roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο υποδέχεται τη Λέτσε. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Χάβρη φιλοξενεί τη Μετς. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σασουόλο – Λέτσε (13:30)

Η Σασουόλο προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Μίλαν. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Λέτσε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Εμπολι. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Σασουόλο και Λέτσε συνθέτουν ζευγάρι με καλές προοπτικές για πολλά γκολ. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.95.

Χάβρη – Μετς (16:00)

Η Χάβρη συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Ναντ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις σερί αναμετρήσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Μετς επιβλήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Λανς. Αποτέλεσμα που διέκοψε το σερί των τριών ηττών στο πρωτάθλημα, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Προγνωστικό: Χάβρη και Μετς έχουν θέματα στην άμυνα, αμφότερες δυσκολεύονται σε μεγάλο βαθμό να κρατήσουν το μηδέν. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 2.55 απόδοση.

Άρης – ΑΕΚ (19:30)

Ο Άρης συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την ΑΕΚ. Μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, μάλιστα σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις! Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας εντός έδρας 2-0 τον Άρη. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την ΑΕΚ να πάρει μία επαγγελματική νίκη. Ποντάρισμα στο combo 2+Under 3.5 Goals με απόδοση 2.20.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

Ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέναλτι τη Φενερμπαχτσέ μέσα στην Τουρκία, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις στην εξαιρετική φέτος, Άστον Βίλα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (2-0) για δεύτερη φορά από την Κλαμπ Μπριζ και με συνολικό σκορ 3-0, γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνθέτουν ενδιαφέρον στοιχηματικά ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...