roumeliotis

Carwiz

Με combo Λίβερπουλ, 1.85 Μιλάνο και Ισπανία

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (19/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Στη LaLiga διεξάγονται τα παιχνίδια: Μπέτις-Έλτσε και Βιγιαρεάλ-Βαλένθια.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι, προκρίθηκε στον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από αήττητο σερί 12 (10 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικών, απέχει στο -1 από την κορυφή και θα δώσει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από το αγχωτικό εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-2 απέναντι στη Νόριτς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να σημειώνει χατ τρικ. Απέχει στο -3 από την τετράδα και την Τότεναμ στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Σε φουλ φόρμα η Λίβερπουλ, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μην πείθει αμυντικά. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση στο Stoiximan.

Ίντερ – Μίλαν (22:00)

Η Ίντερ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν, ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο και έχει οριακό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Μίλαν επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ισοπαλίες, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Τζένοα. Αήττητη για 13 διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: επτά νίκες και έξι ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό, προβάδισμα στο Under 2.5 Goals με απόδοση 1.85.

Μπέτις – Έλτσε (22:00)

Η Μπέτις κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στην ισπανική Λα Λίγκα. Αήττητη για πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα, απέχει στο -3 από την τετράδα. Η Έλτσε νίκησε εντός έδρα με σκορ 3-0 τη Μαγιόρκα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών, πλέον έχει διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Μπέτις έχει προβάδισμα για τη νίκη, την ώρα που η Έλτσε είναι πιο άνετη και θα παίξει χωρίς άγχος. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο το combo 1X+Goal/Goal με 2.15 απόδοση.

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (22:30)

Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Λα Λίγκα. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Χετάφε και παραμένει σταθερά στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Βαλένθια συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την Οσασούνα. Συμπλήρωσε τρεις αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το τρίποντο, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Πάμε με το combo 1+Under 4.5 Goals σε απόδοση 1.78.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...