roumeliotis

Carwiz

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην Premiership Σκωτίας, η Χιμπέρνιαν φιλοξενεί τη Λίβινγκστον. Στη Super League Ελβετίας, η Λουγκάνο αντιμετωπίζει Ιβερντόν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μόντσα – Κάλιαρι (16:00)

Η Μόντσα επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 3-2 την Τζένοα. Μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Κάλιαρι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-2 απέναντι στην ουραγό Σαλερνιτάνα. Αήττητη για τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στην κατηγορία, έχει διαφορά +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Μόντσα υπερέχει σε ποιότητα έναντι της Κάλιαρι, περιμένουμε έστω και οριακά να πάρει το τρίποντο. Επιλογή ο άσος (1) με 2.07 απόδοση.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:00)
*Κεκλεισμένων των θυρών

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τον Πανσερραϊκό. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) σερί αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ξεκινάει τα πλέι άουτ στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Ο Βόλος ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις 12 (2 ισοπαλίες, 9 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απέχει στο -1 από την παραμονή την κατηγορία.

Προγνωστικό: Άνετος βαθμολογικά ο Αστέρας Τρίπολης, τη στιγμή που ο Βόλος «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals σε τιμή 2.25.

Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον (17:00)

Η Χιμπέρνιαν προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας, απέχει στο -1 από την είσοδο στην εξάδα. Η Λίβινγκστον παραμένει χωρίς νίκη για τρεις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Έχει μόλις ένα τρίποντο στις 21 (4 ισοπαλίες, 16 ήττες) πρόσφατες αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Χιμπέρνιαν και Λίβινγκστον συνθέτουν ζευγάρι με καλές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Πάμε με το Over 2.5 Goals στο 1.75 απόδοση.

Λουγκάνο – Ιβερντόν (21:30)

Η Λουγκάνο επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 απέναντι στη Σεντ Γκάλεν. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά απέχει σε μεγάλη διαφορά από την κορυφή. Η Ιβερντόν νίκησε στις λεπτομέρειες με το εντός έδρας 3-2 κόντρα στη Ζυρίχη. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις κολλητές ήττες στην κατηγορία, πήρε βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Λουγκάνο και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ιβερντόν. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.60 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...