2 φορές) και λοιπές πορείες που μας τσαμπουνάν δεκαετίες τώρα.

    Αυτός ο στόχος ρεαλιστικά είναι το Europa League, όπου κατά καιρούς έχουμε δει απίθανες ομάδες να φτάνουν τελικό (Ντνίπρο, Μπράγκα κλπ), ενώ θα μπορούσε κι ο Ολυμπιακός 2-3 φορές να προχωρήσει σίγουρα μέχρι τα προημιτελικά και (γιατί όχι) και λίγο παραπάνω.

    Θα πρέπει όμως να το υποστηρίξει η Διοίκηση με πράξεις το όνειρο αυτό και να μην ξεπουλάει τους καλύτερους παίχτες (ακριβά μεν), αλλά να προνοεί και να ενισχύει την ομάδα στα σημεία που χρειάζεται. Κάτι τέτοιο δείχνει να γίνεται τώρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

    Μακάρι να γίνει κι η υπέρβαση με τον εξτρέμ, για να μπορέσει ο Μάρτινς να δουλέψει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί για τα 2 ματς με την Αιντχόβεν που πλησιάζουν.

    Προχωράμε ακάθεκτοι για το αήττητο νταμπλ στην Ελλάδα και την προσπάθεια ευρωπαικής διάκρισης!

  • Μανος7
    Μανος7 Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω πιστευω οτι χθες ο Μαρτινς εκανε μια προβα εν οψει Αιντχοβεν και καλα εκανε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...