roumeliotis

Carwiz

2.07 Άνφιλντ, Under Φάληρο και ιταλικά φαβορί

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (27/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Για τα ημιτελικά του Champions League, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στη ρεβάνς των ημιτελικών του ελληνικού Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στη Serie A διεξάγονται τα παιχνίδια: Φιορεντίνα-Ουντινέζε και Μπολόνια-Ίντερ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Φιορεντίνα – Ουντινέζε (19:00)

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Σαλερνιτάνα. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο σερί των τριών νικών στη Σέριε Α Ιταλίας, βρίσκεται οριακά στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η Ουντινέζε προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Μπολόνια. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 11 πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, η Φιορεντίνα με νίκη θα σκαρφαλώσει στην 5η θέση. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00)

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 στην «Τούμπα» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει προσεκτικά, καθώς ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, με αήττητο σερί 12 (8 νίκες, 4 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στη διοργάνωση. Τελευταία ομάδα που τον νίκησε, ο Ολυμπιακός με σκορ 2-0 στις 24/06/20 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με το Under 2.5 Goals σε απόδοση 1.65.

Μπολόνια – Ίντερ (21:15)

Η Μπολόνια έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Ουντινέζε. Αήττητη για τέσσερις (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) σερί αναμετρήσεις στην ιταλική Σέριε Α, βρίσκεται περίπου στη μέση της βαθμολογίας. Η Ίντερ νίκησε εντός έδρας 3-1 τη Ρόμα, σημειώνοντας τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση.

Προγνωστικό: Η Ίντερ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή και δύσκολα θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Επιλογή το combo 2+Over 1.5 Goal με 1.65 απόδοση.

Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ (22:00)

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα. Νίκησε με σκορ 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, στη ρεβάνς του «Άνφιλντ» η ισοπαλία 3-3 της έδωσε το εισιτήριο. Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει να πραγματοποιεί ονειρική σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη Γιουβέντους, έκανε ακόμα μία υπέρβαση και απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου. Επικράτησε 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση της Ισπανίας, στη ρεβάνς απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Προγνωστικό: Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, αλλά ο άσος προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα και δεν υπάρχει νόημα να ασχοληθούμε. Περιμένουμε να κριθεί σε οριακά πλαίσια, ποντάρισμα στα 2-3 Goals με απόδοση 2.07.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...