roumeliotis

Carwiz

Ελληνικό G/G, Μπόντο Γκλιμτ και Over

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/06) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για τα μπαράζ της ελληνικής Super League 1, η Λαμία αντιμετωπίζει τη Βέροια. Στην Eliteserien Νορβηγίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Σάρπσμποργκ-Στρόμσγκοντσετ και Κρίστιανσουντ-Μπόντο Γκλιμτ. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Ελσίνκι υποδέχεται την Ούλου. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σάρπσμποργκ – Στρόμσγκοντσετ (17:00)

Η Σάρπσμποργκ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 5-0 απέναντι στη Γιέρβ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Η Στρόμσγκοντσετ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, αγνοεί την ήττα για έξι σερί αγωνιστικές με απολογισμό: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε πέντε περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.72 απόδοση.

Ελσίνκι – Ούλου (17:00)

Η Ελσίνκι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Κουόπιο στο ντέρμπι κορυφής. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε επτά αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, με απολογισμό: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Ούλου μετράει δύο σερί νίκες απέναντι σε Λάχτι (0-2) και Σεϊναγιόεν. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις εννέα από τις 10 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Δεδομένη η ποιότητα της Ελσίνκι μεσοεπιθετικά, τη στιγμή που η Ούλου παίζει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Επικρατέστερο σενάριο το Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Κρίστιανσουντ – Μπόντο Γκλιμτ (19:00)

Η Κρίστιανσουντ πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Μετά από επτά αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, σε αυτό το διάστημα έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Η Μπόντο Γκλιμτ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη φορμαρισμένη Μόλντε. Προέρχεται από ένα τρίποντο στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Μπόντο Γκλιμτ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Κρίστιανσουντ. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 1.70.

Λαμία – Βέροια (20:00)

Η Λαμία επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Βέροια στο πρώτο παιχνίδι. Απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την παραμονή ενόψει της σημερινής (18/06) ρεβάνς. Αήττητη για τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η Βέροια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον πρώτο «τελικό» με φόντο την άνοδο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Στη ρεβάνς καλείται να τα δώσει όλα και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Προγνωστικό: Πιο έμπειρη η Λαμία και με προβάδισμα από την πρώτη αναμέτρηση. Η Βέροια διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και κρίνεται ικανή να απειλήσει. Επιλογή το Goal/Goal με 2.00 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...